Találatok a következő kifejezésre: Hol találok állatorvost, (14 db)

Gyöngyösön hol találok állatorvost? !

Állatorvost keresek cicámnak Gyöngyösön.(Nem rég költöztünk) Ha lehet a tapasztalatokat is szeretném ha megosztanátok velem! El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: a mentõállomás és a Holló(bolt) tudod hol van? na a kettõ között megy egy kis utca balra (nem a Kavalkád étterem felé!). ott van egy sárga épület, az lesz az. az állatorvost Kecskés Vilmosnak hívják. Pontosan a Zalár utca 49ben találod. A rendelési ideje: H-Sze-Cs.: 16-18 ó. K.: 9-11 ó. 16-18 ó. P.:9-11 ó. Létezik még egy a Major vagy Majoros Gyula, õ valahol a Deák Ferenc utcán van. A telefonkönyvben biztos benne van a száma.

a mentõállomás és a Holló(bolt) tudod hol van? na a kettõ között megy egy kis utca balra (nem a Kavalkád étterem felé!). ott van egy sárga épület, az lesz az. az állatorvost Kecskés Vilmosnak hívják. Pontosan a Zalár utca 49ben találod. A rendelési ideje: H-Sze-Cs.: 16-18 ó. K.: 9-11 ó. 16-18 ó. P.:9-11 ó. Létezik még egy a Major vagy Majoros Gyula, õ valahol a Deák Ferenc utcán van. A telefonkönyvben biztos benne van a száma.
ja a tapasztalatot nem láttam..szerintem Kecskés jó, érthetõen elmagyaráz mindent hogy mi miért van vagy kell..:)
A kérdező hozzászólása: Igen tudom hol van! :) Köszönöm a válaszod!

Hol találok Pest megyében olyan állatorvost aki megbízható és nem csak lehúzni akar? Többi lent.

Fontos szempont lenne még hogy nincsen sipítozós H.P mellette aki semmi másra nem jó csak arra hogy jajjj de cuki de aranyos, jujj de megeszem. Stb stb, mert már eléggé elegem van belőlük főleg, hogy csak okoskodni tudnak de nem csinálnak semmit, mert mindig nekem kell megfogni az állatot, ő csak sipítozik ott miniben....

Legjobb válasz: 3. kerület, Család utcai állatorvosi rendelõ. Nagyon jók, nem csoda, hogy mindig rengetegen vannak.

3. kerület, Család utcai állatorvosi rendelõ. Nagyon jók, nem csoda, hogy mindig rengetegen vannak.
Fehér Táltos Állatorvosi Rendelõ, Cegléd, Pesti út 28.
Pest megye elég nagy. Konkrétan melyik részén, mert 200 km eltérés is lehet.
hû... ilyet szerintem nem találsz minden bokorban :D
A kérdező hozzászólása: Pontosítok 40+os az aszisztens csak 20nak érzi magát és úgy is viselkedik.
Szlovák úton Dr. Makai Péter. Szentendrén Dr. Mester György.
Szerintem elėg, ha átmész egy másik rendelõbe, plusz tájékozódsz a neten, akár oltásról, akár betegségrõl van szó.Ha látják, hogy vonásod sincs a dologhoz, tálcán kínálod a lehúzást.
Szentendrén a Hegyvidéki Kisállatklinika Az egyik férfi állatorvost hívtuk mindig oltani, meg ha baj volt a kutyával. Igazi állatorvos...nem sz.rt be a 70 kilós nagy medvénktõl, aki viszont elég agresszívan viselkedett a dokikkal, egyébként egy tündérmackó volt. Soha nem ítélt, mindig segített.
ExoPet!! nezz utana a neten. nekem sunom volt es nagyon korrekt ellatast adtak minden allatkanak. Hisz a tropikariumi allatok orvosai!
Egész Pest megyében? Klapka Állatorvosi Központ Budakeszi, Paulina Anna Az asszisztensek is segítõkészek, bár én általában magam teszem fel a kutyámat, mert... hát, csak úgy. xD
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy nagy, de én konkrétan bármennyit képes vagyok elkocsikázni, hogy az állataim megfelelõ és szakszerû ellátásban részesüljenek. De többet tényleg nem szeretném cukizó semmittevõkhöz vinni abból épp elég van az utcán akik feltartanak a sétában, mert mind simogatni akarja a kutyust, ami persze nem is baj, de az orvos az végezze a dolgát meg a személyzet is ha már feltétlenül szükséges. Eddig Magyarországon egyetlen normális dokival volt dolgom, de õ sajnos Jász-Nagykun-Szolnok megyében van azon belül is Kunszentmártonban Dr Tálas Sándor, persze ha tehetem hozzá megyek, de mivel nem ott lakom. Ezért érdekelne itt valaki pl Dr Müllert Veresen nem ajánlom senkinek mert egy idióta.

