Találatok a következő kifejezésre: Hol találok ötleteket egy (14 db)

Egy jó ötlethez, ami piacképes - sõt komoly tervekhez - hol találok befektetõt?

Megvan a vállalkozói igazolvány is, már el is kezdtem a tevékenységet, de rá kell jönnöm, hogy tõke nélkül nem fog menni. Pedig valós piaci igény is van, tapasztalatom is van, kapcsolatok is vannak. Hol lehet találni valakit, aki nem kisemmizni akar a terveim megvalósításából, hanem komolyan segítene egy tõke-injekcióval?

Legjobb válasz: Mit tudsz felajanlani biztositekul, hogy nem csak lelepsz a penzzel vagy feleled? Szerinted miert banki hitelekbol inditjak a vallalkozasokat? Mert a sajat penzet senki nem szereti csak ugy felaldozni valami vadidegen orszagos nagy otletenek oltaran, amirol egy het alatt kiderul, hogy legvar? Ez csak ma az ezredik ugyanilyen kerdes itt, szerintem gondold at ezt a vallalkozasos dolgot meg egyszer...

Mit tudsz felajanlani biztositekul, hogy nem csak lelepsz a penzzel vagy feleled? Szerinted miert banki hitelekbol inditjak a vallalkozasokat? Mert a sajat penzet senki nem szereti csak ugy felaldozni valami vadidegen orszagos nagy otletenek oltaran, amirol egy het alatt kiderul, hogy legvar? Ez csak ma az ezredik ugyanilyen kerdes itt, szerintem gondold at ezt a vallalkozasos dolgot meg egyszer...
Megvan már a vállalkozói igazolvány is?!? Azta! Anélkül, hogy RÉSZLETESEN BE NEM MUTATOD AZ ÜZLETI TERVEDET senki nem fog pénzt adni neked. Amúgy meg bárhol találhatsz befektetõt. Itt is, ismerõsi körbõl is, és meglévõ, hasonló tevékenységgel foglalkozó vállalkozók körébõl is.
A kérdező hozzászólása: Fedezetem sajnos nincs. Ha lenne, már rég megoldottam volna a problémát, és nem itt kérdeznék utolsó lehetõségként. Sajnos nem olyan családba születtem, hogy csak úgy lennének ingatlanjaink, vagy nagyobb vagyonunk. Családi házban élünk, de csak úgy tudtunk építkezni, hogy lakáshitelt vettünk fel, az pedig még rá van terhelve a házra. Az én elképzelésem pedig nem légvár, hanem komoly, számokkal alátámasztott terv. Nekem kapcsolati tõkém van ebben az ágazatban, de anyagi tõke is kell, hogy be tudjak indulni. És nem vagyok szélhámos, se álmodozó, aki lelép a pénzzel, vagy elszórja. Becsületes vagyok, ahogy a szüleim is azok voltak egész életükben, ezért nincs vagyonunk...
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); " Hol lehet találni valakit, aki nem kisemmizni akar a terveim megvalósításából, hanem komolyan segítene egy tõke-injekcióval?" "nem vagyok szélhámos, se álmodozó, aki lelép a pénzzel, vagy elszórja. Becsületes vagyok" Figyu, szerintem egy kicsit - hogy vulgárisan fejezzem ki magam - rossz végén vagy a faxnak.. Az üzleti élet nem arról szól, hogy "segíteni" akarnak a befektetõk a másiknak. Arról szól, hogy a befektetõnek van tõkéje, amit kamatoztatni akar. És annyira akarja kamatoztatni, amennyi kockázat van benne! Ha kvázi szinte nincs benne kockázat akkor vesz belõle prémium állampapírt 4, 7%-os kamatra. Ha inkább kockázatvállalóbb akkor befektet nagyobb pénzügyi alapokba, amik most igen jól teljesítenek, akár átlag évi 15%-ot is tudnak hozni közepes kockázattal. Amit meg te kérsz (magánszemélynek, fedezet nélkül kölcsönadni bemondásra, mert õ "becsületes") az olyan szintû kockázati faktorral rendelkezik, hogy épeszû ember vagy bele sem vág vagy pedig olyan kamatot kér (mennyi kértek? 25-30%/év?) amire te azt mondod, hogy ki akarnak semmizni. Pedig kb. ez a realitás.
Szerintem vegyél fel még nagyobb jelzálogot a már hitellel terhelt házra. Ha a lakáshitelt nem bukjátok, a vállalkozással mindenképp be fogsz bukni. B, Kiváltottad a vállalkozóit, de elõtte véletlenül se gondoltál arra, hogy pénz fog kelleni a vállalkozásodhoz, ami NEM áll rendelkezésre. Ez kb egyéni szoc. problem. Ha lenne pénzem se szállnék bele ilyen vállalkozásba, ahol utólag derülnek ki ilyenek. c, csináld kicsiben, ahhoz nem kell sok pénz, vagy kaphatsz személyi kölcsönt.
A kérdező hozzászólása: "olyan kamatot kér (mennyi kértek? 25-30%/év?) amire te azt mondod, hogy ki akarnak semmizni" Ez szerintem még nem a kisemmizés kategóriája, az a "napidíjas" kölcsön. Ilyen ajánlatot már kaptam. Én csak olyan kamatba mennék bele, amirõl tudom, hogy ki is fogom tudni gazdálkodni. Ez számításaim szerint havi 2-3 % lenne (azaz évi 24-36 %). Ez jóval több, mint egy banki betét kamata, vagy egy befektetési alap hozama. Én nem jótétlélek segítségét kérem, hanem egy befektetõt keresek, aki nyilván valóan megkéri az árát annak, ha üzletet köt velem. Az üzlet akkor lesz mûködõképes, ha mindkét fél jól jár. Én azért mert lesz tõkém a mûködéshez, a másik fél pedig azért, mert jó hozamot ér el vele.
Nem mindegy, hogy 24 vagy 36%-ról beszélsz... 24-re valószínûleg nem fogsz találni senkit. A 36-ra már talán, bár továbbra sem látom, hogy az ígéreten és a két szép szemeden kívül mi ösztönözné a befektetõket, hogy pénzt adjanak neked.
A kérdező hozzászólása: Mint azt már írtam, van üzleti tervem, konkrét számokkal alátámasztva. Nyilván nem fogom itt kiteregetni. De aki komolyan áll hozzá a kérdéshez, azzal szívesen megosztom. Az eredeti kérdésem pedig arra irányult, hogy hol találok befektetõt, akivel tárgyalhatnék egy ilyen együttmûködésrõl. Nem pedig azt kértem, hogy adjanak pénzt.

