Találatok a következő kifejezésre: Hol találhatnék való (167 db)

Hol lehet a 80-as, 90-es években kapható Buci babát még megvenni? Hol találhatnék valakit, aki adna el ilyet?

Legjobb válasz: http://gportal.hu/gindex.php?prt=260311&pg=11009198&pmid=116.. ezen az oldalon, balkéz felõl találsz egy olyan menüpontot hogy keresem. ott érdeklõdj. nekem is van_))))))

http://gportal.hu/gindex.php?prt=260311&pg=11009198&pmid=116.. ezen az oldalon, balkéz felõl találsz egy olyan menüpontot hogy keresem. ott érdeklõdj. nekem is van_))))))

Hol találhatnék valakit, aki segítene nekem matekban?

pótvizsgára készülök és nem értem annyira

Legjobb válasz: Nagyon szívesen segítenék, de ez neten nem biztos hogy megy. Hol laksz? Mikor van a pótvizsgád?

Nagyon szívesen segítenék, de ez neten nem biztos hogy megy. Hol laksz? Mikor van a pótvizsgád?
A kérdező hozzászólása: hát most lesz :S de nem sok esélyem van rá :) msned van ? mert ha van akkor leirhatod mert itt nehézkés lenne
Szia! Hétfõn tudnék segíteni, de írok neked privit, hátha még szükséged van rá.

Hol találhatnék valakit, aki hozzám jön feleségül?

Gondolkodtam ebben az iránifeleség.com-ban, de nem tudom,hogy ez csak a filmekben találják ki, vagy tényleg létezik.

Legjobb válasz: Irániba nem tom hogy van-e de vietnámi, thai és orosz verziójáról hallottam már.

Irániba nem tom hogy van-e de vietnámi, thai és orosz verziójáról hallottam már.
rajongok a formaegyér'- brrr zúúú brrr zúúúúú brrr -jó leszek! egy kicsit a felsõ határon túl, de mégsem 6 éves, ami kizárva 89L (igen, még L -kivártam az igazit!)
A kérdező hozzászólása: ma 16:32 Dehogyis, hát én viszem el Õt, én fizetek, csak ilyen formán, és nem pénzben. Mivel senki nem jelentkezett, ezért jószívû leszek és lejjebb viszem a korhatárt: 17-28 közötti csinos lányok jelentkezését várom "buggyant buksza" jeligére!
Elviszed a Kaukázushoz meg Párizsba, de nem pénzbõl? Akkor játékpénzbõl? :D Amúgy szerintem neked a nagy Õ-be kéne menni, ott osztogathatod a rózsákat a csinos lányoknak :D
Ez neked miért jó? :D
A kérdező hozzászólása: ma 17:01 De nyilván pénzbõl, csak arra értettem, hogy nem pénzzel fizetek. Effektív nem a pénz a lényeg, hanem a kaland. Miért jó ez? A kérdés az, hogy miért ne? :)
Szóval a kaland élteti majd a jövendõbeli házasságodat :) Végül is! Nem ítéllek el, én mindig úgy gondoltam az él igazán tartalmas életet aki világot lát. De persze ez csak az én véleményem.
A kérdező hozzászólása: [link] Aki mégis meggondolná magát írjon, és megkérem a kezét PM-ben! Puszi!
"csak nõs akarok lenni egy ideig" Miért csak egy ideig? Örökre szól a házasság. Kijaza koczkásmelltartós bula ottand? 89L
Vagyis te nem feleséget akarsz, hanem egy nõt, aki egy darabig fizet egy selyemfiúnak a szexért, és elviszi ide-oda.
A kérdező hozzászólása: Ott van az F1, de ez csak egy példa volt, a programok közös megegyezésen alapulnak, és a józan ész határain belül. Nyilván nem megyünk el Nepálba megmászni az Annapurnát, de mondjuk a Kaukázus még belefér,
Jó pofa vagy! :) Tudod milyen vagy? Mint aki most pottyant ki egy dél-amerikai szappanoperából :) De miért pont Mogyoród?
A kérdező hozzászólása: Mondjuk én rövid úton el is válnék, csak házas akarok lenni egy ideig,
Tegyél ki ide magadról 1 képet!És mondd el, hogy neked mik az elképzeléseid!Tudok valakit aki férjet keres!!!!! :-)
Bocs akkor semmi!
ebben mi a fantázia?
Kérdezõ (#2), akinek magyar állampolgárság kell, az pont ilyent keres... igaz a 80-as években volt ennek divatja, még nagyjából egy személyautó akkori árát is kifizették volna neked a Ceausescu uralma elõl menekülni akarók egy névházasságért - de szerintem most sem teljesen reménytelen.
Itt vagyok!
Érdekházasságról van szó? :) Bár jönne egy milliomos és elvenne engem is :D
A kérdező hozzászólása: Nem, csak nõs akarok lenni egy ideig. Találkozunk, összeházasodunk, tudjátok hogy megy ez... Nos akit keresek: Nem baj, ha kicsit buggyant, bár nyilván józan ésszel ebbe ki menne bele! Legyen 19-28 között, mert hát mégsem egy 6 éves kislányt akarok elvenni, bár van az a kultúra. Fizetni nem fizetnék semmit, viszont lefektetnénk a kötelezettségeim a házasságért cserébe. Vagyis közös megegyezéssel elmennénk ketten olyan programokra, mit én fizetnék.Pl. én jó ideje az F1-re akarok kimenni. Reggel felpattanunk a motorra és Mogyoródon kötünk ki. Vagy, teszem azt egy ideje el akartam repülni Párizsba, hát elrepülnénk. Ilyen és ehhez hasonló "fizetségre" gondoltam.
A kérdező hozzászólása: A volt feleségem, de õ már a múlt, csak néha összejárunk dugni, meg a pénz kell neki mindig! Én csak egy kis romantikát akartam, egy kis összebújást, de a házasság is jó buli, így a kettõt miért ne egyszerre?!


