Találatok a következő kifejezésre: Hol találok üzletet (108 db)

Sürgősen vennem kell egy utcai fűzőt. Budapesten hol találok üzleteket?

Legjobb válasz: SZia! Inkább a netet javaslom, boltokban nem igazán találni fûzõt. Kérdés, hogy acélost vagy mûanyagost szeretnél, Nálad mit jelent az utcai fûzõ? Itt van sokféle, még farmer is: fuzok.hu SZia:

SZia! Inkább a netet javaslom, boltokban nem igazán találni fûzõt. Kérdés, hogy acélost vagy mûanyagost szeretnél, Nálad mit jelent az utcai fûzõ? Itt van sokféle, még farmer is: fuzok.hu SZia:
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!

Hol találok szegeden olyan kínai üzletet ahol tényleg igényes, divatos ruhák vannak jó áron?

Legjobb válasz: Sajnos ez nem olyan egyszerû. Ahol tényleg igényes, divatos kínai ruhák vannak, ott próbálják az üzletet nem kínainak feltüntetni és sokszoros áron eladni a ruhákat. (Pl. a kárász utcai üzletek) Szerintem benézhetsz az összes nagyobb és kisebb kínai üzletbe, mindenhol lehet 1-2 nagyon jó cuccot kifogni!:) Néhány üzlet: szilléri sgt-on 2 nagyobb, nagytescoval szemben, a nagyáruház felsõ szintjén több üzlet is van, van amelyik hivatalosan is kínai, van amelyik nem:P, széchenyi téren a fornettis mellett, az újszegedi spar mellett, centrumba...Több most így hirtelen nem jutott eszembe.

Sajnos ez nem olyan egyszerû. Ahol tényleg igényes, divatos kínai ruhák vannak, ott próbálják az üzletet nem kínainak feltüntetni és sokszoros áron eladni a ruhákat. (Pl. a kárász utcai üzletek) Szerintem benézhetsz az összes nagyobb és kisebb kínai üzletbe, mindenhol lehet 1-2 nagyon jó cuccot kifogni!:) Néhány üzlet: szilléri sgt-on 2 nagyobb, nagytescoval szemben, a nagyáruház felsõ szintjén több üzlet is van, van amelyik hivatalosan is kínai, van amelyik nem:P, széchenyi téren a fornettis mellett, az újszegedi spar mellett, centrumba...Több most így hirtelen nem jutott eszembe.
A kérdező hozzászólása: köszi az infót!a kárász utcait én is figyeltem, h olyan árak vannak.... 7-8 ezer egy normális ing...:S ha van még vkienk ötelete várom ide:)
én mostanában találtam rá a Csongrádi sugárúton egy nagyon jóra! jók az árak, nagy a kínálat... a "Diófa vendéglõ" megállónál kell leszállni, ha trolival mész.

Hol lehet Debrecenben vagy Nyíregyházán olyan italt venni aminek a cimkéjére Boldog születésnapot van írva? 60 éveset keresek. Hol találok ilyen üzletet?

Legjobb válasz: Szia, az Univerben dolgozom, éppen ma raktam ki olyanokat a polcra, igaz nem Debrecenben. Keress felétek egy Univer üzletet, és keresd a sörök környékén. Remélem találsz.

Szia, az Univerben dolgozom, éppen ma raktam ki olyanokat a polcra, igaz nem Debrecenben. Keress felétek egy Univer üzletet, és keresd a sörök környékén. Remélem találsz.


Van most ez a 20%-os SPAR matrica, ami néhány üzletben felhasználható. Hol találom, hogy mely üzletekben?