Olcsó Budapesti állatorvost hol találok? (Oltások, ivartalanítás céljából)

Légyszi, azt is írjátok, hogy hol, kicsoda, mennyiért, elérhet?ség, esetleg ha van honlapja....

Legjobb válasz: Hát Dr. Jenei egy bunkó paraszt, soha többet nem megyek oda az biztos. Elvittem a beteg kutyám, jól leoltott, hogy "szegény kutya, nem látod hogy beteg?" -De látom, azért vagyok hoztam el orvoshoz. Tahó... Meg hogy nem tudtam mi a baja, mi rá a gyógyszer stb. Könyörgöm nem én vagyok az állatorvos, azért vittem el, és még õ hülyézett le. Én tök normális voltam, õ meg beszólogatott nekem végig. Vissza kellett volna vinnem a kutyát 3 hét múlva kontrollra, de elvittem egy másik orvoshoz, mert nem is javult semmit, és mint utólag kiderül alaposan félredignosztizálta... no comment. A másik doki meggyógyította normálisan. Szóval összegezve az én tapasztalatom róla pár szóban: bunkó, önelégült, szakmai tudás, hozzáértés = 0, és mindennek tetejében homi. Az egyetlen elõnye, hogy olcsó. Ezért mentem én is hozzá

Hát Dr. Jenei egy bunkó paraszt, soha többet nem megyek oda az biztos. Elvittem a beteg kutyám, jól leoltott, hogy "szegény kutya, nem látod hogy beteg?" -De látom, azért vagyok hoztam el orvoshoz. Tahó... Meg hogy nem tudtam mi a baja, mi rá a gyógyszer stb. Könyörgöm nem én vagyok az állatorvos, azért vittem el, és még õ hülyézett le. Én tök normális voltam, õ meg beszólogatott nekem végig. Vissza kellett volna vinnem a kutyát 3 hét múlva kontrollra, de elvittem egy másik orvoshoz, mert nem is javult semmit, és mint utólag kiderül alaposan félredignosztizálta... no comment. A másik doki meggyógyította normálisan. Szóval összegezve az én tapasztalatom róla pár szóban: bunkó, önelégült, szakmai tudás, hozzáértés = 0, és mindennek tetejében homi. Az egyetlen elõnye, hogy olcsó. Ezért mentem én is hozzá
http://www.allatorvosabc.hu/budapest-xx-kerulet/dr-revai-rob.. Idõsebb, nem valami bratyizós, de tök normális, olcsó, nincs tömegnyomor http://www.allatorvosabc.hu/budapest-xxiii-kerulet/dr-jenei-.. Haláli jó fej, olcsó, de telefont nem fogja felvenni, és kb. olyan a rendelõ, mintha bent tartaná a Mona Lisát, ha nyitás elõtt fél órával érkezel, már akkor is lesznek elõtted vagy öten, nekünk volt olyan, hogy három órát álltunk sorban, mire bejutottunk, ha kevesen vannak, az azt jelenti, hogy minimum fél órát vársz, de az felér egy kisebb csodával
Talán az elsõt javaslom abban az esetben, ha gyorsan és egyszerûen akarod lerendezni az ivartalanítást, mert fel fogja venni a telefont, nem kell odazarándokolni és órákat sorban állni, hogy megtudd hogy is lesz. Tudom, hogy kutyás vagy, de mi két éve 3200 forintot fizettünk a kandúrkánk kiheréléséért, az elõtt két évvel, meg egy másik kandúr heréléséért 3000 forintot és máshol, az ivartalanítási akció keretein belül is 7-8 ezret akartak kérni. Annyi volt, hogy felhívtuk, elmondtuk, hogy mekkora a macska, elmondta, hogy jó, vigyük kb. akrámikor jó volt neki, mi másnap délutánt mondtuk, elmondta, hogy