Találatok a következő kifejezésre: Hol találhatok csajt aki (14 db)

MENTAL PATIENT!!!!!!
Gothok kozott biztos talalsz olyat aki benne lenne, szerintem. Amugy en is benne lennek ilyenben kar, hogy fiu vagyok :) )
Én is goth vagyok, és csatlakoznék az elõttem szólóhoz.
WHHHHHHY? Goth vagyok, de ez annyira suttyó dolog. De most komolyan.
Áss ki magadnak egyet.
te debil vagy, nem csaj kell neked, hanem 5 kancigány.
pl. HotDog chat-en ott sokan is vannak.. meg bárhol, ahol van ilyen goth chatszoba, megéri megróbálni!
Pl. Hirdess valami ilyen oldalon, egy próbát megér. Vagy chaten, akárhol keresd goth csajok társaságát, és kérdezz végig többet!:)
Szerintem minden gót csatlakozik a tízeshez. Már amelyik nem aberrált. A kettõ ugyanis független egymástól. Barom.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
A kérdező hozzászólása: én is fiú vagyok.
A kérdező hozzászólása: ne cigányoljál hülyegyerek !
Minden normális goth mivel ez tényleg abberált... A gothok kultúráltak és attol még hogy szeretjük a régo dolgokat/temetőket mi nem vagyunk ilyenek. Már aki.nem pózer...

Hol találhatnék olyan 13-15 éves tini csajt találni, akinek nem elvárás, hogy a fiúja külsőre tökéletes legyen, aki el fogad egy átlagos kinézetű ( a lányok egy része által csúnyának, másik része által helyesnek tartott) fiút?

Az az igazságy, hogy nem könnyű megfelelő lányt találni, utoljára több, mint fél éve fogtam ki egy jellemre megfelelő csajt, akivel kölcsönös volt a vonzalom testileg is. Aki szeretne ismerkedni, írjon priviben!

Legjobb válasz: Kedves Uram, Tájékoztatni szeretnénk, hogy egy akciócsoportunk kiküldésre került az ön apartmanjához. 5 percen belül várható érkezésükkor kérem ne tanúsítson ellenállást, így hamarabb végezhetünk az eljárással. Üdv, TEK.

Kedves Uram, Tájékoztatni szeretnénk, hogy egy akciócsoportunk kiküldésre került az ön apartmanjához. 5 percen belül várható érkezésükkor kérem ne tanúsítson ellenállást, így hamarabb végezhetünk az eljárással. Üdv, TEK.
Mit akarsz te egy 13 éves kislánytól te szatírfejû ÁLLAT???
Mérlegeld az adottságaid, és annak megfelelõen keress lányt... Ez egy olyan kérdés, amire válaszolni senki nem tud. Ismerkedj minél több lánnyal, és ha valakinél azt észleled, hogy különlegesebb, mint a többiek, és õ is jeleket ad rá, hogy így gondolja veled kapcsolatban, akkor megpróbálhattok valami komolyabbat... 16/L
ha esetleg van kedved írj :) 13/l
Hagyjatok már a pedofilos kommentekkel, arra nem gondoltatok hogy vannak itt fiatalabbak is, nem csak a ti korosztályotok?:D én is 14 évesen kezdtem gyarkorikérdések.hu-n tevékenykedni, és ez a kérdés egy 14 évesnek teljesen normális
Nagyon sok ilyen lány van, persze az õ külsejük, jellemük meg a te elvárásaidnak nem felelnek meg.
te megkérdezted a lányokat, hogy tetszel e nekik? szerintem a külsõ nem számít, ha van önbizalmad.

Hol találhatnék jó angolos csajt, aki eltöltene pár hetet amolyan barátnőként az egyik külföldi ismerősömmel aki a nyáron jön magyarországra?

Júliusba jönnek többen is, mi a fiúkkal jól elleszünk de neki meg jó lenne egy kedves ,barátságos pesti lány aki nagyon perfect angolból és tudnának csajos programokat szervezni. Lehet hogy lenne egy külföldi út is, jó lenne ha oda is el tudna jönni, természetesen neki minden költségét mi állnánk.

