Találatok a következő kifejezésre: Hol találok brit (3 db)

Hol találok kikapcsoló, érdekes brit filmeket?

Brit angol gyakorlás céljából szeretnék olyan brit filmet nézni, amelyben a színészek is britek, a british englisht beszélik, ugyanakkor jó volna ha nem valami dög uncsi film lenne, hanem ami kikapcsol.

Legjobb válasz: A király beszéde.

A király beszéde.
Bocs a link lemaradt ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Miss Marple!!!!!! Minden mennyiségben... http://www.youtube.com/watch?v=e8b7gpOASD4&feature=related
A "King's Speech"-et én is javasolni tudom. Meg Harry Potter, abban is britek beszélnek brit akcentussal, tehát ha eltekintünk attól, hogy egy pár közülük sza...nem olyan jó, akkor talán megfelel.
Doctor Who? az egyik legjobb tv sorozat és nem mellékesen a BBC gyártja, természetesen rengeteg brit színésszel.

Mit tehetek ebben az esetben? Hol talalok olyan honlapot, ahol brit jogaszok valaszolnak munkaugyi/terhessegi ugyben kerdesekre?

Tobb mint 1 eve vagyok ugyanannal a cegnel. Eloleptettek uj pozicioba. Megint probaidos lettem. mivel a csoportvezetom a 3 honap probaido fele alatt szabadsagon es betegszabin volt igy meghosszabbitottak a probaidom + 1 honappal.

Hol találok tradicionális brit recepteket magyarul?

Sajnos eredeti nyelven nem igazán tudom, hogy mit kell csinálni, a mértékegységekkel is gondban vagyok, és nincs valami nagy konyhatechnikai szókincsem az adott nyelben.

Legjobb válasz: http://www.cookbook.hu/books/TheLondonCookbookH.html#British http://angolkonyha.lap.hu http://www.angolportal.hu/gasztronomia.htmHa éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!