akkor mikortól ne egyen. Odamentünk, kijött érte, bevitte, kiherélte, kihozta, betettük a dobozba, hazavittük, felkelt kész. Azt kalkuláld bele, hogy a drágább helyeken manapság már adnak nekik ébresztõt, és ébren kapod vissza meg ilyenek, na itt ilyen nem volt, de nem hiányoltam, biztos van jelentõsége, de jártunk egy bazi drága rendelõbe is, ott kapott ébresztõt a macska, mikor más miatt altatták, de ugyanolyan kótyagos volt, ugyanúgy végig okádta a házat stb. A másodikról nem tudok nyilatkozni, ott mi nem ivartalaníttatunk, csak nyavalyákkal jártunk oda. A sorban állást és a telefon nem felvételt leszámítva tökéletes a hely, de én megtehetem, hogy órákat állok, mert jobb dolgom amúgy sincs, viszont a telefon néha engem is bosszantott, mert elõfordulhat, hogy ha odamégy az fogad, hogy betegség miatt nem rendel, de elõre nem tudod megkérdezni, hogy van-e, mert nem veszi fel, vagy volt olyan, hogy nem tudtuk hányig van és vészhelyzet volt a macskánál és nem vette fel, hogy megkérdezzük van-e még, meg vállalja-e.
Már ne is haragudj, de hogy válaszoljunk a kérdésedre, ha azt sem írod le, milyen kutyád van, mennyi idõs, hány kiló és hím vagy nõstény??? Ezek mind mind számítanak az árat tekintve.
A kérdező hozzászólása: Köszike...próbáltam hívni az elsõt, de nem vette fel. Sajna sok idõm nincs a várakozásra, úgyh a második kizárva. :S :) Hogy milyen kutyus? 8hetes foxterrier kan. (bár még csak holnap megyek érte úgyh lehet mégis szuka lesz...had döntsenek a õk h ki akar hozzám jönni :) ) Egyenlõre még csak az oltás aktuális... a tervem h a jövõhét hétfõn megkapja a 2.oltását. Úgyh további segítõ ajánlást várok. Köszi
Nem tudok most pontos rendelési idõt, valahova fel volt írva, az elsõ nem rendel egész nap, lehet a rendelõben van az a vonalas telefon? Ha gondolod próbáld meg olyan öt óra, fél hat felé, mi általában akkor jártunk úgy emlékszem és mindig ott volt.
Én azt mondom, hova NE menj, ha esetleg ráakadsz a neten: Kodály Köröndnél lévõ rendelõ (6. ker). Drágák és a stílus is hagy kívánni valót maga után. Ó utcai rendelõ (6. ker). Nincs szinte SEMMI felszerelés, lepukkant.

Szeretnék segítséget kérni, hogy Debrecenben hol találok egy olcsó állatorvost, aki nem tul drágán beadná a kiskutyánk parvo elleni védõoltását?

Legjobb válasz: oltásban nagy különbség nincs a dokik között 3-5ezerig oltják a kutyákat.. De könyörgöm minek kell kutya ha már ez is probléma? Eltörik a lába vagy lesz vele akármi az több 10.000ft akkor mi lesz?

oltásban nagy különbség nincs a dokik között 3-5ezerig oltják a kutyákat.. De könyörgöm minek kell kutya ha már ez is probléma? Eltörik a lába vagy lesz vele akármi az több 10.000ft akkor mi lesz?
Mi Józsára járunk, Dr. Gargya Sándorhoz, de ahogy az elsõ is írja, túl nagy különbség nincs az árak között. Na meg ha már erre sincs pénzed, akkor mi lesz, ha esetleg beteg lesz?? Nehéz jó orvost találni, úgyhogy én úgy vagyok vele, hogy inkább fizetek többet, de tudom, hogy jó kezekben van.

