Találatok a következő kifejezésre: Hol találok Mibe (508 db)

Régen játszottam a Sims2vel. Most megint elkezdtem és van egy kód amit sehol sem találok! Amelyikkel kedvemre változtathatom a simem korát. Felnőttről tinire, csecsemőről idősre. Hol találom? Mi az a kód? KÉRLEK SEGÍTSETEK!

Legjobb válasz: Én nem tudok ilyen kódról. Azt tudom mivel állítom meg az öregedést. Ctrl+shift+c aging off ez megállítja az aging on meg vissza állítja.

Én nem tudok ilyen kódról. Azt tudom mivel állítom meg az öregedést. Ctrl+shift+c aging off ez megállítja az aging on meg vissza állítja.
A kérdező hozzászólása: Régen használtam, lennie kell...
Kódról én sem tudok, az insimenator nevû moddal tudsz ilyet.

Toefl nyelvvizsga feladatsort hol találok? Mik a feladatok és mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: információ a nyelvvizsgáról: http://www.fulbright.hu/computer-based-tests/ ingyen próbateszt: http://www.testden.com/challenge/free-toefl.asp?refererid=go..

Nemzetközi, külföldre közvetítõ feleségkeresõ oldalakat hol találok? Mi a véleményetek az ilyesmirõl?

Eddig egy oroszt találtam.

Legjobb válasz: És miért nem tudsz/akarsz élõben kialakítani kapcsolatot? Valami titkolnivalód van? Nincs önbizalmad? Ennyire el vagy keseredve? Hirtelen ez jutott eszembe a dologról, meg hogy én kerülnék egy olyan embert, aki feleséget akart magának venni. Az ismerkedéshez ott vannak a netes társkeresõk.

És miért nem tudsz/akarsz élõben kialakítani kapcsolatot? Valami titkolnivalód van? Nincs önbizalmad? Ennyire el vagy keseredve? Hirtelen ez jutott eszembe a dologról, meg hogy én kerülnék egy olyan embert, aki feleséget akart magának venni. Az ismerkedéshez ott vannak a netes társkeresõk.
Hat szerintem azokban az orszagokban mindenkepp jobban jarnal. Ott meg maradt nemi tisztelet a nokben, nem ugy mint itt.
Utolsó: Menj is csak messzire, vissza se nézz. Nem fogsz hiányozni.


Fujitsu siemens D1382 alaplaphoz drivereket hol találok mivel a gyártó oldaláról szedett VGA driver rossz?

Legjobb válasz: http://letoltokozpont.hu/letoltes_driver_reszletes.php?a=973.

A kérdező hozzászólása: Ezt is letöltöttem már de nem jó nem lehet kibontani sérült...

Ilyen kabátot hol találok? /Mi a neve?

http://img.picqa.com/b/f6/c5/f6c5959a284ee1bf74440b24ce024a3..

Legjobb válasz: Ez egy egyszerû kétsoros szövetkabát (peacoat), csak épp magas a nyaka.

Ez egy egyszerû kétsoros szövetkabát (peacoat), csak épp magas a nyaka.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm :)

Hol találok (/miben) dübörgés hangeffektet?

Olyan filmekre gondolok amiben a távolból iszonyatos dübörgéssel érkezik egy csorda...

Legjobb válasz: 10000bc, gyûrûk ura

10000bc, gyûrûk ura
Jurassic park?

Hol találok az interneten olyan oldalt, aholy ÖSSZKÖLTSÉG ELJÁRÁSÚ EREDMÉNYKIMUTATÁS egyes elemei ki vannak fejtve, hogy konkrétan mit is jelent és mi tartotik adott ponthoz?

Legjobb válasz: Hol találok az interneten olyan oldalt, ahol az ÖSSZKÖLTSÉG ELJÁRÁSÚ EREDMÉNYKIMUTATÁS egyes elemei ki vannak fejtve, hogy konkrétan mit is jelentenek a különbözõ tételek és mi tartozik az adott pontokhoz? Így helyes, csak siettem! :S

A kérdező hozzászólása: Hol találok az interneten olyan oldalt, ahol az ÖSSZKÖLTSÉG ELJÁRÁSÚ EREDMÉNYKIMUTATÁS egyes elemei ki vannak fejtve, hogy konkrétan mit is jelentenek a különbözõ tételek és mi tartozik az adott pontokhoz? Így helyes, csak siettem! :S

Hol talalok egy osszefogo irast 6.1.2 ios ra felteheto programokat cydiabol es hogy melyik mire jo? JBztem a telefonom de egyenlore azt se tudom hogy a cydiaban belul hol talalok ilyen tweakeket vagy miket.

Ekezetekert bocsanat!

Legjobb válasz: Elõször is keresel megbízható repokat aztán meg a youtubeon van egy csomó video hogy milyen tweakek vannak

Elõször is keresel megbízható repokat aztán meg a youtubeon van egy csomó video hogy milyen tweakek vannak

Mi az a product key? Hol találom meg?

Újraszeretném instalálni a Windowsot,mivel virosos a gépem..de az a baj,hogy nem tudom ,hol találjam meg ezt a jelszót.Amatőr is vagyok,még nem volt virusokkal gondom :Pamugz w.XP ről lenne szó

Legjobb válasz: Ja, h hol találod meg? Az eredeti telepítõ borítóján a hologramos matrica mellett van.

Ja, h hol találod meg? Az eredeti telepítõ borítóján a hologramos matrica mellett van.
Termékkulcs a jelentése. MS Windows-nál általában 5 x 5 karakter "-" -lel elválasztva.
Megpróbálhatnál egy rendszer visszaállítást is azelõtti idõpontra, hogy vírusos lett a géped (windows/system32/rstrui.exe). Nem garantált, de mûködhet.

Win7-en hol tudom beálítani hogy indításkor mit indítson el? Régen megtaláltam de most sehogy sem találom. Hol találom meg?

Legjobb válasz: felraksz egy ccleanert, és ott az eszközökben az automatikusan induló programok résznél letilthatod õket.Emellett hasznos kis tisztító progi. Ajánlom.

felraksz egy ccleanert, és ott az eszközökben az automatikusan induló programok résznél letilthatod õket.Emellett hasznos kis tisztító progi. Ajánlom.
Ha még sem akarsz progit telepíteni: Start mezõ, keresés mezõ. Ide beírod msconfig és nyomsz egy entert. A felugró ablak "automatikus indítás" fülénél találod a progikat...
* Start menü, keresés mezõ :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!