Találatok a következő kifejezésre: Hol találnék honapos masszőr tanfolyamot Kb (1 db)

Hol találnék pár honapos masszőr tanfolyamot? Kb 3 honaposat keresek vagy annál rövidebbet. Fizetős is lehet

kismama vagyok 6 honapos ugyhogy most szeretném elvégezni .de ha megszületik viszont már nemszeretném tanulással tölteni az idöt. viszont kell a pénz és ha már 3 éves lesz akkor elszeretnék menni dolgozni

Legjobb válasz: szerintem ennyire rövid masszõr tanfolyam nincs. amikrõl én hallottam eddig, azok évesek, két évesek voltak.

szerintem ennyire rövid masszõr tanfolyam nincs. amikrõl én hallottam eddig, azok évesek, két évesek voltak.
Szerintem várd meg amíg 1 éves lesz törpike. Aztán alkalmanként már rábizhatod valkire a családban. A mnukaügyiközpontok szokták tmogatni az ilyen tanfolyamokat. Vagy akár kismamaként ingyenesen is elvégezheted. S 1 év alatt simán meg tudod csinálni úgy, hogy picikédet rövid idõre másra bízod. Én 3 éves fõsulit csináltam végig a kisfiam mellett aki éppen csak 4 hónapos szopós volt mikor kezdtem, s meg tudtam oldani.
A gyógymasszõr és a fürdõsmasszõr képzés valóban 1 éves. De csak ha hobbiból szeretnél tanulni, akkor elvégezhetsz "frissítõ masszázs" / thai masszázs tanfolyamot. Néhány alkalom csupán. OKJ-s bizonyítványt azomban nem kapsz. (feketén dolgozhatsz vele)
A neten nagyon sok lehetõség van, én is ezen gondolkodom egyébként. A fõvárosban ez tûnt a legszimpatikusabbnak, többfélét is el lehet náluk végezni. http://www.masszazsinfo.com/html/thaitanfolyam Én arra gondoltam, hogy megkérdezem, hogy több tanfolyamnál van-e kedvezmény...
Vannak 3 hónapos tanfolyamok, amelyek oklevelet adnak. Ezzel már lehet hivatalosan is vállalkozni, tehát nem kell feketén dolgoznod. További felvilágosítást az ALFA KAPOS tud nyújtani.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hivatásként a tűzoltóságot választanám, de sajnos van egy probléma: Minimálisan, de nagyothalló vagyok. Ez esetleg jelentheti, hogy alapból ki vagyok zárva?

Úgy tudom, a tiszti beosztáshoz felsőfokú képzés szükséges.
Érdekelne még, hogy milyen irodai munkák vannak a tűzoltóságnál.

0

Ti tanulnátok online hastáncot skyepon keresztül magán tanártól?

6

Corvinus pálinkamester képzés?

Van valakinek tapasztalata illetve tudna véleményt mondani ?
Szüleim szeretnék ,ha elvégezném .Pestet utálom ,és elég nagy távolság is ,szóval már az utazgatás is szívás .
Ráadásul pusztán csak azért csinálnám ezt meg ,hogy legyen egy szép díszes vécépapírom.Miénk az országban legrégebb óta működő kereskedelmi pálinkafőzde ,tehát édesapámtól jobb szakembert és tanárt keresve se találhatnék.

0

ACCA vizsgakra milyen anyagokbol erdemes felkeszulni?

Ha valaki tud ingyenes forrast az volna a legjobb.

1

Pénzügy és számviteli ügyintézőnek megéri tanulni?

Egy suliba lekell majd adnom a jelentkezést. Lehet, hogy meg kellene jelölni többet. 1. helyen gazd.info. van. Nem tudom, hogy mennyire biztos az, hogy indulni fog e ott. 4-5 szakjuk van. Másiknak azt gondoltam, hogy azt jelölöm meg. 1 év alatt azt mennyire lehet megtanulni?

5

Távoktatásban milyen tanfolyamot lehet, és érdemes elvégezni? Mindenre nyitott vagyok!

Tényleg mindenféle érdekel, de leginkább olyan válaszokat várnék, akik érdemileg tudnak hozzászólni a kérdéshez, konkrét szakma és a hely/weboldalt is szeretném. Nagyon köszike :)

4

Üdv! Gondolkodom rajta, hogy kalauz ( jegyvizsgáló) legyek a GYSEV-nél, szeretek utazni, emberekkel is szeretek lenni, bánni is tudok velük. Szerintetek megéri? Akik ezt a szakmát csinálják, vagy van rálátásuk, mi a véleményetek?

Érdekelne hogy: Szereted/ nem szereted? Miért? Problémás eset mi szokott lenni? Sokat kell tanulni, nehéz a tananyag? ( vki azt mondta magolós a tanfolyam) Meg lehet belőle élni? ( családszinten) Köszönöm előre is!

5

Ha munkaügyi központ által megyek tanfolyamra akkor ott a havi 90 ezer ft támogatást kézpénzben adják vagy bankszámlára utalják?

nekem nincs bankszámlám. akkor csináljak majd? esetleg jó anyámék számlája is?

3

Művészeti felvételi teszten mit kérdezhetnek?

1

Milyen tanfolyamot kell elvégeznem hogy lehessen egy saját válallkozásom?

egy üzletet/boltot szeretnék nyitni ahol pl. kerti szerszámokkal alkatrészekkel és hasonló dolgokkal kereskednék. ha az üzletvezetőit leteszem az elég? és nagy különbség van ha egy középiskolán vagy egy okj-s tanfolyamon teszem le? mert végül is az egész az én nevemen lesz, meg az enyém lesz, szóval csak az a lényeg hogy legyen engedélyem hogy megnyithassam az üzletet.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!