Találatok a következő kifejezésre: Hol találok baba boltokat (4 db)

Bécs környékén hol találok óriási baba boltot? Baba ruha, babakocsi. Minden ami baba!

Bécs környékén keresek olyan bevásárló központot, ahol rengeteg baba ruha van, baba kocsi.. mindenféle baba holmi! Azt mondták jóval olcsóbb mint itthon, de nem tudom, merre induljak, hogyan keressem!

Legjobb válasz: Én az ASDA-t nagyon ajánlom, és a körgyûrû déli oldalán lévõ nagy bevásárlóközpontot, ahol hatalmas C&A és rengeteg babás üzlet is van (ahol az IKEA van).

Én az ASDA-t nagyon ajánlom, és a körgyûrû déli oldalán lévõ nagy bevásárlóközpontot, ahol hatalmas C&A és rengeteg babás üzlet is van (ahol az IKEA van).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! 2 hét múlva mehet a bevásárlás :)

Hol találok olyan baba boltokat vagy nagyobb áruházakat Budapesten vagy környékén, ahol szinte mindent megvehetek (kiságy, babakocsi, ruhák, stb.) egy helyen és azért nem is olyan drága?

Legjobb válasz: A Corában most voltak baba-mama napok, és onnan láttam én is itt a neten,hogy mennyi mindent lehet kapni.Amúgy nem vagyok Budapesti, így nem is okoskodom itt, csak ezt pont láttam,nézd meg a honlapjukat,ha érdekel.

A Corában most voltak baba-mama napok, és onnan láttam én is itt a neten, hogy mennyi mindent lehet kapni.Amúgy nem vagyok Budapesti, így nem is okoskodom itt, csak ezt pont láttam, nézd meg a honlapjukat, ha érdekel.
Ajánlanám Neked a http://www.babaholmiolcson.hu oldalt, a babadiszkont Pestimrén található, és minden kapható szerintem viszonylag alacsony árakon. Mi ott vettünk mindent kiságytól babaruháig elég sok mindent. A másik részét mi is a Corából szereztük be...
Szia! Mi találtunk egy jó kis boltot, nem nagy, de vizsonylag jó áron, és mindent megtalálsz. Pontos címet nem tudok, de a Lehel térnél van, a templom mellett.
http://www.babyoutlet.hu Ez a Brendon kiárusító boltja, és mindig vannak jó áron is cuccok. A Soroksári úton vannak (IX. ker.).

Sopronban baba ruha boltot hol találok?

Ma utazunk Sopronba és kisfiamnak vennem kell cipőt pulcsit és badyt.Jó minőségűt hol találok.Nem használtat.Címet mellékelj.

Legjobb válasz: Sopronba az Alfa Parkban van a Brendon, azt gondolom ismered, az interneten fent is van címmel együtt, és van egy a Moma áruházban a Babycenter, ott is jó dolgok vannak!

Sopronba az Alfa Parkban van a Brendon, azt gondolom ismered, az interneten fent is van címmel együtt, és van egy a Moma áruházban a Babycenter, ott is jó dolgok vannak!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod:)
Tescóban is vannak jó cuccok!


Budapesten keresek használt és lehetőleg olcsó baba- és gyerekcipő boltot. Hol találok?

Használható, de "filléres" cip?cskéket keresek a gyerk?ceinknek, jelenleg 24-25-ös méretig.

Legjobb válasz: használt cipõ? bocs, de ruhában még azt mondom, h teljesen normális dolog, én is fogok turis cuccot venni a gyerekeimnek. na de azért annyi igényesség és ésszerûség legyen benned, h új cipõt veszel a gyerekeidnek. a fejlõdõ gerincének, lábának nem tesz jót, ha valami kitaposott cipõben tanul meg járni. akkor már inkább 1000x valami kínai cipõ. ki tudja, h a használttal mi történt elõtte... gondolom nem véletlenül nincs ilyen bolt.

használt cipõ? bocs, de ruhában még azt mondom, h teljesen normális dolog, én is fogok turis cuccot venni a gyerekeimnek. na de azért annyi igényesség és ésszerûség legyen benned, h új cipõt veszel a gyerekeidnek. a fejlõdõ gerincének, lábának nem tesz jót, ha valami kitaposott cipõben tanul meg járni. akkor már inkább 1000x valami kínai cipõ. ki tudja, h a használttal mi történt elõtte... gondolom nem véletlenül nincs ilyen bolt.
A kérdező hozzászólása: Bocs, de nem kitaposott, szétnyûtt, szakadt cipõkre gondoltam. Eddig minden cipõ (ha jól emlékszem, egy darab kivételével) "használt" volt, amit fiunk hordott, de volt, amiben még a címke is benne volt, vagy megvette valaki a gyerekének, aztán egyszer-kétszer fel is adta rá, mielõtt kinõtte. Így hordott eddig olyan bõr szandikat, márkás sportcipõket, hogy megszólal(t)! A baba- és kisgyerek cipõk tipikusan olyanok, amiket max. 1-2 hónapig hord egy gyerkõc, mert nagyon gyorsan nõ a lába. Így tehát, ha nem "motorozza" le az orrát, akkor akár újszerû állapotban is maradhat a lábbeli. (Kisfiunknak április óta több, mint 2 (!) cm-t nõtt a lába, ez azt jelenti, hogy a másodiknak kapott szandáljáról is kezd már lelógni a lábujja.) Olyan cipõket keresek, amiket pl. különféle licitálós oldalakon is lehet venni... Nincs ilyesféle bolt?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!