Találatok a következő kifejezésre: Hol találhatok 3 (57 db)

Ha éppen nincs melléküldetésem a Fallout 3-ban hol találhatok vagy mit csinálhatok?

Legjobb válasz: Igazából bárhol. én azt szoktam csinálni ha kifogyok, hogy kiválasztok egy random irányt és arra elindulok. A legjobb esetben találok egy még kipusztítatlan metrót/területet, vagy egy embert/házat aki/ahol ad küldetéseket. amúgy sokat segítene ezen a kérdésen ha elmondod hogy a történetben hol jársz és hogy eddig milyen nagyobb helyeket fedeztél fel.

Igazából bárhol. én azt szoktam csinálni ha kifogyok, hogy kiválasztok egy random irányt és arra elindulok. A legjobb esetben találok egy még kipusztítatlan metrót/területet, vagy egy embert/házat aki/ahol ad küldetéseket. amúgy sokat segítene ezen a kérdésen ha elmondod hogy a történetben hol jársz és hogy eddig milyen nagyobb helyeket fedeztél fel.
szerintem ezt az oldalt bögészd át és tuti találsz elfoglaltságot.[link]

Amnesiában hol találhatom meg a 3. összetevőt a bájitalban ahol egy félig holt csávó kér mielőtt összeraknám a gömböt?

Azt kéri a csávó hogy szerezzek neki és segítene vagy valami ilyesmi.. Egy üveg vér és valami virágnak a magja van meg.

Legjobb válasz: Hú, régen volt már... De mintha Vitae-t(üveg vért) meg gombát a Choir (kórusban lehet megtalálni) A Kearn nyálát: a közelbe van egy kút. A combot vagy valami húst amit korábban megszereztél kell kombinálnod a kötéllel és azt leereszteni. és kapsz egy csontot amit rajta lesz a nyál. Remélem tudtam segíteni=( (ha nem megy youtube a barátod sok végigjátszás van fent)

Hú, régen volt már... De mintha Vitae-t(üveg vért) meg gombát a Choir (kórusban lehet megtalálni) A Kearn nyálát: a közelbe van egy kút. A combot vagy valami húst amit korábban megszereztél kell kombinálnod a kötéllel és azt leereszteni. és kapsz egy csontot amit rajta lesz a nyál. Remélem tudtam segíteni=( (ha nem megy youtube a barátod sok végigjátszás van fent)
A kérdező hozzászólása: Köszi sikerült :D

A sims 3-ban Kínában hol található meg a mágikus tárgy?

Óriás sziklák összezúzására alkalmas tárgy.

Legjobb válasz: En mar megtalaltam,de mar nemtudom hol.Azt tudom biztosan ez a targy egy fejsze es falra van felakasztva.Ja es sok sok csapda veszi körül es sok lepcsön kellett lemennem.szoval bonyolult.

En mar megtalaltam, de mar nemtudom hol.Azt tudom biztosan ez a targy egy fejsze es falra van felakasztva.Ja es sok sok csapda veszi körül es sok lepcsön kellett lemennem.szoval bonyolult.
A kérdező hozzászólása: Hát azért jó lenne tudni merre fele van:D
Kutass!!!

Az én The Sims 3-am verziója 1. 0.615. Hol találhatok hozzá patchet?

mondjuk 1.0.631-eset?

Legjobb válasz: beirod google ba hogy sims 3 1.0.631 patch download

beirod google ba hogy sims 3 1.0.631 patch download

Hol találhatók megbízható, működő JAVA alkalmazásokat Samsung Star 3-as telefonra?

Hol találhatok játékokat, esetleg programokat (ebook olvasó/ szöveg viewer), amik rendesen működnek ezen a telefonon? A felbontás: 240x320. Már mindenhol próbáltam, nagyon ritka, mikor működik, általában errort mutat, vagy túl nagy, vagy internetes hozzáférés kell hozzá. A legrosszabb esetben orosz nyelvű XD.. Hozzáteszem, hogy jelenleg nem tudok telefont cserélni!!

Legjobb válasz: http://java.mob.org/ itt kereshetsz akármilyen játékot Samsung Star 3-ra!!

http://java.mob.org/ itt kereshetsz akármilyen játékot Samsung Star 3-ra!!

Ha elindítom a Sims 3 Egyetemi éveket azt írja ki, hogy Hiba lépett fel az alkalmazás indítása közben. Bővebb információt a Naplóban olvashatsz. Ilyenkor mit kell csinálni vagy hol találhatom a naplót?

