Találatok a következő kifejezésre: Hol találok babák (85 db)

Hol találok babának tornagyakorlatról videót, ami a csípőjére, lábaira jó?

Csíp?sz?résen kiderült, hogy kicsit fejletlenek a lábai, terpeszpelenkát kell használnunk, de én szeretném tornáztatni is. Csak rosszul nem akarom csinálni,ehhez keresnék a neten videót, ahol biztos a helyes tornát mutatják meg.

Legjobb válasz: http://baboca.blog.hu/2008/01/01/torna_a_babanak

Szerintem inkább a dr-nénidet kérdezd, mert nekem is õ mutatta meg hogy tornáztassam a lányomat. Nem bonyolult csak el mondani nehéz, inkább ha látod könnyen megtanulható, és bajt nem csinálsz vele. Minden pelenkázásnál mikor még meztelen terpeszbe nyisd és zárd a lábát úgy hogy hajlítva legyen és combját fogod. Ha énekelsz vagy játékosan csinálod még élvezni is fogja. Baba torna néven könyvet találsz, de lehet hogy a neten is van így valami.
ez nagyon aranyos:)
Nagyon szép:)
http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=18183 Itt olyanok vannak, amikkel közölheted, hogy megérkezett a kis Manó!
A kérdező hozzászólása: nagyon-nagyon tetszett :) köszönöm szépen :)
Én is megnéztem, nagyon szép kis versikék:)
Hát jól elbõgtem magam... :-) Amit az elsõ írt, gyönyörû!

8hós babám éjjelente rosszul alszik, földsugárzásra gyanakszom, hol találok ezt kiszűrő szakembert Bp-en vagy Pest megyében?

Egészen biztos, hogy nem más miatt, uis ha máshol alszunk (vendégségben, nagyszül?knél) az éjszaka problémamentes. Egyébként is nyugodt baba.

Legjobb válasz: Hát elõszõr is azt kellene megnézni, hogy az ágya fejvégi része vagy esetleg az egész ágy nem ablak és ajtó között helyezkedik-e el, úgy hogyha kinyitnád az ajtót és a nyilásától húznál egy képzeletbeli vonalat az ablak közepéig akkor az átszelné-e az ágyát.Na ha igen, akkor oda kell raknod az ágyát ahol ez a vonal nem szelné át-tehát védve lenne. De úgy legyen, hogy a baba rálásson az ajtón bejövõre-tehát ne az ajtó mögött. Ez Feng-shui és nálunk mûködik. Amikor megpróbáltam az ágyát odatenni ahol szerintem praktikussabb lett volna(nekem) akkor napokig hánykolódott, mert az ágya így éppen ebben a vonalban volt. Szerintem a babák érzik, hogy hol jó nekik.

Hát elõszõr is azt kellene megnézni, hogy az ágya fejvégi része vagy esetleg az egész ágy nem ablak és ajtó között helyezkedik-e el, úgy hogyha kinyitnád az ajtót és a nyilásától húznál egy képzeletbeli vonalat az ablak közepéig akkor az átszelné-e az ágyát.Na ha igen, akkor oda kell raknod az ágyát ahol ez a vonal nem szelné át-tehát védve lenne. De úgy legyen, hogy a baba rálásson az ajtón bejövõre-tehát ne az ajtó mögött. Ez Feng-shui és nálunk mûködik. Amikor megpróbáltam az ágyát odatenni ahol szerintem praktikussabb lett volna(nekem) akkor napokig hánykolódott, mert az ágya így éppen ebben a vonalban volt. Szerintem a babák érzik, hogy hol jó nekik.
mi nem hívtunk szakembert, hanem átraktuk az ágyát a másik oldalra, azóta egyedül alszik egész éjszaka. nekünk most az ajtóval szembe van a kiságy, és õ így alszik. Pedig azt mondják, hogy ez nem jó. neki ez! Próbáljátok átrakni a kiságyat máshova.
Az én babám csak úgy hajlandó aludni, ha rálát az ajtóra. Nem tudom miért, de szeretné látni ha bemegy valaki a szobába. Ha van fûtéscsõ az ágya mellett, az is zavarhatja. Próbáld meg átrendezni a szobát, hátha az megoldja a problémát.
Egerben tudok, http://members.chello.hu/csaszars/main.html bár én nem hiszek ezekben a dolgokban.
Ha erregyanakszol, akor rakj tükröt a kisgy alá, ez visszaveri a sugarkat. nálunk is ez volt a probléma, és amióta az ágy aljára rögzítettük a tükröt (lefelé a tükrös oldal), azóta nyugodtan alszik.


Mikortól lehet a babát babaúszásra vinni? Debrecenben hol találok ilyet?

