Találatok a következő kifejezésre: Hol találok Mibe (525 db)

Régen játszottam a Sims2vel. Most megint elkezdtem és van egy kód amit sehol sem találok! Amelyikkel kedvemre változtathatom a simem korát. Felnőttről tinire, csecsemőről idősre. Hol találom? Mi az a kód? KÉRLEK SEGÍTSETEK!

Legjobb válasz: Én nem tudok ilyen kódról. Azt tudom mivel állítom meg az öregedést. Ctrl+shift+c aging off ez megállítja az aging on meg vissza állítja.

Én nem tudok ilyen kódról. Azt tudom mivel állítom meg az öregedést. Ctrl+shift+c aging off ez megállítja az aging on meg vissza állítja.
A kérdező hozzászólása: Régen használtam, lennie kell...
Kódról én sem tudok, az insimenator nevû moddal tudsz ilyet.

Toefl nyelvvizsga feladatsort hol találok? Mik a feladatok és mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: információ a nyelvvizsgáról: http://www.fulbright.hu/computer-based-tests/ ingyen próbateszt: http://www.testden.com/challenge/free-toefl.asp?refererid=go..

Ignis 1328köbcentis motornál, hogyan tudok gyertyát cserélni? Pontosabban hol találom, mit kell hozzá hozzá tennem. Milyen tipusút vegyek bele, Köszönettel.

Legjobb válasz: Gyertyakulcs. És ngk/brisk gyertya. Hosszú menetû. De inkább vidd el a mintát a boltba.

Gyertyakulcs. És ngk/brisk gyertya. Hosszú menetû. De inkább vidd el a mintát a boltba.
Ha a gyertyákat se találod, akkor inkább vidd el az autót szerelõhöz! Inkább most áldozz rá 10 ezret, mint késõbb ennek a többszörösét vontatásra és javításra. Szerintem.
16-os gyertyakulcs, NGK IFR6J-11 típusú gyertya. Brutál drága, de 100000 km-re le van tudva a gyertyacsere.
A kérdező hozzászólása: Eddig sohasem kellett keresni a gyújtó gyertyákat.De ebben a tipusban úgy el dugták, hogy kutyával sem lehet megtalálni.Egyébként köszönöm a segítséget.
Le kell szerelni a légszûrõházat és ott lesznek alatta a gyertyák.
Légszûrõt azért már kellett cserélni, nem?
A légszûrõ cseréhez nem kell neki levenni a légszûrõ házát kompletten, csak lenyitja a két fület, picit elmozdítja a fedelet, azt már hozzá is fér :-)


Nemzetközi, külföldre közvetítõ feleségkeresõ oldalakat hol találok? Mi a véleményetek az ilyesmirõl?

Eddig egy oroszt találtam.

Legjobb válasz: És miért nem tudsz/akarsz élõben kialakítani kapcsolatot? Valami titkolnivalód van? Nincs önbizalmad? Ennyire el vagy keseredve? Hirtelen ez jutott eszembe a dologról, meg hogy én kerülnék egy olyan embert, aki feleséget akart magának venni. Az ismerkedéshez ott vannak a netes társkeresõk.

És miért nem tudsz/akarsz élõben kialakítani kapcsolatot? Valami titkolnivalód van? Nincs önbizalmad? Ennyire el vagy keseredve? Hirtelen ez jutott eszembe a dologról, meg hogy én kerülnék egy olyan embert, aki feleséget akart magának venni. Az ismerkedéshez ott vannak a netes társkeresõk.
Hat szerintem azokban az orszagokban mindenkepp jobban jarnal. Ott meg maradt nemi tisztelet a nokben, nem ugy mint itt.
Utolsó: Menj is csak messzire, vissza se nézz. Nem fogsz hiányozni.

Fujitsu siemens D1382 alaplaphoz drivereket hol találok mivel a gyártó oldaláról szedett VGA driver rossz?

Legjobb válasz: http://letoltokozpont.hu/letoltes_driver_reszletes.php?a=973.

A kérdező hozzászólása: Ezt is letöltöttem már de nem jó nem lehet kibontani sérült...

Ilyen kabátot hol találok? /Mi a neve?

http://img.picqa.com/b/f6/c5/f6c5959a284ee1bf74440b24ce024a3..

Legjobb válasz: Ez egy egyszerû kétsoros szövetkabát (peacoat), csak épp magas a nyaka.

Ez egy egyszerû kétsoros szövetkabát (peacoat), csak épp magas a nyaka.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm :)

Hol találok (/miben) dübörgés hangeffektet?

Olyan filmekre gondolok amiben a távolból iszonyatos dübörgéssel érkezik egy csorda...

Legjobb válasz: 10000bc, gyûrûk ura

10000bc, gyûrûk ura
Jurassic park?

Hol találok az interneten olyan oldalt, aholy ÖSSZKÖLTSÉG ELJÁRÁSÚ EREDMÉNYKIMUTATÁS egyes elemei ki vannak fejtve, hogy konkrétan mit is jelent és mi tartotik adott ponthoz?

Legjobb válasz: Hol találok az interneten olyan oldalt, ahol az ÖSSZKÖLTSÉG ELJÁRÁSÚ EREDMÉNYKIMUTATÁS egyes elemei ki vannak fejtve, hogy konkrétan mit is jelentenek a különbözõ tételek és mi tartozik az adott pontokhoz? Így helyes, csak siettem! :S

A kérdező hozzászólása: Hol találok az interneten olyan oldalt, ahol az ÖSSZKÖLTSÉG ELJÁRÁSÚ EREDMÉNYKIMUTATÁS egyes elemei ki vannak fejtve, hogy konkrétan mit is jelentenek a különbözõ tételek és mi tartozik az adott pontokhoz? Így helyes, csak siettem! :S

Hol talalok egy osszefogo irast 6.1.2 ios ra felteheto programokat cydiabol es hogy melyik mire jo? JBztem a telefonom de egyenlore azt se tudom hogy a cydiaban belul hol talalok ilyen tweakeket vagy miket.

Ekezetekert bocsanat!

Legjobb válasz: Elõször is keresel megbízható repokat aztán meg a youtubeon van egy csomó video hogy milyen tweakek vannak

Elõször is keresel megbízható repokat aztán meg a youtubeon van egy csomó video hogy milyen tweakek vannak


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!