Szombathelyen Dr. Varga Szilárd állatorvost hol találom?

Címe és rendelési idelye érdekelni, milyen orvos? Jó és rossz tapasztalatok vele kapcsolatban, vagy melyik orvost ajánlanád még? Cicámnak

Legjobb válasz: A Márton Áron utcában, Oladon. A Dolgozók útján a körforgalomnál bemész Olad felé (Illés akadémia,Herrmann iskola felé) és a híd utáni elsõ ház a bal oldalon. Ki van téve royal canin reklám. A bejárat a gyalogos kiskapun van, hátra kell menni le az alagsorba. Rendelés azt hiszem hétköznap 18-19ig(utána operál).Egyedül van, rendes nagyon és aránylag olcsó. Oltatni mindig oda járunk kutyával, cicákkal-olcsó (bár a veszettségi oltásokat (és mást sem írt még soha gépbe..)De ha SOS baj van, vagy nagyobb dolog, akkor Noé v Állatkórház - modernebb, nagyobb,jobb felszerelés, fiatalabb orvosok. Nagyon tapasztalt,de nekem néha nem elég alapos.

A Márton Áron utcában, Oladon. A Dolgozók útján a körforgalomnál bemész Olad felé (Illés akadémia, Herrmann iskola felé) és a híd utáni elsõ ház a bal oldalon. Ki van téve royal canin reklám. A bejárat a gyalogos kiskapun van, hátra kell menni le az alagsorba. Rendelés azt hiszem hétköznap 18-19ig(utána operál).Egyedül van, rendes nagyon és aránylag olcsó. Oltatni mindig oda járunk kutyával, cicákkal-olcsó (bár a veszettségi oltásokat (és mást sem írt még soha gépbe..)De ha SOS baj van, vagy nagyobb dolog, akkor Noé v Állatkórház - modernebb, nagyobb, jobb felszerelés, fiatalabb orvosok. Nagyon tapasztalt, de nekem néha nem elég alapos.

Hol találok megbízható, jó állatorvost Budapesten?

XI. kerületben lakunk, els?sorban ezen a környéken keresnék, de az sem baj, ha messzebb van. Már 2 oltásunk megvan, a maradék oltásokat kellene beadni és chipeltetni is szeretnénk. Nem lenne hátrány az sem ha nem csillagászati árakon dolgozna, de persze tudom, hogy egyik sem olcsó mulatság. El?re is köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Lapozz vissza kicsit, a héten te vagy a harmadik, aki ezen a környéken keres dokit, írtunk már párat :)

