Találatok a következő kifejezésre: Hol találnék honapos (26 db)

3-tól 6, és 6-tól 9 hónapos korban hányas ruhát hordanak a babák? Hol találok méret táblázatot?

Legjobb válasz: Ez nagyban függ a baba méreteitõl. De 3-6 hónapos korban általában 62, és 68-as ruhát hordanak, 6-9 hónapos korban 74-eset, de ez elvileg a kis ruhákon rajta is van (a címkén keresd).

Ez nagyban függ a baba méreteitõl. De 3-6 hónapos korban általában 62, és 68-as ruhát hordanak, 6-9 hónapos korban 74-eset, de ez elvileg a kis ruhákon rajta is van (a címkén keresd).
Általában a 3-6 hónapos az a 68-as, a 6-9 hónapos az a 74-es, és így tovább..... A nagy áruházláncos ( tesco , auchan)ruhákon vannak ezek a méretek ( az én kisfiam 5 hónapos és már lassan kinövi a 68-as méretet )
A baba méreteitõl függ, hogy éppen mekkora ruha kell neki, meg a ruha gyártójától is. Az én kislányom Most 7 hónapos és a legtöbb ruhája 62-es, 1-2 68-as ruhája van. Fél éves koráig elég volt neki az 56-os méret. A barátnõm kisfia meg már hónapok óta 74-es, 80-as ruhákat hord, pedig 3 nappal fiatalabb az én lánykámnál.
a kislányom 6 hónapos és 74-est hord pedig 49 cm-el született. Ez függ a szülõktöl is hogy magassak-e alacsonyak.
Az én babám 3, 5 hónapos.Van 62es, de 74es ruhája is.Sok ruhát elszámoznak.

Hol találok törvényt a láthatásra? Csjt-ben nincs. Pár hónapos piciről lenne szó.

Legjobb válasz: Második vagyok ismét. Pár hónaposat sehogy se vihet el. Viszont: szüksége van az apjára. A legjobb neki a napi kapcsolat, már ilyen pici korban. Van bíró a családban, aki szokott mesélni, ezért írom, hogy a legjobb, amit két szülõ tehet a gyerekéért, az az, hogy szeretik egymást. Ha elváltak, akkor is. Jó, ha az apuka a gyerek életének része marad. Van olyan elvált apuka, aki minden este fürdeti a csecsemõkorú gyerekét! Pedig nem egy háztartásban élnek.

