Találatok a következő kifejezésre: Hol találhatok olyan (510 db)

Hol találhatok olyan férfi pólót, amin egy füles található? Nem a mesefigurára gondoltam, hanem a zenehallgató eszközre. Az egyedi pólókészítéses oldalakon kívüli opciót keresek, azoknak a fazonja nem jön be.

Ha nem is füles van rajta, de valami (disco)zenével kapcsolatos dolog kellene, és ne legyen Tecktonikos.

Legjobb válasz: http://shokk.hu/zen/index.php?main_page=index&cPath=20&zenid.. JA és rendszeresen, szinte hetente van olyan akció, hogy egy áráért kettõ pólót rendelhetsz. Sok sikert

http://shokk.hu/zen/index.php?main_page=index&cPath=20&zenid.. JA és rendszeresen, szinte hetente van olyan akció, hogy egy áráért kettõ pólót rendelhetsz. Sok sikert
A kérdező hozzászólása: Köszi! :-)
Én láttam a H&M-be.a tini részlegen de láttam.new yorkerbe nézd +

Debrecenben hol található olyan menhely, ahol szívesen várnak önkénteseket kutyasétáltatásra pl?

Szeretnék Debrecenben önkénteskedni egy állatmenhelyen! A válaszokat elõre is köszönöm!

Legjobb válasz:
A 4-es fõúton kell kifelé menni Debrecenbõl. A 4-es elején van egy felüljáró, amint elhagytuk a felüljárót lesz egy lehetõség balra kanyarodni, ahogy a képen látható itt egy vasúti átjáró is található. Ide kell behajtani, és az utat követve(jobbra tartva) hamarosan megpillantható lesz az új menhely! Busszal pedig valamelyik Szoboszló felé tartó távolsági buszra kell szállni, a Hajdúszováti elágazás megállónál leszállni és onnan visszafelé sétálni a képen látható útig! Gyalogosan, vagy biciklivel a Déli sor felõl a régi 4-esen kell haladni, át a síneken, majd mikor az út a 4-esbe torkollik bal kéz fele menni, a lentebb látható kép alapján. továbbá önkénteskedni is lehet de csak kutya sétáltatásra remélem tudtam segíteni:) u.i.:bocsi a címet nem találtam a neten,ja egyébként debreceni kutyaház állatotthon a neve

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A 4-es fõúton kell kifelé menni Debrecenbõl. A 4-es elején van egy felüljáró, amint elhagytuk a felüljárót lesz egy lehetõség balra kanyarodni, ahogy a képen látható itt egy vasúti átjáró is található. Ide kell behajtani, és az utat követve(jobbra tartva) hamarosan megpillantható lesz az új menhely! Busszal pedig valamelyik Szoboszló felé tartó távolsági buszra kell szállni, a Hajdúszováti elágazás megállónál leszállni és onnan visszafelé sétálni a képen látható útig! Gyalogosan, vagy biciklivel a Déli sor felõl a régi 4-esen kell haladni, át a síneken, majd mikor az út a 4-esbe torkollik bal kéz fele menni, a lentebb látható kép alapján. továbbá önkénteskedni is lehet de csak kutya sétáltatásra remélem tudtam segíteni:) u.i.:bocsi a címet nem találtam a neten, ja egyébként debreceni kutyaház állatotthon a neve
bocs, képet nem tudok linkelni
[link]
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek :)


Hol találhatok olyan oldalakat, amelyen Emberi jogi alapdokumentumok fordításai találhatók kétnyelvű dokumentumként?

A következ?ket keresem konkrétan:

Legjobb válasz: Na látod pont erre való a google barátunk.