Legjobb válasz: Amikor az indítópanelre rámész vagy amikor már indítod? Mert ha csak az indítópanelre mész rá akkor egyszerû a megoldás menj a: Sajátgép/C meghajtó/program files/electronic arts/the sims 3 egyetemi évek mappába azon belül: game/bin és keres olyasmit, hogy TSW3 és azt indítsd. Ez arra is megoldás lehet ha az indításnál írja ki az indítópanelen :D

Amikor az indítópanelre rámész vagy amikor már indítod? Mert ha csak az indítópanelre mész rá akkor egyszerû a megoldás menj a: Sajátgép/C meghajtó/program files/electronic arts/the sims 3 egyetemi évek mappába azon belül: game/bin és keres olyasmit, hogy TSW3 és azt indítsd. Ez arra is megoldás lehet ha az indításnál írja ki az indítópanelen :D

AZ Alien vs. Predator 3 (2010) -hez hol találhatok módokat amiket fel lehet telepíteni vagy csak másolni?

MERT találtam egy olyat hogy TVcold.en meg TVhot.en de nem tom hogy hova másoljam be ?ket hova kell?

Legjobb válasz: AVP 3-hoz konkrétan még nincsenek nagyon modok, legalábbis tudtommal senki nem gyûjtötte õket össze. Esetleg nézz körül a Steam fórumban.

AVP 3-hoz konkrétan még nincsenek nagyon modok, legalábbis tudtommal senki nem gyûjtötte õket össze. Esetleg nézz körül a Steam fórumban.

Hol találhatnék milyen név alatt 3-3, 5 péniszre condom? (lehetőleg szeretném ha egy drogériában megtudom venni.14/F

Mellesleg kérnem a normális válaszokat...és megel?zlek titeket nem gyereknek való a szex...eztis pls. ha van megoldás a problémámra kérlek segítsetek.

Legjobb válasz: http://lmgtfy.com/?q=kis+m%C3%A9ret%C5%B1+%C3%B3vszer

uh :D
3-3, 5 péniszre condom???? 3 mi? darab? méter? kiló? Persze sejtem hogy centi vagy inch. De persze ez ont nem elég... Jah és tudom, hogy neked kurv*ra nem számít, de 14 évesen ne... Fõleg ennyi ésszel... 20/F
A kérdező hozzászólása: Úgy értettem 3, 5 cm átmérõre..bocs.:S
Hogy mérted meg az átmérõjét? O.O Átszúrtál rajta egy vonalzót? Szépen mérd le a kerületét egy madzaggal, és onnantól már egyszerûbb lesz a keresés, mert a gumikra is azt írják rá :)
olyasmivel még nem próbálkoztál, hogy odamentél egy eladóhoz és megkérdezted tõle? persze. égõ. de valamelyik biztosan tud segíteni nem gondolod? ha meg ezt nem merted megcsinálni, akkor addig ne b.ssz addig amíg a legkisebb gumi rajta nem marad a farkadon...
okostojás, a gumira átmérõ van írva, nem kerület. Gondolkozz már ember!!! 56 mm kerületnek az mekkora lenne már????
Keresd fel a Rosmann üzletek egyikét, és ott keresd azt az óvszert, aminek a márkája Preventio. Ez elvileg passzol a méretedhez.

Hol találhatom meg azt a beszédet, amelyben Orbán azt mondja, h nem csak az ország 2/3-nak, hanem 3/3nak szeretne miniszterelnöke lenni?

Ha tudjátok, légyszíves linkelétek be:) Nagyon fontos lenne! Köszönöm

Legjobb válasz: Szerintem ilyent nem mondott, vagy lemaradtam valamirõl?

Szerintem ilyent nem mondott, vagy lemaradtam valamirõl?
Szeretne õ sokmindent épp csak sosem jön neki össze semmi. Most megint úgy ki lesz baxva hogy a lába sem éri a földet.
A kérdező hozzászólása: Imádlak
Azért így kiragadni egy mondatot kicsit ferdítés, mert így önmagában lehet pejoratív értelme is. Egyébként ha jól emlékszem, az új kormány hivatalos bejelentésén mondta ezt. Egyébként ez arra vonatkozott, hogy Orbán nem csak az ország 2/3-t, hanem 3/3-t szeretné támogatni.
Én anno az RTL honlapján láttam, ott keresgélj. Egyébként a választás elõtti utolsó kampánybeszédrõl van szó.
A pontos beszédet nem találom. Részlete itt van: " "Az én számomra a választás második fordulója nem a kétharmadról szól, hanem a háromharmadról" - folytatta beszédében Orbán Viktor. Értékelése szerint ugyanis nagy egységet kell létrehozni, mert minél nagyobb az egység, annál gyorsabban tud az ország kilábalni a bajból és mindez annál kisebb költségbe kerül. " http://www.fidesz.hu/index.php?Cikk=149316
A kérdező hozzászólása: Biztos, h mondott. Csakszövegben kéne vhogy megtalálnom.
A kérdező hozzászólása: jó, oké én ezt értem. De szükségem lenne, arra a beszédre.
:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!