Találatok a következő kifejezésre: Hol találok Balaton déli partján (2 db)

Hol találok élményfürdőt, aquaparkot a Balaton déli partján?

Egy ideje keresgélek a neten, de nem sok mindent találtam. Azért is tettem fel ide a kérdést, mivel gondolom itt sokan tájékozottabbak, mint én az ilyen dolgokban.

Hol találok a Balaton déli partján kiadó apartmant 2 főre?

Elég kés?n jutott eszünkbe, és már nem nagyon találok szállást. Most péntekt?l, vagy hétf?t?l, és 4-5 napra kellene.

Legjobb válasz: Balatonföldváron tudok egy olcsó szállást, igaz nem apartman, de szerintem használható és olcsó 5100 Ft egy háromágyas szoba (egy francia és egy normál ágy), tiszta, saját fürdõszobával. Naro Camping Balatonföldvár, ahol ez van. Szerintem még van szabad szobájuk. Igaz a parttól kb. fél kilométerre van, de Balatonföldváron mindkét strand szabadstrand, ez is elõnyös. Az IC-k megállnak Földváron, így könnyen meg is közelíthetõ.

Balatonföldváron tudok egy olcsó szállást, igaz nem apartman, de szerintem használható és olcsó 5100 Ft egy háromágyas szoba (egy francia és egy normál ágy), tiszta, saját fürdõszobával. Naro Camping Balatonföldvár, ahol ez van. Szerintem még van szabad szobájuk. Igaz a parttól kb. fél kilométerre van, de Balatonföldváron mindkét strand szabadstrand, ez is elõnyös. Az IC-k megállnak Földváron, így könnyen meg is közelíthetõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, már rá is kerestem a neten, ha a párom hazaér fel is hívjuk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!