Találatok a következő kifejezésre: Hol találhatok sok (26 db)

A GTA San Andreasban hol találhatok sok sárga nyilat?

Tudom, több fele van a játékban, de nincs egy térkép ahol be van jegyezve az összes hej ahova be lehet menni?

Legjobb válasz: Gondolom a pizzériákat meg ezeket tudod mert kijelzi.Edzõ terem , ruha boltot is kijelzi. Hát így nem tudom megmondani de a város szélén a hamburgerezõnek szembe.Ja , és egy tipp:Ne menj neki a benzin kútnak!

Gondolom a pizzériákat meg ezeket tudod mert kijelzi.Edzõ terem , ruha boltot is kijelzi. Hát így nem tudom megmondani de a város szélén a hamburgerezõnek szembe.Ja , és egy tipp:Ne menj neki a benzin kútnak!
Az elsõ lennék.Na eszembe jutott amit pontosan megtudok mondani.A CJ házánál , tudod ahol a küldiket kapod.Ott menj ki azon az úton , majd menj , és jobb felõl egy ilyen sörözõ.A városba a legtöbb a strand körül van.Ja , és egy a 44-es úton.
Itt egy oldal: http://help-gta-san-andreas.gportal.hu/ ebben mindent megtalálsz ami neked szükséges grafitik, patkók boltok fegyverek új fegyverek, mellékküldetések, fõküldetések, barátnõk. stb... További jó játékot!
nem tom probáld google-on
Ha a saját kutyádról van szó, akkor viszont szerintem ne netezz, hanem vidd dokihoz.


Hol található az a múzeum, vagy skanzen, ahol egy épületben van bent sok parasztház, földes udvarral?

Legjobb válasz: épületben bent a parasztház? érdekesen hangzik és a Szentenderi skanzenrõl tudok, ott vagy Ópusztaszer, de van még sok tájmúzeum.

épületben bent a parasztház? érdekesen hangzik és a Szentenderi skanzenrõl tudok, ott vagy Ópusztaszer, de van még sok tájmúzeum.
A kérdező hozzászólása: Igen, érdekes, de nagyon szép, még általános iskolás voltam mikor ott kirándultam, most a gyerekeimet szeretném elvinni oda, de nem tudom hol van.Szentendrére hétvégén megyünk, ópusztaszerre még nem sikerült eljutni.:-(
Ez szerintem is Szentendre.

20Hz~20KHz és 5Hz~30KHz között sok különbség van? Hol találhatnék erről bővebb információt?

Legjobb válasz: Hát szerinted 20 és 20.000 között és 5-30.000 között sok különbség van?

Hát szerinted 20 és 20.000 között és 5-30.000 között sok különbség van?
A 2. nagyobbat hazudott.....
Szerinted mennyi a különbség húsz (20) és húszezer (20 000) között, vagy öt (5) és harmincezer (30 000) között? Na ennyi a különbség. A "Hz" (hertz) az egy másodperc alatt megtörténõ rezgések számát jelöli. Egy Hz (1Hz) az egy egy rezgés egy másodperc alatt. Azaz pontosabban egy rezgésperiódus. Persze sok-sok lehet egy másodpercben rezgésekbõl... :DDD Akár milliók, vagy milliárdok, vagy billiók is. :) A kHz a hertz (Hz) ezerszerese (kilohertz) a MHz (megahertz) milliószorost jelent stb... http://hu.wikipedia.org/wiki/Frekvencia dellfil
Általában 20Hz-tõl nincs mélyebb hang semmilyen zenében, a legmélyebb lábdobok is 25hz-esek . Az emberi fül 20khz-ig képes észlelni a hangokat, tehát nincs lényegi különbség, inkább az impedanciát figyeld, illetve hogy mennyi mW / decibel a teljesítménye.

