Találatok a következő kifejezésre: Hol találhatnék orvost (10 db)

Streptococcus-Pericarditis, orvost keresek, aki segítene, segíteni tudna párom szívbetegségén, Hol találhatok orvost aki segítene gyógyulásában?

3 éve diagnosztizáltak Pericarditist,a napokban Streptococcus támadta maduláját, életvidám fiatal segít?kész lányról van szó.Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: streptococcus-szal igen vigyázni kell. nekem is ez volt. rettentõ beteg voltam, fél évet kezeltek, mire olyan állapotba kerültem, hogy kivehessék a mandulám, 28 évesen. nem volt leányálom. de anélül valszeg már nem élnék. én elõb háziorvoshoz mentem, majd miután fingja se volt mi van velem, a kórházba mentem gégészetre. ott mintát vettek, és egy hét múlva már a mûtét részleteit beszéltem velük, nem volt választás. hogy..hát kikéne venni. kivesszük, vagy meghal.

streptococcus-szal igen vigyázni kell. nekem is ez volt. rettentõ beteg voltam, fél évet kezeltek, mire olyan állapotba kerültem, hogy kivehessék a mandulám, 28 évesen. nem volt leányálom. de anélül valszeg már nem élnék. én elõb háziorvoshoz mentem, majd miután fingja se volt mi van velem, a kórházba mentem gégészetre. ott mintát vettek, és egy hét múlva már a mûtét részleteit beszéltem velük, nem volt választás. hogy..hát kikéne venni. kivesszük, vagy meghal.
még most ha vérvételre megyek, pedig 2009 ben volt a mûtét, annyi ellenanyag termelõdött, hogy aki nem tudja milyen fertõzésem volt, az kapásból azt monjda, hogy jelenleg is streptococcus fertõzésem van. valójában nincs, mert az az eredmény évek óta ugyanannyi, akor van baj, ha esetleg emelkedik. hozzáteszem nekem ráment a húgyutakra is, és egy krónikus húgyuti fertõzésem is lett, gyulladással. amit utána 3/4 évig kezeltek.
a laborérték amit elõbb írtam amúgy az ASO.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszaid, sajnos az a probléma hogy pericarditis ennél nagyobb baj, és úgy tudjuk hogy nem lehet miatta a manduláit kivenni
hát ugye, a szívburokgyulladásnál a kezelés elengedhetetlen eleme magának a gyulladás kiváltó okának a feltárása. ezt is okozhatja bakteriális, vírusos fertõzés, de sajnos rengeteg minden még, sokszor ismeretlen az ok... helyetekben mindenképpen egy magánorvoshoz fordulnák. remélem sikerül megoldást keresni, az biztos, hogy sok erõre lesz szükség.
A kérdező hozzászólása: igen már próbálom egy Pesti kardiológussal felvenni a kapcsolatot.

Bács megyében hol található jó homeopátiás orvos? Mennyit kérnek első alkalommal?

Kiskunhalason aki van már nem vállal.

Legjobb válasz: Ezt találtam: Dr. Dérer Cecília bõrgyógyász, foglalkozás egészségügyi szakorvos Baja 6500 Batthyány u. 4. 06-79-321-393 Dr. Kánitz Edit* gyermekorvos Kecskemét 6000 Gyermekorvosi rendelõ Zsigmond F. u. 25/A. 06-70-369-4618 Dr. Sövegjártó Judit* nephrológus Kecskemét 6000 Nefrológiai Szakrendelõ Csabai Géza krt. 21. 06-76-492-329 Dr. Poncsák Mária általanos orvos, tüdõgyógyász Kecskemét 6000 Piaristák tere 7. 06-30-25-75-010 Dr. Timár Zsuzsanna orvos-természetgyógyász (homeopátia, akupunktura, biofizikai orvoslás, mágnesterápia, kineziológia) Kecskemét 6000 Meditres Egészségház, Bagoly u. 1. 06-76-495-555 Dr. Varga Judit gyermekgyógyász Kecskemét 6100 Szabadság tér 6. 06-30-925-4770 Dr. Balla Rozália* háziorvos Kiskunfélegyháza 6100 Városi Kórház - Háziorvosi rendelõ Alpári út 29/A. 06-76-431-999 * Az orvos érvényes C.E.D.H. vizsgával rendelkezik.