Hogyan készülnek a vitamintabletták? Hol találok erről leírást? Van egy új ötletem, ilyet szeretnék kis tételben gyártani. Hogyan fogjak hozzá? A kis tétel miatt bérgyártás nemigen lehetséges.

Legjobb válasz: Vannak kézi tablettázógépek. Elég macerás, de lehet csinálni. Azért, kifejthetnéd az ötleted, kíváncsi vagyok:)

Vannak kézi tablettázógépek. Elég macerás, de lehet csinálni. Azért, kifejthetnéd az ötleted, kíváncsi vagyok:)
Felfedeztél egy új vitamint? :D
Szent-Györgyi Condor... Najó, ez gyenge volt. Egyébként vannak ilyen kézi tablettapréselõk, bár nem tudom, hogy hol lehet beszerezni, gyógyszertárban kérdezd meg.


Maradék anyagokból egy nagy bohócot szeretnék varrni. Hol találok ehhez ötleteket, szabásmintákat az interneten?

Legjobb válasz: Szabásmintát idõnként a Burdában lehet találni,különbözõ játékokról.Ötleteket esetleg próbálj keresni a kreativ.hun.Hátha találsz bohócot is,vagy utalást hogy merre indulj.

Szabásmintát idõnként a Burdában lehet találni, különbözõ játékokról.Ötleteket esetleg próbálj keresni a kreativ.hun.Hátha találsz bohócot is, vagy utalást hogy merre indulj.

Szülinapra szeretnék a tortára írni egy versikét anyukámnak. Egy köszöntőt lényegében hogy felnevelt. Írnátok nekem ötleteket? Vagy hol hol találok ilyeneket?

A www.poet.hu oldalon találtam 1-et, ami nagyjából jó, ezen kívül biztos vannak még valahol csak nem találtam. ( Akármilyen hosszú lehet!) Köszi mindenkinek!

Legjobb válasz: http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=2090 http://www.citatum.hu/szo/anya az elsöt nagyon szeretem, a màsodikon van sok szép :)

http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=2090 http://www.citatum.hu/szo/anya az elsöt nagyon szeretem, a màsodikon van sok szép :)
http://hu.wikibooks.org/wiki/Szerkeszt%C5%91:Wittizsu/Anyas%.. Az összejön a család - ban van egy rövid és vidám köszöntõ vers, a többiben hosszabb versek, vagy rövidke prózák.
Édesanyám, köszönöm, hogy vagy nekem, Nélküled üres lenne az életem! Nagyon sok boldog __-dik születésnapot! Szeretlek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!