Facebookon kiírod?
Több ezer ember ott lesz, ne aggódj, nem leszel egyedül
A kérdező hozzászólása: De akinek szinten nincs senki aki akar jönni olyan kéne meg facen nem vagyok és lány kéne mert a pasiktol tartok. Félek kimenni egyedül
Én is ki szeretnék menni ma a Szigetre, de sajnos nem tudnak jönni a haverok velem. Menjünk együtt! :D

Hol találhatnék valakit aki nem pszichológus de ért a lelki cuccokhoz és ki bírna kezelni az exemből?

5 éve bele vagyok zúgva egy pasiba. Ne gondoljatok csodára, egy tajparaszt, úgy néz ki mint Mr. Bean, olyan fejeket is vág mint Mr. Bean és pszichopata. Miután szakítottunk, időnként kavartunk egymással de egy éve már hogy nem beszélünk. Azóta nem kerestem, gondoltam elfelejtem de nem tudom. Mindenféle pasikkal randiztam azóta, már gyűjteményem van a f.os randikból, kipipálhatom kb. az összes pasitípust, de nem ez volt a cél. Szeretnék találni valakit akibe újra bele tudok szeretni, de ehhez el kell felejtenem "Mr. Bean-t". Van valami oldal ami ezzel foglalkozik, vagy ilyen ingyenes netes önjelölt pszichodoki? Nincs pénzem szakemberre és őszintén bevallom, sajnálnám és tőle.