Legjobb válasz: Szia! A babákat 3hónapos kortól lehet vinni babaúszásra.Kell majd kérned a gyermekorvosotoktól 1 igazolást,hogy minden rendben van a picurral.Sajna én Veszprémi vok úgyhogy,hol van Debrecenben abban nem tudok segíteni:(. Nálunk a baba és a mama ingyen mehet (elõtte be kell jelentkezni!)az apukának 400Ft kísérõ jegyet kell vennie.30 perces kb. 1 foglalkozás. Ja és ha szoptatsz akkor uszi elõtt kend be a mellbimbód valami zsíros krémmel popsikém is jó:)(nehogy kiázzon a klóros víztõl,mert akkor a pici nem fogadja el nem fog enni!!!)de szopi elõtt mosd le vízzel. Boldog uszizást 3 hónapos kislány anyukája

Szia! A babákat 3hónapos kortól lehet vinni babaúszásra.Kell majd kérned a gyermekorvosotoktól 1 igazolást, hogy minden rendben van a picurral.Sajna én Veszprémi vok úgyhogy, hol van Debrecenben abban nem tudok segíteni:(. Nálunk a baba és a mama ingyen mehet (elõtte be kell jelentkezni!)az apukának 400Ft kísérõ jegyet kell vennie.30 perces kb. 1 foglalkozás. Ja és ha szoptatsz akkor uszi elõtt kend be a mellbimbód valami zsíros krémmel popsikém is jó:) (nehogy kiázzon a klóros víztõl, mert akkor a pici nem fogadja el nem fog enni!!!)de szopi elõtt mosd le vízzel. Boldog uszizást 3 hónapos kislány anyukája

Hol találok olyan ultrahangos videót ahol láthatom hétről hétre a babát? Képeket találok, de videót nem!

Legjobb válasz: http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php?page=3&lang..

youtube.com
http://www.vital.hu/rovat/86 A lap közepén "További cikkeink" / "A terhesség kilenc hónapja". A harmadik hónaptól (majdnem) mindegyiknél van 4D UH felvétel.
És ha pesten laktok, most szombaton lesz a BMW-én bababörze, ott lesz babaszépségverseny!
megint én:D ez nagyon jonak tünik :D http://csecsemolevelezo.uw.hu/mondokak1.php#igy
De jóóóóóók:-))))))
Az én fiamnak ezek a kedvencei: Erdõ szélén házikó (mutatjuk a kezünkkel a házat) Ablakában nagyanyó (szemüveget formázunk az ujjainkkal) LÁm egy nyuszi ott topog (két karját fülként lengeti a feje felett) Az ajtaján bekopog (egyik kéz a levegõt, másik a padlót kopogtatja) Kérlek segíts énrajtam (kezünkkel fogjuk az arcunkat) A vadász a nyomomban (puskát formáznak a kezek) Gyere nyuszi sose félj (hívó mozdulatok) Megleszünk mi kettecskén (taps). A másik: malter tégla, malter tégla, malter tégla, (egymás fölé tesszük a kezeket) Építünk egy házat (házat formázunk a kezünkkel) Ablakot rá százat (ablakot rajzolunk) Jött egy nagy szél ssssss (karokat lengetjük, mintha szél fújna) Összedõlt a ház (padlóra csapunk)
A kisfiamnak ez a kedvence: Fej, váll, térd lábacska. Fej, váll, térd lábacska. Szem, fül, száj és orrocska. Fej, váll, térd lábacska. A tanulókutyusa énekli és oda van érte.
A kérdező hozzászólása: Mit csinál a kis kezem? (széttárjuk a karunkat) Simogat kedvesen, (simogatjuk a baba arcát) Ütöget mérgesen, (megütögetjük a térdeit) Csiklandoz viccesen, (megcsiklandozzuk) Csípked hegyesen, (megcsipkedjük a kezét, karját) Táncol ügyesen. (megtáncoltatjuk az ujjainkat a lábán) Na mit csinál a kis kezem? Te is tudod, mondd velem! Cicuska, macuska (arcát simogatjuk) Mit fõztél Danika (kérdõn széttárjuk a karját) Kevertem kását (tenyereben kevergetünk) Sütöttem pampuskát (tenyereben gyúrjuk) Ide tettem, oda tettem (jobbra majd balra tesszük a kezet) Utoljára mind megettem. Hamm-hamm ('megesszük' a kezet Itt a kezem, jobb és bal, (egymás után nyújtsuk elõre elõbb a jobb, majd a bal kezet) Összeverem, megszólal. (ökölbe zárt kezeinket, ütögessük egymáshoz) Itt a kezem, bal és jobb, (kezek elõrenyújtása megadott sorrendben) Most kell vele tapsolnod. (tapsolás) Egy kicsi kalapács kopp-kopp-kopp. (Jobb kezünk ökölben, a fejünk fölött kiindulva kalapáló mozdulatot végzünk, másik kezünket nem használjuk.) Két kicsi kalapács kopp-kopp-kopp. (A két kalapács, vagyis a két kezünk ökölben és összeütögetjük õket.) Három kicsi kalapács kopp-kopp-kopp. (Az ökleinket továbbra is összeütögetjük, de beszáll a harmadik kalapács is, az egyik lábunk, amivel dobbantunk.) Négy kicsi kalapács kopp-kopp kopp. (Az elõzõeket folytatjuk, és beszáll a negyedik kalapács, a másik lábunk is. Így már a kettõvel dobbantunk, azaz helybenjárunk.) Öt kicsi kalapács kopp-kopp-kopp. (Jár az öklünk, jár a lábunk, végül az ötödik kalapácsként a fejünkkel bólogatunk.) Gyülekeznek a felhõk, (ujjacskákat mozgatni a fejünk fölött) esik az esõ, (fentrõl lefele az ujjakat mozgatni) kopog a jég, (asztalon kopogni vagy pici gyerek esetében öklöket összeütni vagy tapsolni) dörög az ég, (asztalt csapni, picúrkák esetében a combokat) villámlik, lecsap (magastartásból lecsapni) és kisüt a nap. (fej fölött körözni) Gomba, gomba, gomba... (kézzel a fejet símogatni) Nincsen semmi gondja. (kézfejeket, fejet rázni) Ha az esõ esik rája, (ujjacskákkal fentrõl lefele mutatni az esõt) nagyra nõ a karimája. (buksi fölött kõrözni) Az esõt csak neveti, (szájra mutatni, mosolyogni) van kalapja, teheti. (szintén a fejecskét símogatni)
A kérdező hozzászólása: Elsõnek! Köszi, a második link tényleg nagyon jó! :) Utolsónak! Köszi, lesz mibõl szemezgetni! :)
De jó, hogy feltetted ezt a kérdést! Én is hasonlókat keresgéltem! :)
Ezek nagyon szupik! Én is köszönöm....

