Találatok a következő kifejezésre: Hol találok állatorvost, aki (4 db)

Hol találok Pest megyében olyan állatorvost aki megbízható és nem csak lehúzni akar? Többi lent.

Fontos szempont lenne még hogy nincsen sipítozós H.P mellette aki semmi másra nem jó csak arra hogy jajjj de cuki de aranyos, jujj de megeszem. Stb stb, mert már eléggé elegem van belőlük főleg, hogy csak okoskodni tudnak de nem csinálnak semmit, mert mindig nekem kell megfogni az állatot, ő csak sipítozik ott miniben....

Legjobb válasz: 3. kerület, Család utcai állatorvosi rendelõ. Nagyon jók, nem csoda, hogy mindig rengetegen vannak.

3. kerület, Család utcai állatorvosi rendelõ. Nagyon jók, nem csoda, hogy mindig rengetegen vannak.
Fehér Táltos Állatorvosi Rendelõ, Cegléd, Pesti út 28.
Pest megye elég nagy. Konkrétan melyik részén, mert 200 km eltérés is lehet.
hû... ilyet szerintem nem találsz minden bokorban :D
A kérdező hozzászólása: Pontosítok 40+os az aszisztens csak 20nak érzi magát és úgy is viselkedik.
Szlovák úton Dr. Makai Péter. Szentendrén Dr. Mester György.
Szerintem elėg, ha átmész egy másik rendelõbe, plusz tájékozódsz a neten, akár oltásról, akár betegségrõl van szó.Ha látják, hogy vonásod sincs a dologhoz, tálcán kínálod a lehúzást.
Szentendrén a Hegyvidéki Kisállatklinika Az egyik férfi állatorvost hívtuk mindig oltani, meg ha baj volt a kutyával. Igazi állatorvos...nem sz.rt be a 70 kilós nagy medvénktõl, aki viszont elég agresszívan viselkedett a dokikkal, egyébként egy tündérmackó volt. Soha nem ítélt, mindig segített.
ExoPet!! nezz utana a neten. nekem sunom volt es nagyon korrekt ellatast adtak minden allatkanak. Hisz a tropikariumi allatok orvosai!
Egész Pest megyében? Klapka Állatorvosi Központ Budakeszi, Paulina Anna Az asszisztensek is segítõkészek, bár én általában magam teszem fel a kutyámat, mert... hát, csak úgy. xD
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy nagy, de én konkrétan bármennyit képes vagyok elkocsikázni, hogy az állataim megfelelõ és szakszerû ellátásban részesüljenek. De többet tényleg nem szeretném cukizó semmittevõkhöz vinni abból épp elég van az utcán akik feltartanak a sétában, mert mind simogatni akarja a kutyust, ami persze nem is baj, de az orvos az végezze a dolgát meg a személyzet is ha már feltétlenül szükséges. Eddig Magyarországon egyetlen normális dokival volt dolgom, de õ sajnos Jász-Nagykun-Szolnok megyében van azon belül is Kunszentmártonban Dr Tálas Sándor, persze ha tehetem hozzá megyek, de mivel nem ott lakom. Ezért érdekelne itt valaki pl Dr Müllert Veresen nem ajánlom senkinek mert egy idióta.

Szeretnék segítséget kérni, hogy Debrecenben hol találok egy olcsó állatorvost, aki nem tul drágán beadná a kiskutyánk parvo elleni védõoltását?

Legjobb válasz: oltásban nagy különbség nincs a dokik között 3-5ezerig oltják a kutyákat.. De könyörgöm minek kell kutya ha már ez is probléma? Eltörik a lába vagy lesz vele akármi az több 10.000ft akkor mi lesz?

oltásban nagy különbség nincs a dokik között 3-5ezerig oltják a kutyákat.. De könyörgöm minek kell kutya ha már ez is probléma? Eltörik a lába vagy lesz vele akármi az több 10.000ft akkor mi lesz?
Mi Józsára járunk, Dr. Gargya Sándorhoz, de ahogy az elsõ is írja, túl nagy különbség nincs az árak között. Na meg ha már erre sincs pénzed, akkor mi lesz, ha esetleg beteg lesz?? Nehéz jó orvost találni, úgyhogy én úgy vagyok vele, hogy inkább fizetek többet, de tudom, hogy jó kezekben van.

Heves megyében hol találok olyan állatorvost, aki vágja a kutyák fülét?