Ezt találtam: Dr. Dérer Cecília bõrgyógyász, foglalkozás egészségügyi szakorvos Baja 6500 Batthyány u. 4. 06-79-321-393 Dr. Kánitz Edit* gyermekorvos Kecskemét 6000 Gyermekorvosi rendelõ Zsigmond F. u. 25/A. 06-70-369-4618 Dr. Sövegjártó Judit* nephrológus Kecskemét 6000 Nefrológiai Szakrendelõ Csabai Géza krt. 21. 06-76-492-329 Dr. Poncsák Mária általanos orvos, tüdõgyógyász Kecskemét 6000 Piaristák tere 7. 06-30-25-75-010 Dr. Timár Zsuzsanna orvos-természetgyógyász (homeopátia, akupunktura, biofizikai orvoslás, mágnesterápia, kineziológia) Kecskemét 6000 Meditres Egészségház, Bagoly u. 1. 06-76-495-555 Dr. Varga Judit gyermekgyógyász Kecskemét 6100 Szabadság tér 6. 06-30-925-4770 Dr. Balla Rozália* háziorvos Kiskunfélegyháza 6100 Városi Kórház - Háziorvosi rendelõ Alpári út 29/A. 06-76-431-999 * Az orvos érvényes C.E.D.H. vizsgával rendelkezik.
a homeopátia csalás.
Ez a te saját véleményed! Hadd döntse el mindenki, hogy miben hisz! Egyébként meg legalább nem árt!!!
de csak akkor döntheti el, ha tisztában van minden oldallal. aki nem tudja, hogy a homeopátiás szerekben gyakorlatilag nincs hatóanyag, nem döntheti el, hiszen nem tud errõl a dologról. ami egyébként tény.
Nekem Dérer Cecíliánál volt kezelésem, pattanásos volt a karom nagyon. Kaptunk kis fehér golyókat aminek olyan íze volt mint a habszivacsnak. nem hatott, de egy idõ után elmúlt magától.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
A kérdező hozzászólása: Második válaszadónak: nekem nem volt sok tejem, de amikor szedtem az Urtica urens 5 CH-t, látványosan megnõtt a tejtermelés. Más tejcsinálók nem értek semmit. És ez csak egy példa!

Hol találhatom meg, hogy egy orvos mikor és hol végzett, és mi a képesítése/szakterülete?

Legjobb válasz: Ha rajta van az orvostudakozón akkor ott. Egyébként meg talán a kamaránál kell érdeklõdni. Persze attól is függ miért érdekel.

Ha rajta van az orvostudakozón akkor ott. Egyébként meg talán a kamaránál kell érdeklõdni. Persze attól is függ miért érdekel.


Debrecenben a Borbíró térhez helyileg hol található a körzeti orvos?

