Találatok a következő kifejezésre: Hol találok ötleteket (55 db)

Hol találok ötleteket menyasszonyi frizurához?

Linkelnétek oldalakat,még ráérek(aug)de nem tudunk dönteni konty vagy ne.Hátha lesz valami más !!

Legjobb válasz: Én sima alkalmi frizurákat néztem neten, tehát google képkeresõbe beírtam... Aztán leválogattam amik tetszettek, és amihez hasonló típusú hajam van múlthéten töröltem pont mindet.. Atán a fodrászhoz amikor mentem, megmutattam a ruhát, és q keket, egy sokatdik egyedi hajat csinált, a képek pedig azért kelettek, hogy legyen elképzelése az ízlésemrõl..

Én sima alkalmi frizurákat néztem neten, tehát google képkeresõbe beírtam... Aztán leválogattam amik tetszettek, és amihez hasonló típusú hajam van múlthéten töröltem pont mindet.. Atán a fodrászhoz amikor mentem, megmutattam a ruhát, és q keket, egy sokatdik egyedi hajat csinált, a képek pedig azért kelettek, hogy legyen elképzelése az ízlésemrõl..
[link] itt jó sokból tudsz válogatni:)
[link]
Én ugyanúgy voltam, mint 1-es. Rengeteg képet néztem, de végül a fodrászommal együtt döntöttük el, h milyen is legyen. Én amúgy inkább azt tudtam biztosra megmondani a fodrászomnak, h milyet nem szeretnék :) Ha jó fodrászod van, úgyis alaposan kikérdez (pánt nélküli-e a ruha, milyen a fátyol, milyen az egész esküvõ hangulata/stílusa, milyen nyaklánc/nyakék lesz). És még akkor is alakul, változik, amikor csinálja a próbafrizurát.

Kreatív dolgok készítéséhez hol találok ötleteket? (többi lent)

Olyanokra gondolok mint: - kitűzőkészítés -pólóra nyomtatás, feliratok készítése (és nem csak középre tennék, hanem mindenhová) -ékszerek "darabjainak" lelőhelyei, stb. Szeretnék ilyeneket gyártani, kedvenc sorozataimból merítve az ihletet, de nem tudom hogy hol találnék erre megfelelő helyeket, hogy az alapanyagot beszerezzem, ill. kezdésnek valami oldalt vagy tippeket, ahonnan ötleteket vehetnék, mert nulláról indulok, nem kreatívkodtam még sokat; de itt az ideje. :)

Legjobb válasz: pl.: http://szilvasbukta.com/post/3125/mire-lehet-jo-a-dobozos-so..

Leendő kocsmámat, diszkómat szeretném dizájnosan berendezni. Hol találok ötleteket, tippeket?

Legjobb válasz: legyenek fekete ülõ bõr fotelek, kanapék, kör asztalok, amiket körbe lehet ülni, társaságok találkozhatnak ott. lila-fekete falak, spotlámpál, amelyek homályt adnak, hangulatosak nagyon. meg persze gondolom lesz fényszóró, ami ilyen színesen világít miközben megy a zene. legyenek tükrök a falon( külömbözõ formályúak pl. kör, kocka, háromszög.stb., és modern képek, nem festettek, pl. nõi rúzsozott száj, stb. a táncparkett pedig legyen tágasabb egy kicsit, de lehessen elkülönûlni a táncosoktól. mert az elég zavaró, ha valaki beül a barátokkal iszogatni, errew meg ott ropják közvetlenül mellette. lógjanak le a falról hosszúkás lámpák az asztalok felett. hirtelen így ennyi, rem segítettem. =) chloé

legyenek fekete ülõ bõr fotelek, kanapék, kör asztalok, amiket körbe lehet ülni, társaságok találkozhatnak ott. lila-fekete falak, spotlámpál, amelyek homályt adnak, hangulatosak nagyon. meg persze gondolom lesz fényszóró, ami ilyen színesen világít miközben megy a zene. legyenek tükrök a falon( külömbözõ formályúak pl. kör, kocka, háromszög.stb., és modern képek, nem festettek, pl. nõi rúzsozott száj, stb. a táncparkett pedig legyen tágasabb egy kicsit, de lehessen elkülönûlni a táncosoktól. mert az elég zavaró, ha valaki beül a barátokkal iszogatni, errew meg ott ropják közvetlenül mellette. lógjanak le a falról hosszúkás lámpák az asztalok felett. hirtelen így ennyi, rem segítettem. =) chloé


Jó lego ötleteket keresek hol találok ilyet?

usz,ház,hajó,űrhajó,vonat,stb.

