Találatok a következő kifejezésre: Hol találok alapon (39 db)

Hol találok alapot egy mozgóképhez?

szeretnék késziteni egy olyat mint a mátrixfilmben találhato kodok, futnak lefelé a képerny?n, de a saját jeleimb?l, hogyan csináljam?

Legjobb válasz: Ha egy giffet akarsz csinálni, akkor használj gimpet, minden réteg, egy képkocka(ha a réteg neve után zárójelben írsz egy számot az adott réteg annyi ms-ig lesz a képen) Elég macerés nagy képnél de megolható.

Ha egy giffet akarsz csinálni, akkor használj gimpet, minden réteg, egy képkocka(ha a réteg neve után zárójelben írsz egy számot az adott réteg annyi ms-ig lesz a képen) Elég macerés nagy képnél de megolható.

3ds max 2009 programhoz hol találok magyar, alap tutorialokat?

hello, egy átfogó tutor sorozat kellene (ha magyar az csak jó) // megértés végett // angolul is megy de az alapokat könnyebb szerintem magyar nyelven felfogni, a program működését stb. nem kellenek durva tutorok azokat tudok szerezni, viszont egy általános programhasználat némi feladattal jó lenne kezdésnek. Hátha tud valaki segíteni. köszi üdv

Legjobb válasz: nekem van egy jó vastag magyar könyvem a 2007-es maxról, ott az alapok ugyan azok, bár legkönnyebben szerintem tanfolyamon lehet megtanulni az alapokat, csak az pénzes

nekem van egy jó vastag magyar könyvem a 2007-es maxról, ott az alapok ugyan azok, bár legkönnyebben szerintem tanfolyamon lehet megtanulni az alapokat, csak az pénzes
Vedd meg a 3D Studio Max Biblia I-II könyvet! Abból megtanulhatod az alkalmazás használatát alap szinten.

Hol találok olyan fotóst, aki TFCD alapon készít nekem képeket?

Már gyakorlattal rendelkezem a modellkedés terén, viszont alacsony vagyok, ezért nyilván fizetős munkát nem kapnék, de ennek ellenére én szívesen foglalkoznék ezzel és ezért hol találok olyan fotóst, aki TFCD alapon készítene nekem képeket??

Legjobb válasz: www.moellbazis.hu De csak akkor készít bármelyik fotós is képeket TFCD alapon rólad, ha nézel is ki valahogy.

http://www.moellbazis.hu De csak akkor készít bármelyik fotós is képeket TFCD alapon rólad, ha nézel is ki valahogy.
*www.modellbazis.com Elsõ voltam. :)
Helyileg? Én Veszprém megye.
ITT
Ha Pest megyei vagy, írj privit!
Ha keresel találsz. http://www.modellbazis.com Itt vannak Veszprém megyei fotósok is én biztos vagyok benne.
modellonline.hu


Microsoft Flight Simulator 2004-ben, alap Boeing 737-400-ason hol tudom változtatni a Squawk kódot, azaz hol találom a Transzpondert?

Legjobb válasz: Ahol a frekvenciák vannak vagyis a rádión. 2d-s cockpitban az egyik kis ikon a rádió és annak az alján.

Ahol a frekvenciák vannak vagyis a rádión. 2d-s cockpitban az egyik kis ikon a rádió és annak az alján.

Hol találok olyan lányokat akik egy alapösszegért eljárnának velem ide oda. Beszélgetnénk, meg megölelne. Kézen fogva járkálnánk meg ilyenek. Mondjuk hetente 1-szer egy nagyon alap összegre gondoltam max 10-15 ezer ft-ra. (? )

Természetesen mindent én állnék, pl fagyi, mozi meg ilyeneket +az alapösszeg. Facebookon gondolkozok, de sajnos az nem jó mert ott 1-től 1-ig flegma, öntelt pi**k vannak. Utcán nincs merszem leszólítani. Barátok sincsenek. Lány barátaim sincsenek. valamilyen társkereső oldalt tudnátok ajánlani ahol ilyet lehetne kérni?

Legjobb válasz: hol laksz? és amúgy olyan olyan balf*sz vagy, hogy föl akarsz vágni a megfizetett csajoddal? Amúgy én ezt megcsinálnám egy darabig, de csak azért, mert egyetemre kéne a pénz. De csak megcsinálnám, de ez számomra erkölcsileg lehetetlen.

hol laksz? és amúgy olyan olyan balf*sz vagy, hogy föl akarsz vágni a megfizetett csajoddal? Amúgy én ezt megcsinálnám egy darabig, de csak azért, mert egyetemre kéne a pénz. De csak megcsinálnám, de ez számomra erkölcsileg lehetetlen.
Hány éves vagy??
Nem értem...ha nem szeretnéd, hogy valami is kialakuljon, akkor minek ez a "színjáték"?
A kérdező hozzászólása: 80%-os....igen, kb úgy van ahogy írod, kivéve azt, hogy valami több is kialakulhatna belõle. Azt nem szeretném, nem is ez lenne a szándékom. nem is szeretném.
írj privit 20/L
Nem tudod elképzelni, hogy valaki veled lenne csak azért, aki vagy... meg félsz, hogy mit gondolna rólad egy lány az elsõ találkozásnál, és ha fizetsz érte, akkor ez nem számít és sokkal egyszerûbb az egész... és talán egy kicsit az is benne van, hogy akár normális kapcsolat is kialakulhat belõle, jól gondolom?
erkölcsileg fura, de amúgy benne lennék, mert drága az egyetem..., fõleg ha csak kézen fogva kell sétálni.
A kérdező hozzászólása: több nem is kellene nekem. nem felvágni szeretnék......ronda vagyok....és ez miatt egy lány sem jönne össze velem. Bemelegítésnek szeretném. hogy szokjak hozzá egy lány közelségéhez. remélem értitek.
Szóval a szeretet az mind1...
A kérdező hozzászólása: igen. Budapesten lakom.
mindössze ennyit szeretnél? kézen fogva sétálást és ölelést?
A kérdező hozzászólása: 20
A kérdező hozzászólása: már írtam, érezni valaki közelségét. Nagyon nehéz ez így, nem tudok csak úgy összejönni valakivel, ez számomra a világ egyik legnehezebb és legkomplikáltabb dolga. Így hirtelenjében nem tudok kapcsolatot kialakítani akár, hogy is szeretném, nem megy. Kellene...jaaaaaaj már....nem tudom összeszedni a gondolataimat, összevissza cikáznak. pffffff....ez így nem megy, majd holnap írok egy értelmes választ erre, ha kicsit lenyugodtam.

Windows 8-on hol találom az alap játékokat mint pl a pasziánsz és a paintot? :O

Legjobb válasz: Áruház menübõl kell letölteni mert a8 és 8.1-en nincs telepítve.

Áruház menübõl kell letölteni mert a8 és 8.1-en nincs telepítve.
A keresés menübe írd be paint és kiadja.
[link] A link végén: "Elkészítették a játékcsomagot, ami könnyedén telepíthetõ és használható Windows 8, 8.1 és 10 alatt is! -link" Nem kell az Áruházat használni, MS fiókot kreálni, aztán beállítgatni, hogy ne az MS fiókba jelentkezzen be a gép... Nagyon egyszerû, vírusmentes.

Hol találok Budapesten jó specialista orvost/kórházat TB alapon csigolyatörésre?

Balesetem volt (100% a gázoló hibájából), és eltört a csigolyám. Budapesten hol van jó specialista orvos/kórház, ahová TB alapon bejuthatok, és ahol foglalkoznának a törésemmel?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!