Találatok a következő kifejezésre: Hol találok állatorvost, aki nem (3 db)

Szeretnék segítséget kérni, hogy Debrecenben hol találok egy olcsó állatorvost, aki nem tul drágán beadná a kiskutyánk parvo elleni védõoltását?

Legjobb válasz: oltásban nagy különbség nincs a dokik között 3-5ezerig oltják a kutyákat.. De könyörgöm minek kell kutya ha már ez is probléma? Eltörik a lába vagy lesz vele akármi az több 10.000ft akkor mi lesz?

oltásban nagy különbség nincs a dokik között 3-5ezerig oltják a kutyákat.. De könyörgöm minek kell kutya ha már ez is probléma? Eltörik a lába vagy lesz vele akármi az több 10.000ft akkor mi lesz?
Mi Józsára járunk, Dr. Gargya Sándorhoz, de ahogy az elsõ is írja, túl nagy különbség nincs az árak között. Na meg ha már erre sincs pénzed, akkor mi lesz, ha esetleg beteg lesz?? Nehéz jó orvost találni, úgyhogy én úgy vagyok vele, hogy inkább fizetek többet, de tudom, hogy jó kezekben van.

Hol találok olyan állatorvost, aki nem túl drágán és jól végzi a macsekok ivartalanitását?

Légyszi ha lehet elérhet?séget és árakat is irjatok. El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Szeintem célszerû lett volna a kérdés feltevésekor legalább egy megyét belõni, hogy tudjuk, az országnak melyik részérõl érdeklõdsz.

Szeintem célszerû lett volna a kérdés feltevésekor legalább egy megyét belõni, hogy tudjuk, az országnak melyik részérõl érdeklõdsz.
Ha Pesten laksz, akkor a Macsek.hu oldalon megtalálhatod az elérhetõséget és minden információt. Ez a rendelõ Újpesten van, csak macskákkal foglalkozik, elfogadható árakon, és az ivartalanítás most kedvezményes (8 ezer forint lány cicánál).
Ha az ára a fontosabb, hát akkor inkább add örökbe.

Hol találok Pest megyében olyan állatorvost aki megbízható és nem csak lehúzni akar? Többi lent.

Fontos szempont lenne még hogy nincsen sipítozós H.P mellette aki semmi másra nem jó csak arra hogy jajjj de cuki de aranyos, jujj de megeszem. Stb stb, mert már eléggé elegem van belőlük főleg, hogy csak okoskodni tudnak de nem csinálnak semmit, mert mindig nekem kell megfogni az állatot, ő csak sipítozik ott miniben....

Legjobb válasz: 3. kerület, Család utcai állatorvosi rendelõ. Nagyon jók, nem csoda, hogy mindig rengetegen vannak.

3. kerület, Család utcai állatorvosi rendelõ. Nagyon jók, nem csoda, hogy mindig rengetegen vannak.
Fehér Táltos Állatorvosi Rendelõ, Cegléd, Pesti út 28.
Pest megye elég nagy. Konkrétan melyik részén, mert 200 km eltérés is lehet.
hû... ilyet szerintem nem találsz minden bokorban :D
A kérdező hozzászólása: Pontosítok 40+os az aszisztens csak 20nak érzi magát és úgy is viselkedik.
Szlovák úton Dr. Makai Péter. Szentendrén Dr. Mester György.
Szerintem elėg, ha átmész egy másik rendelõbe, plusz tájékozódsz a neten, akár oltásról, akár betegségrõl van szó.Ha látják, hogy vonásod sincs a dologhoz, tálcán kínálod a lehúzást.
Szentendrén a Hegyvidéki Kisállatklinika Az egyik férfi állatorvost hívtuk mindig oltani, meg ha baj volt a kutyával. Igazi állatorvos...nem sz.rt be a 70 kilós nagy medvénktõl, aki viszont elég agresszívan viselkedett a dokikkal, egyébként egy tündérmackó volt. Soha nem ítélt, mindig segített.
ExoPet!! nezz utana a neten. nekem sunom volt es nagyon korrekt ellatast adtak minden allatkanak. Hisz a tropikariumi allatok orvosai!
Egész Pest megyében? Klapka Állatorvosi Központ Budakeszi, Paulina Anna Az asszisztensek is segítõkészek, bár én általában magam teszem fel a kutyámat, mert... hát, csak úgy. xD
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy nagy, de én konkrétan bármennyit képes vagyok elkocsikázni, hogy az állataim megfelelõ és szakszerû ellátásban részesüljenek. De többet tényleg nem szeretném cukizó semmittevõkhöz vinni abból épp elég van az utcán akik feltartanak a sétában, mert mind simogatni akarja a kutyust, ami persze nem is baj, de az orvos az végezze a dolgát meg a személyzet is ha már feltétlenül szükséges. Eddig Magyarországon egyetlen normális dokival volt dolgom, de õ sajnos Jász-Nagykun-Szolnok megyében van azon belül is Kunszentmártonban Dr Tálas Sándor, persze ha tehetem hozzá megyek, de mivel nem ott lakom. Ezért érdekelne itt valaki pl Dr Müllert Veresen nem ajánlom senkinek mert egy idióta.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!