Találatok a következő kifejezésre: Hol találok Megane (2 db)

Hol találok Renault Megane Scenic 2. 0 RT-hez gépkönyvet?

A javításhoz kellenének leírások, elektromos vázlat, stb...

Legjobb válasz: Beírod a Google-be, hogy renault megane scenic service manual, és több fizetõs közt kidob egy csomó ingyen letölthetõ variációt is!

Beírod a Google-be, hogy renault megane scenic service manual, és több fizetõs közt kidob egy csomó ingyen letölthetõ variációt is!
Gondolja egy olyan, aki még életében nem keresett gépkönyvet.... Netes fórumukon keress, én pl. index fórumon találtam. :)
A kérdező hozzászólása: Ebay-en találtam francia nyelvût! :(
Francia Akkor ahoz mär könnyebben talälsz szotärtMint gèpkönyvetAmugy nekem is scenic em van tök jo naon szeressük de csak 1.6 os 107 leElèg ez nekemSok sikert
Az 1. válaszadó vagyok, még mindig azt gondolom, hogy érdemes keresni, csak hát nem nagyon megy nekem sem a francia. Nemrég egy Kawasaki-hoz (két éves modell) találtam egy teljes, 603 oldalas pdf-et, képekkel, rajzokkal.

Renault Megane 1.9-Dti motoros 2000-es évjáratú autóm -szelephézagot lehet rajta állítani? -hő gombát hol találom a motortérben és hogyan tudnám megnézni hogy jó -e? -mitől indulhat még nehezen hidegen melegen azonnal indul

Renault Megane 1.9-Dti motoros 2000-es évjáratú autóm hidegen beindul de nem azzonal hanem egy kis tekerés után holtponti jeladót cseréltetem már benne, kérdéseim a következők lennének: -szelephézagot lehet rajta állítani ? -hő gombát hol találom a motortérben és hogyan tudnám megnézni hogy jó -e? -mitől indulhat még nehezen hidegen melegen azonnal indul


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!