Találatok a következő kifejezésre: Hol találok üdülő (1 db)Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Félig árva vagyok, ezért kaptam 90%ost, de hogyha vonatjegyet nézek, nemtalálok olyasmit ami árvaságis lenne, csak hogy "vak, meg hasonlók" ilyenkor mi a helyzet? :O

6

Távolsági diákbérlet lakóhely és gyakorlati hely között?

Távolsági diákbérletet ugye csak lakóhely és iskola között lehet venni (elvileg). Hallottam, hogy lakóhely és gyakorlati hely között is lehet venni, ehhez kell egy igazolás az iskolától, hogy hol töltöm a gyakrlatom.
Ma mentem bérletet venni, és azt mondta ott a hölgy, hogy ő ad szívesen, de lehet hogy ezt így ellenőr nem fogadja el, mert ugye bérletet bérletváltó kártyával lehet venni, a bérletváltó kártyámon meg a lakóhely és iskola közötti távolság van megjelölve, nem a lakóhely és gyakorlati hely közötti távolság.
Első kérdésem: kell-e (lehet-e) csináltatni ideiglenes bérletváltó kártyát (nekem ugye csak a nyárra kéne, míg gyakorlaton vagyok)?
Második kérdés: A bérlet ugye csak úgy érvényes ha van mellé ilyen kis sárga igazolás, "diákok kedvezményes utazásának viszonylatairól" címmel. Van ellenőr aki ezt nem kéri, a legtöbb viszont büntet ha ilyen nincs a bérlet mellett. Nos ezen a kis papíron is fel van tüntetve a "honnan-hová" vagyis a lakóhelyem és az iskolám közötti távolság. Tehát ilyenből mindenféleképpen kéne nekem egy ideiglenes ugye? Amin a lakóhelyem és a gyakorlati helyem van feltüntetve?
Bocsi, hogy hosszú lett, remélem azért érthető.

0

Nagy bajban vagyok szerintem, utaztatok már miskolctól-pestig? Segítség kellene.

Igazából,az lenne a gond hogy 17 éves vagyok és mennék fel egyedül pestre a keresztanyukámhoz,de ő nemtud lejönni értem és nemtudom elintézni,nemtudnátok nekem segíteni hogy mégis hány vonat állomás lesz,vagy az állomások nevét sorban leírni? picit félek,hogy nemfogok tudni jó helyen leszállni :( segítsetek léci

9

Népligetnél este tudok venni menetjegyet?

villamos

2

A siófoki vasútállomáson üzemel a csomagtároló? Megbízható?

Egy estére szeretném bent hagyni a táskám, de még életemben nem voltam ott, és csak a MÁV oldalán láttam hogy van. Mit lehet róla tudni?

2

Miért ilyen unalmas Magyarország?

18 éves lány vagyok,tanuló.
És csak nekem unalmas M.o?
Eléggé szegényesen élünk,nyáron sosem megyünk nyaralni még a Balatonra sem ,nem hogy külföldre.
Eléggé hamar megunom a dolgokat,éppen amit csinálok.
Ti nem vagytok úgy azzal,ha nincs pénz semmit ,de semmi izgalmasat sem lehet csinálni?
Nincs kocsink sem,így csinosan sem tudok,mondjuk elmenni egy buliba,vagy csak úgy szimplán beülni egy étterembe,mert nincs pénzünk.
Ugyan így vagyunk a mozival 1200 Ft a jegy,és még ott vagy,hogy nem ettél közbe semmit és a napodból 2 óra telt el és elköltöttél 2-3 ezer forintot.

Azt tudom,hogy el lehetne menni kirándulni erre-arra ,de az engem nem köt le sajnos:( És ezért utálom magam..

Ezek a nagy programjaim a nyárra 18 évesen : segítek bevásárolni Anyunak gyalog(nagy buli hazacipekedni télen nyáron)
Néha elkísérem a tesóm a könyvtárba.
Takarítok itthon minden nap(unom)
Internetezek(ami már eléggé unok)
Barátokkal nem szoktam sehova menni,mert még egy ezresünk sincs pl. piára,chipsre fölöslegesen elszórni.
Standra sem megyek,mert min. 2000 Ft a belépő.

Komolyan már semmit sem lehet csinálni pénz nélkül...:(

17

Járt valaki mostanában a Velencei tónál? Még mindig fel van túrva a velencei szakasz a régi Arató disco környékén?

3

Ha a keletiből akarok utazni de hozzám a nyugati közelebb van jegyvásárlás szempontjából, a nyugatiba meg tudom venni a keletiből induló vonatra a jegyet?

6

Milyen szálláshely Budapesten a St. Michael Apartman?

Neten láttam és jónak tűnik, de sosem jártam még azon a környéken Budapesten. Személyes tapasztalatai vannak itt esetleg valakinek?

1

Egész nyáron a balatonnál melózok és most nem tudok mit csinálni. Valakinek van kedve beszélgetni? 17/L

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!