Találatok a következő kifejezésre: Hol találhatnék szállást Gödöllőn, vagy a közelben (1 db)

Hol találhatnék olcsó szállást Gödöllőn, vagy a közelben?

Külföldr?l jönnénk esküv?re 25-en és szeretnénk kb. 2 éjszakára szállást találni. Tudna valaki segíteni ebben?

Legjobb válasz: Én ezt ajánlanám: Mater Salvatoris Lelkigyakorlatos Ház és Konferencia Központ Gödöllõ Honlap: www.matersalvatoris.hu Nagyon Hangulatos hely szerintem korrekt árakkal Elérhetõség: Cím: 2100 Gödöllõ-Máriabesnyõ, Kapucinusok tere 3. Tel.: 28/510-740, 30/999- Fax: 28/510-742

Én ezt ajánlanám: Mater Salvatoris Lelkigyakorlatos Ház és Konferencia Központ Gödöllõ Honlap: http://www.matersalvatoris.hu Nagyon Hangulatos hely szerintem korrekt árakkal Elérhetõség: Cím: 2100 Gödöllõ-Máriabesnyõ, Kapucinusok tere 3. Tel.: 28/510-740, 30/999- Fax: 28/510-742


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tudtok ajánlani Balaton-parti, vagy környéki látnivalókat, amit érdemes megnézni, vagy akár Veszprém, Kaposvár térségében is?

5

Hol lehet Magyarországon vadkempingezni/sátorozni?

Szeretnék elmenni sátorozni, de nem szeretnénk fizetni kempingért. Akár tó/folyó/erdő/hegy közelébe is elmennénk, vagy város közelébe, csak ingyen lehessen sátrat verni tetszés szerint.

1

Balaton Zamárdiban keresek kiadó apartmant vagy vendégházat 2 éjszakára 4 személyre Július 12-13 van mág valahol szabad hely ezekre az éjszakákra?

2

Szegeden és környékén mit lehet megnézni?

Észak-Magyarországról tervezünk oda menni,szóval az útba eső városok is lehetnek,még semmi konkrétat nem tudok.
Fiatal pár vagyunk, a Tisza nem érdekel.
egyenlőre a szegedi fördőt és állatkertet néztem,oda megyünk mindenképp.
Útközben Gyopárosfürdő is megtetszett.

Mit ajánlotok még?

4

Erzsébet programban szereplő szálláshelyekről van valakinek tapasztalata?

Balatonszárszóra megyünk a nyáron Erzsébet szállóba.
Ha valaki járt már ott megírná milyen?

0

Szállt már meg valaki egyedül kollégiumban/szállón? Ha igen, mik a tapasztalatok?

A lényeg, hogy szeretnék egy napra elmenni Egerbe és a Bükkbe túrázni, ezért kikerestem a lehető legolcsóbb szállásokat, mert nekem csak annyira kell, hogy előző este odamenjek, aludjak és kora reggel indulok is túrázni egészen estig, amikor szintén csak aludni tévednék be a helyre. Legolcsóbban a kollégiumi szállásokkal jönnék ki és ezek árban is elfogadhatóak lennének számomra, viszont én még sosem szálltam meg ilyen helyen. Láttam, hogy 6-8 fős szobák vannak, ez azt jelenti, hogy idegenekkel kellene egy szobában aludnom? Hogyan zajlik ez? Én hajnal 5 körül már kelnék és el kellene kezdenem pakolászni meg ilyenek, az nem zavarja a többieket?
Ha esetleg valaki volt már ilyen szálláson egyedül, az kérem írja le a tapasztalatait. Nagyon szeretnék elmenni, de ez az egyetlen dolog, amitől kicsit tartok. :)

4

Olcsó puritán szállás?

Nem érdekes, ha faluban van, ha van a környéken kirándulóhely vagy falusi turizmus, nem érdekes, ha faház vagy vadászház, a lényeg, hogy a lehető legolcsóbb legyen. Hárman mennénk, hárman csajok.

1

Látnivalók, programok Székesfehérvár 50 km-es körzetében?

Barátnőm Szegedről érkezik hozzánk. Szeretnék neki érdekes programokat szervezni. Adnátok ötleteket? Két kisgyermekem van, így őket is számításba kell venni, de jöhetnek egész napos programok is!

2

Biztonságos a Bookingon foglalni, vásárolni? Miért drágábbak olykor a szállodák saját honlapjukon?

7

Budapestről indul közvetlen vonat Sopronba? (Átszállás nélkül)

elvirát nem tudom felfogni,bejelöltem h átszállás nélkül de nem irta Sopron állomást..

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!