Lapozz vissza kicsit, a héten te vagy a harmadik, aki ezen a környéken keres dokit, írtunk már párat :)
Ez az én kérdésem, ezek szerint nem csak nekem okoz problémát rendes állatorvost találni ezen a környéken.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, láttam ezt a kérdést is, de az eddigi ajánlatok mind túl messze vannak, mivel tömegközlekedünk, reméltem lesznek új ötletek. Esetleg ha sikerül találni egy állatorvost, megköszönném ha írnál egy privátot.:) Te hol laksz? Milyen kutyusod van és mennyi idõs? Egyébként úgy néz ki, hogy mi Tárnokra fogjuk kivinni, mert ott találtunk egy orvost, akinek tetszett az oldala és viszonylag olcsó is, aztán meglátjuk, hogy milyen lesz csak jobb lett volna közelebb.:) Egyébként mi Gazdagréten lakunk és itt van egy állatorvos a szomszédban, de nevetséges áraik vannak. El akartam vinni a törpehörcsögömet, mert be volt gyulladva a szeme és egy egyszerû vizsgálatért 3000.-et akartak elkérni. Én imádom a hörcsögeimet is, de maga az állat nem került ennyibe...végül megvizsgálták máshol 500.-ért. Azért nagyon nem mindegy!:)
Rájuk gondolsz?: http://www.drjuhasztamas-allatkorhaz.wlap.hu/ Nekem nagytestû kutyusom van, mi a feneketlen tó környékén vagyunk és voltunk már szinte mindenkinél a környéken, de szinte csak negatív tapasztalatot gyûjtöttünk... A mancsok állatorvosi rendelõt dicsérik egyébként, lehet mi oda is elnézünk. http://www.mancsok.hu
Csak azért kérdezem, mert én gazdagréten errõl a rendelõrõl tudok, és róluk azt hallottam, hogy jó áron dolgoznak. Személyes tapasztalatom még nincs velük, tehát biztosat nem tudok mondani.
A kérdező hozzászólása: Nem rájuk gondoltam, ott még nem jártam.:) De már próbáltam e-mailben érdeklõdni az árakról, de nem válaszoltak, úgyhogy még a héten szerintem érdeklõdök telefonon, aztán meglátom, de most jobban utánanéztem hogy jutok el tárnokra és mint kiderült csak 28 perc a vonat, úgyhogy nem is vészes és még olcsóbb is, mint a vonaljegy.:S

Hova vigyem? Jó állatorvos hol találok?

Van egy 2 éves hím vadászgörényem és szeretném elvinni kiivartalaníttatni és hogy az oltásait megkaphassa.

Legjobb válasz: Kispesten tudok jó dokit,ha érdekel szólj

Kispesten tudok jó dokit, ha érdekel szólj
Vannak jó orvosok csak kérdés hogy te hol laksz ? Gondolom több száz kilométert nem szeretnél utazni!
A kérdező hozzászólása: Szia! Kispesten hol találok? 21. kerben lakok nem lenne messze kispest :)
A péterhegyi úton van egy jó állatklinika. XI ker.
Kedves Kérdezõ! Elküldtem privátban :)
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Kedves kérdezõ! Végül elvitted a dokihoz, akit elküldtem üzenetben ? Mi volt?

Heves megyében hol találok olyan állatorvost, aki vágja a kutyák fülét?

Név,elérhet?ség érdekel.Köszi

Legjobb válasz: De, a törvény el lett fogadva, 2-3 éve. Annyi kivétel van benne, hogy azoknál afajtáknál ahol a fajtaleírásban szerepel, ott meg lehet csinálni. De az szinte már egyiknél sincs benne.

