Találatok a következő kifejezésre: Hol találnék honapos masszőr tanfolyamot (1 db)

Hol találnék pár honapos masszőr tanfolyamot? Kb 3 honaposat keresek vagy annál rövidebbet. Fizetős is lehet

kismama vagyok 6 honapos ugyhogy most szeretném elvégezni .de ha megszületik viszont már nemszeretném tanulással tölteni az idöt. viszont kell a pénz és ha már 3 éves lesz akkor elszeretnék menni dolgozni

Legjobb válasz: szerintem ennyire rövid masszõr tanfolyam nincs. amikrõl én hallottam eddig, azok évesek, két évesek voltak.

szerintem ennyire rövid masszõr tanfolyam nincs. amikrõl én hallottam eddig, azok évesek, két évesek voltak.
Szerintem várd meg amíg 1 éves lesz törpike. Aztán alkalmanként már rábizhatod valkire a családban. A mnukaügyiközpontok szokták tmogatni az ilyen tanfolyamokat. Vagy akár kismamaként ingyenesen is elvégezheted. S 1 év alatt simán meg tudod csinálni úgy, hogy picikédet rövid idõre másra bízod. Én 3 éves fõsulit csináltam végig a kisfiam mellett aki éppen csak 4 hónapos szopós volt mikor kezdtem, s meg tudtam oldani.
A gyógymasszõr és a fürdõsmasszõr képzés valóban 1 éves. De csak ha hobbiból szeretnél tanulni, akkor elvégezhetsz "frissítõ masszázs" / thai masszázs tanfolyamot. Néhány alkalom csupán. OKJ-s bizonyítványt azomban nem kapsz. (feketén dolgozhatsz vele)
A neten nagyon sok lehetõség van, én is ezen gondolkodom egyébként. A fõvárosban ez tûnt a legszimpatikusabbnak, többfélét is el lehet náluk végezni. http://www.masszazsinfo.com/html/thaitanfolyam Én arra gondoltam, hogy megkérdezem, hogy több tanfolyamnál van-e kedvezmény...
Vannak 3 hónapos tanfolyamok, amelyek oklevelet adnak. Ezzel már lehet hivatalosan is vállalkozni, tehát nem kell feketén dolgoznod. További felvilágosítást az ALFA KAPOS tud nyújtani.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Személyügyi gazdálkodó és fejlesztőként dolgozik valaki?

El lehet helyezkedni egy ilyen okj-s tanfolyammal?

0

Van fordítói OKJ-s vagy más felnőttképzési tanfolyam?

Jól tudok nyelveket tanulni, lassan két nyelvb?l is lesz nyelvvizsgám és szeretnék fordító lenni, viszont csak ezért a célért nem szeretnék f?iskolára/egyetemre járni ha nem szükséges. Van olyan OKJ-s vagy más tanfolyam, amire érettségivel lehet jelentkezni és fordítói szakmát ad?

1

Repülőgép vezetői engedélyt, hol lehet csinálni?

utas szállítóra gondolok! hogy lehet valaki pilóta?

0

Ismer valaki olyan autósiskolát SZEGEDEN, ahol HÉTVÉGÉN tartanak kresz tanfolyamot?

Kutakodok, de eddig sehol nem találtam. Pontosabban egynél (Kiskun) írták, hogy igény szerint van rá lehet?ség, de az igen drága.

0

OKJ mezőgazdasági technikus tanfolyammal kapcsolatos tapasztalatokat megosztanátok?

Milyenek voltak a vizsgák, mennyit készültetek rá, mib?l tanultatok,milyen gyakorlati helyre mentetek,stb.

0

Mit tudtok e 2 szakmáról? Bővebben lent.

a Fitness-wellness aszisztens szakma jó a fitness-testépítés edz? szakmával együtt? Vagy akkor már az aszisztensi fölösleges? Magában ér valamit? Hol lehet ezekkel elhelyezkedni együtt v külön külön?

2

Esti Érettségire szeretnék menni úgy hogy meg van a 9, 10. évfolyamom ez számít valamit? Most töltöttem a 19-et.

Vagy ugyanúgy 2 éves-re kell mennem vagy esetleg 1 év alatt is meglehetne. Most töltöttem a 19-et és a 9,10. et rendesen megcsináltam, sajnos jött egy családi gond így nem nagyon tudok bejárni a suliba

1

Cukrász végzettséggel rendelkezem. Szeretném bővíteni a tudásom. Milyen tanfolyamokat tudtok ajánlani?

4

Melyik sulit, intézményt ajánlanátok Budapesten? Miért?

OKJ-s Pénzügyi-, számviteli tanfolyamot szeretnék elvégezni. Melyik intézményt ajánljátok Budapesten?
Köszi mindenkinek!

0

Penzugy es számvitel valamint az informatika milyen?

Az lenne a kerdesem hogy van e olyan hogy penzugyi informatikus. Itt nem a gazdasagisra gondoltam meg a gazdasagelemzore, hanem olyanra mit itt a psz után oktatnak? Pl konyveloi programot is kell irni ... stb...
Ilyen van? Ha igen hol?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!