Találatok a következő kifejezésre: Hol találok ötleteket (57 db)

Hol találok ötleteket menyasszonyi frizurához?

Linkelnétek oldalakat,még ráérek(aug)de nem tudunk dönteni konty vagy ne.Hátha lesz valami más !!

Legjobb válasz: Én sima alkalmi frizurákat néztem neten, tehát google képkeresõbe beírtam... Aztán leválogattam amik tetszettek, és amihez hasonló típusú hajam van múlthéten töröltem pont mindet.. Atán a fodrászhoz amikor mentem, megmutattam a ruhát, és q keket, egy sokatdik egyedi hajat csinált, a képek pedig azért kelettek, hogy legyen elképzelése az ízlésemrõl..

Én sima alkalmi frizurákat néztem neten, tehát google képkeresõbe beírtam... Aztán leválogattam amik tetszettek, és amihez hasonló típusú hajam van múlthéten töröltem pont mindet.. Atán a fodrászhoz amikor mentem, megmutattam a ruhát, és q keket, egy sokatdik egyedi hajat csinált, a képek pedig azért kelettek, hogy legyen elképzelése az ízlésemrõl..
[link] itt jó sokból tudsz válogatni:)
[link]
Én ugyanúgy voltam, mint 1-es. Rengeteg képet néztem, de végül a fodrászommal együtt döntöttük el, h milyen is legyen. Én amúgy inkább azt tudtam biztosra megmondani a fodrászomnak, h milyet nem szeretnék :) Ha jó fodrászod van, úgyis alaposan kikérdez (pánt nélküli-e a ruha, milyen a fátyol, milyen az egész esküvõ hangulata/stílusa, milyen nyaklánc/nyakék lesz). És még akkor is alakul, változik, amikor csinálja a próbafrizurát.

Kreatív dolgok készítéséhez hol találok ötleteket? (többi lent)

Olyanokra gondolok mint: - kitűzőkészítés -pólóra nyomtatás, feliratok készítése (és nem csak középre tennék, hanem mindenhová) -ékszerek "darabjainak" lelőhelyei, stb. Szeretnék ilyeneket gyártani, kedvenc sorozataimból merítve az ihletet, de nem tudom hogy hol találnék erre megfelelő helyeket, hogy az alapanyagot beszerezzem, ill. kezdésnek valami oldalt vagy tippeket, ahonnan ötleteket vehetnék, mert nulláról indulok, nem kreatívkodtam még sokat; de itt az ideje. :)

Legjobb válasz: pl.: http://szilvasbukta.com/post/3125/mire-lehet-jo-a-dobozos-so..

Leendő kocsmámat, diszkómat szeretném dizájnosan berendezni. Hol találok ötleteket, tippeket?

Legjobb válasz: legyenek fekete ülõ bõr fotelek, kanapék, kör asztalok, amiket körbe lehet ülni, társaságok találkozhatnak ott. lila-fekete falak, spotlámpál, amelyek homályt adnak, hangulatosak nagyon. meg persze gondolom lesz fényszóró, ami ilyen színesen világít miközben megy a zene. legyenek tükrök a falon( külömbözõ formályúak pl. kör, kocka, háromszög.stb., és modern képek, nem festettek, pl. nõi rúzsozott száj, stb. a táncparkett pedig legyen tágasabb egy kicsit, de lehessen elkülönûlni a táncosoktól. mert az elég zavaró, ha valaki beül a barátokkal iszogatni, errew meg ott ropják közvetlenül mellette. lógjanak le a falról hosszúkás lámpák az asztalok felett. hirtelen így ennyi, rem segítettem. =) chloé

legyenek fekete ülõ bõr fotelek, kanapék, kör asztalok, amiket körbe lehet ülni, társaságok találkozhatnak ott. lila-fekete falak, spotlámpál, amelyek homályt adnak, hangulatosak nagyon. meg persze gondolom lesz fényszóró, ami ilyen színesen világít miközben megy a zene. legyenek tükrök a falon( külömbözõ formályúak pl. kör, kocka, háromszög.stb., és modern képek, nem festettek, pl. nõi rúzsozott száj, stb. a táncparkett pedig legyen tágasabb egy kicsit, de lehessen elkülönûlni a táncosoktól. mert az elég zavaró, ha valaki beül a barátokkal iszogatni, errew meg ott ropják közvetlenül mellette. lógjanak le a falról hosszúkás lámpák az asztalok felett. hirtelen így ennyi, rem segítettem. =) chloé


Egy jó ötlethez, ami piacképes - sõt komoly tervekhez - hol találok befektetõt?

Megvan a vállalkozói igazolvány is, már el is kezdtem a tevékenységet, de rá kell jönnöm, hogy tõke nélkül nem fog menni. Pedig valós piaci igény is van, tapasztalatom is van, kapcsolatok is vannak. Hol lehet találni valakit, aki nem kisemmizni akar a terveim megvalósításából, hanem komolyan segítene egy tõke-injekcióval?

