Találatok a következő kifejezésre: Hol találok és (2159 db)

milyen laptop?
A kérdező hozzászólása: ASUS K55V
nekem Samsumgom van, most vettem 1 hónapja, és állítólag ebbe is van bluetooth, de én se találom sehol :SS eredeti win8 van rajta
A kérdező hozzászólása: enyémen win 7, a Dell Inspiron laptopon, meg simán megy a bluetooth, felismeri a telefon is stb... :S
A kérdező hozzászólása: na én rájöttem közbe, szerintem neked nem ugyanúgy kell, mert neked nem Asus-od van, de nekem Fn+F2 gombokkal kellett bekapcsolni és ki
Az Asusnak manapság a legkevésbé sem erõssége a terméktámogatás. Meguntam ezt a céget, soha többé nem szeretném egyetlen terméküket sem megvásárolni! Pedig 6-8 éve a kedvenc márkám volt, szinte mindenbõl Asus-t használtam.
A kérdező hozzászólása: Pedig nekem télleg semmi bajom nincs vele, sõt. Apámnak toshibája van nemjó+ van egy Dell Inspireünk i3as procival.. és tudtam a Dell csak laptopokat gyart, nagyon nagyon messze van az Asusomtól :/
hasonlítsd össze 3 év múlva õket, akkor látni fogod a különbséget az Asus (szerintem) egy hatásvadász márka
A kérdező hozzászólása: És te msot mit használsz?(csak kíváncsiságból)

Hol tudok letölteni olyan operácios rendszert, ami nem proba verzios pl:az xp-t? Vagy a windows7 loaderét hol találom és hol tudom letölteni?

Legjobb válasz: http://distrowatch.com/ itt nagyon sok nem próbaverziós operációs rendszerrõl van infó, bár nem Windowsok, de ingyenesek.

http://distrowatch.com/ itt nagyon sok nem próbaverziós operációs rendszerrõl van infó, bár nem Windowsok, de ingyenesek.

Szerintetek hol találok, és hogyan találok olyan lányt aki (bővebben a kérdés alatt)?

Aki CSAK megmutatná magát nekem? Lett volna már lehetőségem lefeküdni is lányokkal, és nagyon szépek is voltak, de az akkori "prűdségem" nem engedte a dolgot tovább vinni, ezért inkább a csók, simi, meg hasonlóknál abbahagytam. Most viszont rám tört az az érzés, hogy szeretnék látni egy lányt meztelenül élőben. Semmi többet nem szeretnék, mert a prűdségem még nem engedi "szikra" nélkül a "többet". Viszont hivatásossal nem akarom, mert az már megint ütközne a hülye "elveimmel", szóval szerintetek nagyon hülye "vágy" ez? Camba már vetkőztek már le, de az nem olyan, pornót láttam már, de élőben még nem... f22

Legjobb válasz: Hát....én úgy vagyok vele, hogy ha már levetkõzök valakinek, akkor dugjon is meg...

Hát....én úgy vagyok vele, hogy ha már levetkõzök valakinek, akkor dugjon is meg...
Találj ki jobb szöveget.
sejtettem én... még csak 59 :) érezni a fiatalos, SZTK-s kisugárzást az irásodból ;)
Na jó, tényleg nem 60 vagyok :D
Szerintem semmi gond nincs az elveiddel. Én is hasonló vagyok lányban, bár én már láttam élõben meztelen férfit. :D
kétlem, hogy az lennél.. rheumás izületekkel nehéz gépelni :D De tudod, mit? Ha 60 éves vénasszony vagy, és le tudsz vetkõzni elõttem úgy, hogy nem menekültem el, akkor meg. :D
9: Akkor is megdugsz, ha egy 60 éves csoroszlya vagyok? :D
kérdezõ, én a második válaszolónak irtam, hogy bevállalnám (azaz õ levetkõzik, én megdugom)...
Mit problémázol? Menj nudisták közé ne itt keress vetkõzõt. Menj rajztanfolyamra, ott is lesz meztelen nõ.
A kérdező hozzászólása: Nah ez a megoldás nem igazán életképes jelenleg, mert a megismerés során olyan dolgok miatt nem tudok tovább menni a szex-ig, ami BÁRKI MÁSNAK beleférne... Én nem akarok "csak úgy" férfiúi vágyból dugni, ahhoz sajnos nekem kemény érzelmek, érvek, vágyak kellenek, amit az eddig megismert több tucat lányból igen kevesek tudtak elérni.(és itt nem a külsõségre kell gondolni) Szóval jelenleg beérném egy "nézelõdéssel".
Inkább elõször ismerj meg valakit, aztán nézegesd. Mármint meztelenül. És akkor már meg is tudod dugni, ha van érzelem.
A kérdező hozzászólása: Akkor lehet nem is létezem, de ahogy te is írtad, "akkor már dugjon meg" miatt picit aggódom, hogy én leszek az aljas, ha "nem teszem a dolgom, pedig elvárná a másik"...
@2: én bevállalnám :D kétlem, hogy ilyen létezne egyébként
A kérdező hozzászólása: Jobb szövegem nincs az igazságnál, és megdugni meg nem tudom "így". Ahhoz több kell, ismernem kell eléggé, hogy akarjam, kívánjam.
:D

