Találatok a következő kifejezésre: Hol találok állatorvost, aki nem túl (2 db)

Szeretnék segítséget kérni, hogy Debrecenben hol találok egy olcsó állatorvost, aki nem tul drágán beadná a kiskutyánk parvo elleni védõoltását?

Legjobb válasz: oltásban nagy különbség nincs a dokik között 3-5ezerig oltják a kutyákat.. De könyörgöm minek kell kutya ha már ez is probléma? Eltörik a lába vagy lesz vele akármi az több 10.000ft akkor mi lesz?

oltásban nagy különbség nincs a dokik között 3-5ezerig oltják a kutyákat.. De könyörgöm minek kell kutya ha már ez is probléma? Eltörik a lába vagy lesz vele akármi az több 10.000ft akkor mi lesz?
Mi Józsára járunk, Dr. Gargya Sándorhoz, de ahogy az elsõ is írja, túl nagy különbség nincs az árak között. Na meg ha már erre sincs pénzed, akkor mi lesz, ha esetleg beteg lesz?? Nehéz jó orvost találni, úgyhogy én úgy vagyok vele, hogy inkább fizetek többet, de tudom, hogy jó kezekben van.

Hol találok olyan állatorvost, aki nem túl drágán és jól végzi a macsekok ivartalanitását?

Légyszi ha lehet elérhet?séget és árakat is irjatok. El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Szeintem célszerû lett volna a kérdés feltevésekor legalább egy megyét belõni, hogy tudjuk, az országnak melyik részérõl érdeklõdsz.

Szeintem célszerû lett volna a kérdés feltevésekor legalább egy megyét belõni, hogy tudjuk, az országnak melyik részérõl érdeklõdsz.
Ha Pesten laksz, akkor a Macsek.hu oldalon megtalálhatod az elérhetõséget és minden információt. Ez a rendelõ Újpesten van, csak macskákkal foglalkozik, elfogadható árakon, és az ivartalanítás most kedvezményes (8 ezer forint lány cicánál).
Ha az ára a fontosabb, hát akkor inkább add örökbe.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!