Találatok a következő kifejezésre: Hol találhatnék otthon végezhető munkát (7 db)

Biztos otthon végezhető munkát keresek, aki tud segítsen! Hol találhatok ilyet?

Legjobb válasz: Biztos otthon végezhetõ ma már nincs hacsak nem önmagad találsz ki valami otthon végezhetõ válallkozsát. Nekem ez a véleményem. Én dolgozom munkahelyen és otthon is . Könyvelek éjt nappallá téve .((

Biztos otthon végezhetõ ma már nincs hacsak nem önmagad találsz ki valami otthon végezhetõ válallkozsát. Nekem ez a véleményem. Én dolgozom munkahelyen és otthon is . Könyvelek éjt nappallá téve .((
Ehhez tudni kéne, mihez értesz, mi a végzettséged.
A http://www.comforce.hu oldalon telemarketinges cég a karrier menünél van, lehet otthon dolgozni, illetve csak otthon lehet, weben zajlik minden, csak valakinek pl.nekem az volt a gondom hogy megbízási szerzõdéses, csak nincs fõállásom, így nem tudtam elvállalni.Headset, internet, és a cég programjai( amik ingyenesek)kellenek hozzá.Emailben mindent elküldenek.
Ez az elõzõ egész jó :)
Eltekintve attól, hogy a telemarketing kb minden munka legalja... te vagy az, aki idegeneket zaklatsz, hogy eladj nekik valami totál felesleges terméket. Õ mondjuk épp ebédel, nézi a kedvenc filmjét, tárgyaláson ül vagy éppen szeretkezik valakivel. És egy kicsit sem érdekli, miért hívod. Engem két hét alatt kikészített a telemarketing, pedig nem magánszemélyeket hívtam, hanem cégeket...
Internetet es headsetet elkuldik emailben... XD S.
Utolsónak.Csak a programokat küldik el emailre.A többit neked kell biztosítanod(headset, internet)

Hol találhatnék valós otthon végezhető munkát?

Sok helyen próbálkoztam már,mindenhol csak fizetni kell el?re rózsaszín csekken amiért kaptam egy tájékoztatót a munkák listájáról és a kezd? csomag áráról,amit természetesen nem fizettem be.Szükségem lenne egy valós megbizható otthon végezhet? munkára,csomagolás v. szerelés,ami tisztességesen fizet.Szeretnénk egy kis pénz gyüjteni a párommal,jöv?re lakást szeretnénk venni,aki tud az segítsen,már nem hiszek az ilyen küldje el smsben nevét címét tipusú szövegnek,nem igaz hogy sehol sem lehet ilyet találni,anélkül hogy lehúznák az embert és átvernék!El?re is köszönöm

Legjobb válasz: Elmehetsz dolgozni egy olyan helyre, ahonnan haza lehet vinni a munkát, és ha szerencséd van, ezt meg is engedik. Ilyenek pl. a számítógépes adatrögzítés, kérdõív-feldolgozás. Mi is megjártuk már egyszer-kétszer ilyen rózsaszín csekkes "munkákkal", nem tudok mást mondani, mint hogy szerencse kell ahhoz, hogy kifogd azt a pár céget a többszázból, akik becsületesek. Vagy ha esetleg falun laksz: be lehet segíteni háztáji gazdaságoknál. A nagymamám már évek óta zöldséget kötöz, minden nap hoznak neki egy nagy adag árut, amit másnap reggel visznek el tõle. Igaz, csak napi ezer forintot fizet (3-4 órás munka), de idõtöltésnek jó, addig sem a tévét nézed... :P

Elmehetsz dolgozni egy olyan helyre, ahonnan haza lehet vinni a munkát, és ha szerencséd van, ezt meg is engedik. Ilyenek pl. a számítógépes adatrögzítés, kérdõív-feldolgozás. Mi is megjártuk már egyszer-kétszer ilyen rózsaszín csekkes "munkákkal", nem tudok mást mondani, mint hogy szerencse kell ahhoz, hogy kifogd azt a pár céget a többszázból, akik becsületesek. Vagy ha esetleg falun laksz: be lehet segíteni háztáji gazdaságoknál. A nagymamám már évek óta zöldséget kötöz, minden nap hoznak neki egy nagy adag árut, amit másnap reggel visznek el tõle. Igaz, csak napi ezer forintot fizet (3-4 órás munka), de idõtöltésnek jó, addig sem a tévét nézed... :P
Pár éve én is hasonló cipõben jártam. Az ilyen jellegû hirdetések 99% -a átverés. Az egyik így, a másik úgy. Kezdj valami értelmes jövedelmezõ üzletbe otthon. Próbáld meg kicsiben és onnan felfuttatni. Ma már két vállalkozásom van, de így kezdtem.

Otthon végezhető munkát hol találhatnék?

Legjobb válasz: Szinte sehol. Én már GYED-en vagyok, de nem nagyon találok semmit. Esetleg az expressz.hu-n adj fel hirdetés, attól függ, mihez értesz, pl. gépelés, fordítás, vagy kereshetsz bedolgozói munkát is. Van, amelyik bejön és tényleg lehet keresni vele havi 20-30 ezer forintokat. Arra figyelj, hogy szülés után, ha olyan munkát találsz, ami bejelentett, akkor ha a saját neveden csinálod, nem leszel GYED-re jogosult.