Van egy ötletem, amit szeretnék megítni MANGA sítlusban. Viszont fogalmam sincs, hogy hogyan kell egy ilyen történetet megírni. Hol találok ilyen történet vázlatot, vagy olyan embert, embereket akik tudnak tanácsokat adni?

Ehhez kapcsolódik, hogy ha a történetet megírtam, akkor szeretném megjelentetni, de itt is hiányos a tudásom. Hol és hogyan m?ködik az ilyen?

Legjobb válasz: Megjelentetni sztem nem lenne olcsó mulatság, ha nyomtatott formára gondolsz. Volt már magyar próbálkozás manga készítésben, kb 1 hét után kifulladt. Meg ha meg is csinálnál egyet, akkor valszeg sokan találnának benne olyan dolgokat, amire azt mondják,h egy meglévõbõl nyúltad le. Szal egy teljesen új (amit nem lehet egyikhez sem hasonlítani) és jó történet illetve nagyon jó rajztudás nélkül esélyed sincs rá. De ha nagyon szeretnéd, akk sztem annyit tehetnél, h az elsõ pár fejezetet elkészíted és megkéred pl. a naruto-kun.hu üzemeltetõit,h posztolják az oldalukon, illetve átírod a szöveget angolra is és elérhetõvé teszed külföldi oldalakon pl. a mangaspoiler.com-on sokan vannak és kaphatóak lennének ilyesmire. Aztán ha sokaknak tetszik folytathatnád és ha kivételesen jó, akk akármi lehetne belõle.

Megjelentetni sztem nem lenne olcsó mulatság, ha nyomtatott formára gondolsz. Volt már magyar próbálkozás manga készítésben, kb 1 hét után kifulladt. Meg ha meg is csinálnál egyet, akkor valszeg sokan találnának benne olyan dolgokat, amire azt mondják, h egy meglévõbõl nyúltad le. Szal egy teljesen új (amit nem lehet egyikhez sem hasonlítani) és jó történet illetve nagyon jó rajztudás nélkül esélyed sincs rá. De ha nagyon szeretnéd, akk sztem annyit tehetnél, h az elsõ pár fejezetet elkészíted és megkéred pl. a naruto-kun.hu üzemeltetõit, h posztolják az oldalukon, illetve átírod a szöveget angolra is és elérhetõvé teszed külföldi oldalakon pl. a mangaspoiler.com-on sokan vannak és kaphatóak lennének ilyesmire. Aztán ha sokaknak tetszik folytathatnád és ha kivételesen jó, akk akármi lehetne belõle.
Ehhez találnod kell egy szerkesztõt , és egy újságot ahol megjelenik , de itt magyarországon ez veszett ügy. Ajánlom a Bakuman animét , az ezzel a témával foglalkozik, 2 srác mangaka szeretne lenni.

Hol találok praktikus ötleteket egy 60 m2-es lakás berendezésére?

Most költözünk családiházból egy pontosan 64 m2-es lakásba. Praktikus ötletekre lenne szükségünk tárolásra illetve térérzetet növel? optikai megoldásokra. Tudtok ilyesmi gy?jt?helyet, fórumot a neten?

Legjobb válasz: Én mindenféleképpen IKEA-ba(KIKA stb) mennék el körbenézni. Ott vannak berendezett szobák a hálótól a konyháig, és meg is lehet venni õket. Esetleg egy lakberendezõ segítene. A legjobb saját izlésre bízni és magazinokat olvasgatni. Térérzet növelõ hatás: tükör, világos falszínek, ablak. Praktikus tárolás: beépített szekrénysor, beépített konyhabútor. Esetleg, ha falakat is szeretnétek bontani, akkor egy amerikai konyhás nappali is jó térnövelõ. Csillár helyett lehet álmenyezetbe épített spot lámpákat helyezni, ami szintén növeli a teret.:) Sajnos fórumot nem ismerek.