Név,elérhet?ség érdekel.Köszi

Legjobb válasz: De, a törvény el lett fogadva, 2-3 éve. Annyi kivétel van benne, hogy azoknál afajtáknál ahol a fajtaleírásban szerepel, ott meg lehet csinálni. De az szinte már egyiknél sincs benne.

De, a törvény el lett fogadva, 2-3 éve. Annyi kivétel van benne, hogy azoknál afajtáknál ahol a fajtaleírásban szerepel, ott meg lehet csinálni. De az szinte már egyiknél sincs benne.
Nem értem mit vagytok így felháborodva. Elég sok doki van... Elaltatják a kutyát, egy rutin mûtét. Ha ez állatkínzásnak számít, akkor láncon tartás, maradékkal etetés az mi?? Vagy aki veri a kutyát. Aki kupíroztatja a fülét, azoknak általában fontos a kutya, azért ad ki ilyenre 20-30 ezer Ft-ot. És másra is kiadna bármikor, bármilyen betegségre. Nem poénból alakultak ki ezek a dolgok, tapasztalatokon alapulnak. Jobb az, ha amiatt kell levágni a fülét tövig(!), mert pl beleakad valamibe, vagy egy másik kutya letépi?? Én sok ilyet hallottam. A kislányokat sem kérdezi meg senki, hogy ki akarja-e lövetni a fülét, vagy a kisfiúkat, hogy körül akarja-e metéltetni magát, mégis rengeteg szülõ csinál ilyet. Ezeken miért nincs senki felháborodva? Egy szimpla szépészeti beavatkozás. Ennyi.
Miért nem tájékozódtok mielõtt válaszoltok?? De komolyan...ezek hamis információk. Nincs tiltva, azoknál a fajtáknál, ahol a standardben engedélyezve van. (pl amstaff, dobermann...stb) Van egy lista a dokikról, végignéztem, de Heves megyeit nem találtam. Mondjuk ha a minõség is számít, akkor utazol kicsit érte...én olyan városba vittem, ami 2 órányira van innen. Mert azt hallottam õ az egyik legjobb. És nem csalódtam.
dehogy tiltja törvény! tervezet volt róla, de még nem lett belõle jogerõs törvény...
Bármelyik orvos nagyon dühös lenne, ha kiírnák ide a nevét. Az enyémnél a falon ki van írva a váróban, hogy nem vállal se fül, se farokvágást.
Nagyitóval nem azért kell orvost keresni, mert nem vállalják, hanem azért, mert kevés az az orvos, aki jó fület vág. Adj e-mail, küldök neked orvost, aki Jászberény környékén van. Õ szépen dolgozik.
Akármennyire fáj is ez egy-két személynek...de bizony van errõl szóló törvény. nem is értem h eddig miért kellett vágni a kutyák fülét...na meg a farkát...:S puszta állatkínzás az egész...és mindössze csak azért csinálják ezt h a gazdinak jobban tetszen, na meg a versenyeken a drága kutyus elsõ helyezett legyen...-_- szánalom a köbön..nem értek egyet az egésszel. és egyébként, neked sem vágták le a farkad újszülöttként :DD
El kell, hogy keserítselek, de ilyet legálisan már nem lehet csinálni. Ha mégis megtennéd légyszi szólj az orvosnak, hogy a te füled is nyisszantsa le.
Így van, ahogy az elsõ írta, a fülvágást már törvény tiltja. Ha mégis találsz valakit, aki megcsinálja, remélem, a környezetedbõl valaki meg megtalálja az ilyen esetekre létrehozott ingyenes telefonszámot, amin névtelenül feljelenthet. Lehet lepontozni.
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: 06-19 20:46 Na mert te aztán értesz midehhez ugye? tudod hogyha esetleg leis tépik a kutya lábát (amit azért kétlek, inkább közlekedési baleseteknél fordul elõ, de mind1)akkor szerinted rögtön el kellene altatni??? nem hallottál mûtétekrõl? ha esetleg le is amputálják a lábát, mert nemtudják megmenteni, akkor is még szép, kerek éveknek néz elébe, ugyanúgy mint a többi egészséges kutyatársa. Ha a te felfogásod irányítaná a világot, akkor nemsok ember élne;) (mivel ott is elég sok a testifogyatékos).
amúgy miért is kell lepontozni azt a választ, amiben csak annyit jegyeztem meg, hogy nem tiltja a törvény...? többen is írták, hogy igazam van, nem foglaltam állást a vágjunk-ne vágjunk témában, szóval mire fel a rosszindulat???