Sajnos a papírt elveszítettem, de a matricák megvannak. A Móricz közelében hol van legközelebb SPAR, ahol elfogadják? Sajnos a Móriczon nem és az Allee-ban sem, és megmondani sem tudták. 22-ig jók a matricák

Legjobb válasz: elárulok egy titkot: a matricákon mindegyiken ugyanaz a kód van. Nekem volt egy levélnyi a Határ útra meg egy másik nem tudom hová... aztán szépen mindet felragasztottam a Határ úton, csak egybe a 8-at nem lehetett blokkolni, ezért külön vettem 4 matricás cuccot, azt kifizettem, majd a többit ezután.

elárulok egy titkot: a matricákon mindegyiken ugyanaz a kód van. Nekem volt egy levélnyi a Határ útra meg egy másik nem tudom hová... aztán szépen mindet felragasztottam a Határ úton, csak egybe a 8-at nem lehetett blokkolni, ezért külön vettem 4 matricás cuccot, azt kifizettem, majd a többit ezután.
A kérdező hozzászólása: nem egészen értem mit mondasz, de ez nem is válasz a kérdésre. Engem az üzletek listája érdekelne, mert elveszítettem a papírt, amirõl a matricákat letéptem, amin rajta volt a csillagos részben
Árkádban be szokták váltani. Honnan lehet amúgy matricát szerezni? Nekem úgy volt egyszer, hogy az Árkádban osztogatták a bejáratnál. De amúgy nem tudom hol lehet szerezni mostanság, mert nem mindig osztogatják...
Nem nagy "trükk" a szerzése. Azokban a boltokban, ahol fel lehet õket használni, kérni kell a pénztárostól :D Egy vásárlásnál maximum 4 db 20%-os matricát használhatsz fel. Mikor te következel, mondod, hogy vegyen már elõ egy négyest, mert szeretnéd használni. És elõkapja a pult alól. Csak a legtöbb ember nem meri kérni, meg nem is gondolja hogy így is lehetne.
A kérdező hozzászólása: Hát nem így. Nagy barom vagy. Postaládába szokták bedobálni, de más környékre, mint ahol a bolt van.

Blézert szeretnék venni. Pesten hol/melyik üzletben találok fiatalosakat? 17/l

Legjobb válasz: Igazából bár melyik bevásárlóközpont üzletében találsz ilyenkor.A fazonok,színek választéka is nagy,de szerintem a picokon is vannak.

Igazából bár melyik bevásárlóközpont üzletében találsz ilyenkor.A fazonok, színek választéka is nagy, de szerintem a picokon is vannak.
Fú hát én csak Zara. Bershka Stradiból vagyok hajlandó öltözködni, esetleg még h&m bár az nem az én világom.... iszonyú drágák a zakók... DE! Van egy bolt a jászain, Party 22 NEM turkáló! Néhol sérültek a ruhák... havi 40.000et tuti elköltök ott minden hónapban.... és a híresztelésekkel ellentétben a darabok max 30%-a sérült:) Pont most vettem ott: Zöld (2013-as plakátokon szereplõ) Zara zakót, Bershka fehér zakót:) darabja 3000ft volt és hibátlan;) Ja és nadrágok, szintén idei kollekció: 2000 ft/db, de mindig alaposan meg kell nézni mit veszel, nehogy szakadt legyen. Van még boltjuk: Király utca, Kálvin tér
H&M
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)

Hol találok befektetőket kész üzleti tervemhez? 2-6M közti összegről lenne szó.

Legjobb válasz: Csak egy érdeklõdõ kérdés: mennyire hihetõ az az üzleti terv, ahol akár 300% százalékos eltérés is van az esetleges költségek között?

Csak egy érdeklõdõ kérdés: mennyire hihetõ az az üzleti terv, ahol akár 300% százalékos eltérés is van az esetleges költségek között?
A kérdező hozzászólása: Kedves második: Összességében 6Mra lenne szükségem, ez a cél, de ha 3 befektetõn keresztül jön össze az sem baj. (ezért a 2M-s alsó határösszeg) Ha ennél több befektetõtõl jönne össze az összeg, azt már problémásnak érezném. Remélem kielégítettem a kíváncsiságod!
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :)
ha tényleg jó a terved, akkor bárhol, ha gyenge a terv, akkor sehol.
Hát, az nem lesz könnyû!

Hol találok olcsó cipőboltot vagy jó kínai üzletet Budafok, illetve XI. ker környékén?

Olyat szeretnék ahol 1-2 ezer ft-ért tudok tavaszi cipellőt vásárolni. ui.:nem érdekel hogy mi a véleményed, hogy szét fog jönni, meg ilyen trollkodások, ezt kérdeztem, aki tudja a választ, kérem ossza meg velem!

