Találatok a következő kifejezésre: Hol találok ami olyan, (661 db)

Hol találok Debrecenben olyan pólót, amin Ne-yo vagy egyéb hip-hop sztárok vannak?

Legjobb válasz: Hát olyat biszt nem találsz.... De te tudsz csináltatni ha van pl:egy Ne-yo-s pósztered elviszed egy olyan helyre ahol pólókra lehet nyomtatni ennyi:)én is csináltam már ilyet.

Hát olyat biszt nem találsz.... De te tudsz csináltatni ha van pl:egy Ne-yo-s pósztered elviszed egy olyan helyre ahol pólókra lehet nyomtatni ennyi:) én is csináltam már ilyet.
A kérdező hozzászólása: hmmm...kár, de azért köszi. Ha más nem lesz, akkor azt fogom csinálni.


Hol tudok B-A-Z megyében esküvői meghívókat rendelni, zenekart kérni és olyan ruhaszalont hol találok, amibe vannak kismamáknak varrt ruhák is?

Legjobb válasz: Miskolcon van nyomda, ahol ki tudod választani a neked tetszõ meghívót és tudsz rendelni.Németh nyomda a neve. Zenekart az étteremben is szoktak ajánlani a pincérek, mi is így szereztünk.Sok sikert.

Miskolcon van nyomda, ahol ki tudod választani a neked tetszõ meghívót és tudsz rendelni.Németh nyomda a neve. Zenekart az étteremben is szoktak ajánlani a pincérek, mi is így szereztünk.Sok sikert.
te szépségkirálynõ vagy?
kétlem, mert akkor nem kérdezne ilyet, haha
Egy varrónõ is megtudja neked csinálni.
A kérdező hozzászólása: Nem nem az vagyok csak egy olyan versenyt szervezek ahol ilyen szalagot kellene kapniuk a választottaknak. De a feliratot is megtudja csinálni a varró nõ?
Megtudja.
Ha bemégy egy virágboltba, ott megcsinálják neked. Én is ott készíttetem a nagy fiamnak.Igaz bolondballagásra.
A temetõkbe a koszorúkra is hasonló szalagokat raknak... :) Onnan ollóz össze egyet! :)

VV Béciről hol találok egy olyan képet ami előnyös róla és látszik a felsőteste (vagy akár több is)?

Tudnátok linkelni? És ne azt ahol pisztolyt fog. Köszi szépen!

Legjobb válasz: Szerintem írd be a google-ba amit keresel,tuti kiadja.

Szerintem írd be a google-ba amit keresel, tuti kiadja.
A cumizáson a szopizást érted vagy a cumihasználati idõt?
Ezt én is szeretném tudni!
A kérdező hozzászólása: A szopizásra gondoltam. Vagyis mennyit kellene ennie mondjuk 1 hetesen alkalmanként/összesen.
Szerintem minden baba más. Védõnõ nekünk így számolta: testsúly kg-ban x 150 és a kapott mennyiséget így megkapod a napi adagot, azt el kell osztani a szopik számával és kijön az egy evésre való adag. Nekünk nem jött be a dolog. Amíg mértem, nem annyit evett.Hol sokkal többet, hol meg sokkal kevesebbet.Csak idegeskedtem rajta ezért inkább nem mértem. Többször cicire tettem és ha éhes volt evett.Nem tudok olyan oldalt ahol errõl írnának.
A kérdező hozzászólása: Ez a testsúly kg * 150g is sokat segített. Köszönöm!
Bocsi az elõbb egy kicsit belekeveredtem....remélem azért érthetõ volt. Még pici a babád úgyhogy ne a mérésekkel foglalkozz.Figyeld a jelzéseit.Akár két óránként is mellre teheted.Rövid idõ alatt megemészti az anyatajet, és õ még keveset tud enni egyszerre mert pici a gyomra. Belejössz ám hamar!! Meg Õ is :)

Hol találok neten olyan cikkeket, amik emberek pszichológiai tesztelését és eredményeit írják le?

pl emberek viselkedése egy bizonyos közeg hatására, szociológiai tesztek, ilyesmik..

Legjobb válasz: Hát neten nem fogsz teljes cikkeket találni, fõleg nem magyarul; esetleg kivonatokat, ha rákeresel ezekre a kulcsszavakra, mivel ezek az írások jogdíjasak. Könyvtárban már több sikerrel járhatsz. Keresgélj szociálpszichológia témakörben, csoport- és tömeglélektan. Érdekes kísérletei voltak pl Festingernek abban a témában, amit írtál (csoport hatása az egyén viselkedésére). A legjobb összefoglaló kötetek a Fiske-féle Társas alapmotívumok, vagy a Smith-Mackie-féle Szociálpszichológia. A tesztek meg fõleg jogdíjasak, még kutatásokhoz is nagyon nehezen lehet hozzájuk férni :(. -pszichológushallgató-

Hát neten nem fogsz teljes cikkeket találni, fõleg nem magyarul; esetleg kivonatokat, ha rákeresel ezekre a kulcsszavakra, mivel ezek az írások jogdíjasak. Könyvtárban már több sikerrel járhatsz. Keresgélj szociálpszichológia témakörben, csoport- és tömeglélektan. Érdekes kísérletei voltak pl Festingernek abban a témában, amit írtál (csoport hatása az egyén viselkedésére). A legjobb összefoglaló kötetek a Fiske-féle Társas alapmotívumok, vagy a Smith-Mackie-féle Szociálpszichológia. A tesztek meg fõleg jogdíjasak, még kutatásokhoz is nagyon nehezen lehet hozzájuk férni :(. -pszichológushallgató-
Így van, helyesen írja az elõzõ válaszoló. Olvasd el Aronson: A társas lény és Forgács József: A társas érintkezés pszichológiája c. könyveit, ezekben találsz egy csomó mindent az emberi viselkedésrõl. Van még rengeteg más is, de elsõre ez a kettõ lenne az alap szerintem. -falcon-
Nem biztos h pontosan erre gondoltál, de szerintem érdekes a Stanfordi börtönkísérlet, az Asch-kísérlet, a Milgram-kísérlet. Keresõben találsz róluk bõvebb leírást:)
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi:)
Elõször tanulj meg helyesen írni. *ilyen
Hol találsz? Hol kerested? Használd már a Googlet...
napikisfiu.com
A kérdező hozzászólása: köszi az utolsó 2 válaszolónak!1. válaszoló attól hogy egy hibát ejtettem mert siettem az még nem jelenti azt hogy írástudatlan vok !!! :P
azért egy kicsit nagyobb hiba volt ez mint, ha csak siettél volna... am meg társkeresõ oldal? Ez most komoly??!! xD behalok ^^ 17/emoboy
[link]
"ide usb rack" keresõkifejezéssel én sok boltot és árat látok. De a "rack"-et cserélheted "adapter"-re is, ha jólesik. De akkor mazsolázok: [link] [link]
[link] Ezek szerintem jók. Figyelj arra, hogy vannak 2, 5 és 3, 5 collosok is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a segítséget. Ment a felpontozás a válaszolóknak O:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!