Legjobb válasz: Hány éves kéne?

Hány éves kéne?
baráti kör?
nem hiszem el, hogy nem akad valami haverod aki ne beszélne angolul. manapság már két nyelvvizsgával jönnek ki az emberek a középiskolából
azért kiírhattad volna, hogy hol laksz, vagy hol kéne, mert így elég nehéz megmondani ne érzed az iróniáját?...
ja pesti, jó mostmár látom, átfutottam felette, bocs.
"nem hiszem el, hogy nem akad valami haverod aki ne beszélne angolul. manapság már két nyelvvizsgával jönnek ki az emberek a középiskolából" Nem feltétlen jelenti azt, hogy tudják is a nyelvet... :P
Most csaj hiány van vagy ti nem beszéltek angolul. De ha meg nem beszéltek angolul akkor hogy ismerõsöd??
A kérdező hozzászólása: Én kicsit tudok, meg haverok tudnak , de mi a fiú társasággal leszünk többnyire, õ meg egyedül lesz lány (egyikük barátnõje) és jó lenne ha nem mindig pasikkal lenne körülvéve. Legalábbis én így szeretném :) Több hét pasikkal összezárva elég fárasztó lehet sztem :D Egyébként olyan 18-22 közötti lenne jó mert õ 18 éves és a komolyabb lányok közé tartozik :) És én is csak akkor leszek pesten amig õk is, így vidéki ismerõseim vannak csak bár angolul õk se nagyon tudnak :D

Hol találhatok leggyorsabban olyant csajt, aki benne lenne szexkapcsolatban, és elég perverz hozzám? :D

Nem alkalmi dugás kell, arra ott minden szórakozóhely. 21F

Legjobb válasz: hírdess az apródon.

hírdess az apródon.
Mi számít neked perverznek?
Hát én úgy tudok ilyen csajt hogy én is vele tarthatok:D
A kérdező hozzászólása: #2 azt sorolhatnám egy darabig:D #3 ha egyszer partiba vágjuk az még nem szexkapcsolat :D
Mibõl gondolod hogy csak egyszer?:D De hát ha félsz..akkor való igaz nem vagyunk egy kaliber.

Hol találhatok olyan csajt, akit kinyalhatok?

Legjobb válasz: Nyugdíjas otthonban

Nyugdíjas otthonban
hatalmas pacsi!!!
Útszélen...
Hat hogyha igy kezded xD akkor nem fogsz! Elsonel imerkedni, ramdizni, járni, aztán az ilyenek
Engem kinyalhatsz bármikor... said no girl ever! XD
Hat hogyha igy kezded xD akkor nem fogsz elsonek ismerkedj, aztan randi, járás, es ezek is johetnek
Bárhol. Szerintem nem nehéz olyan nõt találni aki vágyik erre, csak akkor ha ez a fõ célod.
ha annyira béna vagy hogy itt kell kérdezgetned akkor sehol amúgy gondolom nem ok nélkül nem találsz valakit aki elmenne veled:D

Csajok! Szerintetek hol találhatnék olyan lányokat, akiket rá lehetne venni csak arra, hogy a lábfejüket kényeztessem? Lábujjaikat, talpaikat stb?

Vannak ismer?seim, de nem tudom, mekkora égés lenne valahogy ezt felhozni nekik. Nem kéne szexelniük velem, csak hagyni, hogy kényeztessem a talpaikat.

Legjobb válasz: Egy swinger klubban. Vannak ilyenek.

Egy swinger klubban. Vannak ilyenek.

Hol találhatok olyan lányt, aki benne lenne 2 pasi 1 csaj felállásban, úgy hogy a srácok is csinálják egymással?

Magyarul valami "biszex" szex féleséget akarok, bár meleg vagyok, de talán kicsit izgatna, ha egy csaj el?tt csinálhatnám egy sráccal.

