Találatok a következő kifejezésre: Hol találhatok leirást (51 db)

Te Butcher! És nem tudsz röfögni? Vagy mi a baj ? ;)))
Ezek planáriák voltak, erre keress. Sajnos így csak néhány nagyon egyszerû dolgot lehet megtanítani. Sötétségtõl való félelem, ilyesmi.
Ez a marhaság engem is érdekelne... Ennyi erõvel tudnám azt, amit egy disznó, elvégre megettem :)
Én megettem már pár disznót, és azt hiszem, a hízás képességét eltanultam. :)
"A kutatók úgy gondolták, a tanult állat agyában képzõdött valamilyen anyag, ami a sötét elkerülését „kódolta”. Kivonatot készítettek a tanult állatok agyából, amit naiv állatokba vittek. Többféle átviteli módszerrel próbálkoztak; az agyba való injektálástól egészen odáig, hogy a tanult állatokat feletették a naivakkal (kannibalizmus). Nagy örömükre a kezelt naiv állatokból több sötétségkerülõ lett! ... Az a gondolat, hogy a szerzett (tanult) információ egy biopolimer (peptid, fehérje, nukleinsav) építõköveinek sorrendjében kódolódjék, akkoriban igen logikusnak látszott. Hiszen 1953-ban írta le Watson és Crick a DNS szerkezetét, és a 60-as évek elejére esik a genetikai kód megfejtése (azaz annak kiderítése, hogy a DNS-ben, illetve az arról átírt RNS-ben három bázis sorrendje [tripletje] jelent egy aminosavat). Ha az öröklött információ (a génállomány) ilyen alapon tárolódik, akkor hasonló mechanizmussal tárolódhat a szerzett információ, vagyis a memória. A párhuzam lehetõsége megejtõ volt. De, sajnos, nem volt igaz. Laboratóriumokban végzett ellenõrzõ vizsgálatok egyértelmûen igazolták, hogy a látszólag pozitív memóriatranszfer-eredmények módszertani hibákból eredtek." http://beszelo.c3.hu/cikkek/a-tanulas-es-a-memoria-molekular..
Ment a nagy zöld pacsi az utolsónak.
A kérdező hozzászólása: Ment hát! :)

Holt találhatok leírást de leginkább példákat az összes operátor túlterhelésről?

Fontos,hogy az összes ott legyen mert nem tudom milyenek vannak.

Legjobb válasz: Itt megtalálod: http://en.wikipedia.org/wiki/Operators_in_C_and_C%2B%2B Megvan az összes, illetve az is hogy melyik közülük túlterhelhetõ. És megadja a fejlécét is az illetõ operátor túlterhelõ metódusnak. Az hogy mit írsz belé, az persze esettõl függõ, hogy mit akarsz, hogy végezzen el.

Itt megtalálod: http://en.wikipedia.org/wiki/Operators_in_C_and_C%2B%2B Megvan az összes, illetve az is hogy melyik közülük túlterhelhetõ. És megadja a fejlécét is az illetõ operátor túlterhelõ metódusnak. Az hogy mit írsz belé, az persze esettõl függõ, hogy mit akarsz, hogy végezzen el.
A kérdező hozzászólása: És így mi a különbség? operator-(bemenõ paraméter); operator-(bemenõ paraméter)const; //Attól, hogy itt a konst miben más a konstans nélküli operátortól? Erre nem sikerült rájönnöm.
A függvénynév után írt const azt jelenti, hogy az objektum, amin végrehajtódik a függvény, nem változhat meg közben. Azaz nem módosíthatod a tagváltozókat és nem hívhatsz olyan függvényt, ami nem const. Az operátorok speciális szintaktikával (is) meghívható függvények. Tedd össze.


Neumann varrógéphez hol találhatnék leírást?

Legjobb válasz: Név és típusszám alapján próbálj rákeresni a google-ban, általában megtalálhatóak a felhasználói kézikönyvek.

