Találatok a következő kifejezésre: Hol találhatok közeli (48 db)

Hol találhatok közeli parkolóhelyet a Tihany remetebarlang közelében?

Legjobb válasz: Ha lehetne akkor ingyenes parkolóhely jó lenne! Közsönöm!

A kérdező hozzászólása: Ha lehetne akkor ingyenes parkolóhely jó lenne! Közsönöm!
A kérdező hozzászólása: Kérek mindenkit hogy a lehetõ leghamarabb válaszoljon hogy esrtleg felvegyem valakivel a kapcsolatot!
a barlangokat csak lentrõl, a révtõl lehet megközelíteni, ha Füred felõl mész az út mellett le lehet dobni a kocsit, ha nincs tömeg.
A kérdező hozzászólása: A remetebarlang az a hegyen van egy kis kivájt szúk rés s sziklában és azt szeretnénk megnézni de nem tudjuk hogy a kocsit hol lehet lerakni ami közel van a helyhez ahol be kell menni
igen, tudom hogy a hegyen van, de sajnos nem tudsz eléparkolni, akármilyen hihetetlen. Lenn kell megállnod és fel kell sétálnod. És nem csak egy remetebarlang van, hanem több és Barátlakok néven híresültek el.
A kérdező hozzászólása: De én barátlakást szeretnék felkeresni amelyet I. andrásék vájtak ki és emlékeim szerint van egy másik ijárata is ami egy szõlõs mellettegy focipályához vezet ki ott nem lehet ingyenesen parkolni?
A Toroneosi-öböl környékén, Görögországban.

Debrecenben hol található a Földibodza utca, illetve mi van a közelében? Térképen nem található.

Legjobb válasz: En Bodza utcat tudok Debrecenben. Az nem jo? A Cseresznye utcanal van... :)

En Bodza utcat tudok Debrecenben. Az nem jo? A Cseresznye utcanal van... :)
Töltsd le a google earth-t ott háta megtalálod

Németországi kismamák! Hol találhatnék Traunreut közelében magyar szülész-nõgyógyászt? Akit találtam, az tõlünk messze van sajnos.

Legjobb válasz: Szia! Abba nem tudok segíteni de tapasztalatból mondom hogy nem is olyan vészes ha nem magyarhoz jársz. Nem tudom miért keresel pontosan magyart,remélem semmi komplikációd nincs de ha véletlenül nem találsz a közelbe ne aggódj! Én pl alig beszélem a nyelvet és úgy járok egy német nõdokihoz és eddig még nem volt gond! Ami érdekel kikeresem a neten és megkérdezem tõle,nagyon segítõkészek mert ha nem érted kézzel lábbal elmutogatják :))) Jó babavárást!

Szia! Abba nem tudok segíteni de tapasztalatból mondom hogy nem is olyan vészes ha nem magyarhoz jársz. Nem tudom miért keresel pontosan magyart, remélem semmi komplikációd nincs de ha véletlenül nem találsz a közelbe ne aggódj! Én pl alig beszélem a nyelvet és úgy járok egy német nõdokihoz és eddig még nem volt gond! Ami érdekel kikeresem a neten és megkérdezem tõle, nagyon segítõkészek mert ha nem érted kézzel lábbal elmutogatják :) )) Jó babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod :) A nyelv miatt kerestem volna magyar nõgyógyászt a közelben, mert úgy páromnak nem kellene kísérgetnie, és így tudna dolgozni aznap is :) De azt hiszem marad ez a megoldás :)

Hol található magyarorszgon közel budapesten vagy budapesten Golden retriever kennel?

Csak a j?v?mre gondolok hol lehe venni olden retrievert.

Legjobb válasz: közel budapesthez.

A kérdező hozzászólása: közel budapesthez.
http://goldenretriever.lap.hu/ tessék itt az összes kennel fel van sorolva... annyi van mint égen a csillag...mivel ennyire népszerû fajta szerintem ne csak azt nézd, hogy a kennel közel legyen hanem azt is, hogy jó legyen mert ma már minden 2. idióta szaporító is goldennel foglalkozik

Siófokon hol található este 9 után nyitva tartó nyilvános WC a sétányon vagy annak a közelében?

Éttermekbe és egyéb bárokba csak úgy engednek be a WC-re ha fogyaszt is az ember, viszont a Siófok Plázán kívül nem tudok más helyet ami nyitva lenne este 9 után. A parton is vannak WC épületek de eddig még este mindig zárva láttam õket.

Legjobb válasz: WC az egész világ barátom. Csak a sünök meg ne lássák :)

WC az egész világ barátom. Csak a sünök meg ne lássák :)

Hol találhatnék gyorsan szexpartnert a közelemben? (F/26)

Kizárólag neten ismerkedõs vagyok, volt már több komoly kapcsolatom is. Eddig csak komoly kapcsolatra mentem, de 2éve semmi nem sikerült, ezért most kicsit hagynám a komoly kapcsolat keresést, mert kezdek bekattanni a magánytól. Ma lett volna egy találkám, de el se jött, szóval ez végképp betett. Hol találhatnék szexpartnert, fizetni nem fizetek érte.

Legjobb válasz: írhatsz engem megdúghatsz 18/F

írhatsz engem megdúghatsz 18/F
A kérdező hozzászólása: lányt keresek, de köszi :)
de hát le is szopnálak ha gondolod
Ott a kezed, csak egyedûl csinálod.A maszti is egy sex forma .Pont olyan lesz, amilyet akarsz magadnak .
hol vagy?
A kérdező hozzászólása: szolnok megye

Szilveszter (ma) éjszakai Mystery Gang koncert (Eger) közelében hol található parkoló?

A legjobb lenne valami ingyenes, bár abban reménykedem, ma este nem lesznek érvényesek a parkolási szabályok. Évek óta nem voltam Magyarországon, fogalmam sincs, mi most a szokás. Az egri turisztikai oldal telefonszáma pedig még csak nem is fogadja a hívásokat. (Pedig feltüntették, hogy náluk érdeklõdhet az ember.) Köszi a segítséget! És boldog új évet is!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!