Legjobb válasz: Mit tudsz felajanlani biztositekul, hogy nem csak lelepsz a penzzel vagy feleled? Szerinted miert banki hitelekbol inditjak a vallalkozasokat? Mert a sajat penzet senki nem szereti csak ugy felaldozni valami vadidegen orszagos nagy otletenek oltaran, amirol egy het alatt kiderul, hogy legvar? Ez csak ma az ezredik ugyanilyen kerdes itt, szerintem gondold at ezt a vallalkozasos dolgot meg egyszer...

Mit tudsz felajanlani biztositekul, hogy nem csak lelepsz a penzzel vagy feleled? Szerinted miert banki hitelekbol inditjak a vallalkozasokat? Mert a sajat penzet senki nem szereti csak ugy felaldozni valami vadidegen orszagos nagy otletenek oltaran, amirol egy het alatt kiderul, hogy legvar? Ez csak ma az ezredik ugyanilyen kerdes itt, szerintem gondold at ezt a vallalkozasos dolgot meg egyszer...
Megvan már a vállalkozói igazolvány is?!? Azta! Anélkül, hogy RÉSZLETESEN BE NEM MUTATOD AZ ÜZLETI TERVEDET senki nem fog pénzt adni neked. Amúgy meg bárhol találhatsz befektetõt. Itt is, ismerõsi körbõl is, és meglévõ, hasonló tevékenységgel foglalkozó vállalkozók körébõl is.
A kérdező hozzászólása: Fedezetem sajnos nincs. Ha lenne, már rég megoldottam volna a problémát, és nem itt kérdeznék utolsó lehetõségként. Sajnos nem olyan családba születtem, hogy csak úgy lennének ingatlanjaink, vagy nagyobb vagyonunk. Családi házban élünk, de csak úgy tudtunk építkezni, hogy lakáshitelt vettünk fel, az pedig még rá van terhelve a házra. Az én elképzelésem pedig nem légvár, hanem komoly, számokkal alátámasztott terv. Nekem kapcsolati tõkém van ebben az ágazatban, de anyagi tõke is kell, hogy be tudjak indulni. És nem vagyok szélhámos, se álmodozó, aki lelép a pénzzel, vagy elszórja. Becsületes vagyok, ahogy a szüleim is azok voltak egész életükben, ezért nincs vagyonunk...
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); " Hol lehet találni valakit, aki nem kisemmizni akar a terveim megvalósításából, hanem komolyan segítene egy tõke-injekcióval?" "nem vagyok szélhámos, se álmodozó, aki lelép a pénzzel, vagy elszórja. Becsületes vagyok" Figyu, szerintem egy kicsit - hogy vulgárisan fejezzem ki magam - rossz végén vagy a faxnak.. Az üzleti élet nem arról szól, hogy "segíteni" akarnak a befektetõk a másiknak. Arról szól, hogy a befektetõnek van tõkéje, amit kamatoztatni akar. És annyira akarja kamatoztatni, amennyi kockázat van benne! Ha kvázi szinte nincs benne kockázat akkor vesz belõle prémium állampapírt 4, 7%-os kamatra. Ha inkább kockázatvállalóbb akkor befektet nagyobb pénzügyi alapokba, amik most igen jól teljesítenek, akár átlag évi 15%-ot is tudnak hozni közepes kockázattal. Amit meg te kérsz (magánszemélynek, fedezet nélkül kölcsönadni bemondásra, mert õ "becsületes") az olyan szintû kockázati faktorral rendelkezik, hogy épeszû ember vagy bele sem vág vagy pedig olyan kamatot kér (mennyi kértek? 25-30%/év?) amire te azt mondod, hogy ki akarnak semmizni. Pedig kb. ez a realitás.
Szerintem vegyél fel még nagyobb jelzálogot a már hitellel terhelt házra. Ha a lakáshitelt nem bukjátok, a vállalkozással mindenképp be fogsz bukni. B, Kiváltottad a vállalkozóit, de elõtte véletlenül se gondoltál arra, hogy pénz fog kelleni a vállalkozásodhoz, ami NEM áll rendelkezésre. Ez kb egyéni szoc. problem. Ha lenne pénzem se szállnék bele ilyen vállalkozásba, ahol utólag derülnek ki ilyenek. c, csináld kicsiben, ahhoz nem kell sok pénz, vagy kaphatsz személyi kölcsönt.
A kérdező hozzászólása: "olyan kamatot kér (mennyi kértek? 25-30%/év?) amire te azt mondod, hogy ki akarnak semmizni" Ez szerintem még nem a kisemmizés kategóriája, az a "napidíjas" kölcsön. Ilyen ajánlatot már kaptam. Én csak olyan kamatba mennék bele, amirõl tudom, hogy ki is fogom tudni gazdálkodni. Ez számításaim szerint havi 2-3 % lenne (azaz évi 24-36 %). Ez jóval több, mint egy banki betét kamata, vagy egy befektetési alap hozama. Én nem jótétlélek segítségét kérem, hanem egy befektetõt keresek, aki nyilván valóan megkéri az árát annak, ha üzletet köt velem. Az üzlet akkor lesz mûködõképes, ha mindkét fél jól jár. Én azért mert lesz tõkém a mûködéshez, a másik fél pedig azért, mert jó hozamot ér el vele.
Nem mindegy, hogy 24 vagy 36%-ról beszélsz... 24-re valószínûleg nem fogsz találni senkit. A 36-ra már talán, bár továbbra sem látom, hogy az ígéreten és a két szép szemeden kívül mi ösztönözné a befektetõket, hogy pénzt adjanak neked.
A kérdező hozzászólása: Mint azt már írtam, van üzleti tervem, konkrét számokkal alátámasztva. Nyilván nem fogom itt kiteregetni. De aki komolyan áll hozzá a kérdéshez, azzal szívesen megosztom. Az eredeti kérdésem pedig arra irányult, hogy hol találok befektetõt, akivel tárgyalhatnék egy ilyen együttmûködésrõl. Nem pedig azt kértem, hogy adjanak pénzt.

