Találatok a következő kifejezésre: Hol találok egy tanárt (5 db)

Hol találok egy jó leinformálható informatikus tanárt, budapesten?

Érettségi felkészítésre kéne.

Legjobb válasz: Minden sarkon találsz két munkanélküli informatikatanárt. Adj föl hirdetést, fognak rá jelentkezni.

Minden sarkon találsz két munkanélküli informatikatanárt. Adj föl hirdetést, fognak rá jelentkezni.

Hol találok legkönnyebben egy tanárt aki megtanítana gitározni? És kb. mennyibe kerül egy gitár, és hol lenne érdemes megvásárolni?

Legjobb válasz: Gitártanárt legkönnyebben a zeneiskolában találsz. Az megtanít perfectûl.(ha nagyon komolyan gondolod) Vagy elmehetsz magántanárhoz, olyat a neten lehet találni.(ha komolyan gondolod) Vagy a netrõl is megtanulhatsz www.gitarozz.hu. Én ezzel az oldallal kezdtem és nem bántam meg.(én is így tanulom, és már elég jól megy :)) 10 000 ft alatt kapsz mûanyaghúros gitárokat (ez elvileg jobb kezdésnek mert nem kezdi ki annyira a kezet) Gitárt hangszerboltban kapsz, vag a netrõl is tudsz rendelni, meg lehet kapni használtan is. http://mezzoforte.hu/index.php?PHPSESSID=507b5346b0ab622fdc1..

Gitártanárt legkönnyebben a zeneiskolában találsz. Az megtanít perfectûl.(ha nagyon komolyan gondolod) Vagy elmehetsz magántanárhoz, olyat a neten lehet találni.(ha komolyan gondolod) Vagy a netrõl is megtanulhatsz http://www.gitarozz.hu. Én ezzel az oldallal kezdtem és nem bántam meg.(én is így tanulom, és már elég jól megy :) ) 10 000 ft alatt kapsz mûanyaghúros gitárokat (ez elvileg jobb kezdésnek mert nem kezdi ki annyira a kezet) Gitárt hangszerboltban kapsz, vag a netrõl is tudsz rendelni, meg lehet kapni használtan is. http://mezzoforte.hu/index.php?PHPSESSID=507b5346b0ab622fdc1..


Hol találok "olcsó" matematika tanárt aki a 0-ról fel tudna készíteni legalább egy 2-es 3as matematika érettségire?

A 2100Ft/per óra mindenképpen sok...

Legjobb válasz: Egyetemisták között keresgélj, bár tudod, olcsó húsnak híg a leve, de egy kettest csak összekapar az is neked.

Egyetemisták között keresgélj, bár tudod, olcsó húsnak híg a leve, de egy kettest csak összekapar az is neked.
Ennyi alatt Budapesten valóban csak egyetmisták vállalnak. Ami elég nagy lutri, de lehet szerencséd is.
A kérdező hozzászólása: Nekem biztosra kell mennem.. Tehát kénytelen vagyok az elsõ google keresõben feljövõ Matektanára hivatkozni..?
0-ról? abszolut nulla, vagy van "valami", de nem sok? Ha lealább az alapismeretekrõl indulsz, sok idöt szánsz rá, jó tanárt fogsz ki, és nem vagy olyan butus, akkor van esélyed.
Újpesten én 2000HUF/60 perc áron elvállalom.

Olcsó magángitár-tanárt hol találok? Mennyibe kerül kb. egy igazán profi, nem elektromos gitár?

Életemben nem gitároztam még, még gitárt sem fogtam a kezemben, és szolfézst sem tanultam soha. Így még nekikezdhetek megtanulni gitározni? Nagyon szeretném!

Legjobb válasz: Ne költs feltétlenül magántanárra. Elektromos gitárokból meg van 50 ezer alatt is erõsítõvel együtt.

Ne költs feltétlenül magántanárra. Elektromos gitárokból meg van 50 ezer alatt is erõsítõvel együtt.
megtanulhatsz, de tanár nélkül elõbb-utóbb átmegy kínlódásba. milyen stílus érdekel? mutatnál néhány videót/elõadót, akinek a stílusa tetszik?
megtanulhatsz helyett elkezdheted-et akartam írni, bocsi :D
Most látom, hogy nem elektromos gitárt keresel. Egy igazán profi gitár pár százezer forint. Biztosan azt keresel? Egyébként én sosem jártam tanárhoz, mégis 10 év alatt sosem éreztem kínlódásnak.
jó, vannak kivételek, de az otthon tanulók többsége rossz irányba indul el, szarul tanulja meg az alapokat, és emiatt ráun, vagy ha mégis csinálja, 10év alatt olyan szintre jut el, mint más tanárral 3év alatt. persze vannak kivételek, de ha csak teheti az ember, menjen el tanárhoz. fuvolázni sem tanul senki internetrõl, a gitár pedig nem egyszerûbb hangszer (sõt..!)
Nem írtad meg, hogy hol keresel tanárt! Halmágyi Gyula Budapesten a Bartók Béla Zenemûvészeti Szakközépiskolában tanít, érdemes megkérdezni, hogy vállal-e magántanítványt. Nem tudom, de csak õt ajánlom. A honlapja: http://www.kil.hu/halmagyi Ezen a honlapon az is rajta van, mire kell figyelni gitár vásárlásnál! A zeneelmélettõl ne félj, az menet közben menni fog. Olyanokra ne hallgass, akik "otthon" tanultak meg gitározni "maguktól". Biztos iskolába sem jártak, maguktól tanultak meg írni-olvasni... :)
Nem olyan nagy varázslat megtanulni olvasni iskola nélkül... :) A könnyûzenében van néhány ismert és elismert gitáros, aki sose tanult tanárnál zenélni. Ez persze inkább a kivétel, mert õk tényleg rendkívül tehetségesek és muzikálisak lehettek és egyrészt olyan környezetbõl jöhettek, ahol a családban vagy volt zenész, vagy sok igényes zenét hallhatott, másrészt volt ösztönös érzéke ahhoz, hogy nyúljon a hangszerhez. Vannak ilyen emberek. De tény, hogy az átlag, a legtöbb ember számára segíthet sokat a tanár ahhoz, hogy könnyebben legyen sikerélménye és gyorsabban tudjon haladni. Klasszikusnál valóban sokkal inkább szükséges lehet, mint a rockzenénél.
Én Papp Józsefet ajánlom, aki többek között a fent említett Halmágyi Gyulát is tanította.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!