Találatok a következő kifejezésre: Hol találok útmutatót (55 db)

Az internet szolgáltatódnál.
IQ betyár! Mihez?
egész pontosan mihez ?a gyártó oldalán szokott lenni amúgy
Megnyitot a guglit és beírod a készüléked nevét, pontos típusát, és azt hogy használati útmutató! Ilyen egyszerû!
Ott, ahol minden mást: a fakking gugliban. Bepöntyögöd a készülék típusát és ízlés szerint utánirkálsz különféle szavakat, mint pl. használati utasítás, user guide, user manual, stb.


Hol találok a mosógéphez magyar nyelvű használati útmutatót?

Egy Samsung DC68-03098A típusú.Sem a honlapjukon,sem a google keres?vel sem találok.

Legjobb válasz: Biztos, hogy jó számot adtál meg? Merthogy nemhogy használati útmutatót nem látok, hanem ilyen típusú mosógépet sem. Szerintem nem ez lesz a típusszáma, azért nem találsz semmit.

Biztos, hogy jó számot adtál meg? Merthogy nemhogy használati útmutatót nem látok, hanem ilyen típusú mosógépet sem. Szerintem nem ez lesz a típusszáma, azért nem találsz semmit.
A kérdező hozzászólása: Neeeem. Bocsi. WF1602WUV De így sem találok használatit. De maga a mosógéüp megvan.
A buborékos lengyel masina? Írj a Samsungnak hogy fordítsák le magyarra. A modellszámnál válassz valami mást hogy engedje elküldeni az ûrlapot. https://contactus.samsung.com/customer/contactus/formmail/ma..
Mi az, amit szeretnél tudni? Nekem van egy gépem ebbõl a szériából és útmutatóm is van hozzá, ha tudom, megnézem, ami érdekel.

Hol találok Indesit WS105TX mosógép használati útmutatót?

Már mindenhol kerestem de sehol nem találtam VALAKI SEGÍTSEN!!!

Legjobb válasz: http://hu.diplodocs.com/hasznalati-utmutato-utasitas-felhasz.. Le tudod tölteni innen

Ezt dobta ki nekem erre a típus számra. Ha nem jó, akkor bocsi.
Elõzõ vagyok: esetleg megpróbálhatod azt, hogy ide írsz, hogy milyen típusúhoz szeretnél kérni használati utasítást: http://www.elektronline.hu/wwwboard/thread.php?sorszam=16079..
Még ezt találtam: http://www.indesit.com/_pdf/booklets/02/40/19502827902_PL-UK.. Csak az a baj, hogy magyar nyelvû nincs benne. Viszont, ha tudsz 1-2 idegen nyelvet, akkor szerintem megérted. :) Szintén elõzõ voltam :) Remélem segítettem, majd írj mire sikerült jutnod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget:)

Hol találok használati útmutatót ehhez a nyomtatóhoz?

epson stylus dx5050

Legjobb válasz: Én innen le tudtam tölteni, meg tudtam nyitni a magyar nyelvût is: http://hu.diplodocs.com/hasznalati-utmutato-utasitas-felhasz..

Én innen le tudtam tölteni, meg tudtam nyitni a magyar nyelvût is: http://hu.diplodocs.com/hasznalati-utmutato-utasitas-felhasz..

Hol találom az adóbevalláshoz a kitöltési útmutatót?

Küldjetek linket légyszíves,mert nem találom..Köszi

Legjobb válasz: http://www.apeh.hu/data/cms87791/0853_01_11.pdf vagy pedig ha be akarod tenni az AbevJava-ba a kitöltõ program mellé súgónak a kitöltési útmutató akkor ezt kell letölteni, telepíteni: http://www.apeh.hu/data/cms87765/APEH_doc_0853.jnlp

http://www.apeh.hu/data/cms87791/0853_01_11.pdf vagy pedig ha be akarod tenni az AbevJava-ba a kitöltõ program mellé súgónak a kitöltési útmutató akkor ezt kell letölteni, telepíteni: http://www.apeh.hu/data/cms87765/APEH_doc_0853.jnlp


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!