Legjobb válasz: Engem felizgat két srác együtt, úgyhogy elméletben igen. Két fiatal, helyes, csinos bi srác. Gyakorlatban sajnos most nem aktuális. :)

Engem felizgat két srác együtt, úgyhogy elméletben igen. Két fiatal, helyes, csinos bi srác. Gyakorlatban sajnos most nem aktuális. :)
Kár :(
uristen elkepesztoen izgatna a dolog:D bar itt amennyi olyan kerdes szokott lenni, h bah izgat e ket srac egyutt most nem sok vallakozo van .
a mostani szeretom azt mondta o bennelenne viszont a pasival nem csinalna semmit :( pedig ez csak akkor izgi ha ok is csinaljak es nem csak engem dugnak hallottam am valami szexmozirol ahol pornot neznek es kozben mindenki dug mindenkivel... nah mondjuk oda nem mennek el.
Mintha veled itt én már összefutottam volna, csak jól eltüntél.. 29f
Nem hiszem hogy van olyan nõ aki ilyesmire kíváncsi lenne.
Komolyan ehhez olyan nehéz lányt találni?? Vagy csak nem vagytok szépek és azért? Mert két helyes pasival ezt bármikor... :D
A 70%os már összejött itteni fiúval?
69%... Aki írta hogy kár.
Én + kb. minden barátnõm ilyenek vagyunk. De sajnos már mind foglaltak (gondolhatod- ha a többi csaj 10 pasiból válogathatott, mi kb. 100-ból és akkor még keveset mondok). Fõleg ha a szexuális vonzódásainkat is megismerték. :)
Na velem te összekerülnél:DDDD Én domináns vagyok:DDD 21/L
Te ugye az a fajta vagy, aki chat.hu-n minden lánynak tûnõ emberre ráír, hogy "Lehetek a szolgád?"?
Ép hogy a csajok várják el ezt a férfiaktól. Szóval sehol.
Én ismerek pár ilyet, bár õk is csak 1 órán át hajlandóak megtenni minden kivánságodat.
A többieknek üzenem, hogy a nõknek kellene elszánniuk magukat, hogy felvállalják ezt az oldalukat. Én megtettem, és azt tapasztaltam: a férfiak az esetek többségében nem hogy partnerek ebben, hanem egyenesen szívesen veszik. Sokkal népszerûbbek az ilyen nõk a férfiak körében. (Nem összekeverendõ a fenti típussal, aki mindenért kiveri a balhét!)
Én is hasonló típus vagyok, mint a kérdésben leírt. De egészen fiatal korom óta mindig volt/lehetett volna barátom, most éppen több éves kapcsolatban élek. Ne add fel! Találhatsz ilyen nõt.
Természetesen szegény férfiak a nagyobb vesztesek ebben. Sokszor még azt is kénytelenek végighallgatni, ahogy a nõk lelkiismeret furdalást ébresztenek bennük, büntetik õket a saját be nem teljesült vágyaik, saját feladott életcéljaik miatt. "Rád szántam x évet, mögötted álltam, rád áldoztam az életem és te így köszönöd meg???" Ismerõs? :) A nõ ilyenkor lényegében önmagára haragszik, megkeseredett. Rájött, nem is ezt akarta. De kell egy bûnbak.
ma 19:45: Te nagy igazságra tapintottál rá. Azt hiszem olvastam már néhány helyen a válaszaidat. Van elég élettapasztalatom ahhoz, hogy leszûrhessen azokat a következtetéseket, amiket már felvázoltál. A nõk többsége, ahogyan a férfiak többsége is követi a normákat. A többség nem szeret kilógni a sorból, úgy egyszerûbb, inkább késõbb találja meg a kiskapukat. A férfiaknál ez úgy fest: ne légy papucs. A nõknél meg: ne légy dominánsabb a férfinál. A nõ keres tehát egy férfit, akitõl elvárja, hogy határozott, irányító legyen. A férfi pedig megpróbál keresni egy olyan nõt, aki abszolút nem látszik dominánsnak (pedig a férfiakat nagyon is vonzzák a határozott csajok). A nõk többsége remekül eljátssza ezt, miközben az ég világon mindent õ szab meg. Miután mindkettõ megtette, amit megkövetelt a haza, a nõ szépen elkezdi