Találatok a következő kifejezésre: Hol találhatnék otthon (11 db)

Biztos otthon végezhető munkát keresek, aki tud segítsen! Hol találhatok ilyet?

Legjobb válasz: Biztos otthon végezhetõ ma már nincs hacsak nem önmagad találsz ki valami otthon végezhetõ válallkozsát. Nekem ez a véleményem. Én dolgozom munkahelyen és otthon is . Könyvelek éjt nappallá téve .((

Biztos otthon végezhetõ ma már nincs hacsak nem önmagad találsz ki valami otthon végezhetõ válallkozsát. Nekem ez a véleményem. Én dolgozom munkahelyen és otthon is . Könyvelek éjt nappallá téve .((
Ehhez tudni kéne, mihez értesz, mi a végzettséged.
A http://www.comforce.hu oldalon telemarketinges cég a karrier menünél van, lehet otthon dolgozni, illetve csak otthon lehet, weben zajlik minden, csak valakinek pl.nekem az volt a gondom hogy megbízási szerzõdéses, csak nincs fõállásom, így nem tudtam elvállalni.Headset, internet, és a cég programjai( amik ingyenesek)kellenek hozzá.Emailben mindent elküldenek.
Ez az elõzõ egész jó :)
Eltekintve attól, hogy a telemarketing kb minden munka legalja... te vagy az, aki idegeneket zaklatsz, hogy eladj nekik valami totál felesleges terméket. Õ mondjuk épp ebédel, nézi a kedvenc filmjét, tárgyaláson ül vagy éppen szeretkezik valakivel. És egy kicsit sem érdekli, miért hívod. Engem két hét alatt kikészített a telemarketing, pedig nem magánszemélyeket hívtam, hanem cégeket...
Internetet es headsetet elkuldik emailben... XD S.
Utolsónak.Csak a programokat küldik el emailre.A többit neked kell biztosítanod(headset, internet)

Leszázalékoltaknak otthon végezhetö munkát hol találhatok?

Legjobb válasz: Netes távmunkás hírdetéseket néztél ?

Netes távmunkás hírdetéseket néztél ?
A kérdező hozzászólása: Egyenlöre nem talàltam semmit, de azoknak lehet hinni?

Hol található az interneten olyan szolgáltatás, amelynek segítségével a dj felszerelésemen otthon játszott mixeket élőben közvetíthetem képpel együtt?

Legjobb válasz: Google Hangout? Ustream? Próbáld meg ezeket a streamelõs dolgokat, de szerintem a nagy része fizetõs.

Google Hangout? Ustream? Próbáld meg ezeket a streamelõs dolgokat, de szerintem a nagy része fizetõs.
Ustream jó


Hogyan lehet megállapítani, hogy egy mágneses golyón (gömbön) hol található az északi pólus? (otthon, műszerek nélkül)

Legjobb válasz: Ha van iránytûd, akkor azzal. Annak az északi póluas a dél felé mutató vége. Ezzel csak nagyjából tudod meghatározni, Ha ezzel megvagy jelöld meg melyik részen milyen a polaritása. Utána kell egy plexilap, mûanyaglap, vagy mindegy, csak ne legyen ferromágneses. szórjál rá vasreszeléket, aztán alulról közelítsd oda a mágnest. Rendezõdni fognak a fém részecskék. A mágnes forgatásával változni fog ez a rendezõdés, mivel az erõvonalak is változnak a forgatás során. Így pontosabban meg lehet állapítani a pólusokat. jobb ötlet nem jut eszembe.

Ha van iránytûd, akkor azzal. Annak az északi póluas a dél felé mutató vége. Ezzel csak nagyjából tudod meghatározni, Ha ezzel megvagy jelöld meg melyik részen milyen a polaritása. Utána kell egy plexilap, mûanyaglap, vagy mindegy, csak ne legyen ferromágneses. szórjál rá vasreszeléket, aztán alulról közelítsd oda a mágnest. Rendezõdni fognak a fém részecskék. A mágnes forgatásával változni fog ez a rendezõdés, mivel az erõvonalak is változnak a forgatás során. Így pontosabban meg lehet állapítani a pólusokat. jobb ötlet nem jut eszembe.