Honda diohoz hol találok, és milyen árkategóriában találok ducktail-t?

ilyen spoiler szer?séget, azthiszem ducktail a neve.

A Word 2007-ben hol vannak az eddig megszokott menüpontok? Például ami eddig a Formátum menüpont alatt volt, a Hasábolás. Azt most hol találom? És a többit? Nem igazodok ki rajta. Milyen rendszer szerint van most a menü?

Legjobb válasz: Elég [email protected] rendszer szerint. Ne aggód én is rühellem és a 2010 -et is. Ezzel a progival visszakaphatod a rég a stílusú menürendszert: http://www.addintools.com/english/menuoffice/

Elég [email protected] rendszer szerint. Ne aggód én is rühellem és a 2010 -et is. Ezzel a progival visszakaphatod a rég a stílusú menürendszert: http://www.addintools.com/english/menuoffice/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon sokat segítettél!! Le is töltöttem és telepítettem és ott a régi menü. Ezer hála.:)
valahol torrentoldalakon biztos van játék. az iso-t és a dvd-t is ki kell írni. a többiben nem tudok segíteni.
héjte a sima xbox jatékot honantöltöd kélek irj

Sony Ericsson Live With Walkman (WT19i) érintõpanelt hol találok, és mennyiért cserélik ki?

Legjobb válasz: http://www.ebay.com/itm/Touch-Screen-Glass-Digitizer-Replace.. Innen tudsz rendelni, és cseréld ki magadnak, nem nehéz. A szervizekben hatalmas lehúzás van, simán elkérnek ötszörös árat.

http://www.ebay.com/itm/Touch-Screen-Glass-Digitizer-Replace.. Innen tudsz rendelni, és cseréld ki magadnak, nem nehéz. A szervizekben hatalmas lehúzás van, simán elkérnek ötszörös árat.
Nem kell hozzá külön kártya, csak regisztráld a saját bankkártyád a PayPal oldalán. Megbízható oldal, évek óta ezzel fizetek. Magyarországon már nem éri meg megvenni, mert a behozatalkor kerül rá a sokszoros haszon egy része. Keress egy ismerõst, aki meg tudja csinálni, és fizess neki egy sört, nem kell hozzá nagy szaktudás, elég, ha jól áll a kezében a csavarhúzó.
A kérdező hozzászólása: Köszi a linket, de ebay-rõl még sose rendeltem és nincs play play kártyám se. Esetleg magyar oldalt nem tudsz ajánlani? Igen a T-mobillnál 26000Ft-ért akarták kicserélni. Nem igen értek hozzá, hogy hogy kell kicserélni.

Hol találok és mennyiért olyan laptopot amin a Sims 2 és 3 összes kiegészítője fut akadozás nélkül maximális grafikán?

Vagy esetleg közepesen, de jobb lenne a maximális. Milyen laptopot vegyek, amin elindul? Tudnátok linkelni, vagy , hogy milyen legyen a belseje és hogy mi fontos, hogy sims-ezhessek. Köszi el?re is! :) Most kapok majd egy laptopot.

Legjobb válasz: http://hu.lmgtfy.com/?q=olcs%C3%B3n+j%C3%B3+laptopok

Ha játékra kell gép akkor ne laptopot vegyél, de ha mindenképp az kell mert sokat utazol stb, akkor 110ezer körül már akad jobb fajta. Normál gépet találsz jóval olcsóbban is, amin már tökéletesen megy az összes sims meg bármi más is. A lényeg a videokártya, meg hogy legyen elég memória (4Gb). http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/f:notebook, 4-gb, hdd, d.. Ezek jók.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!