Hol található Magyarországon egy olyan hely ahol sorban sok sok virágzó cseresznyefa van? Bőv. Lent

Sziasztok. Olyan helyet keresek ahol sorban egymás mellett sok szép cseresznyefa van. Aki tud ilyen helyet, netán ilyen helyen él az légyszi írjon :)

Legjobb válasz: Pl: Nagykörû http://hu.wikipedia.org/wiki/Nagyk%C3%B6r%C5%B1

Hogyan válhat belőlem buddhista? Hol találhatok tanítót? Vagy itt is úgy működnek a dolgok, mint pl. a katolikusoknál, hogy templomba járunk stb? Olyan elkezdheti gyakorolni a vallást, akinek korábban nem sok köze volt hozzá?

Legjobb válasz: Köszi! :) Tudom, hogy mindenkinek magának kell meglelnie az utat, csak egyelõre nem tudom merre induljak, ehhez kéne némi segítség :D ... mind az életben a gyerekkor, megtanulod az alapokat biztonságos környeztben, és utána elindulsz megkeresni a saját utadat. Vagyis ez lenne a normális, más kérdés, hogy nem minden családnál van így :/.

A kérdező hozzászólása: Köszi! :) Tudom, hogy mindenkinek magának kell meglelnie az utat, csak egyelõre nem tudom merre induljak, ehhez kéne némi segítség :D ... mind az életben a gyerekkor, megtanulod az alapokat biztonságos környeztben, és utána elindulsz megkeresni a saját utadat. Vagyis ez lenne a normális, más kérdés, hogy nem minden családnál van így :/.
Ha nem is biztos, h a vallasban talalod meg, sztem is erdemes mindent megvizsgalni, akar több buddhista iranyzatuval is felveheted a kapcsolatot, hogy megtalald az utadat. Sok sikert hozza! Ketsegkivül nagyobb segitseg lenne, ha egy buddhista valaszolna. Sztem ird be a google-ba es talalni fogsz buddhista közössegeket! Aki keres, az elöbb-utobb talal. Amikor ideköltöztünk, a szomszedaink miatt jobban erdekelt a dolog, es ugy emlekszem, talaltam ilyen oldalt. Most beirtam, elsönek a Dharma Központ jött ki Bp-en, itt alul van egy emailcim (buddhistaegyhaz kukac gmail pont com), itt is körülnezhetsz, ill. sztem töle is megkerdezheted ugyanezt, ha nem kapsz itt jobb valaszt. http://www.buddhistaegyhaz.hu/ Itt alul a magyaro-i zen közössegekre kattinthatsz: http://www.zen.hu/
Szia! A Mantrát szerintem kerüld. Én ezt a közösséget ajánlom: http://www.buddhizmus.hu
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) Te tagja vagy? Hogyan lehet csatlakozni, mármint elkezdeni járni foglalkozásokra, ilyemi?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséged :) . És milyen könyveket ajánlanál, amibõl tájékozódhatnék? 20 éves vagyok.

Hol találhatok whiskas cicát vagy legalább is ahhoz hasonlót ingyen vagy olcsón? (tudom hogy drágák és nem sokan adják olcsón vagy ingyen)

Legjobb válasz: menhelyen nézz szét ott lehet van itt van egy oldal,gazdi keresõ cicákról http://www.allatok.info/search.php?species=macska

menhelyen nézz szét ott lehet van itt van egy oldal, gazdi keresõ cicákról http://www.allatok.info/search.php?species=macska
A menhelyen vannak ingyen vagy olcsó cicák!
Olyan jellegû cicát bárhol fogsz találni, sok menhely fel is szokta tüntetni, hogy "brit jellegû" macska. Az ilyen cicák ugyanis elég népszerûek, sokan szaporítják õket, nem ivartalanítják, ergo keverednek a házi cicákkal. Vagy csak egyszerûen ilyenre sikerednek, mert a briteket is kerekfejû házimacskákból tenyésztették ki. Ha ezüst-fekete cirmost keresel, akkor egy kicsit jobban kell keresned, de ilyenek is szoktak sikeredni.
google
A kérdező hozzászólása: guglin nem találtam meg, azért itt kérdezem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!