Találatok a következő kifejezésre: Hol találhatok gyakorlatokat, (12 db)

Tb és bérügyintéző szakelőadó tanfolyam mellé hol találhatnék gyakorlati helyet?

Szeptembert?l kezdem el ezt a tanfolyamot. Úgy láttam különböz? állásportálokon, hogy van rá kereslet csak épp 1,2,3,4.. éves tapasztalattal...

Hol találhatok gitárhoz szóló gyakorlatokat (pl skálázás)?

Legjobb válasz: ajánlom a gitár suli alapi istvánalt 7 része van abból 1 rész vezetés 1 akkordozás és 5 skálázás meg ilyen motivum gyakorlatok

ajánlom a gitár suli alapi istvánalt 7 része van abból 1 rész vezetés 1 akkordozás és 5 skálázás meg ilyen motivum gyakorlatok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm !
bocs elirtam 1 rész bevezetés
Vagy például rákeresel youtube-on hogy: guitar scales, e minor scale, stb.. vagy ultimateguitar-on van fent rengeteg hasznos skála, különbözõ technikák leírásokkal. Jó gitározást!


Hol talalhatnék cukrasz gyakorlati helyet?

Szeretném a segítségeteket kérni. Jelentkeztem az Oktatóház Kft. Cukrász képzésére. (munka mellet válalatam) Nekem kell gyakorlati helyet találnom. A kerületben (17. kerület) megpróbáltam az összes Cukrászdát, de vagy betelt a hely vagy nem foglalkoztak ilyennel volt olyan is ahol csak adott iskolából fogadnak tanulókat. (Gundel) Máshol is próbálkoztam, hasonló eredménnyel. Ha valaki tud valami jó tippet vagy helyet megköszönném a segítségét!

Hol találhatom meg az okj-s gyakorlati vizsgakérdéseket? A 2505-06-os modul, protokoll tételekre lenne szükségem.

Tudom, hogy hivatalosan nincs fent, de biztos van olyan oldal, ahova valaki felrakta....

Hol találhatnék angol alapfokú szituációs gyakorlatokat a neten?

Pl. Foglaljon szobát egy hotelban. Mondja el, hogy tengerre néz? szobát kér, és ébresszék is fel reggel.
a klinikán
A kérdező hozzászólása: A szemklinikán volt, meglett azóta.
Nem tom, de olyat keress akivel lehet kotni szerzodest ha meghal, akkor rad hagyja a hazat :)
Nekem mar lett igy 3 hazam, 2-t eladtam a 3-ban elek. Jo kis befektetes!
A kérdező hozzászólása: ok, de hol kellene sztek érdeklõdjek ezen a téren? Ugynökségek is foglalkoznak ilyesmivel?
Nem biztos, hogy ezt el fogják fogadni gyakorlatnak, akkor viszont gyakorlaton felül kell ezt a munkát elvállalnod.

Hol találhatok narancsből ellen való torna gyakorlatokat a neten? Ahol megvan h miket kell csinálni h elmuljon a narancsbőr!

Legjobb válasz: Magától a tornától nem fog elmúlni. Sok folyadékot kell innod, legalább napi 2-3 litert, és a kajára is oda kell figyelned. Egyébként bármilyen popsi-comb erõsítõ gyakorlat jó.

Magától a tornától nem fog elmúlni. Sok folyadékot kell innod, legalább napi 2-3 litert, és a kajára is oda kell figyelned. Egyébként bármilyen popsi-comb erõsítõ gyakorlat jó.
A kérdező hozzászólása: köszike

Hol találhatok az interneten olyan testépítő gyakorlatokat, ahol súlyzón kívül semmilyen eszközt nem vesznek igénybe? Hasra, karra stb.

Legjobb válasz: http://body.builder.hu/edzesek_index.htm4 Itt . Nem tudom menyire vagy jártas a dologban de úgy tûnik nem túlságosan . Milyen súlyzóid vannak ? Hány kilósak ? És mi lenne a célod velük ?

http://body.builder.hu/edzesek_index.htm4 Itt . Nem tudom menyire vagy jártas a dologban de úgy tûnik nem túlságosan . Milyen súlyzóid vannak ? Hány kilósak ? És mi lenne a célod velük ?
A kérdező hozzászólása: Szeretném, hogy izomsabb legyek, amúgy 2 kilós súlyzóim vannak
Hát sajnos az az igazság , hogy 2 kg-os súlyzókkal gyakorlatilag semmire sem fogsz menni . Én inkább vennék az árukon egy konditerem bérletet , de te tudod
A kérdező hozzászólása: Az lehet, de nem egy izomagyú állat akarok lenni...cak egy kis izom kéne...
De így sajnos egy kis izom sem lesz , mert 2 kg az semmi (esetleg ha lány vagy)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!