Legjobb válasz: Szerintem akár Youtube-on is találsz. Sokan mutogatják a LEGO-ból készült dolgaikat. Illetve ott van a Lego Digital Designer nevû program, azzal tudsz számítógépen is tervezni, és letölthetsz rengeteg más által készített modellt, még azt is megnézheted, hogy kell elkészíteni, mi kell hozzá. Egyébként a való életbõl is meríthetsz ötleteket, megnézel pl. egy autót, és megpróbálsz olyat csinálni.

Szerintem akár Youtube-on is találsz. Sokan mutogatják a LEGO-ból készült dolgaikat. Illetve ott van a Lego Digital Designer nevû program, azzal tudsz számítógépen is tervezni, és letölthetsz rengeteg más által készített modellt, még azt is megnézheted, hogy kell elkészíteni, mi kell hozzá. Egyébként a való életbõl is meríthetsz ötleteket, megnézel pl. egy autót, és megpróbálsz olyat csinálni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ
A kérdező hozzászólása: összeépitettem egy hotrod-ot v8-as motorral, mozgatható részekkel

Hogyan készülnek a vitamintabletták? Hol találok erről leírást? Van egy új ötletem, ilyet szeretnék kis tételben gyártani. Hogyan fogjak hozzá? A kis tétel miatt bérgyártás nemigen lehetséges.

Legjobb válasz: Vannak kézi tablettázógépek. Elég macerás, de lehet csinálni. Azért, kifejthetnéd az ötleted, kíváncsi vagyok:)

Vannak kézi tablettázógépek. Elég macerás, de lehet csinálni. Azért, kifejthetnéd az ötleted, kíváncsi vagyok:)
Felfedeztél egy új vitamint? :D
Szent-Györgyi Condor... Najó, ez gyenge volt. Egyébként vannak ilyen kézi tablettapréselõk, bár nem tudom, hogy hol lehet beszerezni, gyógyszertárban kérdezd meg.

Barátnőm pici babájának szeretnék saját kezűleg készített játékot/vagy bármi mást/ készíteni. Hol találok jó ötleteket?

Legjobb válasz: www.etsy.com www.meska.hu ha irsz konkrétumot ajánlok pár ötletet. - technika- anyag, mennyire vagy ügyes stb. varrógéppel v. kézzel ilyesmiket.

http://www.etsy.com http://www.meska.hu ha irsz konkrétumot ajánlok pár ötletet. - technika- anyag, mennyire vagy ügyes stb. varrógéppel v. kézzel ilyesmiket.
Szerintem csinálj neki adventi naptárat! Én is azt kaptam a barátnõmtõl, nagyon jól jött, itt írtam róla: http://mikellababanak.hu/jatek/advent-1-milyen-legyen-az-adv.. A többi persze attól függ, mihez értesz, csinálhatsz egy hímzett képet vagy egy horgolt takarót is, ha az adventi naptárhoz nincs kedved.
Készségfejlesztõ kocka: Minden oldalán más-más dolog van. Az egyik oldalon zippzár, másikon tépõzár, harmadikon csat, negyediken patent, legyenek rajta címkék.

Maradék anyagokból egy nagy bohócot szeretnék varrni. Hol találok ehhez ötleteket, szabásmintákat az interneten?

Legjobb válasz: Szabásmintát idõnként a Burdában lehet találni,különbözõ játékokról.Ötleteket esetleg próbálj keresni a kreativ.hun.Hátha találsz bohócot is,vagy utalást hogy merre indulj.

Szabásmintát idõnként a Burdában lehet találni, különbözõ játékokról.Ötleteket esetleg próbálj keresni a kreativ.hun.Hátha találsz bohócot is, vagy utalást hogy merre indulj.

Formula 1, reggel volt a verseny, nem tudtam nézni. Este nem találok összefoglalót. Van valakinek ötlete, hogy hol találok?

Legjobb válasz: Most lett vége az ismétlésnek az M2-n, talán még a rövid összefoglaló megy.

Most lett vége az ismétlésnek az M2-n, talán még a rövid összefoglaló megy.
A kérdező hozzászólása: M2-m csak a neten van, ott le volt tiltva!
A verseny után félórával minden létezõ torrent oldalon fent volt. A magyarokon délre magyarul is. Szerintem ez jó lesz: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
videoracing


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!