Találatok a következő kifejezésre: Hol találok üdülő (1 db)Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Harkányban járt már valaki? Milyen tapasztalataitok vannak? Tudnátok olcsó szállást ajánlani?

2

Milyen idő van most Magyarországon?

Én Angliában élek, és tegnap elő kellett venni a kabátot, mert nagyon hideg lett. Munkába menet a kezem is lefagyott úgy fáztam. A szél kis híján levitte a fejemet is. Már nagyon elegem van, hogy május közepe és még mindig nagykabát, hosszú nadrágot viselünk. 2 hét múlva megyek haza nyaralni egy kicsit. Nyugtassatok meg, hogy otthon jó meleg van..

8

Milyen családi programot lehet csinálni rossz időben (esőben) Budapesten vagy környékén?

Holnap megyünk Bp.-re munkaügyben, de az max 1 óra, ezért úgy gondoltuk, összekötjük valami jó kis programmal, de nem tudjuk mit csináljunk, mivel esőt mondanak. Keresgéltem az interneten programokat, de nem igazán találtam megfelelőt, ezért kérdezem meg itt. Várakat meg ilyesmiket nem szeretnénk nézni. Gondoltunk az imax mozira, de ott már sokszor voltunk, és egyikünket sem köti le annyira. Filmezni itthon is tudunk. Olyan programokra gondolok, mint a vidámpark, a libegő, bobozás, állatkert vagy csak egy jó túrázás valami szép helyen, erdőben, hegyekben. Szóval ami a 10-12 éves gyerekeket is érdekli. A felsoroltakkal az a baj, hogy esőben nem lehet. Az Aquaworld jó lenne, de ott úgyis reggeltől estig ott lennénk, mi pedig este szeretnénk már hazamenni és a hazaút 3 óra. Kb. 1-től este 6-ig kellene valami program. Ha esik, mit lehet ott csinálni?

2

Hogyan kell lefoglali egy apartmant balatonon?

Eddig mindig spanok szerveztek, st en lettem a fo szervezo. Hogyan kell elintezni?

3

Hol lehet Pécsett egy jót koktélozni?

2

Békés-Dánfok milyen üdülőhely?

Hamarosan oda megyünk osztálykirándulásra, és tudni szeretnék mire számíthatunk. Volt ott már valaki?

0

Egy 4 éves kisfiúval meg három 18-20 év körüli fiatallal és 2 felnőttel hova érdemes elmenni holnap kirándulni-csavarogni?

Fejér megyében Székesfehérvár mellett lakunk de semmi normális programajánló nincs.Ilyesmi élvezetekre gondolnék mint pl állatkert, de ott már voltunk és valami új kéne :/ Könyörgöm valaki ajánljon valami jót :(

2

Hol találok olcsó szállást a Mátrában?

1

Tudnátok helyet ajánlani 2 napos pihenésre?

Párommal évfordulózunk, el szeretnénk menni valami olyan helyre, ami a hegyekben van, de van fürdőzési lehetőség is. Tudnátok ilyet javasolni? Az egyik nap fürdenénk, másik nap kicsit kirándulnánk.
Köszönöm válaszaitokat!

3

Milyen a Csíksomlyói búcsú megközelíthetősége?

Szeretnénk elmenni a jövő héten, de úgy hallottuk, hogy autóval akár több mint 10 km-en keresztül csak nagyon lassan, lépésben lehet haladni, majd 4 km-re a búcsútól lehet parkolni. Tud valaki pontos információt? Járt már ott valaki?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!