A kérdező hozzászólása: A gyerek nem lesz kettesben az apjával 2 évig. Ezek után biztosan nem. A pelenka betett!!! ijesztõ
A válaszok helyesek. Konkrét jogszabály nem szabályozza a láthatást. Vagy megegyeznek a szülõk és ezen egyességüket a bíróság jóváhagyja, vagy pedig a bíró dönt a konkrét tények alapján. Szerintem is fontos azonban, hogy a lehetõ leggyakrabban találkozzon apa és gyermeke. Abban az esetben, ha az apa nem fizet a gyermek tartási díját a lathatás megvonható tõle.
Második vagyok ismét. Pár hónaposat sehogy se vihet el. Viszont: szüksége van az apjára. A legjobb neki a napi kapcsolat, már ilyen pici korban. Van bíró a családban, aki szokott mesélni, ezért írom, hogy a legjobb, amit két szülõ tehet a gyerekéért, az az, hogy szeretik egymást. Ha elváltak, akkor is. Jó, ha az apuka a gyerek életének része marad. Van olyan elvált apuka, aki minden este fürdeti a csecsemõkorú gyerekét! Pedig nem egy háztartásban élnek.
a gyerek érdekében egyezzetek meg, én biztos odaadnám a pár hónapos picit is az apjának pár órára...ha megegyeztek, akkor a bíró sem fog beleszólni ;)
Ha a kapcsolatotokat nem tudjátok rendbehozni, akkor a gyerek érdeke az, hogy minél többet találkozzon az apjával! A kéthetenkénti láthatás nem ér semmit az apa-gyerek kapcsolatban. Ne csak az számítson, hogy fizessen az apa, hanem az, hogy valóban apa lehessen! Ha már 5-6 hónapos, akkor vihesse el néhány órára két szopi vagy evés között. Most már nem te vagy a fontos, hanem a baba! Õ mindkettõtöké, nemcsak a tied!
Mert nincs ilyen törvény, azért. Az én ötletem:kétnaponta délután apa elviszi sétálni, utánna segít a fürdetésbe, illetve míg elõkészíted, addig játszik vele. Így a baba megszokja az arcát, apa meg megtanulja, hogy van gyereke, aki felé kötelessége is van.
akkor mi a gond? rögzítsétek írásban, közjegyzõ elõtt a megegyezéseteket és kész ;) de ha jó a viszony, akkor még erre sincs szükség :)
A kérdező hozzászólása: Döntöttem... Korlátlan láthatást teszek lehetõvé a gyermek szobájában, a felügyeletem mellett. Apukáról kiderült, hogy szexuálisan aberrált, aki fizetõs luxuslányokhoz járt a 2 hetes gyerek és mellõlem, kamerával szerelte fel a lakást amin kukkolt a szomszédos irodájából, valamint felnégyelte a gyerek pelenkáját, hogy majd a hóna alá ragasztja, hogy ne izzadjon. És ez nem vicc, ez a valóság.
"Abban az esetben, ha az apa nem fizet a gyermek tartási díját a lathatás megvonható tõle." ez nem igaz
A kérdező hozzászólása: Én már most odaadom az apjának, hogy elvigye.... A törvény érdekelt volna, de nincs ilyen. köszi
Nos, lapozd fel a Bibliát a salamoni ítéletnél. Az elöbb ajánlották egy apukának láthatási problémák miatt. Gondolom nálatok is érvényes.
Törvényt sehol sem fogsz találni, mivel minden eset egyedi, ezért ha a szülõk nem tudnak megegyezni(ha igen, akkor a biró azt jóváhagyja és kész), akkor a biró mérlegel és dönt. Szokások viszont vannak, hogy mi várható a döntés során, ezt irták le a többiek. De extrém esetben akár az apának is itélhetik a gyereket, tehát ezt nem tudják törvényben rögziteni, mivel tényleg minden eset más.
a2. pontosan leírta! az a tuti
A kérdező hozzászólása: én az anyuka vagyok és nem tudom, a párom hogyan és mikor viheti majd el a kicsimet.
Nem lesz majd szabad egyedül elvinned magadhoz, amíg ilyen pici, de a láthatást nem fogják megtiltani. A bíró csak a kötelezõ minimumot ítéli meg, de ettõl gyakrabban is látogathatod, akár minden este te olvashatsz neki mesét. A kéthetenkénti láthatás (csak egy példát mondok) nem azt jelenti, hogy a többi idõben el vagy tiltva a gyerektõl.
minden második hétvégén lehet látni a gyermeket!megtiltani max bírói végzéssel és megfelelõ indokkal lehet!

Hol találok első babás 17 hetes pocakos képeket? 4 hónapos vagyok és "szabad szemmel" még nem látszik. Pedig már intenzíven mocorgunk!

Legjobb válasz: mármint olyanra gondolsz, amin az anyuka 17 hetes terhes? Nem sok értelmét látom, tudom, ez nem a hasznos válasz kategória, de hidd el, mindenki más és más. Teljesen alkatfüggõ. Én tudnék neked magamról küldeni, 18 hetes vagyok, de inkább nem teszem, mert agyvérzést kapnál. Úgy nézek ki, mint egy hat hónapos. Az AFP-n megkérdezték, hogy ugye terheléses cukorra jött, kismama? Nem a hasad mérete a lényeg, bár tudom, szeretnéd, hogy ország-világ lássa az állapotodat, hiszen téged annyira boldoggá tesz. Türelem, hamarosan fog látszani. A lényeg, hogy már mocorog, sokan meg ezért cserélnének veled. A barátnõm 22 hetesen érezte elõször, majd megütötte addig a guta. Boldog babavárást!