Legjobb válasz: sztem neked nem pszichológusra van szükséged hanem egy másik pasira és kész...csak még nem találtad meg a hozzád illõt:D

sztem neked nem pszichológusra van szükséged hanem egy másik pasira és kész...csak még nem találtad meg a hozzád illõt:D
Ez benne van a dologban ez ezzel jár, nem biztos hogy az elsõ pasi lesz az aki szembejön veled. A pasik meg gondolom hamar beléd esnek. De ezt nem tudod kivédeni.
A kérdező hozzászólása: Jártam futni, aztán egy idõben táncolni is. Csak az a gond hogy mindig elképzelem hogy dejó lenne ha ott lenne. egy ördögi kör
A kérdező hozzászólása: mármint olyat mint az exem? egy idõben kerestem de letettem róla. Általában leszólítanak a pasik és akkor randizok velük miért is ne hátha - alapon, csak soha semmi (jó) nem sül ki belõle. De volt hogy nekem tûnt szimpinek pasi és akkor le szoktam szólítani és velük is randizok. Az viszont kínosabb, mivel rájövök hogy mégsem lesz belõle semmi és akkor én hívtam meg h.lyítettem be a szerencsétleneket hogy na, talán.
Akkor elmész futni... mindegy, csak foglald le magad valamivel! Ismerkedj, egy új kapcsolat is kihúzhat a dologból... :)
Élõben keresel ilyen embert?
A kérdező hozzászólása: a barátokkal jókat iszunk meg dumálunk, de ha egyedül vagyok úgyis eszembe jut. nem lóghatok napi 24-ben a nyakukon na.
barátok...
lehet, hogy van ilyen oldal, én nem tudom. de kukkants be az nlcafe.hu-ra. ott mocskos sok csaj-nõ fórumozik, hátha tudnak valamit neked.
A kérdező hozzászólása: jó, ha kipróbáltad és hatott, akkor írok privátot hogy szerezz nekem is ;)
2 doboz nyugtató egyszerre...:D
A kérdező hozzászólása: én tisztában vagyok önmagammal meg bírom is önmagam. ez a pasis dolog csak, ami mégsem az igazi. csak már túl hosszú ideje próbálok tisztában lenni ezzel és kezdem feladni.
Dehogy kell beleszeretned màsba, felejtsd is el! Inkàbb önmagad kellene megtalàlnod!!!
A kérdező hozzászólása: á, volt akivel fél évig is elhúztam az ismerkedést, éjjeleket átdumáltunk, aztán meg 2 hét járás után nem bírtam tovább. :/
nem kiszeretni kell belõle, hanem beleszeretni egy másikba. ahhoz meg idõ kell.
A kérdező hozzászólása: ha te mondod :D én az összesnek esélyt adtam aki szembejött az utcán és leszólított, de valahogy ez sem a jó stratégia, így se tudok kiszeretni belõle
Én tanultam egy ideig pszichológiát, és az emberek is eléggé érdekelnek, szóval, ha gondolod leírhatod privátban a történeted, és igyekszem segíteni.
Én hasonló helyzetben vagyok, és nem megoldás, hogy találjon mást, mert azért nem talál, mivel foglalt a szíve-lelke.... De az idõ tényleg segít rajta. De vagyunk így néhányan, akinek több kell mint 1 év. Nyugi, türelem. És ne randizz erõbõl.. Adj idõt magadnak! Ráérsz, nem? Amíg azon görcsölsz hogy elfelejtds, nem fog menni!

Hol találhatok valakit, aki véleményezi a könyvem?

Írtam egy-két könyvet, és az egyiket nagyon szeretem, a "legjobb" történetemnek gondolom, de még senki sem látta, mivel nem nagyon szoktam mutogatni, nem hiszek abban, hogy a barátok képesek őszinte véleményt mondani, én olyan embert szeretnék, aki a nyakamba zúdít mindent, rosszat, esetleg jót. Viszont nem tudom, hogy ez hogy működik, be kell-e adni valahová a művet, esetleg az interneten lehet keresni valakit, aki ilyennel foglalkozik... Valaki nem tudja pontosan, hogy működik ez a dolog?

Legjobb válasz: Mirõl szól? Milyen hosszú? Ha felkelted az érdeklõdésemet, és mondjuk 2-300 oldalas, akkor vállalkozom rá.

