Találatok a következő kifejezésre: Hol találhatok csajt (44 db)

Nincs még elegetek a "hol lehet találni rendes pasit/csajt" vagy "hova tűntek a rendes pasik/csajok" vagy "hol ismerkedhetnék meg jó csajjal" vagy " hol találhatom meg az igazit" kérdésekből?

Plusz a "kit választanátok" - és leírnak 2-3 lehet?séget -? áááááá mert nekem N A G Y O N :S

Legjobb válasz: Szerintem terhes vagy! És nem sellõk nem léteznek de unikornisok igen: " Itt a bizonyíték: http://www.vadallatok.hu/hatterkepek/rinocerosz/rinocerosz_r.. Szerinted ez a válasz hasznos. A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnapelõtt 14:22"

Szerintem terhes vagy! És nem sellõk nem léteznek de unikornisok igen: " Itt a bizonyíték: http://www.vadallatok.hu/hatterkepek/rinocerosz/rinocerosz_r.. Szerinted ez a válasz hasznos. A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnapelõtt 14:22"

Hol találhatok Strap-on kedvelő csajt/nőt/hölgyet?

Esetleg itt van aki kedveli? (Strap-on = Pegging = n? dug férfit) Gy?lölköd?, okoskodó kedves férfiemberek véleményét el?re is köszönöm, de nem kifejezetten érdekel :)

Legjobb válasz: A mostani baratnom epp ilyen. De nem mondom meg hol talalhato a menyecske ;) . Nagyon ra akar beszelni egy strap on menetre de meg nem vagyok teljesen meggyozve. :)

A mostani baratnom epp ilyen. De nem mondom meg hol talalhato a menyecske ;) . Nagyon ra akar beszelni egy strap on menetre de meg nem vagyok teljesen meggyozve. :)
Prosti?
A kérdező hozzászólása: Hehe... nekem van benne 3 év tapasztalatom, és kifejezetten imádom... tudom javasolni neked is :) Más esetleg?:P Aki nõbõl van?:P
A kérdező hozzászólása: Fizetni szexért... ugyan már...Erre azért nincs szükségem, és nem is tenném meg soha :P
A kérdező hozzászólása: Ja, azt nem írtam, le, hogy 24éves vagyok.
Lehet, hogy ismerlek, de bár ne lenne igazam :)
A kérdező hozzászólása: Biztos, hogy nem ismersz.

Hol találhatnėk ilyesmi csajokat? Kėp

Magyarország kilöve!!!itt nincsinek ilyen szėp csajok ( szerintem)....meg sem közelitik...

Legjobb válasz: Én meg ilyen csajokat keresek: [link]