Név és típusszám alapján próbálj rákeresni a google-ban, általában megtalálhatóak a felhasználói kézikönyvek.
s40-hez van leírásom, csak sajna Portugál vagy Spanyol (szerintem).
Szerintem ne leírást keress, hanem töltsd le a Volvo Vida nevû programot. Mindent megtalálsz majd benne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kipróbálom.
A kérdező hozzászólása: Bevált fasza cucc.

Pontos leírás, hogy hol találhatók Magyarországon "Cofidis" irodák?

Legfőképp Jász-Nagykun-Szolnok megye érdekelne de a többi is jól jöhet. Nem találtam sehol térképet vagy bármit róla...

Legjobb válasz: Leírást én se, de itt egy telefonszám, kérdezd meg õket. http://cofidis.hu/kapcsolat

Leírást én se, de itt egy telefonszám, kérdezd meg õket. http://cofidis.hu/kapcsolat

Hol találhatok hivatalos leírás egy bizonyos Gainward 8800 GT 1GB DDR3 VGA-vezérlőről? Nemhogy leírást, de tesztet, info-t semmit nem találok róla! A gyártó oldalán nincs semmi, az Nvidia oldalán sincs semmi! Valakinek esetleg ilyene?

(kapásból kettőm is van de sehol nem találok smmit róla)

Legjobb válasz: mégis milyen info-t akarsz? valószínûleg csontugyanolyan specifikációi vannak, mint az ÖSSZES TÖBBI 8800GT-nek, max a hûtés, a NYÁK, meg az órajelek térhetnek el (utóbbi is csak minimális mértékben).

mégis milyen info-t akarsz? valószínûleg csontugyanolyan specifikációi vannak, mint az ÖSSZES TÖBBI 8800GT-nek, max a hûtés, a NYÁK, meg az órajelek térhetnek el (utóbbi is csak minimális mértékben).
A kérdező hozzászólása: Mondjuk egy részletes jellemzést összehasonlítással? Nem tudom minek felel meg a kártya! Mire érdemes cserélni, mihez viszonyítsak! 2006 évvégi a vga de minden megy FullHD-ba max-on de nem tudom mi felelne meg neki a maiak közül!
én valahova egy 5770 alá tippelem kicsivel. azt meg ne mondd nekem, hogy sehol nem találsz tesztet a 8800GT teljesítményérõl, mert tuti van egy tonnányi.
A kérdező hozzászólása: 8800GT 1GB sehol!!! ;)
Ajánlom hogy ezt írd be a googlebe: 8800Gt reviews. De hogy egy magyar is legyen: http://prohardver.hu/teszt/geforce_8800_gt_kozeparu_fenegyer..

Hol találhatok meg, egy "megbízható", részletes leírást a vízlágyításról?

Kémiai képletei, sorban rendszerezve az egész...

Legjobb válasz: Erre gondoltam, hol ezeket mind megtalálom kémiai képletekkel együtt, nem csak a szöveget.

A kérdező hozzászólása: Erre gondoltam, hol ezeket mind megtalálom kémiai képletekkel együtt, nem csak a szöveget.
De miféle kémiai képletekkel?! Ezek nagyrésze NEM kémiai reakció így NINCS egyenlete. Kémiai KÉPLETE pedig csak az anyagoknak van....
A kérdező hozzászólása: Úr isten! AZ EGÉSZ FOLYAMAT! Ennyi kötekedés után kivehetted volna, hogy mit akarok, ha te ebben úgy is ennyire profi vagy! MINDEN LEGYEN LEÍRVA RÓLA...Olyan nehéz felfogni?
1., Anyukáddal kiabáljál öcsi, ne velem. Nem vagyunk egy súlycsoport érzésem szerint 2., Legalább ne reklámozd, hogy hülye vagy. Leírnád értelmesen mit akarsz talán kapnál segítséget 3., De ezek után max. a sóhivataltól. Googlebe ütögesd be szépen amit írtam és próbáld értelmezni. Ha nem megy az szomorú...

Jó játékprogram-leírásokat hol találhatunk? Ajánlott fórum az alapvetõ játékszókincs-gyûjtéshez laikusnak?

Magyartanárként arra készülök, hogy hetedikes diákjaimnak hozzájuk közel álló témát keressek az utolsó dolgozathoz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!