Találatok a következő kifejezésre: Hol találnék jó nőgyógyászt, (12 db)

Szombathelyen hol találok jó nőgyógyászt?

Legjobb válasz: Német Leventére sokan mondták, hogy jó orvos. Meg még nekem a Doma Gézát ajánlották. Mindkettõ rendel az sztk-ban.

Német Leventére sokan mondták, hogy jó orvos. Meg még nekem a Doma Gézát ajánlották. Mindkettõ rendel az sztk-ban.

Hol találok jó nőgyógyászt a 3. kerületben?

Már voltam egynél de az semmi vizsgálat nélkül írt nekem fel fogamzásgátlót..de én szeretném ha jobban megvizsgálnának előtte.Már 19 éves vagyok és ez lenne az első vizsgálatom.

Sopronba hol találok jó nőgyógyászt?

Legjobb válasz: kórházban...

kórházban...
Én a Karazma Farshidhoz járok, nem maszekon, nekem eddig bevált.

Hajdú-Bihar megyében hol találok jó nőgyógyászt?

Ha lehet ne magán legyen! Köszönöm el?re is!

Legjobb válasz: Beretyóujfaluban Dr.Zákány Józsefet tudom ajánlani és Debrecenbe Dr.Jenei Katalint.

Beretyóujfaluban Dr.Zákány Józsefet tudom ajánlani és Debrecenbe Dr.Jenei Katalint.
A klinikán dr juhász gábor, nagyon aranyos éz közvetlen , mindent meglehet vele beszélni
Debrecen, Kenézy kórház nõgyógyászati osztály, de elvileg ha nem maszek kell akkor ki kell deríteni, hogy melyik nõgyógyászhoz tartozol. Ezt talán a Kenézyben meg tudják mondani. Hívd fel. Többet nem tudok segíteni, mert pécsi vagyok, csak a rokonaim ott orvosok, de nem nõgyógyászatiak.
A kérdező hozzászólása: nem debreceni vagyok, csak ahol lakom ott nem vagyok megelégedve a dokivla, így is már másik városba járok, de hát.....õ sem a legjobb...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Utolsónak: a doktornõ hol rendel?klinikán , kenézyben...?
Debrecenben: Dr. Major Tamás, Nap rendelõ a neten rajta van és nagyon kedves, ampatikus, mindent meg tudsz vele beszélni! Minden jót!

Hol találok egy jó nőgyógyászt?

Legjobb válasz: Budapest Medical Center, XIII. kerület, Fiastyúk utca 4-8, Dr. Kovács Attila. Mindkét gyerekemet nála szültem, mindent elmondott, a vizsgálatokat normálisan csinálta, és abban az idõben már bizony voltak orvosok akik elõre közölték az árat, Õ nem, a többiekhez képest túlságosan is keveset adtam, mégis normálisan foglalkozott velem. Azóta maszekban járok hozzá, de megéri, mert igazán jó orvos! Most a telefonszámot hirtelen nem tudom, de ha Neked jó a Bp-i cím írj privátban, meg fogom keresni Neked. Igazán õszintén tudom ajánlani!

Budapest Medical Center, XIII. kerület, Fiastyúk utca 4-8, Dr. Kovács Attila. Mindkét gyerekemet nála szültem, mindent elmondott, a vizsgálatokat normálisan csinálta, és abban az idõben már bizony voltak orvosok akik elõre közölték az árat, Õ nem, a többiekhez képest túlságosan is keveset adtam, mégis normálisan foglalkozott velem. Azóta maszekban járok hozzá, de megéri, mert igazán jó orvos! Most a telefonszámot hirtelen nem tudom, de ha Neked jó a Bp-i cím írj privátban, meg fogom keresni Neked. Igazán õszintén tudom ajánlani!
szia én 17éves vagyok és egy nagyon kedves nõgyógyászhoz járok :Dr.Kaszás Tibor cím:bp XII. alkotás út 7/a (délipályaudvar) tel:3752699(elõ kell jegyeztetni) hétköznap 9-20óráig
A kérdező hozzászólása: köszi mind2 választ. aki elöszört attól kérdezném, h ez akkor magán doki? és mennyi vizsgálatonként? köszi
Szia! Elsõ válaszoló vagyok. Megkaptad a mailt?
Átküldtem újra, nézd meg nem rakta-e be a spam-ek közé...
Te jó ég! ez durva :S

Hol találnék olyan jó nőgyógyászt, aki érdemben foglalkozik az emberrel?

