Találatok a következő kifejezésre: Hol találok üzletet ahol (36 db)

Hol találok szegeden olyan kínai üzletet ahol tényleg igényes, divatos ruhák vannak jó áron?

Legjobb válasz: Sajnos ez nem olyan egyszerû. Ahol tényleg igényes, divatos kínai ruhák vannak, ott próbálják az üzletet nem kínainak feltüntetni és sokszoros áron eladni a ruhákat. (Pl. a kárász utcai üzletek) Szerintem benézhetsz az összes nagyobb és kisebb kínai üzletbe, mindenhol lehet 1-2 nagyon jó cuccot kifogni!:) Néhány üzlet: szilléri sgt-on 2 nagyobb, nagytescoval szemben, a nagyáruház felsõ szintjén több üzlet is van, van amelyik hivatalosan is kínai, van amelyik nem:P, széchenyi téren a fornettis mellett, az újszegedi spar mellett, centrumba...Több most így hirtelen nem jutott eszembe.

Sajnos ez nem olyan egyszerû. Ahol tényleg igényes, divatos kínai ruhák vannak, ott próbálják az üzletet nem kínainak feltüntetni és sokszoros áron eladni a ruhákat. (Pl. a kárász utcai üzletek) Szerintem benézhetsz az összes nagyobb és kisebb kínai üzletbe, mindenhol lehet 1-2 nagyon jó cuccot kifogni!:) Néhány üzlet: szilléri sgt-on 2 nagyobb, nagytescoval szemben, a nagyáruház felsõ szintjén több üzlet is van, van amelyik hivatalosan is kínai, van amelyik nem:P, széchenyi téren a fornettis mellett, az újszegedi spar mellett, centrumba...Több most így hirtelen nem jutott eszembe.
A kérdező hozzászólása: köszi az infót!a kárász utcait én is figyeltem, h olyan árak vannak.... 7-8 ezer egy normális ing...:S ha van még vkienk ötelete várom ide:)
én mostanában találtam rá a Csongrádi sugárúton egy nagyon jóra! jók az árak, nagy a kínálat... a "Diófa vendéglõ" megállónál kell leszállni, ha trolival mész.

Hol találok pesten a lehető legolcsóbban 200gr cigarettadohányt, traffikot, üzletet ismertek ahol lehet?

esetleg más mennyiségben tudtok-e? 170gr~2200Ft tehát ilyen árfolyam körül gondoltam.

Legjobb válasz: Minden üzletben ugyanazon az áron kapsz dohányárut. Kötött árak vannak.

Minden üzletben ugyanazon az áron kapsz dohányárut. Kötött árak vannak.
A kérdező hozzászólása: és máshonnan? személyesen valakitõl?


Hol találok olyan üzletet Budapesten, ahol megvennék az estélyi ruháimat?

Legjobb válasz: üzletet nem tudok, de probálkozz a teszveszen

üzletet nem tudok, de probálkozz a teszveszen

Holt találok Budapesten olyan üzleteket ahol minőségi "szűkített" ingeket lehet, normális áron kapni?

185 cm vagyok 65 kg. vékony a derekam,a vállam sem vmi széles:)( még :P) viszont hosszú kezeim vannak.

Legjobb válasz: Amilyen inget szeretnél 8-9000 Ft-tól kezdõdnek, minden olyan ruhaüzletben lehet kapni, ahol kicsit is érdekeltek a divatban

Amilyen inget szeretnél 8-9000 Ft-tól kezdõdnek, minden olyan ruhaüzletben lehet kapni, ahol kicsit is érdekeltek a divatban

Budapesten hol találok olyan mobilteló üzletet, ahol használt készüléket is beszámítanak a vásárlásba?

Olyan boltra vagyok kíváncsi elsõsorban, aminek van weboldala, vagy webüzlete, ahol meg lehet nézni a kínálatot.

Legjobb válasz: PartNero GSM a Bajcsy közben, vagy az XXL GSM az Oktogonnál.. ezeket begúglizod..ilyen eccerû...

PartNero GSM a Bajcsy közben, vagy az XXL GSM az Oktogonnál.. ezeket begúglizod..ilyen eccerû...
Gyõrben a Szigethy Attila úton van egy XXL-es méretekre szakosodott üzlet.

Pécsen vagy Kaposváron hol találok olyan használt üzletet, ahol újszerû babkocsit?

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni, hogy Pécsen vagy Kaposváron hol találok olyan használt üzletet, ahol újszerû babkocsit, kiságyat stb tudok venni? Elõre is köszönöm!!

Legjobb válasz: Szia! Pécsen a vásárban vagy egy emberke akinél sokféle babakocsi van. Van még a babyshop a vasútállomásnál,bár itt nem használt dolgok vannak,de elégolcsó. www.babyshoppecs.hu Apródot,jófogást nézted már?

Szia! Pécsen a vásárban vagy egy emberke akinél sokféle babakocsi van. Van még a babyshop a vasútállomásnál, bár itt nem használt dolgok vannak, de elégolcsó. http://www.babyshoppecs.hu Apródot, jófogást nézted már?

Hol találok Pesten ilyenkor (januárban) olyan üzletet ahol fürdõruhát árulnak?

Nevet vagy címet írjatok lécci ne azt hogy sportboltban, fehérnemûboltban, mert nem vagyok bp-i.

Legjobb válasz: Triumph, Tally Weijl, New Yorker. Fehérnemû boltban pedig mindig van, bemész valamelyik plázába és 20 fehérnemû bolt megy veled szembe.

Triumph, Tally Weijl, New Yorker. Fehérnemû boltban pedig mindig van, bemész valamelyik plázába és 20 fehérnemû bolt megy veled szembe.
A dechatlonban mindig van.
H&M-ben is van, igaz még nem túl bõ a választék.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!