a kezébe venni a dolgokat. Elõször is hangoztatja, és elvárja, hogy a férfi "Férfi" legyen, rábízhassa magát, irányítani tudjon, felnézhessen rá. Újra megvan amit elvárnak tõle, amit a haza megkövetel. :D Persze, ez a nõ legbensõbb természetétõl idegen. Néha a férfinak is teher. Nem a fordított állapotra célzok, de bizony sok esetben így van. A nõ ezután elkezdi szabotálni az egészet. Mivel belevitte magát egy olyan élethelyzetbe, amire a legkisebb porcikája sem vágyott, nincs az a határozott férfi, aki az útjába állhatna. Mint ahogyan az a furfangos férfi sincs, aki kijátszhatná ezt a csapdát, amit a nõ állít, miközben lázasan azon igyekszik hogy egyszerre feleljen meg a hagyományos nõi szerepnek, és játssza ki azt. A férfi minél inkább "Férfi" próbál lenni, minél dominánsabb akar lenni, a nõ annál kritikusabb vele szemben (itt már lényegében a nõ irányít. "Légy férfi!" "Egy igazi férfi így, meg amúgy viselkedik!" tehát a nõ dönt róla, milyen legyen, és hogyan, de teljesen mindegy mivel a végén úgysem jó semmi). Ha elég a kritikából és a férfi jelképesen az asztalra csap, akkor ez remek ok a válásra, elhidegülésre ("az érzéketlen disznó nem szeret!") Ebbõl aztán nincs kiút. Számtalan kapcsolat, házasság megy emiatt tönkre.
Jelen. :D De már foglalt vagyok.
*nap mint nap **kénytelenek
Különben elõzõeknek írom: jó nagy kamu, hogy a nõk határozott férfit akarnak, a férfiak meg a "nem-határozott" nõkhöz vonzódnak! Én úgy látom, még ott is a nõ irányít, ahol nagyban hangoztatja, neki milyen határozott pasi kell. A pasik meg valójában a határozott csajokra buknak. Minden papucs nõismerõsöm pórul járt, a kutyának se kellettek. Kérdezõ: az elesett, és tartás nélküli kategória azonban tényleg csak az önbizalomhiánnyal küzdõknek jön be, ha nõ, ha férfi az illetõ. Az én párom például talpraesett, van tartása, önbizalma, egész egyszerûen én vagyok a dominánsabb a kapcsolatban. Erre nem azért volt szüksége, mert valami problémája van (nem igen ismerek nála kiegyensúlyozottabb férfit). Hanem ez egyfajta kölcsönös igény volt: én szeretek irányítani, õ meg szereti, ha irányítják, én szívesen teszem, neki bejön, felnéz rám. :) Egyébként tele van a világ ilyen nõkkel. Csak olyat keress, aki fel is vállalja, ne olyat, aki önmagának sem ismeri be. Mivel utóbbi folyton kritizálni, meg manipulálni fog. Tõled várja, hogy határozott légy, irányítsd: de mivel valójában nem erre vágyik, csak belé sulykolták, állandóan szabotálni fogja ezt (hogy úgy tûnjön, te nem felelsz meg a feladatra). A dominanciájukat elfojtó, latensen irányító nõk miatt nap mint szerencsétlen férfiak ezrei élik át mindezt. Közben kénytelen azt hinni a végén, hogy õk a szerencsétlen, alkalmatlan idióták. A jó ég mentsen meg mindenkit az olyan nõktõl. Mert én például mindig azt mondtam, kerek perec: irányító típus vagyok, de ha valakinek nem jön be, hát nem kötelezõ. Játsszunk tiszta lappal. :)
Mindenhol vannak, csak keresni kell.
ott van anyád
Max valami domina hajlamú csaj lenne jó neked, amellett meg totál papucs leszel, a nõk többségének meg határozott férfi kell.
Tudod, a baj hogy ez nem a nõk feladata.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó: nem, csak sokszor totál bizonytalan, elesett és döntésképtelen vagyok.
Egyet találtam már itt, ezen az oldalon. Majdnem, MAJDNEM összejött, még találkoztam is vele, de aztán mégis örökre eltûnt.