Mirõl szól? Milyen hosszú? Ha felkelted az érdeklõdésemet, és mondjuk 2-300 oldalas, akkor vállalkozom rá.
Ahogyan én is :) Egyébként ez így mûködik, ismeretlen, interneten talált embereknek elküldöd, akik vállalják, hogy elolvassák és véleményezik. Természetesen sokan szerzõdéssel csinálják, hogy az olvasó nehogy aztán kedvet kapjon, és sajátjaként csináljon pénzt belõle... továbbá kell igazolás ügyvédtõl, hogy ez a te szellemi terméked, dátumokkal, miegymással alátámasztva, hogy a tesztolvasó ne élhessen vissza vele. Szeretek olvasni, és vállalnám is a teszolvasást, ha elmondod privátban akár, hogy mirõl szól, nagy vonalakban a történet, milyen stílus, mit tartalmaz. Úgy értem nem árt jelölni, ha 18+ tartalom, esetleg slash, gyilkosság, erõszakos tartalom, természetfeletti, fontosabb szereplõ halála, dark téma, vagy ilyesmi van benne, milyen a nyelvezete.
Én mindenesetre szívesen segítenék. :)
Itt is, ott is. :) Ha gondolod, és írsz privátban, én is szívesen véleményezem. :)
Hát küldd el néhány kiadónak! Vagy ha már így jelentkeznek véleményezni itt a többiek akkor én is beállnék a sorba! :D
Küldj nekem egy részletet magánban (max. pár oldalasat), ha felkelti az érdeklõdésemet, jöhet a többi része is.
Elküldenél nekem is egy részletet? :) És ha sok embernek tetszett vagy beadnád valahova: http://www.cicerokonyvstudio.hu/Elerhetoseg/

Www. Mesterkepzo-iskola.hu szakkepzes nyiregyházán hol található? Valaki valamit róla pl koli iskola meg hogy mennyi kb Gazdasági infóra mennék tanulni (2013 tanév)

szeretném megtudni milyen az iskola és hol található nyiregyházán A mesterképz? középiskola és szakiskola

Hol találhatok valakit, aki rendelne nekem Ebayről?

Én nem értek hozzá, még egy nyomorult PayPalt sem tudok csinálni. Csomó ismerősöm végigkérdeztem, de ők meg nem szoktak onnan rendelni. Köszi!

Legjobb válasz: Segítek :) Írtam privátba...

Segítek :) Írtam privátba...
Ha nem kapnád meg az üzenetet írj rám privátba ! A segítség talált meg téged :)
Szia! Facebokkon rádírtam de nem válaszolsz :/ ha gondolod majd írsz

Hol találhatok valakit aki eljár velem kondiba?

Legjobb válasz: Akár itt is. Nemed - korod - koordinátáid?

Akár itt is. Nemed - korod - koordinátáid?
Ha Bp.i vagy (nem Budai oldalon ) akkor lehet róla szó :) 19/L
A kérdező hozzászólása: igen budapesti , lány 20 éves
na látod megy ez mint az ágybahuhogás. am már ha így összejöttetek csajok, boldog nõnapot :)
Egy füst alatt elintézed az összeset, mi? :D (egyébként köszi) :)
Boldog nõnapot csajok! :) Például én a 12.kerületbe járok , nyugodtan eljöhetsz velem ha van kedved hisz szeretek ismerkedni, szeretem a társaságot :) Amúgy 17/F :)

Ez egy nagyon vicces honlap! Hol található? Valaki?

http://www.youtube.com/watch?v=hKAZ21ZT5Wc Cigányhoroszkóp Ha tudja valaki a honlapot írja meg, legyen szíves!

Legjobb válasz: Írd be google-ba.

Írd be google-ba.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam...de nem találtam.
Nõnek jó nagy melle van, valaki tudja hol lakik?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!