Azt is ellenzik az állatorvosok, hogy mentett sulyos gerincsérült kutyát mindenáron életben tartsatok, aki élete végéig vegetálásra van itélve, azt is ellenzik, hogy olyan kutyát, akinek verekedésben letépik a lábát, és el van fertõzõdve, még 2 hét szenvedés árán gyógyitgassatok, hogy aztán szerencsétlen el kelljen altatni a végén. Na tudod itt kéne elgondolkodni, hogy mi is valójában az állatkinzás!!!
ment az e-mail
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 13:48 "Lovagoljatok máson kérlek benneteket, és hagyjátok meg ezt a kérdést azoknak, akik értenek is hozzá." Ühüm.... és csak az ért hozzá, aki helyesli, ugye...? Az állatorvosok TÖBBSÉGE ellenzi, õk nyilván akkor nem értenek hozzá...
A kérdező hozzászólása: "Nagyitóval nem azért kell orvost keresni, mert nem vállalják, hanem azért, mert kevés az az orvos, aki jó fület vág. Adj e-mail, küldök neked orvost, aki Jászberény környékén van. Õ szépen dolgozik. A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 13:37" az e-mail cím: [email protected] Köszönöm a segítséged!
értek hozzá, soha nem szakadt fel kölyöknek füle. ésmivelelég sokat vagyok külföldön kiállításon, tudom, hogy a legtöbb országban már teljesen tiltva van a csonkolás (farok is és fül is) itthon is tervezve van a törvény, (már majdnem belekerült a tavaly januári módosításba) de a következõben benne lesz.Márcsak azért is mert EU-s elõírás.
Nem harcol. Akkor elmondom neked, hogy nálam az egyik kiskutyának a játék hevében elég szépen felszakitották a fülét. Még jó, hogy amugy is vágtuk volna. Lovagoljatok máson kérlek benneteket, és hagyjátok meg ezt a kérdést azoknak, akik értenek is hozzá.
1. Hála Istennek már a kislányoknak sem divat kifuratni a fülét, majd belöveti ha akarja kamaszkorában. 2. Normális esetben a kutya fülét nem tépi le senki és semmi, mert nem harcol. 3. Felesleges szépészeti mûtét, egyenlõre még van a törvényben kiskapu, de sok országban már teljes a tiltás, nálunk is ez lesz. 4. Azért olyan sok orvos nincs aki megcsinálná és a jobb orvosok egyáltalán nem csinálják. Az a klinika ahpva én járok is az egyik legjobb, kint van a falon, hogy nem végzik el a mûtétet.
Ok, lehet, hogy MÉG nincs TELJESEN tiltva. De: Azt mondjátok, a kutyának ez semmiség... Akkor már csak egyetlen kérdésem lenne: Az kicsit sem gyanús, hogy nagyítóval kell keresni olyan állatorvost, aki hajlandó megcsinálni? És tudom, hogy nem a kérdésre válaszoltam ezzel, jöhet a lepontozás.
Olvasd már el a választ rendesen okoska. Nem azt irtam, hogy rögtön le kell oltani, hanem elfertõzõdik, és a végén elaltatják. Tudod ha nem a saját környezetemben fordult volna elõ, akkor nem irnám le. Vannak ám csuda dolgok, szállj le a rózsaszin felhõcskédrõl.


Hol találok olyan állatorvost, aki nem túl drágán és jól végzi a macsekok ivartalanitását?

Légyszi ha lehet elérhet?séget és árakat is irjatok. El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Szeintem célszerû lett volna a kérdés feltevésekor legalább egy megyét belõni, hogy tudjuk, az országnak melyik részérõl érdeklõdsz.

Szeintem célszerû lett volna a kérdés feltevésekor legalább egy megyét belõni, hogy tudjuk, az országnak melyik részérõl érdeklõdsz.
Ha Pesten laksz, akkor a Macsek.hu oldalon megtalálhatod az elérhetõséget és minden információt. Ez a rendelõ Újpesten van, csak macskákkal foglalkozik, elfogadható árakon, és az ivartalanítás most kedvezményes (8 ezer forint lány cicánál).
Ha az ára a fontosabb, hát akkor inkább add örökbe.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!