Hol találok jo mondokákat verseket babáknak? Irhatnátok egy párat, 7, 5 honapos babának

Legjobb válasz: http://dalokversek.hu/mondokak.htm, http://www.mek.iif.hu/porta/szint/human/szepirod/modern/kany.., http://www.mate.sokoldal.hu/sokmondoka

Tejérzékeny babák anyukái! Hol találok a neten olyan oldalt v. táblázatot ahol le van írva mi az amit nem ehetnek a tejérzékeny babák, és mi mivel helyettesíthető?

10 hónapos a kisfiam.

Legjobb válasz: Szia! Itt receptek vannak kifejezetten tejérzékenyeknek. http://csecsemomergezes.blog.hu/2008/06/23/tejerzekeny_kisgy..

Szia! Itt receptek vannak kifejezetten tejérzékenyeknek. http://csecsemomergezes.blog.hu/2008/06/23/tejerzekeny_kisgy..
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a választ!:)
a gesztenye marciért örök hála!!! :)
Utolsó vagyok. Könyvben nekem a Kissné Farkas Erika: Allergiás gyermekek táplálása c. könyvek vannak meg. Évszakokra bontva (télen, nyáron... ) Szerintem ezek is nagyon jók!
szia! Küldök néhányat: http://tejmentesetelek.hu/index.html és innen tudsz rendelni, ha nincs idõd/kedved fõzni: http://www.speko.hu/?f=etlap és ez a kedvencem: http://tejmentes.blogspot.com/ AZ én kicsim Sinlacot és Humana SL tápszert kap, amik tejmentesek. Tejmentes vaj a LIGA. Kitartás! :D Nem egyszerû, de kivitelezhetõ. ja! A lényeg: Túró Rudi helyett Gesztenye Marci. (Sparban) kapható! :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
Mi Milupa Som tápszert adunk neki + Milupa Som pépet. Ezek tejmentesek. Sok zöldséget, gyümölcsöt kap.
Utolsó vagyok. Most néztem az elkészítésnél már HA rizspépet ír, az ok-és.
Szia! Megnéztem az elõzõ válaszoló által írt recepteket. Szerintem van benne olyan ami nem adható. Legalábbis nekünk a doki azt mondta hogy HA tápszer sem adható mert az is tejbõl van. Az egyedüli tápszer ami nem okozhat gondot az a Milupa pepti plusz. Meg a vaj sem mindegy hogy milyen abból is csak a Delma light nem tartalmaz tejet. Egyébként és most vettem egy könyvet ami tej-tojás és szójamentes ételek recepteskönyve (Szõke Krisztina írta), elég jónak találom.
Tudtam, hogy Gesztenye Marci sikert arat! Örülök, hogy megoszthattam veletek! hihi :D Puszi

Hol találok olyan oldalt, ahol ingyen lehet horoszkópot csinálni/csináltatni? És számmisztikával kapcs. Oldal babáknak?

Legjobb válasz: www.ezoterikus.hu nem kimondottan babáknak van, de lehet ingyesen horoszkópot készíteni és számmisztikai számításokat elvégezni.

http://www.ezoterikus.hu nem kimondottan babáknak van, de lehet ingyesen horoszkópot készíteni és számmisztikai számításokat elvégezni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!