Budapesten hol találhatnék szobrászathoz használandó anyagot, főleg olyan agyag érdekelne amit otthon sütőben is kilehet sütni?

Minden városban találtam már csak itt nem! :S

Legjobb válasz: Milyen sütõben kisütés? Az agyagot 950 fokon úgy égetik ki!

Milyen sütõben kisütés? Az agyagot 950 fokon úgy égetik ki!
Kézmûves vagy hobbiboltban lehet, hogy lesz. Próbáld meg pl az Üllõi - József körút saroktól nem messze, majdnem az Iparmûvészetivel szemben.
A kérdező hozzászólása: http://kreativdiszkont.hu/spd/unas_430458/Kezmuves_agyag15_kg (elsõ válaszolónak)
Az attól is függ milyen minõségû darabot szeretnél csinálni belõle! HA nagyon komolyat szeretnél akkor a SuperSculpeyt ajánlom! Én is ezt használom, a filmesek ebbõl csinálják a különleges lények mintadarabjait és a Szuperhõsfigurák mesterdarabját is ebbõl készítik...sütõben 160fok 5 perc vagy kevesebb attól függ milyen vastagon csinálod. De ez profi minõség! Oktogonnál. Ha elég a kezdõ akkor Fimó gyurma, bármelyik kézmûves vagy hasonló mûvészellátó boltba kapsz.
Liszt, víz, és só összekeverésével készíthetsz te is gyurma-anyagot, amit ki lehet sütõben "égetni". :)

Mivel tudnék plussz pénzhez jutni gyes mellett? Hol találhatnék valami otthon végezhető munkát?

Legjobb válasz: Erre én is kiváncsi lennék. Én már fél éve keresgélek, de semmit nem találtam. :(

Erre én is kiváncsi lennék. Én már fél éve keresgélek, de semmit nem találtam. :(

Hol találhatnék valós otthon végezhető munkát?

Sok helyen próbálkoztam már,mindenhol csak fizetni kell el?re rózsaszín csekken amiért kaptam egy tájékoztatót a munkák listájáról és a kezd? csomag áráról,amit természetesen nem fizettem be.Szükségem lenne egy valós megbizható otthon végezhet? munkára,csomagolás v. szerelés,ami tisztességesen fizet.Szeretnénk egy kis pénz gyüjteni a párommal,jöv?re lakást szeretnénk venni,aki tud az segítsen,már nem hiszek az ilyen küldje el smsben nevét címét tipusú szövegnek,nem igaz hogy sehol sem lehet ilyet találni,anélkül hogy lehúznák az embert és átvernék!El?re is köszönöm

Legjobb válasz: Elmehetsz dolgozni egy olyan helyre, ahonnan haza lehet vinni a munkát, és ha szerencséd van, ezt meg is engedik. Ilyenek pl. a számítógépes adatrögzítés, kérdõív-feldolgozás. Mi is megjártuk már egyszer-kétszer ilyen rózsaszín csekkes "munkákkal", nem tudok mást mondani, mint hogy szerencse kell ahhoz, hogy kifogd azt a pár céget a többszázból, akik becsületesek. Vagy ha esetleg falun laksz: be lehet segíteni háztáji gazdaságoknál. A nagymamám már évek óta zöldséget kötöz, minden nap hoznak neki egy nagy adag árut, amit másnap reggel visznek el tõle. Igaz, csak napi ezer forintot fizet (3-4 órás munka), de idõtöltésnek jó, addig sem a tévét nézed... :P

