Találatok a következő kifejezésre: Hol találhatnék szállást (19 db)

pár nap valami olcsóbb hostelbe, majd közbe intenzív szálláskeresés.
Ha munkád van, akkor már albérletet is tudsz szerezni, de csak akkor ha hivatalosan be vagy jelentve.

Szeretnénk elmenni Münchenbe nemsoká ezzel kapcsolatba lenne pár kérdésem. Hol találhatok elfogadható szállást jó áron?

Legjobb válasz: Attól függ mennyi idõre akarsz menni.Megnézheted az " Irány Németország"oldalon ott is találhatsz címet vagy keress úgy hogy "Olcsó szállások Münchenben"

Attól függ mennyi idõre akarsz menni.Megnézheted az " Irány Németország"oldalon ott is találhatsz címet vagy keress úgy hogy "Olcsó szállások Münchenben"

Hol találhatok elfogadható áron Balatonbogláron vagy környékén most, az előszezonban két (kettő! ) éjszakára szállást egy 3 fős családnak?

Már annyit néztem a netet, de akiket felhívtam, 12-13000,-Ft/éj árban adják a legkisebb lyukat is, mintha csak összebeszéltek volna. 24-26000,-Ft csak szállásra, 2 éjre nagyon sok... Hátha közületek ismer valaki egy jó honlapot, irodát, vagy esetleg épp egy tulajt... El?re is köszi az ötleteket!

Legjobb válasz: Mi tavaly itt voltunk. Már nem emlékszem, hogy pontosan mennyit fizettünk, de nem volt túl drága. Ha nem *** hotelra vágysz és el tudod viselni, hogy több apartman is van, akkor tökéletes. Mi nagyon jól éreztük magunkat. A tulajok nagyon kedvesek és üdülési csekket is elfogadnak. A part gyalog is csak 15 percre van és a közelben van egy Tesco áruház is, ha valamire szükség lenne. A link: http://www.balaton-szallasok.info/Balatonboglar/boglarka/ind..

Mi tavaly itt voltunk. Már nem emlékszem, hogy pontosan mennyit fizettünk, de nem volt túl drága. Ha nem *** hotelra vágysz és el tudod viselni, hogy több apartman is van, akkor tökéletes. Mi nagyon jól éreztük magunkat. A tulajok nagyon kedvesek és üdülési csekket is elfogadnak. A part gyalog is csak 15 percre van és a közelben van egy Tesco áruház is, ha valamire szükség lenne. A link: http://www.balaton-szallasok.info/Balatonboglar/boglarka/ind..
nézz körül itt, én láttam olcsóbbakat is: http://www.zimmerinfo.hu/boglar/hu.htm Persze nem tudom mikor mennétek és van-e még akkor hely.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!


Balatonszemesi szállásokat (apartmant) hol találhatok?

Weboldalak, esetleg tapasztalat alapján.

Legjobb válasz: http://szallas.hu/Balatonszemes

A kérdező hozzászólása: köszi elsõ. Második, gondolod hogy nem néztem már végig õket?? kösz ...

New Yorkban hol találhatnék olcsó szállást, egy fő részére?

Sajnos nem ismerem a helyet,angolul se beszélek. :(

Legjobb válasz: Az egyik magazinban olvastam hogy ha New Yorkban keres az ember olcsó szállást, akkor a legeslegolcsóbb a krisnások háza. Igaz kicsit messzebb van a belvárostól meg néhány szabályt be kell tartani (pl nincs hangoskodás) de állítólag az ára miatt megéri, és foglalni se kell hozzá csak bemegy az ember és kész.

Az egyik magazinban olvastam hogy ha New Yorkban keres az ember olcsó szállást, akkor a legeslegolcsóbb a krisnások háza. Igaz kicsit messzebb van a belvárostól meg néhány szabályt be kell tartani (pl nincs hangoskodás) de állítólag az ára miatt megéri, és foglalni se kell hozzá csak bemegy az ember és kész.
A kérdező hozzászólása: És ezzel kapcsolatban van még infod? Én a neten nem találtam ilyet. :( (mennyibe kerül, hol van?)
http://www.pelikan.hu Én jövõ nyáron megyek New Yorkba, 15 napra. A 15 nap legolcsóbb hotelban 500ezer ft volt, központban. Szóval elég drága. De 5 nap lehet, hogy sokkal kevesebb, és ha nem központba mennél, akkor lehet, hogy még olcsóbb.
Ha még érdekel írj, tudok cimeket adni, magyaroknál 20-30$/nap. [email protected]

1 személyre hol találhatok Budapesten viszonylag olcsó szállást?

5000/nap/fõ alattira gondoltam.

Legjobb válasz: Maglódi úti munkásszálló. Van egyágyas szobájuk, igaz folyosón van a zuhanyzó. Kulturált. 2700 Ft/ fõ/ nap

Maglódi úti munkásszálló. Van egyágyas szobájuk, igaz folyosón van a zuhanyzó. Kulturált. 2700 Ft/ fõ/ nap
booking.com
Tele van jó hostelekkel a város, nézz szét. Én pl Amazing Hostelt tudom ajánlani, közel van nmindehez és rendben van, kijössz 3000 alatt is talán

Hol találhatok olcsó szállást a lenti körülményeket figyelembe véve?

Másodéves egyetemi hallgató vagyok, akinek rajta kívülálló körülmények miatt költözni kellett az eddigi albérletéből, de most nincs pénze arra még egy jó hónapig, hogy kauciót tegyen le egy új albérlethez. Mint látszik, átmeneti megoldást keresek, mert októberben már lesz olyan bevételem, amiből bőven ki tudok fizetni egy új albérletet.

Legjobb válasz: Esetleg diákszálló? Én eddig olyanokat láttam, ahol nem volt kaució. De jó lenne egyébként, ha megírnád, melyik városban keresel.

Esetleg diákszálló? Én eddig olyanokat láttam, ahol nem volt kaució. De jó lenne egyébként, ha megírnád, melyik városban keresel.

Barcelona reptér közelében hol található olcsó szállás?

Legjobb válasz: http://www.booking.com/hotel/es/centre-esplai-hostel.hu.html Például ez. Vagy Barcelonaban több is van. Vonattal (Renfe) olcsón be lehet jutni.

http://www.booking.com/hotel/es/centre-esplai-hostel.hu.html Például ez. Vagy Barcelonaban több is van. Vonattal (Renfe) olcsón be lehet jutni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!