Én meg ilyen csajokat keresek: [link]
A kérdező hozzászólása: Mindenkiröl kėszülnek rossz kėpek... olyanok hogy magadra se ismersz!!! Meg amugy sem az a nö akit linkeltėl.
az oké, de a való életben nincs retus és a sminket is le kell néa mosni. akkor mit csinálsz? kidobod?
[link] és de, ugyan az a két csaj.
A kérdező hozzászólása: Ez egy rosszul sikerült kėp... mėg a ebböl a rossz kėpböl is kilehet venni hogy szėp... formás kis orr, szėp szem, csokos száj, formás arc...csak hát nem egy elônyös kėp, amit linkeltėl.
Kérdezõ te hülye vagy, mint a f_szom. Ezért nincs csajod, beszélhetsz mellé és m mondhatsz amit akarsz te gyökér!
A kérdező hozzászólása: Bagoly mondja verėbnek... Ja ės ėn nem vagyok olyan mint, egyesek.. akiknek mindegy, csak nöböl legyen.
barátaim! Magyarországon vannak a legszebb nõk! a képen látható lányhoz hasonlót is találhatsz, de szebbet is:)
A kérdező hozzászólása: 21.Ja persze...ėn nem igy látom ės kėsz...
[link] [link] [link] [link] hogy mennyit számít a retus meg a smink... én nem akarlak meggyõzni, csak megmutatom neked. a valóságban továbbra sincs se retus, se profi smink, se beállított fények. ezért nem látod szépnek a körülötted lévõ csajokat. de gondolom te az a faja vagy, aki a szexet is pontosan úgy képzeli el, ahogy azt a pornóban látja. az ilyenekbõl van a hatalmas pofára esés.
20, kérdezõ: F.aszt, mi az hogy csak nõbõl legyen? Nézd, itt egy értelmes skála, ahol a nõi szépség kb. 1-tõl 10-ig skálázva van. [link] Te 9-es csajokról ábrándozol. Közben meg a férfiak 99%-a már 6-os kinézetûvel is örömmel dug és a 7-essel meg úgy érzi hogy megfogta az Isten lábát. Az 1-4-gyel meg senki nem dug szívesen.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szėp:)
[link] kérdezõ: ez ugyan az a csaj, mint akit te linkeltél, csak éppen smink és retus nélkül. ennél még én is szebb vagyok.
hát én nem tudom, de kimegyek az utcára és egy halom szép nõ meg lány jön velem szemben, te konkrétan melyik anyámf-sza kis tanyán élsz? Kecskékkel laksz, vagy mi?
Gondolom te meg olyan vagy hogy lemész a bányába oszt feljön a szén.
Kis szarosokk ezeket a.mesében találni
Isten lássa lelkemet, de az anyám legkisebb húga "ilyesmi csaj".
A kép full photoshop, ha 30 percre kimegyek az utcára találok ennél szebb lányokat :)
A kérdező hozzászólása: 1.Komoly... itt magyarországon te sem fogsz ilyet találni:)
1-et már találtam:D (1-es vok)
Magyarországon vannak a legszebb nõk! Az hogy te nem találsz az a te bajod!
Nem jársz el eleget/Szar helyen keresgélsz. Ha nem ennek a csajnak a konkrét klónjaira gondolsz, hanem hozzá mérhetõ szépségû nõkre, akkor sok van belõlük. Persze lehet hogy csak minden 2000. ember ilyen (beleértve férfit, nõt, kisbabát, nyugdíjast), de vannak. Kereshetnéd pl. olyan helyeken, ahová magas státuszú, gazdag férfiak is járnak. +Mutathatnál errõl a csajról is egy randomabb képet. Nem olyat, ami a legújabb Loreál ránctalanító krém reklámfotózásán készült. Ez pont ugyanolyan, mint hogy a poreszekben izomtiborokkal dugó hatalmas csöcsû prostik sem ugyanúgy néznek ki, ha az utcán jönnek szembe, mint a felvételen.
Menj Nigériába, ott találsz neked valókat!
A kérdező hozzászólása: Fuuu de viceeeees:O
Nyilván, azért nincs barátnõd, mert nincs elég szép csaj.... lol. Eddig ez a legújabb. Te sehol :D
http://WWW.szorakozz tobbet, jarj ki megtobbet es talalsz olyan csajokat.hu ;)

Hol találhatok olyan szex videókat, amiben magyar csajok vannak?

Tehát ilyen házi készítés? pornóvideók is jók, csak magyarul beszéljenek benne.

Legjobb válasz: Engem is ilyen érdekelne, hogy a csaj magyarul magyarázzon ,hogy "kefélj meg" stb... De szerintem ilyenbõl már olyanok vannak csak amik 15éve készültek azok meg nem nyerõk...

Engem is ilyen érdekelne, hogy a csaj magyarul magyarázzon , hogy "kefélj meg" stb... De szerintem ilyenbõl már olyanok vannak csak amik 15éve készültek azok meg nem nyerõk...
Tube8-on keresõbe beírod hogy Fakeagent. Fakeagent alapból magyar és jó pár magyar lánnyal készített videót.

Hol találhatok és mennyiért tokot magyar katonai csajkára?

http://www.armyuzlet.hu/uploads/prod/01_1087.jpg Erre a csajkára kellene a tok!

Legjobb válasz: Ilyen csajkám vanyik nékem es... Engem is érdekel!

Ilyen csajkám vanyik nékem es... Engem is érdekel!

Hogyan kell csajt csiklójánál felizgatni? Hol található a csikló?

Ujjazás, G-pontos kényeztetés már megy, de a csikló-kényeztetésben még nincs tapasztalatom. Hol van és hogyan kell csinálni?

Legjobb válasz: Ott van ahol a legjobban élvezi a csaj. Nyalogasd, vagy izgasd ahogy akarod.