Legjobb válasz: Én Városház térhez tudok kínai üzletet Budafokon, de sokkal drágább, mint a józsefvárosi piac :-( Duplájáért árulják a dolgokat...bár persze még így is olcsóbb, mint plázákban.

Én Városház térhez tudok kínai üzletet Budafokon, de sokkal drágább, mint a józsefvárosi piac :-( Duplájáért árulják a dolgokat...bár persze még így is olcsóbb, mint plázákban.

Hol találok pesten a lehető legolcsóbban 200gr cigarettadohányt, traffikot, üzletet ismertek ahol lehet?

esetleg más mennyiségben tudtok-e? 170gr~2200Ft tehát ilyen árfolyam körül gondoltam.

Legjobb válasz: Minden üzletben ugyanazon az áron kapsz dohányárut. Kötött árak vannak.

Minden üzletben ugyanazon az áron kapsz dohányárut. Kötött árak vannak.
A kérdező hozzászólása: és máshonnan? személyesen valakitõl?
Az Aréna plázában van, az biztos. Szerintem kva drága.
A kérdező hozzászólása: húúh utolsó kommentelõ nagyon szépen köszönöm :) és a felsorolt bershka üzletek közül melyikben a legnagyobb a választék? melyiket tudnád ajánlani?
a zara, bershka, stradivarius, pull&bear egy cég...a spanyol inditex csoport tagja mind, csak picit más célközönségnek árulnak a bershka nem rossz, én gyakran járok oda, van a mammutban, arénában, alleban, vörösmarty téren az árak: felsõk 2-6ezer között, pulcsik 4ezertõl, nadrágok 5-15között, kabátok 8-20között...vannak jó cuccok, érdemes benézni:)
A kérdező hozzászólása: igen-igen:) segítettél! :) nagyon szépen köszönöm :)
szia:) nagyon hasonlo uzlet meg a stradivarius, pull & bear. legegyszerubb ha a vaci utcaba mesz, mert ott minden van. a bershka-ban 3000-ert is vannak mar csonadragok, vannak kis meretek is, nagyok is, csak nem biztos h tetszeni fog a sine, vagy ilyesmi.:) a felsok is leertekelten olcsok. pull-ba es stradivariusban ugyanez. remelem segitettem.:)
A kérdező hozzászólása: jo oké, de engem most nem ilyen nagy általánosságban érdekel, hanem hallottam valami olyasmit hogy a bershka olyasmi mint a zara, meg hogy van több hasonló üzlet is, csak azoknak nem emlékszem a nevére, és erre lettem volna kíváncsi, hogy hátha valaki otthon van a témában....bershka árak, ruhák terén. Az lenne a legnagyobb segítség hogy ha olyasvalaki írna kommentet, aki szokott bershka üzletekben vásárolni
Bemész bármelyik plázába és egymást érik az ilyen jellegû üzletek, kb azonos árban.
A kérdező hozzászólása: ...hasonló árban :)
A kérdező hozzászólása: hát az szerintem annyira nem vészes, nálunk még az ilyen bóvli kínais cuccok is lassan ennyibe kerülnek. amúgy ismertek még hasonló üzleteket, hasonló cuccokkal?
Hát nacik vannak talán 7- nem tudom meddiig... felsõk meg leértékelten már vannak 3körül :)
A kérdező hozzászólása: köszi a linket :) az mit jelent hogy drága? farmer nadrágok milyen árban vannak? vagy felsõk?
Nem értem miért mindenki az akciós cuccokhoz viszonyít, elég ritka hogy valaki épp az akciósok között találja meg a neki megfelelõ darabot. Kivéve, ha csak a márkára megy. Bershka, Stradiavrius, Pull and Bear nem épp az olcsó kategóriás üzletek. Én stradivariusba szoktam járni hasonló árak vannak azért írom pl a szoknyát vettem nyáron az 9000 Ft volt, most télen egy csizmát az 13000 Pull and Bearbe egy félcipõt az is 9000, meg egy sálat az 3000. Kb ilyen árakra számíts a jó felsõk szerintem 4000 körül vannak ezeken a helyeken.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!