Na látod pont erre való a google barátunk.
A kérdező hozzászólása: Tudom, eddig is azt használtam. Kb. 4-5 órát töltöttem már a neten összesen, de hátha valakinek már felvetõdött a dolog, és talált is valamit.
nem mindegy? úgyis csak formaság az egész, a gyakorlatban vajmi kevés érvényesül
A kérdező hozzászólása: A cél pont egy olyan anyag készítése lenne, amin keresztül esélyt kaphatunk arra, hogy megvalósuljon néhány ilyen dolog. Mert a kulcs az, hogy sokan nem is tudják, hogy mit tehetnek, vagy hogy tehetnek valamit. Az iskolai Állampolgári ismeretek óra simán elment nálam pl. Töri érettségire, nem tudom más hogy van vele. Azóta se ismertem meg, hogy állampolgárként mik a kötelességeim/jogaim. Pedig fontos lenne, mert a tömegek, akik "tudnak", tudnak igazán hatni ezekre a dolgokra.

12 éve plasztikázták mind a kettő bokám vastagbélgyulladás miatt. Azóta szégyellem ezeket a hegeket. Elég nagy terület. Hol található olyan plasztikai sebészet, ahol ilyen hegek eltüntetésével foglalkoznak? És mennyiért?

Legjobb válasz: ?????? Itt valamit nagyon elírtál. Amúgy meg nézd végig vagy hívd fel a közeledben található plasztikai sebészeket és majd megmondják, hogy foglalkoznak-e heg eltávolításával.

na elírtam nem 500 hanem 5000
?????? Itt valamit nagyon elírtál. Amúgy meg nézd végig vagy hívd fel a közeledben található plasztikai sebészeket és majd megmondják, hogy foglalkoznak-e heg eltávolításával.
nekem is van igaz teljesen más miatt és inekciót kaptam bele vmi kenalóg v mi és már teljesen elmúlt csak a színe maradt olyan mint volt.
még mindíg az elõzõ vagyok:Dtudod rosszabbul is járhattál volna mert nekem 3 volt (évekig ott volt)és a karomon szóval gondolj bele milyen volt 45 fokban pulcsiban.Szóval az inekció neve kenalóg és ez nemcsak 1 inekció és kész hanem több hónapon át kapod hetente de megéri és azthiszem h 1 csomagban 5db van(ez kb 500 ft)
az elõzõ vagyok, nekem az orvos azt mondta h ne mûttessem meg semmiképpen mert a 2szerese lesz mert ha így látszik a helye az 1 hajlam mert ez nemmindenkinek látszik meg, de nyugi ezt ellehet tüntetni:D
oh elnézést kérek, nem orvosnak készülök. de elsõ ránézésre elég hülyeségnek tûnt a kérdés, azt hittem el lett írva vmi.
A kérdező hozzászólása: A harmadik válaszadónak köszönöm a tájékoztatást!
*sem, elnézést:)
Ha nem lenne ilyen tájékozatlan az elsõ két válaszoló, akkor tudhatná, hogy a vastagbélgyulladás bõrgyulladást, gennyes sebeket okozhat, amiknek csúnya lehet a "maradványuk". minden plasztikai sebész meg tudja csinálni szerintem, a mûtét seb túl bonyolult. annyi az egész, hogy a sérült bõrfelületet kivágják, és a helyére ép bõrt varranak. szerintem olyan 200-300 ezer forint közé esik a mûtétdíja.
a bokádat plasztikázták vastagbél gyulladás miatt? ahhoz csak gratulálni tudok

Hol találhatok olyan üzletet Szegeden, ahol jó tornacipők vannak és van választék is? pl. convers, .

Legjobb válasz: Akkora divat mostanában, hogy majdnem minden cipõ boltba és kínai üzletben találhatók. pl. Deichmann-ba van converse is.

Akkora divat mostanában, hogy majdnem minden cipõ boltba és kínai üzletben találhatók. pl. Deichmann-ba van converse is.

Lányok, hol találhatok olyan lányt aki elkísérne külföldi útjaimra, ha egyáltalán van olyan lány akit ez érdekelhetne?

a munkám sok utazással jár, különböző országokba és hát egyedül nem igazán izgalmas.

