Találatok a következő kifejezésre: Hol találhatok megbízható (33 db)

Magyarországon hol található megbízható és hozzáértő chiptuningos?

Legjobb válasz: Sajnos mind azt mondja magáról,hogy "megbízható és hozzáértõ chiptuningos" Debrecenbe van néhány jó azt tudom.

Sajnos mind azt mondja magáról, hogy "megbízható és hozzáértõ chiptuningos" Debrecenbe van néhány jó azt tudom.

Hol találhatnék megbízható, kedves bébiszittert 8 hónapos babám mellé heti egyszer fél, később esetleg heti 1 napra?

Van tapasztalatotok megbízható weboldalról, cégr?l, esetleg konkrétan bébiszitterr?l? Budapesten a 22. kerületben lakunk.

Legjobb válasz: Szia, esetleg ezt nézd meg: www.micimacko.net Nincs tapasztalatom, de megbízhatónak tûnnek, az nlcafe-n is olvastam róluk egyszer. Árat sem tudok, de nagyon kíváncsi lennék!

Szia, esetleg ezt nézd meg: http://www.micimacko.net Nincs tapasztalatom, de megbízhatónak tûnnek, az nlcafe-n is olvastam róluk egyszer. Árat sem tudok, de nagyon kíváncsi lennék!

Hol találhatnék megbízható babysittert a 2 fiam mellé nappalra amig én a kórházban vagyok?

párom most kezd dolgozni egy cukrászdában és félünk,hogy nem engedik majd el arra a pár napra amig én bent vagyok a kórházban,ezért babysittert keresnénk a fiuk mellé amig a párom nappal dolgozik.hol és hogyan találhatnék olyat aki megbízható?mennyiért szokták vállalni?4 éves és 2 éves gyerekek!

Legjobb válasz: mielõtt elolvastam, hol laktok, majdnem ajánlottam a tesómat, de mi sajnos komárom megyeiek vagyunk :) egyébként sztem a védõnõt kérdezd meg, õ biztos tud valakit ajánlani. ilyen kicsik mellé jó, ha szakképzett, vagy neki is van gyereke, nem egy 14 éves kiscsaj az utcából :)

mielõtt elolvastam, hol laktok, majdnem ajánlottam a tesómat, de mi sajnos komárom megyeiek vagyunk :) egyébként sztem a védõnõt kérdezd meg, õ biztos tud valakit ajánlani. ilyen kicsik mellé jó, ha szakképzett, vagy neki is van gyereke, nem egy 14 éves kiscsaj az utcából :)
Szerintem ha feladsz egy hirdetést arra is sokan jelentkeznek majd, és ki tudod választani a megfelelõt. Én úgy tudom min. 300/óra de mivel több napról van szó fix napi díjban is megegyezhettek. Hirdetni a neten is tudsz pl. valamelyik közösségi oldalon ahol regisztrálva van. De nézegesd te is hirdetéseket a helyi újságban, nálunk szokták hirdetni magukat. A legjobb persze valaki a rokonságból vagy az ismerõsök közül lenne, pl. szomszéd néni vagy valaki aki pont munka nélkül van, akiben megbízol.
Szia. Békéscsaba és környékén vállalok gyermekfelügyeletet. Ha nyárra érdekelne írj privátban.


Hol találhatok megbízható helyet, ahonnan mobilnetet szerezhetek olcsón?

Legyen megbízható, tehát ha lemondom, e kelljen havi 5000et fizetnem, ill. Vodafone-os vagyok, ha ez számít... Elõre is köszi! :)

Legjobb válasz: A t-mobilnak van sávos feltöltõkártyás, én ezt vettem apámnak: [link]

A t-mobilnak van sávos feltöltõkártyás, én ezt vettem apámnak: [link]
Bárhol, hisz feltöltõkártyára is mehet, nincs kockázat. A tarifákat meg megnézheted a szolgáltatók lapján.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, feltöltõkártyára veszem... :)

Hol találhatok (megbízható) anyagot a Harmadik Birodalom politikai berendezkedéséről, törvényeiről?