De, a törvény el lett fogadva, 2-3 éve. Annyi kivétel van benne, hogy azoknál afajtáknál ahol a fajtaleírásban szerepel, ott meg lehet csinálni. De az szinte már egyiknél sincs benne.
Nem értem mit vagytok így felháborodva. Elég sok doki van... Elaltatják a kutyát, egy rutin mûtét. Ha ez állatkínzásnak számít, akkor láncon tartás, maradékkal etetés az mi?? Vagy aki veri a kutyát. Aki kupíroztatja a fülét, azoknak általában fontos a kutya, azért ad ki ilyenre 20-30 ezer Ft-ot. És másra is kiadna bármikor, bármilyen betegségre. Nem poénból alakultak ki ezek a dolgok, tapasztalatokon alapulnak. Jobb az, ha amiatt kell levágni a fülét tövig(!), mert pl beleakad valamibe, vagy egy másik kutya letépi?? Én sok ilyet hallottam. A kislányokat sem kérdezi meg senki, hogy ki akarja-e lövetni a fülét, vagy a kisfiúkat, hogy körül akarja-e metéltetni magát, mégis rengeteg szülõ csinál ilyet. Ezeken miért nincs senki felháborodva? Egy szimpla szépészeti beavatkozás. Ennyi.
Miért nem tájékozódtok mielõtt válaszoltok?? De komolyan...ezek hamis információk. Nincs tiltva, azoknál a fajtáknál, ahol a standardben engedélyezve van. (pl amstaff, dobermann...stb) Van egy lista a dokikról, végignéztem, de Heves megyeit nem találtam. Mondjuk ha a minõség is számít, akkor utazol kicsit érte...én olyan városba vittem, ami 2 órányira van innen. Mert azt hallottam õ az egyik legjobb. És nem csalódtam.
dehogy tiltja törvény! tervezet volt róla, de még nem lett belõle jogerõs törvény...
Bármelyik orvos nagyon dühös lenne, ha kiírnák ide a nevét. Az enyémnél a falon ki van írva a váróban, hogy nem vállal se fül, se farokvágást.
Nagyitóval nem azért kell orvost keresni, mert nem vállalják, hanem azért, mert kevés az az orvos, aki jó fület vág. Adj e-mail, küldök neked orvost, aki Jászberény környékén van. Õ szépen dolgozik.
Akármennyire fáj is ez egy-két személynek...de bizony van errõl szóló törvény. nem is értem h eddig miért kellett vágni a kutyák fülét...na meg a farkát...:S puszta állatkínzás az egész...és mindössze csak azért csinálják ezt h a gazdinak jobban tetszen, na meg a versenyeken a drága kutyus elsõ helyezett legyen...-_- szánalom a köbön..nem értek egyet az egésszel. és egyébként, neked sem vágták le a farkad újszülöttként :DD
El kell, hogy keserítselek, de ilyet legálisan már nem lehet csinálni. Ha mégis megtennéd légyszi szólj az orvosnak, hogy a te füled is nyisszantsa le.
Így van, ahogy az elsõ írta, a fülvágást már törvény tiltja. Ha mégis találsz valakit, aki megcsinálja, remélem, a környezetedbõl valaki meg megtalálja az ilyen esetekre létrehozott ingyenes telefonszámot, amin névtelenül feljelenthet. Lehet lepontozni.
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: 06-19 20:46 Na mert te aztán értesz midehhez ugye? tudod hogyha esetleg leis tépik a kutya lábát (amit azért kétlek, inkább közlekedési baleseteknél fordul elõ, de mind1)akkor szerinted rögtön el kellene altatni??? nem hallottál mûtétekrõl? ha esetleg le is amputálják a lábát, mert nemtudják megmenteni, akkor is még szép, kerek éveknek néz elébe, ugyanúgy mint a többi egészséges kutyatársa. Ha a te felfogásod irányítaná a világot, akkor nemsok ember élne;) (mivel ott is elég sok a testifogyatékos).
amúgy miért is kell lepontozni azt a választ, amiben csak annyit jegyeztem meg, hogy nem tiltja a törvény...? többen is írták, hogy igazam van, nem foglaltam állást a vágjunk-ne vágjunk témában, szóval mire fel a rosszindulat???
Azt is ellenzik az állatorvosok, hogy mentett sulyos gerincsérült kutyát mindenáron életben tartsatok, aki élete végéig vegetálásra van itélve, azt is ellenzik, hogy olyan kutyát, akinek verekedésben letépik a lábát, és el van fertõzõdve, még 2 hét szenvedés árán gyógyitgassatok, hogy aztán szerencsétlen el kelljen altatni a végén. Na tudod itt kéne elgondolkodni, hogy mi is valójában az állatkinzás!!!
ment az e-mail
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 13:48 "Lovagoljatok máson kérlek benneteket, és hagyjátok meg ezt a kérdést azoknak, akik értenek is hozzá." Ühüm.... és csak az ért hozzá, aki helyesli, ugye...? Az állatorvosok TÖBBSÉGE ellenzi, õk nyilván akkor nem értenek hozzá...
A kérdező hozzászólása: "Nagyitóval nem azért kell orvost keresni, mert nem vállalják, hanem azért, mert kevés az az orvos, aki jó fület vág. Adj e-mail, küldök neked orvost, aki Jászberény környékén van. Õ szépen dolgozik. A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 13:37" az e-mail cím: [email protected] Köszönöm a segítséged!
értek hozzá, soha nem szakadt fel kölyöknek füle. ésmivelelég sokat vagyok külföldön kiállításon, tudom, hogy a legtöbb országban már teljesen tiltva van a csonkolás (farok is és fül is) itthon is tervezve van a törvény, (már majdnem belekerült a tavaly januári módosításba) de a következõben benne lesz.Márcsak azért is mert EU-s elõírás.
Nem harcol. Akkor elmondom neked, hogy nálam az egyik kiskutyának a játék hevében elég szépen felszakitották a fülét. Még jó, hogy amugy is vágtuk volna. Lovagoljatok máson kérlek benneteket, és hagyjátok meg ezt a kérdést azoknak, akik értenek is hozzá.
1. Hála Istennek már a kislányoknak sem divat kifuratni a fülét, majd belöveti ha akarja kamaszkorában. 2. Normális esetben a kutya fülét nem tépi le senki és semmi, mert nem harcol. 3. Felesleges szépészeti mûtét, egyenlõre még van a törvényben kiskapu, de sok országban már teljes a tiltás, nálunk is ez lesz. 4. Azért olyan sok orvos nincs aki megcsinálná és a jobb orvosok egyáltalán nem csinálják. Az a klinika ahpva én járok is az egyik legjobb, kint van a falon, hogy nem végzik el a mûtétet.
Ok, lehet, hogy MÉG nincs TELJESEN tiltva. De: Azt mondjátok, a kutyának ez semmiség... Akkor már csak egyetlen kérdésem lenne: Az kicsit sem gyanús, hogy nagyítóval kell keresni olyan állatorvost, aki hajlandó megcsinálni? És tudom, hogy nem a kérdésre válaszoltam ezzel, jöhet a lepontozás.
Olvasd már el a választ rendesen okoska. Nem azt irtam, hogy rögtön le kell oltani, hanem elfertõzõdik, és a végén elaltatják. Tudod ha nem a saját környezetemben fordult volna elõ, akkor nem irnám le. Vannak ám csuda dolgok, szállj le a rózsaszin felhõcskédrõl.

