Találatok a következő kifejezésre: Hol találhatnék nagyon jó andrológust (1 db)

Hol találhatnék egy nagyon jó andrológust?

Gondolom, ha magánrendelésre megyünk oda nem kell beutaló! Nagyon fontos lenne ez a vizsgálat nekünk, mert a férjemnek herevisszere van, és kíváncsiak lennék, hogy mi a helyzet nála ennek hatására? Az orvos szerint 80%, hogy m?tét nélkül is lehet babánk, de azért jó volna ezt lekontrollálni. És már 7 hónapja próbálkozunk!

Legjobb válasz: szia, A páromat ugyanilyen problémával mûtötték a Klinikákon 2004.-ben. És a drága kis szemünkfénye 2006. novemberében fogant. Tehát ebbõl kiindulva, nem hinném, hogy akkora hatással van a mûtét a fogamzóképességre. Bár nem tudom, hogy párodnál mekkora visszérrõl van szó. A vérkeringése semmiképp nem olyan jó mintha minden rendben lenne az tuti. Most így kapásból nem tudom a doki nevét, de ha érdekel megpróbálhatom kinyomozni. De jól gondoljátok át, ez egy nagy hasi mûtét. Sok szerencsét.

szia, A páromat ugyanilyen problémával mûtötték a Klinikákon 2004.-ben. És a drága kis szemünkfénye 2006. novemberében fogant. Tehát ebbõl kiindulva, nem hinném, hogy akkora hatással van a mûtét a fogamzóképességre. Bár nem tudom, hogy párodnál mekkora visszérrõl van szó. A vérkeringése semmiképp nem olyan jó mintha minden rendben lenne az tuti. Most így kapásból nem tudom a doki nevét, de ha érdekel megpróbálhatom kinyomozni. De jól gondoljátok át, ez egy nagy hasi mûtét. Sok szerencsét.
A kérdező hozzászólása: szia! ezért szeretnénk elõtte egy andrológiai vizsgálatra elmenni, mert, ha ott gáz van, akkor mûtét, mert akkor semmiképp nem lehet babónk nélküle. Nem nagy mûtét ez, kicsit utánakérdezõsködtem már, és csináljék már kis lyukon kersztül is, most hirtelen nem jut eszembe a szakszó rá.
szia, Én írtam a választ. Laporoszkópiának hívják az eljárást. Említettem, hogy csinálták a páromnak. Két kis lyuk az oldalán, de ne gondold, hogy egy kis semmiségrõl van szó. Írj privit, ha esetleg érdekelnek a részletek.
Szia! Én Budapesten a Nyugatinál tudok egy maximálisan jó indulatú andrológust, aki magánrendelést végez. Mi a párommal "csak" spermavizsgálaton voltunk, de nagyon szimpatikus volt. Ha érdekel meg tudom adni a telefonszámot, remélem minden jól fog menni!
Szia! Az én férjemnek is herevisszér tágulta volt, megmûtötték a MÁV kórházban. Ma már tökéletesek az erednényei:) (4 hónappal a mûtét után) A doki: dr. Kovács Róbert, urológus, mi a magánrendelõjébe jártunk, a XIII. kerületi Babér utcai rendelõbe. A doki kicsit furcsa stílusú, a magánrendelésén kicsit sokat kell várakozni, de rajtunk sokat segített:) tel: 350 1898 Sok sikert!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan mérjem a hőm?

második gyerkőcöt tervezzük , de a pici éjszakánként még felkel. Minden alkalommal mérjem meg vagy amikor tudom, hogy már nem alszik vissza. Ez olyan 6 óra körül van, vagy válasszak egy olyan időpontot amikor nem szokott felébredni (5:30)és mérés után még visszaalhatok?

3

Ciklus 24. napján terhességi tünet?

Rosszul éreztem magam, fájt a fejem, hányinger kerülgetett kora délutánig. Tegnap belehasított a fájdalom az alhasamba.

2

Először voltam együtt a mostani baratommal ( egyben ez volt az legelső nekem) kb.2 hete, és 1 hete újra. Mindkét alkalommal védekeztünk, belém ment, nem vettünk észre lyukat a gumin. De valamiért mégis nyugtalanit, hogy esetleg teherbe eshettem-e?

5

Van második csík vagy csak káprázik a szemem?

A teszt reggeli,de már akkor is mintha láttam volna 2.csíkot (idön belül)

<http://www.kepfeltoltes.hu/view/131016/20131016_154934_www.k..

36

Kinek mi a tapasztalata, véleménye?

Tavaly decemberben volt egy spontàn vetèlèsem, 6 hetes terhes voltam! Nem kellett kaparni,mert vèrzèssel kiürült! Azota sajnos nem sikerül teherbe esnem, most tartok ott,hogy holnap megyek magandokihoz,kèrek pàr vizsgàlatot! Milyen vizsgàlatra szàmitsak? Ill. ha most esetleg teherbeesetem làtna valamit v èrezne ha megvizsgàl? 21-re nem vàrom! Elöre is koszi!

3

Ti vállalnátok babát párotokkal ha még nem volt lehetőség az összeköltözésre?

1 éve hogy párommal együtt vagyunk. Sokszor volt már szó a baba kérdésről. Szeretne már ő is nagyon régen babát mert már 40.-ik éves, én meg 31.-ik éves vagyok.
Sajnos én is és ő is szülővel élünk jelenleg. Próbálnánk valami módon összeköltözni de anyagi lehetőség eddig nem volt rá (én ápolásin vagyok, ő keres de van 35.000ft hitele még pár éven keresztül).
Szerintetek?

23

Ki nem várja Novemberben?

Új hónap, új remények

67

Az orvos szerint hátrahajló méhem van. Nehezebb lesz a teherbeesés? Van valakinek tapasztalata e téren?

Párommal tervezzük a babát de előre félek..

23

Szoptatás és teherbeesés?

több mint 1 éves babámat még reggelente szopiztatom. Nem sok tejcsi jön csak pár csepp. Ez esetben sikerülhet a teherbeesés vagy ez is meggátolja. Menstruációm minden hónapban pontosan megjön.

2

25-27 naposak a ciklusaim, mikor teszteljek? Bővebb lent.

4 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló tablettát, olyan 25-27 naposak a ciklusaim. Ebben a hónapban elvileg pont ovulációkor voltunk együtt a férjemmel a kalkulátor szerint. Jövő hétfőn lesz a 25. napom..Elég erős krémes folyásom van, hasszurkálás de csak reggelente, és sokszor leszakad a derekam..Intimedet van itthon 25-ös. Szerintetek hányadik napon teszteljek? Nem tudom 25-27?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!