Találatok a következő kifejezésre: Hol találnék aki segít (8 db)

Hol találok biológiatanárt, aki segít a középszintű szóbeli érettségire való felkészülésben? ( Gyakorlati rész)

A vizsga hétf?n lesz...

Legjobb válasz: Neked nincsen biológia tanárod? Hiszen õ vizsgáztat. Vagy ha ez csak ismétlõ (javító) vizsga, és már nem vagy gimis, akkor javaslom, menj be a volt sulidba, biztos szívesen segít a volt tanárod.

Neked nincsen biológia tanárod? Hiszen õ vizsgáztat. Vagy ha ez csak ismétlõ (javító) vizsga, és már nem vagy gimis, akkor javaslom, menj be a volt sulidba, biztos szívesen segít a volt tanárod.
Illetve még ajánlom a felvi.hu fórumát, ott biztosan sok infót kapsz a vizsgáról.
A kérdező hozzászólása: köszi, azóta találtam tanárt...:)

Hol találok jó ingatlanügynököt-közvetítõt, aki egybõl segít lecsapni a legjobb lehetõségekre?

(És olyan ingatlant keres, ami megfelel az elvárásoknak, nem találomra küldözget e-mailben 2-3mat, aminek köze sincs a megbeszéltekhez)

Hol találok olyan személyt, aki a az iskola időszaka alatt interneten keresztül segít németből és angolból?

Gimnáziumba járok.Mindkett? nyelvet tanulom,németet általános óta.Tudtok olyan oldalt,ahol vannak ilyen személyek,akik segítenek néha a háziban?esetleg van köztetek ilyen?

Legjobb válasz: Én szívesen segítek, ha gondolod. Bár németül még nem tudok sajnos, de angolban tudok segíteni, mert kint tanulok Amerikában. Ha érdekel, írj nyugodtan.

Én szívesen segítek, ha gondolod. Bár németül még nem tudok sajnos, de angolban tudok segíteni, mert kint tanulok Amerikában. Ha érdekel, írj nyugodtan.


Hol találok olyan pszichiátert/pszichológust aki rendesen megvizsgál és segít? Neten hol lehet tanácsadást kérni?

14 éves vagyok, családi és szociális problémákkal. Többször küldtek már hivatalból - humánközpont - pszichiáterhez, most is járok, de nem látom értelmét, nem tesznek semmit. Folyton szorongok, sírok, állandóan lehangolt vagyok, pánikolok emberek közt, néha nagyon fura gondolataim vannak, van, hogy öngyilkosság jár a fejemben, de el?fordul, hogy csak "elszállok", mintha valami rohamom lenne, remegek, félek, és hülyeségek jutnak eszembe, például hogy csigák másznak a fejemben, meg úgy érzékelem mintha nyomódnának össze a falak. Én ezt nem akarom. Két pszichiáterem volt eddig, mind azt mondta, hogy "kamaszkori változások", de szerintem ez azon túlmegy, ?rültnek, ostobának érzem magam. Tényleg én reagálom túl, és semmi bajom nincs? Vagy ha nem, hol találhatnék normális orvost aki segíthetne? (És ami nem is olyan drága, mert nem tudnánk fizetni...)

Legjobb válasz: A www.orvostudakozo.hu oldalon több pszichológustól is tudsz tanácsot kérni, illetve a www.depresszio.hu oldalon is.

A http://www.orvostudakozo.hu oldalon több pszichológustól is tudsz tanácsot kérni, illetve a http://www.depresszio.hu oldalon is.
jajj istenem szegénykém...:S:S:S :(:( annyira meg tudlak érteni.:S hát. az a nagy baj, hogy szinte csak a sok pénzért dolgozóó magánorvosok azok, akik tényleg foglalkoznak az emberrel:S nekem is voltak régebben problémáim..:S és anyukám magándokih oz vitt, õ segített..:S sajnos nemnagyon tudom mit modnjak.:S:S kérj segítséget a családodtol.:S próbálkoz.. a lényge, hogy mindneki melletedd legyen.. és vannak dolgok, amik azért nme szimpla kamaszkori dolgok.. hát. sok szencsét kívánok.. sokat segíteni sajnos nem tudtam.:S:)
Pfûû... :S Hát szerintem pánikbetegség, nem akarok hülyeséget mondani, gondoltam a borderline-ra is, de úgy tudom az "korhatáros".. az, ha úgy érzed csigák másznak a fejedben, lehet pszichózis is.. de tényleg lehet hogy ha túl erõs a fantáziád, és az érzelmeid miatt tényleg túlreagálod a "pánikjaidat".. Pszichiátert találsz pl. a Heim Pálban is, sok csoport és mûvészet-terápiát tartanak, fõleg hogy most itt a nyár. Azok a pszichológusok, akik eddig kezeltek, lehet hogy azért siklanak el fölötted, mert ahogy elmeséled a dolgokat, nem úgy veszik le.. Persze, ez csak feltételes, hiszen nem tudom.:)
A kérdező hozzászólása: Az egyik pszichiáter még régebben mondta, hogy vannak Borderline-os vonásaim, de aztán errõl nem esett több szó. Köszönöm a válaszokat.
Én hasonló, csak több tünettel voltam orvosnál és azt mondta, hogy személyiség zavarom van és bennem sajnos még túlzott erõszak és agresszió is tombol, de ezeket csillapítják a gyógyszerek.. Javaslom menj el orvoshoz, mert elég sok olyan dolgot csináltam ezek a dolgok miatt amikre nem kell büszkének lennem.
Én azt hallottam, hogy aki tudja, hogy beteg, az már a gyógyulás útjára lépett! Úgyhogy ne keseredj el!
Ne diagnosztizáljunk légyszives. Ha nem vagytok pszichológusok, akkor azért, ha pszichológusok vagytok, akkor meg tudnotok kéne, hogy nem alkotunk diagnózist két perc után. Szerintem olvass Feldmárt, vagy ha szeretnéd, akkor tudok egy pszichológusnõt, aki zseniális és olcsó. minden jót
nekem is ugyan ilyen tuneteim vannak, csak a csigak nem szoktak benne lenni :)

