Találatok a következő kifejezésre: Hol találok ana (73 db)

Hol találom annak az éneknek a teljes szövegét amit étkezéseknél szoktak énekelni? (lentebb)

Valahogy így van: "Bőségesen terített az Atyai kéz"

Legjobb válasz: Erre gondoltál? Az asztal terítve immár minden kész Gazdagon teritett az atyai kéz, Jóságát lássátok és ízleljetek, Mit Ö adott ,hálás szívvel vegyétek! Urunk Jézus Krisztus fogadd hálánkat Hogy asztalt terítettél és velünk vagy Hol te vagy Úr Jézus nincs hány többé Életnek kenyere vagy mindörökké

Erre gondoltál? Az asztal terítve immár minden kész Gazdagon teritett az atyai kéz, Jóságát lássátok és ízleljetek, Mit Ö adott , hálás szívvel vegyétek! Urunk Jézus Krisztus fogadd hálánkat Hogy asztalt terítettél és velünk vagy Hol te vagy Úr Jézus nincs hány többé Életnek kenyere vagy mindörökké
hiány, nem hány bocs elgépeltem
A kérdező hozzászólása: Igen! Köszönöm!

Hol találok An Cafe-s füzetborítókat, vignettáket, könyvjelzőket?

Legjobb válasz: Szia! Vignettákat, és könyvjelzõket te is tudsz készíteni a Paint programmal! Elmentesz egy képet, amit a paintba megnyitsz. (Ha kell átalakítod: kivágod,stb.) Aztán csinálsz bele 3 vonalat, és kész! :D

Szia! Vignettákat, és könyvjelzõket te is tudsz készíteni a Paint programmal! Elmentesz egy képet, amit a paintba megnyitsz. (Ha kell átalakítod: kivágod, stb.) Aztán csinálsz bele 3 vonalat, és kész! :D
A kérdező hozzászólása: Én a kivágásnál elakadtam:D

Hol találok magyar feliratot a Tezuka Osamu no Buddha:Akai Sabaku yo! Utsukushiku című animéhez?

2011-es film, de nem találtam sehol magyar feliratot, pedig nagyon érdekel. A válaszokat előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Ez nem "hol" kérdése. HA van hozzá felirat, akkor a "Tezuka Osamu no Buddha:Akai Sabaku yo! Utsukushiku magyar felirat" keresésre a Google elsõ 10 kihozott oldalán ott kell legyen. Jelenleg nincs ott. Ha egy animés oldalt is megnézel, és nem rögtön a gyik-ra szabadulsz fel, akkor rengeteg helyen írják, hogy még nincs is hozzá magyar fordítás. Nem abban van a hiba, hogy nem találod meg, hanem abban, hogy egyelõre nincs mit megtalálni. Most vagy megnézed angol felirattal, vagy felirat nélkül. Ahogy jobban esik. Azon kívül még az utolsó lehetõséged, hogy nem nézed meg. Na jó! Ez nem igaz! Még fennáll az a lehetõség is, hogy írsz egy fansub csoportnak, és megkéred õket hogy fordítsák le, majd kivárod azt a pár hetet/hónapot, és már nézheted is!

Ez nem "hol" kérdése. HA van hozzá felirat, akkor a "Tezuka Osamu no Buddha:Akai Sabaku yo! Utsukushiku magyar felirat" keresésre a Google elsõ 10 kihozott oldalán ott kell legyen. Jelenleg nincs ott. Ha egy animés oldalt is megnézel, és nem rögtön a gyik-ra szabadulsz fel, akkor rengeteg helyen írják, hogy még nincs is hozzá magyar fordítás. Nem abban van a hiba, hogy nem találod meg, hanem abban, hogy egyelõre nincs mit megtalálni. Most vagy megnézed angol felirattal, vagy felirat nélkül. Ahogy jobban esik. Azon kívül még az utolsó lehetõséged, hogy nem nézed meg. Na jó! Ez nem igaz! Még fennáll az a lehetõség is, hogy írsz egy fansub csoportnak, és megkéred õket hogy fordítsák le, majd kivárod azt a pár hetet/hónapot, és már nézheted is!


Elfen Lied c. anime a 14. részétől hol találom meg magyar felirattal? Sehol se találom :S Youtubeon fenntvan de csak a 13. részéig.