mármint olyanra gondolsz, amin az anyuka 17 hetes terhes? Nem sok értelmét látom, tudom, ez nem a hasznos válasz kategória, de hidd el, mindenki más és más. Teljesen alkatfüggõ. Én tudnék neked magamról küldeni, 18 hetes vagyok, de inkább nem teszem, mert agyvérzést kapnál. Úgy nézek ki, mint egy hat hónapos. Az AFP-n megkérdezték, hogy ugye terheléses cukorra jött, kismama? Nem a hasad mérete a lényeg, bár tudom, szeretnéd, hogy ország-világ lássa az állapotodat, hiszen téged annyira boldoggá tesz. Türelem, hamarosan fog látszani. A lényeg, hogy már mocorog, sokan meg ezért cserélnének veled. A barátnõm 22 hetesen érezte elõször, majd megütötte addig a guta. Boldog babavárást!
Írd be a google-ba hogy: 17. hét terhesség pocak és a képek közötti keresést állítsd be. fogsz látni sok sok pocakos kismamát, kinek nagyobb kinek kisebb a pocakja. ui.: nekem 19 hetesen kezdett el látszani, hogy vmi van, de akkor is csak az vette észre aki tudta h babát várok. 27 hetes pocakos
én is magas vagyok 178cm 63kg voltam de szinte az elsö perctöl van pocim .17 hetes vagyok most és már 3 honaja csak kismama nacit tudok felvenni ja és 74kg most
A kérdező hozzászólása: Hát, valóban irigyellek:) :) :) Nincs is jobb és szebb dolog, mikor büszkén mutathatod a pocid h mindenki lássa, áldott állapotban vagy..:) :) 52 kg vagyok, 172 magas és ezért nem is értem, h miért nincs még. Azt gondoltam, ha valakinek, na majd nekem korán fog látszódni. Hát nem. De türelmesen várok:) Boldog babavárást neked!
Elõbbi vagyok: itt van a kutya elásva! A magasságod.... Nekem az a tapasztalatom, hogy az átlagnál picit magasabb lányokon késõbb látszik, akármennyire vékonyak is! Több ilyen ismerõsöm is van, az egyik szinte "kétdimenziós" olyan vékony, 23 hetesen még olyan volt, mint aki lenyelt egy meggymagot....
:) ez a meggymag jo! en sem tudok neked kepet mutatni, csak megnyugtatni, hogy nem vagy egyedül.en 19hetes vagyok, 168 magas, most 60 kg, es csak ugy nezek ki, mintha jollaktam volna.a mocorgäst mär en is erzem, legaläbb ez van, ha mär poci nincs... :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok! Jó egészséget nektek!
Nyugi, semmi gáz, Én is viszonylag vékony vagyok, és úgy 22-23 hetesen kezdett csak rendesen látszani. Úgyhogy még bõven van idõd gömbölyödni. :-)

Hol találnék pár honapos masszőr tanfolyamot? Kb 3 honaposat keresek vagy annál rövidebbet. Fizetős is lehet

kismama vagyok 6 honapos ugyhogy most szeretném elvégezni .de ha megszületik viszont már nemszeretném tanulással tölteni az idöt. viszont kell a pénz és ha már 3 éves lesz akkor elszeretnék menni dolgozni

Legjobb válasz: szerintem ennyire rövid masszõr tanfolyam nincs. amikrõl én hallottam eddig, azok évesek, két évesek voltak.

szerintem ennyire rövid masszõr tanfolyam nincs. amikrõl én hallottam eddig, azok évesek, két évesek voltak.
Szerintem várd meg amíg 1 éves lesz törpike. Aztán alkalmanként már rábizhatod valkire a családban. A mnukaügyiközpontok szokták tmogatni az ilyen tanfolyamokat. Vagy akár kismamaként ingyenesen is elvégezheted. S 1 év alatt simán meg tudod csinálni úgy, hogy picikédet rövid idõre másra bízod. Én 3 éves fõsulit csináltam végig a kisfiam mellett aki éppen csak 4 hónapos szopós volt mikor kezdtem, s meg tudtam oldani.
A gyógymasszõr és a fürdõsmasszõr képzés valóban 1 éves. De csak ha hobbiból szeretnél tanulni, akkor elvégezhetsz "frissítõ masszázs" / thai masszázs tanfolyamot. Néhány alkalom csupán. OKJ-s bizonyítványt azomban nem kapsz. (feketén dolgozhatsz vele)
A neten nagyon sok lehetõség van, én is ezen gondolkodom egyébként. A fõvárosban ez tûnt a legszimpatikusabbnak, többfélét is el lehet náluk végezni. http://www.masszazsinfo.com/html/thaitanfolyam Én arra gondoltam, hogy megkérdezem, hogy több tanfolyamnál van-e kedvezmény...
Vannak 3 hónapos tanfolyamok, amelyek oklevelet adnak. Ezzel már lehet hivatalosan is vállalkozni, tehát nem kell feketén dolgoznod. További felvilágosítást az ALFA KAPOS tud nyújtani.