Azért kérdezem mert új vagyok Debrecenben, és nem tudom ezeket a dolgokat. érdekelne az is hogy ha van ideiglenes lakcímem, akkor kell-e fizetni pl. a fogorvosnál? Vagy az orvosi ellátásért?
Ez most vicc, igaz?
Talán jelezd ezt az óhajod, és észrevételed az oktatási minisztériumban, lehet, hogy újragondolják a dolgot, és okj-s esti oktatássá teszik az orvosit.. Mondjuk ennyi ésszel ne legyél orvos sztem. Bár valszeg ez a veszély nem fenyegeti társadalmunkat, hogy egy rendelõben találkozik veled. ui: a boncmester sok kárt már nem tud tenni a páciensben, amikor dolgozik... nem mellesleg, a boncolást nem õ végzi, hanem a patológus, aki viszont orvosi egyetemet végzett, és szakvizsgát is tett, ami még plusz X év.
Igen, mert a boncmester páciense eleve halott.
Attól még nincs ilyen. (hozzáteszem, hála az égnek)
OKJ-s orvos? Havonta 1 tanítási nap? inkább alszok egyet...
Ilyen nincs, ne legyél már hülye! A többiek ott rohadnak 5 vagy 6 évig az orvosin, heti 5 tanítási nappal, te meg 2 év alatt, havonta 1 tanítási nappal ?! Amúgy nyilván te sem örülnél, ha olyan ember operálna, és olyanon múlna az életed, aki összesen maximum 24 napot járt orvosi suliba!!!
Ha értelmes válaszokat vársz, értelmes kérdést tegyél fel.
MI VAN?????
Önjelölt kuruzsló akarsz lenni. Hm, szép. Gondolom, valamelyik bulin-a tanfolyam után- a hippokratészi esküt is letennétek. Bár perszeee, az nem is olyan fontos. Hiszen te könyvekbõl már mindent tudnál! Ha valaha ilyen orvosok kerülnek ki valahonnan, én megbánom a napot, mikor az orvosi pályát választottam. De ez nem fog elõfordulni. Keresd fel az OM-et, és meséld el az észrevételeidet. Tárt karokkal fognak várni. Az emberi hülyeség határtalan...
Engem nem húzott fel, én szimplán röhögtem a kérdésen :)
Az ilyenek úgyis max takarítók lesznek a kórházban...
Nyugi, emberek, nyugi. Ne etessétek a trollt. Tudjátok, hogy örül most, hogy így felhúzott benneteket? :)
Ez most vicc? A boncmester nem orvos. Tudod mit csinál egy boncmester? Felvágja meg összevarrja a hullát, a végén meg letakarítja a boncasztalt. És tudod mit csinál egy boncORVOS (patológus)? Icipici szervmetszetekbõl meg kenetekbõl diagnózisokat állít fel. 2 év? Havi bejárás? 2 év az orvosin az ALAPOZÁS. Csak az, amíg az anatómiai, fizikai, kémia alapokat megtanulja az ember! Könyvbõl megtanulni?? A betegvizsgálatot is onnan tanulnád meg? Jézusom. Remélem csak polgárpukkasztásnak szántad a kérdést.
Ha az orvostudományt könyvbõl meg lehetne tanulni, akkor a bölcsészkaron lenne, büfészaknak hívnák és félévente a tizede lenne a tandíj a mostaninak. Bevetted reggel a vicckapszulát?
Az év kérdése. :DDD
Remélem ezt te sem gondoltad komolyan.. hozzáteszem ez még viccnek is rossz volt...
A kérdező hozzászólása: Az orvosi anyag nagyobb része könyvekbõl egyedül is megtanulható, nem látom, hogy miért ne lehetne OKJ képzés keretén belül ilyen képzés is. Boncmester is van OKJ képzésben.
Menj ápolónak az orvosi könyvekbõl tanul 3 évig OKJ-n
a klinikán
A kérdező hozzászólása: A szemklinikán volt, meglett azóta.

Angolul beszélő kémiatanárt orvosira készülő ismerősömnek hol találhatnék?

Külföldi az ismer?sömnek szüksége lenne kémiatanárra. Mivel magyarul nem beszél jól, angol nyelv? oktatót keres. Hol találhatnék neki ilyet?

Legjobb válasz: Kéttannyelvû gimiknél érdemes keresgélned. Felmész a honlapjukra, általában fenn van a tanári gárda.

Kéttannyelvû gimiknél érdemes keresgélned. Felmész a honlapjukra, általában fenn van a tanári gárda.

Hol találhatnék jó orvost Budapesten, aki a szülésig elkísérne és le is vezetné azt?

Nagy szükségem lenne rá.

Legjobb válasz: http://www.timmermann.hu Dr. Timmermann Gábor Én eddig csak csupa jót hallottam róla, épp ma megyek hozzá ma délelõtt! :))))))

http://www.timmermann.hu Dr. Timmermann Gábor Én eddig csak csupa jót hallottam róla, épp ma megyek hozzá ma délelõtt! :) )))))
http://www.baltschik.hu/baltschik/bemutatkozas.php O Baltschik Miklos, En hozza jarok, es sajnos en beteg voltam es kigyogyitott ugy, h nem kellett meg muteni sem. En is csak ajanlani tudom. 10 hetes kismama
dr. Szalóczy Péter 06-30/910-5114
dr. Tóth Ferenc budaörsi egészségházban és a XII. kerületi kórházban is rendel. Nagyon tudom ajánlani.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!