Én mindenféleképpen IKEA-ba(KIKA stb) mennék el körbenézni. Ott vannak berendezett szobák a hálótól a konyháig, és meg is lehet venni õket. Esetleg egy lakberendezõ segítene. A legjobb saját izlésre bízni és magazinokat olvasgatni. Térérzet növelõ hatás: tükör, világos falszínek, ablak. Praktikus tárolás: beépített szekrénysor, beépített konyhabútor. Esetleg, ha falakat is szeretnétek bontani, akkor egy amerikai konyhás nappali is jó térnövelõ. Csillár helyett lehet álmenyezetbe épített spot lámpákat helyezni, ami szintén növeli a teret.:) Sajnos fórumot nem ismerek.
A bútorok karcsuak legyenek, ne robusztusak. Pl. a szekreny melysege kicsi legyen (ne 70 centi, hanem csak 40!!!). Rengeteg fogás van, és a 64 nm nem is szamit kicsinek. Én 17 nm-t is be tudok ugy rendezni, hogy mindenestul kenyelmesen lehessen elni benne.
ezt a tükrözést sosem érettem. én pl utálom magamat nézegetni, " Pl. csinalsz a falra egy ablakkeretet, mintha ott ablak nyilna valahova, vagy ajtótokot, mintha egy masik helyiseg kovetkezne. Arra fuggonyt teszel, elé párkényt, viragot, meg olyan dekoraciokat, akit egy nyilaszarora is. És a keretbe tükröt. Ettol még nem fogod magad lepten-nyomon latni, de megnovelted a "teret", mert olyan, mintha ott még lenne tér a falon tul is.:)
Rajzold le és töltsd fel egy képfeltöltõ oldalra az alaprajzot. Nem kell bonyolítani, csak úgy nagyjából. Hátha másnak is vannak ötletei. Ajtókat, ablakokat, nyitási iránnyal rajzold rá.
12:04 a tükröknek rengeteg pozitív hatása van. Életem elsõ albérlete icipici lakás volt, de tele tükrökkel. Utáltam, de kivettem, mert olcsó volt. Idõvel rájöttem, hogy szuper dolog a tükör. Mindig láttam magam, így nagyon könnyû kordában tartani a súlyom (nálam ez komoly probléma, iszonyú hízékony vagyok). Pontos kép élt bennem magamról, így megjött az önbizalmam is. A tükör segít az embernek szembenézni önmagával. Nagyon ajánlott mindenkinek, akinek ilyen jellegû gondjai vannak (magyarán ha utálsz tükörbe nézni, rakd tele velük a lakásod). Egyébként pedig annak dacára, hogy a tükröktõl valóban nem lesz nagyobb a lakás, mégis sokkal jobban érzi magát benne az ember, fõleg ha elõtte nagyobb házban élt.
ezt a tükrözést sosem érettem. én pl utálom magamat nézegetni, csak azért, h nagyobbnak tûnjön a lakás, nem tennék be egy halom tükröt, attól még nagyobb nem lesz. az elõszobába tegyetek be padlótól-plafonig beépített szekrényt, abban majdnem minden elfér, a szobában elég néhány komód, könyvespolc. a konyhában is érdemes plafonig érõ szekrényt csináltatni, abban elférnek az edények, tartós kaják.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Kedves 10:06-os válaszoló, ha tudnál adni egy e-mail címet akkor este elküldeném az alaprajzot. Köszönöm elõre is!
Ha feltöltesz egy vázlatos alaprajzot, meg hogy hányan laktok, mik az igények, talán itt is tudunk segíteni.
Fórumot nem tudok, de pont most dolgotunk mi is ezen. Leírom, amit eddig tudok. Tárolás: érdemes berakni egy vagy két nagy szekrényt a lakásba. A szobák rövidebb oldalára, így nagyobb marad a hasznos tér. Jó ha az ajtók tükrösek. Nálunk most a nagyszobában van egy ilyen szekrény, kb. 3 m hosszú, a rövidebbik falon. Nagyon sok holmit elnyel. Nem tükrös sajna, de ha lesz rá pénzünk, mindenképpen olyat szerzünk be. Az elõszobában, fürdõben, szóval ami nem lakóhelyiség, ott a 2 m fölötti részt érdemes szekrényekkel telerakni. Mivel ezekben a helyiségekben alig tartózkodik az ember, nem zavaró, hogy alacsony lesz tõle a belmagasság. A konyhát is, ha kicsi, érdemes a tetejéig bepolcozni, ott tárolni a ritkán használt holmikat. Ha kádat építetek be, akkor ne falazzátok, hanem az oldalát polcozzátok be, oda egy csomó minden elfér. Az a lényeg, hogy amit csak lehet, azt ne a lakótérben tároljátok. Ez már a térérzet miatt fontos. Ha tele van polcokkal, szekrényekkel a szoba, akkor kisebbnek hat. Te látod a lakást, hova lehet az egyéb helyiségekbe szekrényeket rakni, oda mindenhova kerüljön. És lehetõleg szekrény, ne nyitott polc! A falakat fehérre érdemes festeni. Most festettünk át egy világossárga szobát fehérre, kb. kétszer akkorának tûnik, pedig a sárga tényleg világos volt. Szóval ha nem utáljátok a fehéret, akkor mindenképpen azt ajánlom. A padló világos színû legyen, juhar vagy ilyesmi. Lehetõleg ne mintás. Akár lehet az is fehér, az hihetetlenül jó a térérzet szempontjából. A fentebb már írt, lehetõleg tükrös szekrényen kívül csak minimális bútorokat tegyetek a szobákba. Tulajdonképpen nálunk csak egy ülõgarnitúra van a nappaliban, a zongorám, asztal székekkel, meg egy könyvespolc. Meg még lesz egy dohányzóasztal. Ezek közül akár még a könyvespolcot is át lehetne telepíteni valahová. Ja, nyitott polc minél kevesebb legyen, azok rendezetlenül néznek ki, ezért összenyomják a teret. Minél zártabbak, annál jobb. A többi szobában is ez az alapelv uralkodjon, minél kevesebb, minél világosabb legyen minden. Ami még jó: a textileket hangold össze. Függöny, szõnyeg, ágytakaró, díszpárnák... egyrészt kellenek, hogy színesítsék a szobát a sok világos dolog mellett, másrészt ha túl összevisszák, az megint nem jó. Érdemes egy-két színt választani és azt végigvinni az adott helyiségen. És persze tükrök minden mennyiségben! Bárhova, bármennyi, amennyit csak el tudtok viselni!
ha tudsz küldeni alaprajzot akkor esetleg én is szívesen megpróbálok segíteni :)

