Találatok a következő kifejezésre: Hol találhatnék nagyon jó andrológust (1 db)

Hol találhatnék egy nagyon jó andrológust?

Gondolom, ha magánrendelésre megyünk oda nem kell beutaló! Nagyon fontos lenne ez a vizsgálat nekünk, mert a férjemnek herevisszere van, és kíváncsiak lennék, hogy mi a helyzet nála ennek hatására? Az orvos szerint 80%, hogy m?tét nélkül is lehet babánk, de azért jó volna ezt lekontrollálni. És már 7 hónapja próbálkozunk!

Legjobb válasz: szia, A páromat ugyanilyen problémával mûtötték a Klinikákon 2004.-ben. És a drága kis szemünkfénye 2006. novemberében fogant. Tehát ebbõl kiindulva, nem hinném, hogy akkora hatással van a mûtét a fogamzóképességre. Bár nem tudom, hogy párodnál mekkora visszérrõl van szó. A vérkeringése semmiképp nem olyan jó mintha minden rendben lenne az tuti. Most így kapásból nem tudom a doki nevét, de ha érdekel megpróbálhatom kinyomozni. De jól gondoljátok át, ez egy nagy hasi mûtét. Sok szerencsét.

szia, A páromat ugyanilyen problémával mûtötték a Klinikákon 2004.-ben. És a drága kis szemünkfénye 2006. novemberében fogant. Tehát ebbõl kiindulva, nem hinném, hogy akkora hatással van a mûtét a fogamzóképességre. Bár nem tudom, hogy párodnál mekkora visszérrõl van szó. A vérkeringése semmiképp nem olyan jó mintha minden rendben lenne az tuti. Most így kapásból nem tudom a doki nevét, de ha érdekel megpróbálhatom kinyomozni. De jól gondoljátok át, ez egy nagy hasi mûtét. Sok szerencsét.
A kérdező hozzászólása: szia! ezért szeretnénk elõtte egy andrológiai vizsgálatra elmenni, mert, ha ott gáz van, akkor mûtét, mert akkor semmiképp nem lehet babónk nélküle. Nem nagy mûtét ez, kicsit utánakérdezõsködtem már, és csináljék már kis lyukon kersztül is, most hirtelen nem jut eszembe a szakszó rá.
szia, Én írtam a választ. Laporoszkópiának hívják az eljárást. Említettem, hogy csinálták a páromnak. Két kis lyuk az oldalán, de ne gondold, hogy egy kis semmiségrõl van szó. Írj privit, ha esetleg érdekelnek a részletek.
Szia! Én Budapesten a Nyugatinál tudok egy maximálisan jó indulatú andrológust, aki magánrendelést végez. Mi a párommal "csak" spermavizsgálaton voltunk, de nagyon szimpatikus volt. Ha érdekel meg tudom adni a telefonszámot, remélem minden jól fog menni!
Szia! Az én férjemnek is herevisszér tágulta volt, megmûtötték a MÁV kórházban. Ma már tökéletesek az erednényei:) (4 hónappal a mûtét után) A doki: dr. Kovács Róbert, urológus, mi a magánrendelõjébe jártunk, a XIII. kerületi Babér utcai rendelõbe. A doki kicsit furcsa stílusú, a magánrendelésén kicsit sokat kell várakozni, de rajtunk sokat segített:) tel: 350 1898 Sok sikert!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

5 nap mulva esedékes a menzi, mikor tesztelhetek?

8

Van okom "félni"?

nemrég kezdtem el a fog.gátlómat szedni de 7helyett csak 6napot vártunk párommal,ma egész nap megjön érzésem van,ez az 1.hónapom a gyógyszerrel és nemtudom ez helyes érzés-e,amit érzek?!keddig kell szednem,szerda már a szünet 1.napja

4

Kinek hogy sikerült teherbe esni egy átjárható petevezetékkel. Ha inszemmel sikerült akkor hanyadikra?

mit jelent: 10dpo-n ?

4

Inszeminációm volt 10 nappja, S azota 2×2 utrogesztant szedek.2-napja éget viszket nagyon száraz a hüvelyen, mitől lehet? Lehet ez az utrogesztan mellékhatása? Vagy csak egyszerűen elkaptam egy hüv. Fertőzést? Használhatom a canesten cupot?

Nem befolyásolja a canesten az inszem sikerét?

3

Légyszíves nézzétek meg az eredményemet! Mi a véleményetek?

Volt szeptemberben egy missed ab műtétem. Első baba lett volna. Se a magánnőgyógyász, se a magánendokrinológus nem küldött további vizsgálatokra. Azt mondták, első missed ab után még nem kell. Ezért önszorgalomból vizsgáltatom ki magam. Várom a véleményeteket!

Éhgyomri glucose 5,0 mmol/l
60 perces glucose 5,3 mmol/L
120 perces glucose 3,4 mmol/L
Inzulin 10,2 mIU/L
Inzulin 60 perc 92,5 mIU/L
Inzulin 120 perc 19,5 mIU/L
Inzulin rezisztencia (HOMA index) 2,27

Köszönöm

3

Ha negatív az ovulációs tesztem, akkor tuti nincs ovulációm?

1

Missed Ab műtét után mikor próbálkoztatok újra a babával?

Illetve ki mivel segített rá az újbóli fogantatásra, illetve mik voltak a tapasztalatok.

Köszi!

2

Mensi utáni mellfeszülés mit jelent? Szurkál is, főleg oldalt. Mensim normális volt, , méhkaparás után.

0

El merjem kezdeni szedni a clostyt ultrahangos nyomonkövetés nélkül?

Felírta a dokim a gyógyszert, azt mondta szedjem be és a következő esedékességekor vár, hogy megnézzük összejött-e a baba... Mennyire veszélyes ultrahang nélkül szedni? El merjem így kezdeni?

6

Jangee 0. 02-es mellett lett valaki terhes, miért?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!