Hol találhatnék olyan csajt aki benne lenne 1 kis szórakozásban?

1 kisebb csínytevésr?l lenne szó, de annál durvább h csak úgy az utcán leszólítsak rá vkit :S

Legjobb válasz: Te is jó hobbit találtál nyárra :D

Te is jó hobbit találtál nyárra :D
mégis mire gondoltál?
A kérdező hozzászólása: jó azt úgy értettem h mivel én úgy nézek ki mint 1 fiú, ez nem éppen alkalmas a feladatra és mivel gondoltam h te meg úgy nézel ki mint 1 lány de mint írtad h nem veszel részt benne, ezért írtam h akk add kölcsön a kinézeted... nemtom miért kell rögtön félreérteni mindent és arra gondolni h meg akarlak dugni?? -.- ja, és ha esetleg arra gondoltál, a bõrödet sem akarom lefejteni h magamrahúzzam :DD
a kis játékod nem az, csak ez: 'csak ha idadod a külsõd akk tudom élvezni' nem is tudsz rólam semmit...
A kérdező hozzászólása: jolvan.. de te voltál kiváncsi, most akk ne perverzezz le mert ez nem az -.-
úristen. úgy értettem hogy én lány létemre sem akarok ilyet 'játszani', de ha neked fiúként bejön hajrá, és ne gondolj semmi mögöttes tartalomra te perverz állat:D
A kérdező hozzászólása: ez alatt mit értesz? :O csak ha idadod a külsõd akk tudom élvezni :D
hát.. lány vagyok és akkor neked adom ezt a szórakozásomat:'D élvezd helyettem is:P
A kérdező hozzászólása: miért szerinted csak csajoknak jár ki az effajta szórakozás? :O sztem tök viccesek az ilyesmi szórakozások, a focit meg leszarom az gagyi :D
fiúként ilyet szeretsz játszani, meztelen pasikon röhögni? mi van a focival, sörözéssel, a rendes szórakozási opciókkal?:D fura egy fazon vagy, hány éves vagy?:D :P ja a kérdésre: nem hiszem hogy itt, neten ismerkedni fura:)
A kérdező hozzászólása: Konkrétan még nem találtam ki meg mindig elfelejtem õket de vannak ötleteim ;) csak 1 pl: régebben volt egy haver csaj akivel felmentünk ilyen mint a chatrulett oldalakra ahol van kamera aztán szivattunk fiúkat, persze én csak a háttérbõl röhögtem de mivel látták h végre szóba áll velük egy csaj így nem léptek ki és mindenféle baromságot beadtunk nekik :D sõt még a pucér pasikat is szivattuk :D
én is kíváncsi vagyok:D
Mondd már el hogy mire, mert nagyon érdekelne :D Egyébként néhány barátod csak van, azok pedig ismernek másokat akik talán segíteni fognak :P
A kérdező hozzászólása: Nem durva szivatasokra kell gondolni, csak ilyen kisebb poenokra...
Veletlenul jol beszelek angolul, de nem az en mufajom...szerintem keress valami ertelmesebb elfoglaltsagot magadnak ;)!
A kérdező hozzászólása: jah és angolul beszélõ csajszi kellene..
A kérdező hozzászólása: szivatnánk idegeneket de csaj kell hozzá mert úgy van értelme :)
Nincs nekem bajom vele ha valaki szórakozik de személy szerint úgy gondolom értelmesebben is elfoglalhatnád magad
Itt például... A legtöbb homofób úgyis titkolja magában, hogy ö is meleg vagy legalább bi :D
Lemész szépen a Capellába és úgy adod elõ magad, hogy lássák, zöld a jelzés:)
LOL.XD
Merre lax miylen ezt azt a/P vagy ?? irj levelet 20/F
gyere édes! 89/F
Jól nézel ki, milyik városban élsz?
A kérdező hozzászólása: Elõzõek: Bp.-en lakom. Ja, azt szokták mondani, hogy helyes vagyok...veletek mi a helyzet? :D
xido, te benne vagy?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!