Legjobb válasz: a 13. rész a sorozat vége...és van egy +1 rész: http://indavideo.hu/video/__Elfen_Lied_131_resz

a 13. rész a sorozat vége...és van egy +1 rész: http://indavideo.hu/video/__Elfen_Lied_131_resz
Ahogy az elsõ mondja. 13 részes a sorozat, a special meg töltelék.
A kérdező hozzászólása: köszi:)

Hol találok a neten olyan térképet, , amin ha egy helyre rákattolok, vagy stb. megmutatja, hogy mennyi annak a tengerszint feletti magassága?

Kb. 1-1,5 éve már rátaláltam erre atérképre a neten, hogy rákattoltam mondjuk a térképen a lakóhelyemre, és kiírta h. 125 méter, aztán a Kékesre, oda meg h. 1015 méter(kicsit pontatlan, de a viszonylagos magasságot megadja ;) ), szóval, most meg nem találom :// Aki tud erről valamit kérlek írjon ;))))

Legjobb válasz: (Jajj, én meg azt nem találom, (amit már egyszer megtaláltam:-)), és ami mûholdas képet mutat, és ha fölé viszem a kurzort, akkor kis téglalapocskában jelzi a hely koordinátáját! Ha arrébb húzom, akkor folyamatosan az aktuális pont koordinátáját jelzi... Lehet ugyanez még magasságot is jelölt, csak az engem nem érdekelt, így nem emlékszem, és talán ugyanazt keressük? Nem biztos. Megnézem azért, hogy miket raktároztam el, mert már nem is emlékszem. Hátha van magasságos is...)

(Jajj, én meg azt nem találom, (amit már egyszer megtaláltam:-)), és ami mûholdas képet mutat, és ha fölé viszem a kurzort, akkor kis téglalapocskában jelzi a hely koordinátáját! Ha arrébb húzom, akkor folyamatosan az aktuális pont koordinátáját jelzi... Lehet ugyanez még magasságot is jelölt, csak az engem nem érdekelt, így nem emlékszem, és talán ugyanazt keressük? Nem biztos. Megnézem azért, hogy miket raktároztam el, mert már nem is emlékszem. Hátha van magasságos is...)
(Sajna nem találtam egyikõnk által keresettet sem. Egy olyat ismerek, hogy szerkesztesz egy útvonalat -többnyire bringást-, és miután készen el van mentve, csinál egy magasságtáblázatot, amin ha végighúzod a kurzort, akkor jelzi mögötte a térképen, hogy az az adott magasságú pont hol van pontosan. De tuti nem ezt keresed. Ha mégis érdekelne: bikemap.net.)
http://www.daftlogic.com/sandbox-google-maps-find-altitude.htm Magasságot és koordinátát is ír alul.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ;))))))

A Kodomo no omocha című animét hol találom meg online?

Nem tudok letölteni szal jó lenne ha lenne online....de az indavideón nem találtam és igen, megnéztem a google-be mielőtt valaki azt írná!! ._. Előre is köszönöm a normális válaszokat ^-^ :)

Legjobb válasz: http://www.animecrazy.net/kodomo-no-omocha-anime/

A kérdező hozzászólása: köszi...de jobban örülnék a magyar feliratosnak...bár mondjuk abban igazad van hogy nem írtam oda hogy feliratosan kérem! (amúgy szerintem feliratosan nincs is ONLINE)
AA-n is csak 7.részig van felirat sajnos, probáld angol felirattal ha tudsz angolul.

Rajzfilm készítő programot hol találok? Minél több annál jobb! :-)

hol találok rajzfilm készít? programot?... olyat ahol nincsenek el?re megadva a karakterek (lehet pálcika emberes is:)) és legyen ingyenes!... pl ezt mivel csinálhatták?:)

Legjobb válasz: Anime Studio Pro Vannak benne alapkarakterek, de te magad is csinálhatsz olyat, amilyet csak akarsz.

Anime Studio Pro Vannak benne alapkarakterek, de te magad is csinálhatsz olyat, amilyet csak akarsz.
A kérdező hozzászólása: és ez ingyenes?
Igen.

Van xbox 360, Battlefield 3-an magyar klán? És hól találom meg és hól tudok keresni kánt?

Legjobb válasz: Szia klánba belépni a BattleLog rendszeren tudsz belépni! Az xBox 360-os felhasználódal tudsz belépni ha eredeti a játékod!

Szia klánba belépni a BattleLog rendszeren tudsz belépni! Az xBox 360-os felhasználódal tudsz belépni ha eredeti a játékod!
[link]
Mondjuk beírod a gugliba és ki dob 365 db-ot.
Tessék, csak töltsd ki és klikk. [link]


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!