A párommal egy fotózáson veszünk részt. Kitaláltunk már egy pár beállást de ez nem elég, és olyan oldalt szeretnék kérni ahol tudnék lesni ötleteket! Hol találok ilyen képeket?

Legjobb válasz: Google képkeresõ: jegyes fotózás, jegyesfotózás, párfotózás, love session, engagement session, e-session, esession, couple session.

Google képkeresõ: jegyes fotózás, jegyesfotózás, párfotózás, love session, engagement session, e-session, esession, couple session.
Menjetek olyan fotóshoz, akinek magától is vannak ötletei.

Hol találok tippeket, ötleteket egy sima fehér poló vagy egy farmer esetleg más ruhadarabok feltuningolásához?

Hogyan tegyem egyedivé ruhatáram és mivel? Ehez kellenének tippek a netr?l vagy t?letek. Már vannak elképzeléseim.

Legjobb válasz: Szia,rengeteg nagyon ötletes matricát lehet kapni pár 100ft ért méteráruban.Azt csak rávasalod, és máris egyedi.De akár varrhatsz is rá gombokat, flittert, vagy esetleg zippzárt.De be is festheted õket.A ruhafesték nem drága.Sõõt multiban láttam kimondottan ruha filcet, azzal azt rajzolsz rá amit akarsz.Ha nem olyan jó a kézügyességed akkor elõszõr kopírozd rá.Aztán ezzel a filcel kizínezed.Remélem tudtam segíteni.Más most hirtelen nemjut eszembe, de még gondolkodom.

Szia, rengeteg nagyon ötletes matricát lehet kapni pár 100ft ért méteráruban.Azt csak rávasalod, és máris egyedi.De akár varrhatsz is rá gombokat, flittert, vagy esetleg zippzárt.De be is festheted õket.A ruhafesték nem drága.Sõõt multiban láttam kimondottan ruha filcet, azzal azt rajzolsz rá amit akarsz.Ha nem olyan jó a kézügyességed akkor elõszõr kopírozd rá.Aztán ezzel a filcel kizínezed.Remélem tudtam segíteni.Más most hirtelen nemjut eszembe, de még gondolkodom.

Van egy ötletem, azaz kompletten kidolgozott üzleti lehetőségem, hol találok anyagi tőkével rendelkező partnert a megvalósításához?

Minden megvan egy jövedelmező, nyereséges cég elindításához, csak az anyagi tőke hiányzik. Hol találok olyan partnert ( NEM BANKOT ), akivel el lehet indulni, hogy ez mindenkinek pénzt termeljen?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!