Találatok a következő kifejezésre: Hol találok útmutatót vagy (6 db)

IQ betyár! Mihez?
egész pontosan mihez ?a gyártó oldalán szokott lenni amúgy
Megnyitot a guglit és beírod a készüléked nevét, pontos típusát, és azt hogy használati útmutató! Ilyen egyszerû!
Ott, ahol minden mást: a fakking gugliban. Bepöntyögöd a készülék típusát és ízlés szerint utánirkálsz különféle szavakat, mint pl. használati utasítás, user guide, user manual, stb.

A 'T1011 számú nyilatkozatot hogy kell kitölteni? Vagy hol találok kitöltési útmutatót?

A NAV oldalán már kerestem, de nem találtam és a Google sem segített. Ez a nyomtatvány az egészségügyi szolgáltatás jogosultságának tisztázására van.

Legjobb válasz: A letöltésnél ott van az aktív súgója is. Amikor megnyitod a nyomtatványt, jobb oldalt megtalálod a súgót, részletesen segít a kitöltésben. Itt a link, ahonnan letöltheted: http://www.nav.gov.hu/nav/letoltesek/nyomtatvanykitolto_prog..

A letöltésnél ott van az aktív súgója is. Amikor megnyitod a nyomtatványt, jobb oldalt megtalálod a súgót, részletesen segít a kitöltésben. Itt a link, ahonnan letöltheted: http://www.nav.gov.hu/nav/letoltesek/nyomtatvanykitolto_prog..
A nyomtatványt ha letöltötted, az alatta levõ sorban "Aktív sugó" azt is letöltöd. Ezt felpakolja a gépeden, ha az üres nyomtatványt megnyitod, annak a jobb felsõ sarkában ott lesz a "Sugó", arra kattintva olvasatod a kitöltési útmutatót.

Zetor traktorhoz hol találok valami kezelési útmutatót vagy hogyan kell kezelni azt a traktort?

Legjobb válasz: http://www.ssbtractor.com/tractors.cgi?m=zetor google-n találsz...Kérdezõ , ehhez félhosszú haj kell ás fazon.
A kérdező hozzászólása: Másodiknak: Értem, köszi. És hogyha kivasalnám a hajamat, akkor a mostani 3cm-es hajammal mit tudnék kezdeni? Mindenféleképpen fel szeretném állítani.
3-cmes hajjal sajnos nem sok mindent lehet.Kivasalhatod és wax segítségével belõheted.De hogy a képen láthatót eléred ahhoz még növesztened kell.
zselével tudsz esetleg tüskés/kócos frizurát kreálni.
A kérdező hozzászólása: Hoppá, lemértem, 5 cm vasalás nélkül. Tüsi haj elég érdekesen áll nekem, mert magas vagyok, elég nagy állal(nem nagyon nagy, csak nagyobb, mint az átlag), és arcformámhoz se illik. Eddig mindig középre volt állítva, gondoltam, h kipróbálok másfélét is. Ötletek?

GIGABYTE GN-BR02G vezetéknélküli routerhez hol találok használati utmutatót, vagy leirást?

Psp-n szeretnék internetezni csak nem tudom beállitani a routert

Legjobb válasz: http://www.giga-byte.com/Support/Communication/Manual_Model...

Hol találok olyan útmutatót vagy táblázatot, ami kimutatja a 12. heti NT (tarkóredő) elfogadott értékeit?

Most vagyunk 12+5 naposak, tegnap voltam uh-n, ma pedig vérvételen (integr. teszt miatt), elvileg jó az értékem(NT: 2,2 mm), de azért biztos, ami biztos kíváncsi lennék!

Legjobb válasz: Tedd kötelezõvé és fizesd is ki akkor, te... reformkismama.

Tedd kötelezõvé és fizesd is ki akkor, te... reformkismama.
3 mm alatt normális.
Szia! Te miért mentél integrált tesztre ? Én is voltam . Most várom a 2.vérvétel eredményét ! 12.héten a tarkóredõje 1, 3mm volt !
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! A 2. válaszolónak: igazából csak a magunk megnyugtatása végett, egészségesek vagyunk (tudtommal), nincs káros szenvedély, se olyan betegség a családban... És te miért csináltattad meg? Biztosan jók lesznek a Ti eredményeitek is! Üdv.: Eszti
A kérdező hozzászólása: Értem, hogy 3 mm alatt elfogadható, de olyan soknál olvasom az 1, ...mm-t, remélem ez sem gond, hogy a miénk 2, 2. Ugye értitek az aggódásomat?
Ne aggódj a 2, 2mm miatt!!! Én azért mentem el , mert anyu nõvére dawn kóros volt . Péntekre várom a végleges eredményt . Most is megnézték ultrahangon és minden jó volt . Igazából a 12.heti ultrahangon is sok minden eldõlt volna ha van valami rendellenesség . Én kötelezõvé tenném mindenki számára ezt a tesztet. Nem véletlen , hogy 35 év alatt szülik a beteg gyerekeket ! Az AFP-t meg betiltanám helyette , mint sok más országban . Rengeteg téves eredmény lát napvilágot ! Üdv: 17 hetes Kismama:)
ugyan már 3mm azt jelenti, hogy az fölött kell gyanakodni, de még önmagában az sem jelent gondot, az mellé kell még egy rossz véreredmény, de 2, 2-nél nem kell aggódni semennyire! Jó egészséget!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszaitokat! Jó egészséget, és boldog babavárást Mindenkinek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!