Legjobb válasz: csak ha megmondod hol van béla

csak ha megmondod hol van béla
holgykiseret.hu
És közben trütykölnéd?
A kérdező hozzászólása: nem a szex a lényeg, de hát gondolom nem férjezett asszonyok kísérnének el és mivel nem vagyok egy rém, hát benne van a pakliban...
de tem most itt keresel nem hivatásos lányt ugye?29 éves jó?
sehol
Nyílt forráskódú programok kódját nézegetheted. Van nekem egy feladatsorom, amiben van mindenféle, és ami felkészít a komolyabb programok írására.
A kérdésbõl ítélve a kérdezõ azt sem tudja, h eszik-e vagy isszák a programozást... Elõbb kezdj el megismerkedni egy prognyelvvel, aztán pár év múlva visszatérhetsz az ilyen jellegû programok készítésére.
Azt mire mész egy ilyen videóval, úgy õszintén? Ha megmutatják egy 5 perces videóban, hogy hogyan kell házatépíteni, akkor rögtön lapátot fogsz?
A kérdező hozzászólása: Nem fogok lapátot nekem a videó azért kell hogyismeretet szerezek.
Igen, ez volt a kèrdés, hogy ilyen videóból mégis milyen ismeretet szerzel?

Manapság miért nem akarnak a lányok sehol sem ismerkedni, mégis hol találhatnék olyan értékes, aranyos, kedves lányt, aki vevõ lenne a közeledésemre?

Ma is voltam haverokkal és csak az elutasítást tolták, látszott, hogy nem akarnak ismerkedni, persze azt mondták, hogy azért, mert van barátjuk, de szerintem csak kamuztak. Az ember örülne, ha végre találna egy norámlis, szeretnivaló, cuki lányt, erre sehol semmi, ez már felháborító!-.-

Legjobb válasz: Nekem van egy lány barátom, nagyon jóban vagyunk, és õ mondta egyszer, hogy a párkeresés nagyon nehéz feladat. Sajnos a mai világban nagyon nehéz értelmes, normális lányokat találni, egyrészt mert kevesen vannak, másrészt mert általában jól elbújnak. Egyébként az se mindegy, hogy hol akarsz ismerkedni, diszkóba pl. nem beszélgetni mennek. (Arról nem is beszélve, hány lány egészíti ki a mondókáját trágár szavakkal, hány lánynak nincs SEMMIFÉLE életcélja, jövõképe, hány lánnyal nem lehet értelmesen elbeszélgetni. A másik réteg meg a jégcsapok csoportja, na õk aztán mindenkitõl elzárkóznak, miközben nyafognak, hogy nekik milyen rossz.) Na meg persze sok a felszínes lány, aki a szõke herceget várja, miközben õ nem tudna cserébe semmit sem adni, de azt hiszi, majd a két szép szeméért beleszeret egy jópasi. Ezernyi oka lehet, hogy miért nem ismerkednek, gyakran õk maguk se tudnák megindokolni, és tény, hogy sokszor esélyt se adnak a másik embernek.