Szinte sehol. Én már GYED-en vagyok, de nem nagyon találok semmit. Esetleg az expressz.hu-n adj fel hirdetés, attól függ, mihez értesz, pl. gépelés, fordítás, vagy kereshetsz bedolgozói munkát is. Van, amelyik bejön és tényleg lehet keresni vele havi 20-30 ezer forintokat. Arra figyelj, hogy szülés után, ha olyan munkát találsz, ami bejelentett, akkor ha a saját neveden csinálod, nem leszel GYED-re jogosult.


Szükségem lenne keresetkiegészítésre. Hol találhatnék távmunkát vagy otthon végezhető munkát?

Sajnos rengeteg rosszat hallottam az otthon végezhet? távmunka ajánlókról, de még nem adom fel.

Legjobb válasz: Hát nem egyszerû, amit keresel! Én hasonló munkát kerestem jóideig (ha valami csoda folytán még találok, még mindig kellene), de szerintem a valódi munkákat megkapja a cégektõl "sógor, koma, barátnõ", amit meg hirdetnek, az meg vagy ügynöki munka, vagy átverés. Nekem szintén az a gondom, hogy egyedül kell lakást fenntartanom, hitelt fizetnem, plusz még a fiamat is eltartanom. Ha találsz valamit, kérlek, jelezd itt, mert én már nem hiszem, hogy találok. Sok sikert!

Hát nem egyszerû, amit keresel! Én hasonló munkát kerestem jóideig (ha valami csoda folytán még találok, még mindig kellene), de szerintem a valódi munkákat megkapja a cégektõl "sógor, koma, barátnõ", amit meg hirdetnek, az meg vagy ügynöki munka, vagy átverés. Nekem szintén az a gondom, hogy egyedül kell lakást fenntartanom, hitelt fizetnem, plusz még a fiamat is eltartanom. Ha találsz valamit, kérlek, jelezd itt, mert én már nem hiszem, hogy találok. Sok sikert!
MIkor GYES-en voltam, kb. 6-7 éve, rengeteget bogarásztam a Neten távmunka után. Amit találtam, az vagy magas informatikusi végzettséget igényelt volna, vagy ügynöki munka, MLM, vagy átverés volt. Maradt a szakdolgozatok gépelése és a korrepetálás, ami egyik sem egy túlfizetett elfoglaltság....

Leszázalékoltaknak otthon végezhetö munkát hol találhatok?

Legjobb válasz: Netes távmunkás hírdetéseket néztél ?

Netes távmunkás hírdetéseket néztél ?
A kérdező hozzászólása: Egyenlöre nem talàltam semmit, de azoknak lehet hinni?

Mivel tudnék plussz pénzhez jutni gyes mellett? Hol találhatnék valami otthon végezhető munkát?

Legjobb válasz: Erre én is kiváncsi lennék. Én már fél éve keresgélek, de semmit nem találtam. :(

Erre én is kiváncsi lennék. Én már fél éve keresgélek, de semmit nem találtam. :(

Szeretnék otthon végezhető munkát végezni. Hol találhatnék ilyet?

Távmunka vagy bármilyen neten végezhet? munka érdekel.

Legjobb válasz: Egy csomóan hirdetnek, de ahol nem kérnek semmilyen szaktudást, ott általában át is verik az embert. Bármit is találsz, ha elõre kérnek pénzt, akár csak 5 forintot, rögtön szakítsd meg a kapcsolatot, mert azok a cégek konkrétan az ilyen 5 forintokból élnek, és át fognak verni. Amellett hirdethetsz te is, apronet.hu-n, vagy az iwiwen, vagy akárhol, ahol hirdetést lehet feladni. Vagy keress a google-ban, írd be, hogy távmunka, aztán nézegesd az eredményt.

Egy csomóan hirdetnek, de ahol nem kérnek semmilyen szaktudást, ott általában át is verik az embert. Bármit is találsz, ha elõre kérnek pénzt, akár csak 5 forintot, rögtön szakítsd meg a kapcsolatot, mert azok a cégek konkrétan az ilyen 5 forintokból élnek, és át fognak verni. Amellett hirdethetsz te is, apronet.hu-n, vagy az iwiwen, vagy akárhol, ahol hirdetést lehet feladni. Vagy keress a google-ban, írd be, hogy távmunka, aztán nézegesd az eredményt.
Nagy fába vágtad a fejszédet! Én nagyjából egy éve keresek ilyen munkát! Ha találsz és nem átverés, megkérhetlek, hogy jelezd itt az oldalon? (Mondjuk feltehetnél egy kérdést, hogy ki keresett még ilyen munkát.)
ÉN a GYES-em alatt kerestem ilyet. Nem akarlak elkeseríteni, de semmit se találtam. VAgy átverés, vagy olyan számítógépes ismereteket követeltek meg, aminek a közelében se vagyok. Legyen neked több szerebcséd vele!!!
Én is csak rosszat hallottam róla. De interneten pl. apronet, vagy kiindulásként http://www.lap.hu vagy napilapokban, helyi újságokban is szoktak hirdetni.
Figy, az ilyen munkák nagy része átverés! A legtöbb helyen fizetned kell magáért a tájékoztatásért, (ez akár több ezer forint is lehet), s a végén nem jut semirre, mert kamu az egész. NAgyon vigyázz, ahol pénzt kérnek tõled, gyorsan felejtsd el!
Köszönöm Mindenkinek, sejtettem! Az amit eddig néztem mind ilyen volt! Üdv:'rotfusz'
http://www.meosz.hu-t nézd meg...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!