Hol találok olyat akinek elmondhatom a problémáimat? Vagy kikhez lehet fordulni? Csak pszichológushoz v neten is van lehetőség olyanra aki meghallgat és segít is kicsit?

úgy érzem kezdek meghülyülni, nem érzem jól magam, kórházba nem akarok menni, ideges vagyok nagyon sokszor, tanulnom kéne de neki se bírok állni, nem megyek napokig itthonról sehova, mondjuk dolgom sincs sok, de azért emberekkel tartom a kapcsolatot, nem akarok gyógyszert szedni... van valami lehetőség ahova lehet fordulni, beszélgetni, aki segít mi bajom? vagy csak általános téli magamalásüllyedés? :(

Legjobb válasz: én beszélgetek veled, ha akarod

én beszélgetek veled, ha akarod
Én is szívesen beszélgetek veled, és ha tudok adok tanácsot.
Én pszichoterapeutához járok, mert magam nem tudtam megküzdeni ezekkel a pszichés gondjaimmal..

Hol találok olyan pénzügyi szakembert, aki segít rendbe tenni a családom költségvetését?

Sajnos több felmondott hitelünk is van, mindenki dolgozik, de nem bírunk a bankokkal.. Szeretném szakember segítségét kérni, de az interneten rákeresve csak önjelölt hősöket találok.

Legjobb válasz: Mi mást szeretnél, mint önjelölölt hõsöket?

Mi mást szeretnél, mint önjelölölt hõsöket?
És miért kell ehhez pénzügyi szakember? Az csak azt fogja mondani, hogy költsél kevesebbet, takarékoskodj. De ezt én is megmondom neked ingyen.
A kérdező hozzászólása: Azért mert a bevételünk kevesebb, mint amit fizetni kellene, és olyan sok a hitel, hogy nem egyszerû elmenni közöttük, melyiket kellene mindenképpen fizetni, melyikkel lehet késni, rendben vannak-e a szerzõdések, milyen lehetõségeink vannak... De nagyon hasznos volt az is, amit te írtál, magamtól nem gondoltam volna rá.. :)
Az RTL II-nek van egy pénzügyi tanácsadós mûsora( nem láttam még, nincs ilyen csatornánk) és a Házon kívülben is szokott néha lenni egy hölgy, aki segít a hasonló problémákkal küzdõknek. Lehet érdemes lenne õket felkeresni, szerintem hasznos dolgokat szoktak tanácsolni.
szia! az én tanácsadóm már 5 éve foglalkozik a dolgaimmal és teljes mértékig megbízható szakember! küldd el a számod, és szívesen meg fog keresni, akinek eddig ajánlottam, senki nem csalódott.

Hol találok olyan stylistot aki segít, hogy a lehető legjobb pasit hozzam ki magamból?

Nem érzem h csúnya lennék, de azt se h uh de szép:( Nem zavar ha meleg vagy bi a stílist. Õk még kritikusabbak:)

Legjobb válasz: Mièrt akarsz a lehetö legjobb pasi lenni? Belsö bonàsaidon az nemfog vàltoztatni...

Mièrt akarsz a lehetö legjobb pasi lenni? Belsö bonàsaidon az nemfog vàltoztatni...
A kérdező hozzászólása: A belsõmmel nincs is gond:)

Hol találnék valakit, aki segít alapfokú német szóbeli tételek kidolgozásában?

Március 4.-én lesz a szóbeli vizsgám, ezért szeretném egy németül jól beszél? segítségét kérni! Pár tételem hiányzik, ezért, ha lenne valaki, aki egy pici id?t tudna Rám szánni, írjon ide, aztán utána e-mailen tudjuk tartani a kapcsolatot!

Legjobb válasz: Szia. Én tavaly vizsgáztam, és még megvannak a régi tételeim. Esetleg azokból keresgélhetek, hátha van olyan, amit felhasználhatsz.

Szia. Én tavaly vizsgáztam, és még megvannak a régi tételeim. Esetleg azokból keresgélhetek, hátha van olyan, amit felhasználhatsz.
A kérdező hozzászólása: Szia! Megoldható lenne, hogy e-mailben átküldd õket? Címem: [email protected] Nagyon köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!