Elmehetsz dolgozni egy olyan helyre, ahonnan haza lehet vinni a munkát, és ha szerencséd van, ezt meg is engedik. Ilyenek pl. a számítógépes adatrögzítés, kérdõív-feldolgozás. Mi is megjártuk már egyszer-kétszer ilyen rózsaszín csekkes "munkákkal", nem tudok mást mondani, mint hogy szerencse kell ahhoz, hogy kifogd azt a pár céget a többszázból, akik becsületesek. Vagy ha esetleg falun laksz: be lehet segíteni háztáji gazdaságoknál. A nagymamám már évek óta zöldséget kötöz, minden nap hoznak neki egy nagy adag árut, amit másnap reggel visznek el tõle. Igaz, csak napi ezer forintot fizet (3-4 órás munka), de idõtöltésnek jó, addig sem a tévét nézed... :P
Pár éve én is hasonló cipõben jártam. Az ilyen jellegû hirdetések 99% -a átverés. Az egyik így, a másik úgy. Kezdj valami értelmes jövedelmezõ üzletbe otthon. Próbáld meg kicsiben és onnan felfuttatni. Ma már két vállalkozásom van, de így kezdtem.

Otthon végezhető munkát hol találhatnék?

Legjobb válasz: Szinte sehol. Én már GYED-en vagyok, de nem nagyon találok semmit. Esetleg az expressz.hu-n adj fel hirdetés, attól függ, mihez értesz, pl. gépelés, fordítás, vagy kereshetsz bedolgozói munkát is. Van, amelyik bejön és tényleg lehet keresni vele havi 20-30 ezer forintokat. Arra figyelj, hogy szülés után, ha olyan munkát találsz, ami bejelentett, akkor ha a saját neveden csinálod, nem leszel GYED-re jogosult.

Szinte sehol. Én már GYED-en vagyok, de nem nagyon találok semmit. Esetleg az expressz.hu-n adj fel hirdetés, attól függ, mihez értesz, pl. gépelés, fordítás, vagy kereshetsz bedolgozói munkát is. Van, amelyik bejön és tényleg lehet keresni vele havi 20-30 ezer forintokat. Arra figyelj, hogy szülés után, ha olyan munkát találsz, ami bejelentett, akkor ha a saját neveden csinálod, nem leszel GYED-re jogosult.

Szükségem lenne keresetkiegészítésre. Hol találhatnék távmunkát vagy otthon végezhető munkát?

Sajnos rengeteg rosszat hallottam az otthon végezhet? távmunka ajánlókról, de még nem adom fel.

Legjobb válasz: Hát nem egyszerû, amit keresel! Én hasonló munkát kerestem jóideig (ha valami csoda folytán még találok, még mindig kellene), de szerintem a valódi munkákat megkapja a cégektõl "sógor, koma, barátnõ", amit meg hirdetnek, az meg vagy ügynöki munka, vagy átverés. Nekem szintén az a gondom, hogy egyedül kell lakást fenntartanom, hitelt fizetnem, plusz még a fiamat is eltartanom. Ha találsz valamit, kérlek, jelezd itt, mert én már nem hiszem, hogy találok. Sok sikert!

Hát nem egyszerû, amit keresel! Én hasonló munkát kerestem jóideig (ha valami csoda folytán még találok, még mindig kellene), de szerintem a valódi munkákat megkapja a cégektõl "sógor, koma, barátnõ", amit meg hirdetnek, az meg vagy ügynöki munka, vagy átverés. Nekem szintén az a gondom, hogy egyedül kell lakást fenntartanom, hitelt fizetnem, plusz még a fiamat is eltartanom. Ha találsz valamit, kérlek, jelezd itt, mert én már nem hiszem, hogy találok. Sok sikert!
MIkor GYES-en voltam, kb. 6-7 éve, rengeteget bogarásztam a Neten távmunka után. Amit találtam, az vagy magas informatikusi végzettséget igényelt volna, vagy ügynöki munka, MLM, vagy átverés volt. Maradt a szakdolgozatok gépelése és a korrepetálás, ami egyik sem egy túlfizetett elfoglaltság....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!