Olyat szeretnék, aki nem csak azt mondja, hogy próbálkozzunk csak ..... hanem érdemben is foglalkozik az emberrel? nagyon köszi

Legjobb válasz: En budapesten tudok,de nem irtad,h hol keresel. http://www.baltschik.hu/baltschik/bemutatkozas.php Ez a honlapja.En evek ota hozza jarok,voltam beteg is es meggyogyitott,h nem kellett muteni. Egy baratunknak az O segitsegevel lett babajuk. En csak ajanlani tudom Ot. 10 hetes kismama

En budapesten tudok, de nem irtad, h hol keresel. http://www.baltschik.hu/baltschik/bemutatkozas.php Ez a honlapja.En evek ota hozza jarok, voltam beteg is es meggyogyitott, h nem kellett muteni. Egy baratunknak az O segitsegevel lett babajuk. En csak ajanlani tudom Ot. 10 hetes kismama
Nem tudom hol keresel, de én Zuglóban tudok ajánlani. Dr. Cseh Erika. A kistarcsai kórházban is dolgozik, én nála szültem 5 hete. Nagyon türelmes volt, és kedves. Az elsõ szülésemnél kifogtam egy köcsög dokit, ezért van összehasonlítási alapom. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Szia!Én Pécsett tudok dokikat, bár tényleg nem írtad, hol keresel.Ha pont pécsi vagy, írj privit, megírom a neveket.Egy öreg róka
A kérdező hozzászólása: Budapesten szeretnék. Babatervezésbe fogtunk a párommal, és már 4 hónapja próbálkozunk, de semmi eredmény. Tudom nem olyan hosszú idõ ez, de ha van valami bajom, azt most szeretném elkezdeni kivizsgáltatni, nem egy év múlva. Nagyon köszönöm elõre is az ajánlásokat.
Szia, én is Budapesten tudok neked ajánlani egy nagyon kedves és szuper dokit. Dr. Kaszás Tibornak hívják, õ az Alkotmány úton praktizál. Ha érdekel írj és megírom a pontos címet és telcsi számot.
http://www.timmermann.hu Dr. Timmermann Gábor Személyes tapasztalat, nagyon kedves, megbízható, jó, precíz orvos!
Én Dr. Szalóczy Péterhez járok, és egy nagyon rendes orvos, aki foglalkozik azzal, ha valaki babát szeretne, és segít is ebben. Én ajánlom õt, ha írsz privit megadom a számát. Budán van egy magánrendelõje egyébként.
A kérdező hozzászólása: Nem mindenkinél írja ki a privát üzenet küldését, ezért nem tudok írni nektek az orvos elérhetõségét illetõen.

Kecskeméten jó nőgyógyászt hol találok? Lehet magán orvos is csak megbízható legyen!

Legjobb válasz: Nekem a Dr. Nagy Károlyt ajánlották! Nem magánorvos. A barátnõm hozzá jár és azt mondja nagyon kíméletes.

Nekem a Dr. Nagy Károlyt ajánlották! Nem magánorvos. A barátnõm hozzá jár és azt mondja nagyon kíméletes.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
Nyirády Tamást ajánlom.

Budapesten, jó, kedves, női nőgyógyászt hol találok?

Először mennék, és semmiképen sem akarok férfihoz menni! Köszönöm a segítségeteket!:) L/17

Legjobb válasz: Dr.Szabari Erika vagy Dr.Páczai Anita. Mindkettõjük nagyon kedves,figyelmes,alapos Doktornõ. Honlap:www.drpaczai.hu és www.g1intezet.hu

Dr.Szabari Erika vagy Dr.Páczai Anita. Mindkettõjük nagyon kedves, figyelmes, alapos Doktornõ. Honlap:www.drpaczai.hu és http://www.g1intezet.hu
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget!:)

Hol találok Budapesten jó nőgyógyászt?

Legjobb válasz: Ez engem is érdekelne!

Ez engem is érdekelne!
Egy évvel ezelött én is feltettem itt ugyanezt a kérdést.El voltam keseredve, a sok pénzlehúzótól, és a nem megfelelõ ellátásról, ráadásul mind maszek volt.Végre megtaláltam a nekem tökéleteset Dr.Tasi Róbert személyében.A vicc az egészben hogy a barátnõm is járt hozzá, és szídta, nem volt vele megelégedve.Velem viszont tündérien bánik.A lényeg hogy szívesen ajánlanám, de nekem is volt úgy hogy az illetõ istenitette az orvosát, velem viszont bunkó volt.

Hol találok egy jó nőgyógyászt Miskolcon?

Legjobb válasz: Én ismerek egyet, Dr Sólyomvári Mária. Nála szültem az elsõ babámat, s most is hozzá járok terhesgondozásra. Lelkiismeretes, kedves orvos. Megbízható. Csak ajánlani tudom.

Én ismerek egyet, Dr Sólyomvári Mária. Nála szültem az elsõ babámat, s most is hozzá járok terhesgondozásra. Lelkiismeretes, kedves orvos. Megbízható. Csak ajánlani tudom.
Én Dr.Bikki Bélát ajánlom.Nagyon jó orvos.Emlékszik a betegeire pedig sok van neki.Kedves és remek szakember. Elõtte csalódtam már egy pár nõgyógyászban, de õ kiváló orvos
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!