Találatok a következő kifejezésre: Hol találok aki segít a (6 db)

Hol találok biológiatanárt, aki segít a középszintű szóbeli érettségire való felkészülésben? ( Gyakorlati rész)

A vizsga hétf?n lesz...

Legjobb válasz: Neked nincsen biológia tanárod? Hiszen õ vizsgáztat. Vagy ha ez csak ismétlõ (javító) vizsga, és már nem vagy gimis, akkor javaslom, menj be a volt sulidba, biztos szívesen segít a volt tanárod.

Neked nincsen biológia tanárod? Hiszen õ vizsgáztat. Vagy ha ez csak ismétlõ (javító) vizsga, és már nem vagy gimis, akkor javaslom, menj be a volt sulidba, biztos szívesen segít a volt tanárod.
Illetve még ajánlom a felvi.hu fórumát, ott biztosan sok infót kapsz a vizsgáról.
A kérdező hozzászólása: köszi, azóta találtam tanárt...:)

Hol találok jó ingatlanügynököt-közvetítõt, aki egybõl segít lecsapni a legjobb lehetõségekre?

(És olyan ingatlant keres, ami megfelel az elvárásoknak, nem találomra küldözget e-mailben 2-3mat, aminek köze sincs a megbeszéltekhez)

Hol találok olyan személyt, aki a az iskola időszaka alatt interneten keresztül segít németből és angolból?

Gimnáziumba járok.Mindkett? nyelvet tanulom,németet általános óta.Tudtok olyan oldalt,ahol vannak ilyen személyek,akik segítenek néha a háziban?esetleg van köztetek ilyen?

Legjobb válasz: Én szívesen segítek, ha gondolod. Bár németül még nem tudok sajnos, de angolban tudok segíteni, mert kint tanulok Amerikában. Ha érdekel, írj nyugodtan.

Én szívesen segítek, ha gondolod. Bár németül még nem tudok sajnos, de angolban tudok segíteni, mert kint tanulok Amerikában. Ha érdekel, írj nyugodtan.


Hol találok olyat akinek elmondhatom a problémáimat? Vagy kikhez lehet fordulni? Csak pszichológushoz v neten is van lehetőség olyanra aki meghallgat és segít is kicsit?

úgy érzem kezdek meghülyülni, nem érzem jól magam, kórházba nem akarok menni, ideges vagyok nagyon sokszor, tanulnom kéne de neki se bírok állni, nem megyek napokig itthonról sehova, mondjuk dolgom sincs sok, de azért emberekkel tartom a kapcsolatot, nem akarok gyógyszert szedni... van valami lehetőség ahova lehet fordulni, beszélgetni, aki segít mi bajom? vagy csak általános téli magamalásüllyedés? :(

Legjobb válasz: én beszélgetek veled, ha akarod

én beszélgetek veled, ha akarod
Én is szívesen beszélgetek veled, és ha tudok adok tanácsot.
Én pszichoterapeutához járok, mert magam nem tudtam megküzdeni ezekkel a pszichés gondjaimmal..

Hol találok olyan pénzügyi szakembert, aki segít rendbe tenni a családom költségvetését?

Sajnos több felmondott hitelünk is van, mindenki dolgozik, de nem bírunk a bankokkal.. Szeretném szakember segítségét kérni, de az interneten rákeresve csak önjelölt hősöket találok.

Legjobb válasz: Mi mást szeretnél, mint önjelölölt hõsöket?

Mi mást szeretnél, mint önjelölölt hõsöket?
És miért kell ehhez pénzügyi szakember? Az csak azt fogja mondani, hogy költsél kevesebbet, takarékoskodj. De ezt én is megmondom neked ingyen.
A kérdező hozzászólása: Azért mert a bevételünk kevesebb, mint amit fizetni kellene, és olyan sok a hitel, hogy nem egyszerû elmenni közöttük, melyiket kellene mindenképpen fizetni, melyikkel lehet késni, rendben vannak-e a szerzõdések, milyen lehetõségeink vannak... De nagyon hasznos volt az is, amit te írtál, magamtól nem gondoltam volna rá.. :)
Az RTL II-nek van egy pénzügyi tanácsadós mûsora( nem láttam még, nincs ilyen csatornánk) és a Házon kívülben is szokott néha lenni egy hölgy, aki segít a hasonló problémákkal küzdõknek. Lehet érdemes lenne õket felkeresni, szerintem hasznos dolgokat szoktak tanácsolni.
szia! az én tanácsadóm már 5 éve foglalkozik a dolgaimmal és teljes mértékig megbízható szakember! küldd el a számod, és szívesen meg fog keresni, akinek eddig ajánlottam, senki nem csalódott.

Hol találok olyan stylistot aki segít, hogy a lehető legjobb pasit hozzam ki magamból?

Nem érzem h csúnya lennék, de azt se h uh de szép:( Nem zavar ha meleg vagy bi a stílist. Õk még kritikusabbak:)

Legjobb válasz: Mièrt akarsz a lehetö legjobb pasi lenni? Belsö bonàsaidon az nemfog vàltoztatni...

Mièrt akarsz a lehetö legjobb pasi lenni? Belsö bonàsaidon az nemfog vàltoztatni...
A kérdező hozzászólása: A belsõmmel nincs is gond:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!