Találatok a következő kifejezésre: Hol találhatnék neten Finnországban élő magyarokat (1 db)

Hol találhatnék a neten Finnországban élő magyarokat?

Esetleg ha ismer valaki ilyet megírná privátba az elérhet?ségét?

Legjobb válasz: IWIW összetett keresés-Finnország.ha valaki szimpi élezs írsz neki biztos lesz olyan aranyos vki.aki segít neked.-)

IWIW összetett keresés-Finnország.ha valaki szimpi élezs írsz neki biztos lesz olyan aranyos vki.aki segít neked.-)
pár hónap múlva én is az leszek:D
bravo forumon van egy Atheawitch nevu lany, minden egyes hozzaszolasaban vagy azzal vag fel, hogy finnorszagi, vagy azzal, hogy ket pasija van, meg fogod talalni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Honnan tudok nyomtatott telefonkönyvet rendelni?

Tudjátok, mint a régi hatalmas vastag telefonkönyvek..
Itt néztem, de Budapest nincs a települések között, nem tudom kiválasztani.. :( Ráadásul ezek elég pici telefonkönyvnek tűnnek.. nem annak a jó nagy réginek..

2

Miért van az, hogy 2013-ban megveszem a MÁV-tól, a Magyar Államvasutaktól a vonatjegyet 2350 forintért, és a vonat 50-60 percet késik és csak este 11 órára érek haza?

De ez még nem elég:

1. Ezek a régi szar ruszki mozdonyok 220-al tudnak menni, gps mutatta ez 142km/h-rel ment Félegyháza meg Kecskemét között.

2. Egy férfi büdös, rossz minőségű cigarettát szív a vonaton, ami tilos, de 0 kalauz jön, hogy ezt megakadályozza, a jegyemet sem ellenőrizte le senki. Ha lesz gyerekem nem akarom, hogy olyan vonatokon utazzon amiben bagófüstöt lélegzik be. Utazás közben az amúgy is retkes vonaton valami ócska dohány szagát szívni... Hát felemelő érzés...
Már kiszáradt a szemem a füstszagban, élmény volt!

3. Sokat fizettem, hogy magyar vonatozzak és sokára érek haza, ami nem jó! Elvettek az életemből 60 percet. :(

9

SOS! Miért nincs az ATV-nek órák óta képe? Csak a hang jön, az tökéletes.

ATV, kép

5

Hogy lehet xfaktor időbe chatelni a versenyzőkkel?

azt mondja a lilu reklámnál hogy a versenyzőkkel lehet chatelni de hol ?
azt mondja hogy rtlklub/xfakton de azón belül hol?

1

Már régebb óta szeretnék vakvezető kutya kiképző lenni, de mindenki ellene van, hogy el ne induljak arrafelé. Mit tegyek?

18/F

2

Pieter van Laer Flagellánsok képén a szerzetesek miért vannak olyan ruhában, mint a KKK tagjai?

Itt van a kép a flagellánsokról.

A KKK-t gondolom mindenki ismeri. Van valami összefüggő a kettő közt?

0

Hol találhatók emlékművek Veszprémben, amiket az I. világháborúban elesettek tiszteletére emeltek?

Olyanokra gondolok, mint például a Vörösmarty téren a felkelő gyalogezredek emlékműve (egy nagy madár van a tetején). Az emlékmű neve nem ontos,csak az,h hol van.

2

Lakik ebben az országban valaki?

Elnézést, ha nem jó kategóriában van a kérdés! Arra lennék kíváncsi, hogy Törökországban lakik-e valaki, mármint magyar :)

Tudnátok mesélni róla? Milyen kint lakni, miért éppen oda mentetek, hogy sikerült munkába állni, mit dolgoztok, stb.

0

Megbízható tudománnyal fogalkozó honlapok, blogok? Hol találhatok ilyet? Lehetőleg magyar nyelven, és természettudomány, pszichológia témakörben.

0

Mit gondoltok erről? (barátság)

3 éve ismertem meg a legjobb barátnőmet (én 7.-es voltam ő meg 8.-os). Kb 2 évig legeslegjobb barátnők voltunk, elmontdtunk egymásnak mindent. Aztán amikor ő ugye gimibe került, kevesebbet találkoztunk, de a kapcsolat megmaradt, viszont amikor én is, akkor már kb. havonta egyszer találkoztunk, de a bizalom megmaradt. Idén nyáron mindketten elfoglaltak voltunk, és mindig én kerestem, találkoztunk az egész nyár alatt egyszer, július - augusztus környékén. Azóta nem keresett, én sem őt, én vártam, hogy ő keressen, mivel mi az, hogy nem is akar velem találkozni? Pár napja összefutottunk a buszon, véletlenül és ugye muszáj volt beszélgetni. Nagyon eltávolodtunk egymástól, próbáltam úgy viselkedni mint aki nem neheztel szóval csak mondtuk a dolgainkat, de ilyen hidegek voltunk egymással... Megfogadtam, hogy amíg ő nem keres, addig külön nem találkozom vele, de még aznap délután gondoltam utoljára elhívom, beszéljük meg az egész barátságunkat, stb. a pasijával vásárolt (mindig vele van) és jött az a duma, hogy amíg nincs meg az előrehozott érettségije, addig nem nagyon ér rá. Egy másik ember, akivel mindketten jóban vagyunk, zt mondta nekem, hogy a barátnőm mondta rólam, hogy nagyon megváltoztam, már nem tud úgy megérteni, mint régen, meg ilyenek... szerintem attól még ugyanúgy barátok maradhatnánk csak mert változnak az emberek... (tényleg megváltoztam, ő meg kicsit beszűkült lett..). Ha nagyon akarna látni, szakítana rám időt, mivel a pasijával tud lenni.. Ez nagyon rosszul esik... van sok más barátom rajta kívül, de mégis csak ő volt a legjobb barátnőm sokáig.. nem hívom mostmár sehová az biztos, max elmegyek vele ha hív..
16L

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!