27 hónapos kisfiamnak elegáns ruhát esküvőre hol találok?

Nagyon szeretnék neki venni egy szettet, ami a ceremónia alatt lesz rajta, nadrág, mellény, nyakkendő, kis fehér inggel, mint a nagyoknak van, csak persze "miniben". Ismertek olyan webáruházat, ahol tudok ilyen szettet rendelni? Fontos hogy web-es legyen, mert külföldről nekem egyszerűbb megrendelni. Eddig még sehol nem találtam megfelelő szettet.

Legjobb válasz: Hófehérke boltba láttam de annak nincs web-shopja. http://www.jofogas.hu/heves/Kisfiu_kereszteloruha__unneplo__.. http://www.cserebere.hu/termek/baba-oltony http://www.google.hu/search?hl=hu&q=baba+%C3%B6lt%C3%B6ny&ba..

Hogyan főzzek egyszerre a családnak és a babának is? Hol találok ilyen menüsort, amiből a 9-10 hónapos baba is ehet és nekünk is tökéletes (nem vagyunk válogatósak, a baba sem) Nagyon jól jönne egy ilyen oldal, mert eddig bébiételeztünk.

Legjobb válasz: oldalt sajnos nem tudok,a Kismama újság készített egy receptes könyvet, tesóm abból fõz. én olyan 8 hós kora óta igyekszem a mi étrendünket úgy alakítani, hogy abból ehessen a pici, legalább 1 részébõl. tehát kevés fûszer, és só, sok zöldség-gyümölcs. ekkor még neki kiszedtem habarás elõtt a fõzelékekbõl.

oldalt sajnos nem tudok, a Kismama újság készített egy receptes könyvet, tesóm abból fõz. én olyan 8 hós kora óta igyekszem a mi étrendünket úgy alakítani, hogy abból ehessen a pici, legalább 1 részébõl. tehát kevés fûszer, és só, sok zöldség-gyümölcs. ekkor még neki kiszedtem habarás elõtt a fõzelékekbõl.

13 hónapos kisfiamnak szeretnénk szánkot venni! Fát, de olyat aminek a támlája ez a gumis anyag vagy műanyag! Hol találok ilyet?

Ti vesztek?Hol?

Legjobb válasz: Teszvesz, vatera. 1600 ft a karfa szánkóra. Mi is hasonlót veszünk kislányunknak.

Teszvesz, vatera. 1600 ft a karfa szánkóra. Mi is hasonlót veszünk kislányunknak.
http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=gyereksz%E1nk%F3&o.. Erre gondoltam. elsõ voltam megint. Az 1600 ft-os karfát úgy értettem, hogy azt lehet külön is venni és utólag rászerelni.
elõzõ vagyok: Ingyen nincs Fajtiszta
Azt nem írja, hogy fajtatiszta kellene. De, ha mégis, akkor fajtamentõknél olyat is találsz.
http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=22776 Itt nézz körül. Vagy a paksi menhelyen 500 kutya közül választhatsz.

Hol találok jo mondokákat verseket babáknak? Irhatnátok egy párat, 7, 5 honapos babának

Legjobb válasz: http://dalokversek.hu/mondokak.htm, http://www.mek.iif.hu/porta/szint/human/szepirod/modern/kany.., http://www.mate.sokoldal.hu/sokmondoka

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!