Jó lego ötleteket keresek hol találok ilyet?

usz,ház,hajó,űrhajó,vonat,stb.

Legjobb válasz: Szerintem akár Youtube-on is találsz. Sokan mutogatják a LEGO-ból készült dolgaikat. Illetve ott van a Lego Digital Designer nevû program, azzal tudsz számítógépen is tervezni, és letölthetsz rengeteg más által készített modellt, még azt is megnézheted, hogy kell elkészíteni, mi kell hozzá. Egyébként a való életbõl is meríthetsz ötleteket, megnézel pl. egy autót, és megpróbálsz olyat csinálni.

Szerintem akár Youtube-on is találsz. Sokan mutogatják a LEGO-ból készült dolgaikat. Illetve ott van a Lego Digital Designer nevû program, azzal tudsz számítógépen is tervezni, és letölthetsz rengeteg más által készített modellt, még azt is megnézheted, hogy kell elkészíteni, mi kell hozzá. Egyébként a való életbõl is meríthetsz ötleteket, megnézel pl. egy autót, és megpróbálsz olyat csinálni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ
A kérdező hozzászólása: összeépitettem egy hotrod-ot v8-as motorral, mozgatható részekkel

Hogyan készülnek a vitamintabletták? Hol találok erről leírást? Van egy új ötletem, ilyet szeretnék kis tételben gyártani. Hogyan fogjak hozzá? A kis tétel miatt bérgyártás nemigen lehetséges.

Legjobb válasz: Vannak kézi tablettázógépek. Elég macerás, de lehet csinálni. Azért, kifejthetnéd az ötleted, kíváncsi vagyok:)

Vannak kézi tablettázógépek. Elég macerás, de lehet csinálni. Azért, kifejthetnéd az ötleted, kíváncsi vagyok:)
Felfedeztél egy új vitamint? :D
Szent-Györgyi Condor... Najó, ez gyenge volt. Egyébként vannak ilyen kézi tablettapréselõk, bár nem tudom, hogy hol lehet beszerezni, gyógyszertárban kérdezd meg.

Barátnőm pici babájának szeretnék saját kezűleg készített játékot/vagy bármi mást/ készíteni. Hol találok jó ötleteket?

Legjobb válasz: www.etsy.com www.meska.hu ha irsz konkrétumot ajánlok pár ötletet. - technika- anyag, mennyire vagy ügyes stb. varrógéppel v. kézzel ilyesmiket.

http://www.etsy.com http://www.meska.hu ha irsz konkrétumot ajánlok pár ötletet. - technika- anyag, mennyire vagy ügyes stb. varrógéppel v. kézzel ilyesmiket.
Szerintem csinálj neki adventi naptárat! Én is azt kaptam a barátnõmtõl, nagyon jól jött, itt írtam róla: http://mikellababanak.hu/jatek/advent-1-milyen-legyen-az-adv.. A többi persze attól függ, mihez értesz, csinálhatsz egy hímzett képet vagy egy horgolt takarót is, ha az adventi naptárhoz nincs kedved.
Készségfejlesztõ kocka: Minden oldalán más-más dolog van. Az egyik oldalon zippzár, másikon tépõzár, harmadikon csat, negyediken patent, legyenek rajta címkék.

Maradék anyagokból egy nagy bohócot szeretnék varrni. Hol találok ehhez ötleteket, szabásmintákat az interneten?

Legjobb válasz: Szabásmintát idõnként a Burdában lehet találni,különbözõ játékokról.Ötleteket esetleg próbálj keresni a kreativ.hun.Hátha találsz bohócot is,vagy utalást hogy merre indulj.

Szabásmintát idõnként a Burdában lehet találni, különbözõ játékokról.Ötleteket esetleg próbálj keresni a kreativ.hun.Hátha találsz bohócot is, vagy utalást hogy merre indulj.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!