Ott van ahol a legjobban élvezi a csaj. Nyalogasd, vagy izgasd ahogy akarod.
A háta közepén xD Kamu kérdés...xD
Hát itt nem az biztos...
el lehet, de nem kell, szerintem nem gáz, vagy ciki, h még szûz az illetõ 17 évesen! Én olyannak tartogatnám magam, aki érdemes rá, és akivel szerelembõl történne meg... legalább az elsõ...
Mindenek elõtt, amit tudnod kell a szüzesség elvesztésérõl, hogy nincs mit elvesztened. Közhiedelemmel ellentétben ez nem egy olyan örökölt tartozékod, ami abban a pillanatban, amikor szexelsz belecsúszik egy szakadékba és te integetsz neki: Viszlát szüzességem! Örülök, hogy ismertelek... Ezen felül már 10-11 éves korodban tapasztalhattad, hogy ha meglátsz egy kívánatos testet, akkor merevedésed lesz. Ilyen szempontból már akkor is képes lettél volna a szexuális debütálásra. Ami inkább fontos kérdés, hogy: - = ] Mikor állok készen? [ = - Nincs egy lista arra, mikor állsz készen! Ezt onnan tudhatod, hogy belülrõl megérzed. Van néhány jele, hogy kész vagy pl: már kívánod, vagy izgatott vagy miatta / olyannal akarod csinálni, aki számodra a megfelelõ. Ezt saját magadért csinálod és nem azért, mert menõ akarsz lenni. Ez nem a szerelmed bizonyítéka. Akkor állsz készen, amikor te veszed át az irányítást és már tudod, miként kell irányítani. Készen állsz, ha tudod, miként védekezz nemi betegségek és terhesség ellen. Készen állsz, amikor a partnereddel már megvolt a szexrõl való beszélgetésetek. Soha ne feledd! Nem kell sietni. Ne félj, erre van elég idõd és rengeteg alkalmad lesz még gyakorolni. Itt nincs határidõ!

Csajok! Ezt a nadrágod hol találhatom meg?

Milyen márka és hol vásárolató meg?Elõre is köszi! Pusz!

Legjobb válasz: *ezt a nadrágot bocsika elírtam...

A kérdező hozzászólása: *ezt a nadrágot bocsika elírtam...
melyik nadrágot?
A kérdező hozzászólása: hopsz, nem tudom mi van velem.... itt a link: [link]
Keresgelj ebayon!

Hol találhatnék egy perverz csajt?

27F

Legjobb válasz: A Tejútrendszerben az Orion-kar belsõ peremén, a Tejútrendszer középpontjától 25 000 ± 1000 fényévre középpont irányával mintegy 60 fokos szöget bezárva haladó G2-es típusú csillag harmadik bolygóján

A Tejútrendszerben az Orion-kar belsõ peremén, a Tejútrendszer középpontjától 25 000 ± 1000 fényévre középpont irányával mintegy 60 fokos szöget bezárva haladó G2-es típusú csillag harmadik bolygóján
A kérdező hozzászólása: Már ketten vagyunk... Na szóval imádja a creampie-t az analt az oral-t és a csókolózást, simizést ölelést, pisizést, nyalást.. ;p
Hogy legyen akivel a mocskos perverz fantaziamat megosszam. Ezt csak azert mondom, mert engem is erdekelne. Varom a nagy Õ jelentkezeset.:D
Minek neked pervez csaj?
A kérdező hozzászólása: Az hát... Vele nem csajozom..
megmondo007 ez jo volt.:D te autista vagy amugy, hogy ennyire vagod a csillagaszatot?
Bed beach
A kérdező hozzászólása: Budarsten tudom hogy a bad Beach hol van csak még nem voltam lent.
A kérdező hozzászólása: Mi az az smspixien..? :)
a napiszaron eleg van. de eloszor is hol laksz ha annyira keresel?
Bed Beach egy szórakozóhely a hajógyári szigeten, szóval igen. Komolyan írtam. (Keress rá facebookon)
smpixien :D
A kérdező hozzászólása: Ez komoly..? :)
ohoooo benne lennék, de sajna fiatal is vagyok hozzá és messze is lakom :( pedig vágyom egy olyan kapcsolatra ahol minden perverz vágyamat kiélhetem

Hol találhatok leggyorsabban olyant csajt, aki benne lenne szexkapcsolatban, és elég perverz hozzám? :D

Nem alkalmi dugás kell, arra ott minden szórakozóhely. 21F

Legjobb válasz: hírdess az apródon.

hírdess az apródon.
Mi számít neked perverznek?
Hát én úgy tudok ilyen csajt hogy én is vele tarthatok:D
A kérdező hozzászólása: #2 azt sorolhatnám egy darabig:D #3 ha egyszer partiba vágjuk az még nem szexkapcsolat :D
Mibõl gondolod hogy csak egyszer?:D De hát ha félsz..akkor való igaz nem vagyunk egy kaliber.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!