Hol találok Pesten olcsó állatorvost?

Legjobb válasz: Amit tudok, hogy a XV. kerületi Rákos úti klinikára ne menj. Zsidók és utálnak dolgozni. Vagy a macskákat nem szeretik, nem tudom, de nem ajánlom.

Amit tudok, hogy a XV. kerületi Rákos úti klinikára ne menj. Zsidók és utálnak dolgozni. Vagy a macskákat nem szeretik, nem tudom, de nem ajánlom.
Szimba Állatorvosi Rendelõ 1165 Budapest, Diósy Lajos u. 43. Dr. Mezõsi László

Hol találok megbízható és olcsó állatorvost Budapesten, elsősorban a XVIII. , XIX. , XX. Kerület környékén?

Többen ajánlották már dr. Jenei Istvánt az Árvíz utcában, azonban nem ismerem az elérhet?ségeit! Valaki esetleg tudna ebben segíteni??

Legjobb válasz: Köszönöm!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Szimba Állatorvosi Rendelõ 1165 Budapest, Diósy Lajos u. 43. Dr. Mezõsi László Átnéztem a legtöbb rendelõt, ennél megbízhatóbbat és olcsóbbat nem találtam.
a megbízható állatorvos sosem olcsó...
Ajánlom a Bubó Állatklinikát. Én is ide járok a 13 hetes, igencsak problémás kiskutyámmal. Egy állatorvos házaspár vezeti, csak jót hallottam és tapasztaltam náluk. Minden felszerelésük megvan a magas szintû ellátáshoz. A címük: XIX. Kisfaludy u. 23. Telefon: 06-30-9500008 vagy 281-9274 Próbáld meg, érdemes!
Ja, hogy olcsó is legyen? Nem egetverõek az áraik és a legfontosabb, hogy nem vernek át, ha nem szükséges, beérik egy "köszönömmel". :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!