Találatok a következő kifejezésre: Hol találok a hangfal (3 db)

A kérdésem a következö hogy az adott erösitöm höz ami 1 CARVER MP -1200 AS mien hangfalakat vegyek amivel 4 ohmon a maxott tudom kihozni és megfizethetö áru az se baj ha 8 ohm on megy de a 4 jobb lenne hol találok hozá segitséget?

Legjobb válasz: Hali Ez az erõsítõ 2x600w @ 4 ohm mellett és 2x300w 8 ohmon ? Valami komolyabb kéne hozzá: http://www.zajaruhaz.hu/dj/hangtechnika/hangfalak___pa/cerwi..

Hali Ez az erõsítõ 2x600w @ 4 ohm mellett és 2x300w 8 ohmon ? Valami komolyabb kéne hozzá: http://www.zajaruhaz.hu/dj/hangtechnika/hangfalak___pa/cerwi..
A kérdező hozzászólása: jonak jok csak kicsit olcsob kéne de azért kösz
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segitséget aszem ez megfelelö lesz az anyagiak hoz képest és a mérete is pont jo még elfér a neki szánt helyen
A kérdező hozzászólása: Esetleg errõl a találatrol mi a véleményed :http://www.grando.hu/nagy-teljesitmenyu-hangfal-pa-1502-1474.. nameg ez konkréten mit jelent: Terhelhetõség (RMS/max.): 200/500 W ez azt jelentené hogy 200 tol 500w ig terhelhetõ Terhelhetõség - szinuszos: 200 W Zenei terhelhetõség (max.): 500 W vajon birná az erõlkõdõ csucsát
Hali, hát nem nagyon tetszik ez nekem, az a 4 felsõ magas szóró, piezo lehet ? :/ Conradnál még talán ez jöhetne számításba : http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&pid=303646 De nem olcsóbb mint a wharfi, és nem is olyan érzékeny. Esetleg még djbörzén nézz körbe hátha akad valami.

Hol találok olyan programot amivel a hangfalakat lehet beállítani, hogy szebben szóljanak, finomhangolni? Bőv len

Valami realtek vagy creative program kéne, mert a hangkártyámhoz kapott cd-t elhagytam és nem szólnak elég szépen a genius 5.1, win7-em van

Hol találok videót a hangfal összereléséről?

Amúgy valaki elmagyaráznál hogy épül fel?

Legjobb válasz: köszi, de azért videót kértem, nem fórumokat... DE AZÉRT KÖSZI!

A kérdező hozzászólása: köszi, de azért videót kértem, nem fórumokat... DE AZÉRT KÖSZI!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!