Nekem van egy lány barátom, nagyon jóban vagyunk, és õ mondta egyszer, hogy a párkeresés nagyon nehéz feladat. Sajnos a mai világban nagyon nehéz értelmes, normális lányokat találni, egyrészt mert kevesen vannak, másrészt mert általában jól elbújnak. Egyébként az se mindegy, hogy hol akarsz ismerkedni, diszkóba pl. nem beszélgetni mennek. (Arról nem is beszélve, hány lány egészíti ki a mondókáját trágár szavakkal, hány lánynak nincs SEMMIFÉLE életcélja, jövõképe, hány lánnyal nem lehet értelmesen elbeszélgetni. A másik réteg meg a jégcsapok csoportja, na õk aztán mindenkitõl elzárkóznak, miközben nyafognak, hogy nekik milyen rossz.) Na meg persze sok a felszínes lány, aki a szõke herceget várja, miközben õ nem tudna cserébe semmit sem adni, de azt hiszi, majd a két szép szeméért beleszeret egy jópasi. Ezernyi oka lehet, hogy miért nem ismerkednek, gyakran õk maguk se tudnák megindokolni, és tény, hogy sokszor esélyt se adnak a másik embernek.
Nem vagy egyedül.. sok buta liba..
A kérdező hozzászólása: Azét fogadni mernék, ha egy néger szólítana le egy lányt, neki biztos adnának esélyt és elolvadnának a csokifiútól. -.-
Az emberek nem igazán szoktak ismerkedni. Iskolában, szakkörön, egyetemen, munkahelyen szoktak összekerülni a párok, vagy úgy, hogy két baráti társaság elkezd összejárni. Ezekben a helyzetekben nincsen stressz és súrlódás, hiszen a másik fél csak munkatárs, osztálytárs, szaktárs, haver. Amíg közelebbi barát, majd szerelem nem lesz belõle. Nem várhatsz kölcsönös vonzalmat, amikor megszólítasz egy idegent az utcán.
Ja, kettes voltam... :)
Én tökön is rúgnálak, ha megtudnám, hogy megkérdõjelezed, hogy van barátom, miután világosan közöltem.
2.: valószínû neked nincs meg, és már belenyugodtál .. mi nem így vagyunk vele :)
A jó külsõ nagy segítség.
Takarodjatok már a hülye fekás dumáitokkal. Nem kell általánosítani. Én például rohadtul undorodom tõlük. Egyébként valószínûleg azokat a normális, cuki, szeretni való lányokat nem veszed észre, mert a kinézetük nem megfelelõ neked. De elõre is elnézést kérek, ha nem így van.

Hol találhatok olyan lányt aki megtaposna, hol ismerkedjek?

Hol/hogyan lehetne megismerkedni olyan teltebb lányokkal akiknek ez bejön, hogy megtapossanak?

Legjobb válasz: hogy érted azt hogy megtaposna?????? :D azt akarod hogy rádlépjen vagy mi? :D

Bedobunk egy discoba, majd félidõnél bekapcsoljuk a tûzjelzõt, na apám ott kaphatsz taposást.
hogy érted azt hogy megtaposna?????? :D azt akarod hogy rádlépjen vagy mi? :D
Dániában a Roskilde fesztiválon
molett meg telt kulcsszó XD te aztán igazi szadó vagy
Én nem vagyok lány de szívesen megtaposlak, ezen ne múljon a boldogságod.
2# szakadok rajtad XDDDD kérdezõ te meg szóljál be egy 200kg-os cigány csajnak az úgy megtapos téged hogy többet nem kérsz majd ilyet :D
szüretben
diliházba.
Szexuális taposásra gondolsz mármint amiben benne van láb fetisizmus akkor elvileg a barátnõd vagy prosti stb Németországban vannak rengetegen akiknek ez jelenti az örömöt.
De kitaposom a beled is, mazo!
#17. És direkt molett lányok taposnak meg?
Mindenki ki van akadva ezen a taposáson, pedig nem feltétlen hülyeség... Nem véletlenül van olyan masszázs, ahol ezt is alkalmazzák!!! 22 N
Ok, de acélbetétesem van!
az Ibdex fórumán külön topikja is van a taposás fetisisztáknak...
Fú mindig tanul valamit az ember. Én nem is tudtam, hogy létezik ilyen vágy.
Hölgyeim és Uraim!.. A mentálisan sérültekról szóló rovatunkat hallhatták.
Én fiú vagyok de szívesen ráugranák a fejedre a második emeletrõl hogy észhez térj.! Már bocs , de elõbb dugom be a farkamat egy lányba mint hogy azt kérném hogy taposson meg. Beteg vagy?
lesznek még akik megtaposnak az életben, nem is kell keresni
A kérdező hozzászólása: #4 Igen, pontosan úgy értettem.
XD jaj néha olyan vicceseket lehet itt olvasni .
Csak menj be egy discoba. Hidd el agyontaposnak ezek a mai lányok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!