Egy iskolai előadáshoz szükségem lenne információkra a birodalom politikájáról, törvényeiről, a benne működő szervezetekről (SS, Gestapo...) stb. Főleg az 1939-42 közötti időszak érdekelne. (Ezt azért emelem ki, hátha pár törvény vagy egyéb eltér a többi évhez képest.) Leginkább weboldalt, vagy online is megtalálható könyvet, filmet küldjetek. Előre is köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Angolul is jó? http://www.axishistory.com/axis-nations/germany-a-austria

A kérdező hozzászólása: Igen, köszönöm. #2: a Mein Kampf-ot még jóval régebben adták ki.

Hol találhatók megbízható, működő JAVA alkalmazásokat Samsung Star 3-as telefonra?

Hol találhatok játékokat, esetleg programokat (ebook olvasó/ szöveg viewer), amik rendesen működnek ezen a telefonon? A felbontás: 240x320. Már mindenhol próbáltam, nagyon ritka, mikor működik, általában errort mutat, vagy túl nagy, vagy internetes hozzáférés kell hozzá. A legrosszabb esetben orosz nyelvű XD.. Hozzáteszem, hogy jelenleg nem tudok telefont cserélni!!

Legjobb válasz: http://java.mob.org/ itt kereshetsz akármilyen játékot Samsung Star 3-ra!!

http://java.mob.org/ itt kereshetsz akármilyen játékot Samsung Star 3-ra!!

Hol találhatnék megbízható internetes munkát!?

ahhol nem csapnak be semmivel és legfőképpen nem vernek át!

Legjobb válasz: nincs ilyen.

nincs ilyen.
A kérdező hozzászólása: jó köszi szépen azért a válaszadását. Csak azért gondoltam ilyenre mert közegben nem tudok kivívni tekintélyt és ilyen "magamnak"való munkával én is tudnék pénzt keresni ugyanis én is sehogysem tudok elhelyezkedni akárhogy is akarnék. az ms office nem tudtam iskolában sem megtanulni most angollal szenvedek de az is nehézkes. Jólenne valami.Ön tudna nekem valami tanácsot adni , vagy segítséget útmutatást ha szépen megkérem!?
Ha nem tudsz programozni, meg fordítani, akkor sehogy.

Kelta hitvilág, horoszkóp. Hol találhatok megbízható forrásokat és embereket akiket ugyanúgy érdekel a dolog mint engem?

Nemrég jött rám ez a kelta-őrület és szeretnék minél többet megtudni róluk és olyan emberekkel beszélgetni akik hasonlóan érdeklődnek ez iránt! Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Javaslom az ezotéria vagy a vallás rovatot.

Javaslom az ezotéria vagy a vallás rovatot.
engem már egy ideje nagyon érdekelnek a kelta dolgok, szóval ha akarod felveheted velem a kapcsolatot, hátha tudok mondani olyan dolgokat a keltákkal kapcsolatban amit érdekesnek találhatsz:D

Bácskiskun megyében hol találhatok megbízható westie kennelt?

Legjobb válasz: gyakorold a helyesírást elõször is,azon kívül google jó barátod

gyakorold a helyesírást elõször is, azon kívül google jó barátod
A kérdező hozzászólása: Köszi

Hol találhatunk megbízható külföldi munkát?

Szeretnénk a férjemmel mind2 külföldön dolgozni, Ebben szeretnék segítséget kérni. Melyik az a cég amely megfelel? munkaközvetít??

Legjobb válasz: www.hajópincér.hu Egyik ismerösöm igy jutott ki Amerikába 9 hónapra.

http://www.hajópincér.hu Egyik ismerösöm igy jutott ki Amerikába 9 hónapra.
unokatesómat meg ilyennel vágták át..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!