Találatok a következő kifejezésre: Hol találhatnék munkát, (74 db)

Hol találhatnék munkát Bp-en?

Erotikus munka kivételével bármi érdekelne, amivel pénzt tudnék keresni.

Legjobb válasz: Azért Budapesten nem olyan borzasztóan nehéz munkát találni. Én ha az országos álláshirdetéseket végigpörgetem, 70%-ban csak budapesti hirdetéseket látok. Amúgy ha bármi szóba jöhet, próbálkozz a nagyobb áruházaknál, szintén saját tapasztalat, hogy én az ittenieket hiába nézem, itt sosincs felvétel, a fõvárosiakban meg mindig van.

Azért Budapesten nem olyan borzasztóan nehéz munkát találni. Én ha az országos álláshirdetéseket végigpörgetem, 70%-ban csak budapesti hirdetéseket látok. Amúgy ha bármi szóba jöhet, próbálkozz a nagyobb áruházaknál, szintén saját tapasztalat, hogy én az ittenieket hiába nézem, itt sosincs felvétel, a fõvárosiakban meg mindig van.
Mit birsz? Van valami kepesitesed? Valami tapasztalat (elet vagy munka)? Hany eves vagy?
A kérdező hozzászólása: 29 év, a végzettségem meg lényegtelen, azzal úgysem tudok elhelyezkedni.
vendeglatoiparban biztos
A kérdező hozzászólása: hát, pedig borzasztóan nehéz.
Egyáltalán, mióta keresel? Továbbra is fenntartom, hogy Budapesten még mindig tûrhetõ a helyzet, néznéd meg mi van Baranyában például, de mondhatnék sok más helyet is. Hol próbálkoztál eddig? Meg milyen módon? Szinte biztos vagyok benne, hogy nálad inkább a módszerekben lehet a hiba, mert ha azt mondod, hogy bármi érdekelne, akkor kizártnak tartom, hogy a fõvárosban nem jön össze semmi.

Hol találhatok munkát 14 évesen?

14 éves vagyok és munkát keresek Albertirsa 30 km-es körzetében vagy Budapesten. Vállalok: szemétszedés, kutyasétáltatás, söprögetés, gereblyézés, takarítás, egyéb könnyű munka. (nem fogadok el olyan választ h csak 16 éves kortól. olyan válaszoljon aki tud is munkát)

Legjobb válasz: Õszintén megmondom, nagyon tetszik az ambíciód régebbi önmagamra emlékeztet! DE hivatalosan papíron csak 15-tõl lehet, szülõi beleegyezéssel nagyon vékony pénzért(általában 450/óra). Ne itt keress munkát, járd körbe az idõsebb szomszédokat, és ajánld fel nekik hogy némi pénzért levágod a füvet, vagy elviszed a kutyát sétálni. Ha mázlid van akkor értékelni fogják azt hogy már 14 évesen dolgozni akarsz. Ha nincs akkor már a média ráparáztatta õket arr, hogy biztosan valanilyen hátsó szándékkal mész. Hidd el elõbb utóbb úgy is azt mondják hogy na akkor itt van ennyi pénz vágd le a füvet. És ugye azt hetente kell :)

Õszintén megmondom, nagyon tetszik az ambíciód régebbi önmagamra emlékeztet! DE hivatalosan papíron csak 15-tõl lehet, szülõi beleegyezéssel nagyon vékony pénzért(általában 450/óra). Ne itt keress munkát, járd körbe az idõsebb szomszédokat, és ajánld fel nekik hogy némi pénzért levágod a füvet, vagy elviszed a kutyát sétálni. Ha mázlid van akkor értékelni fogják azt hogy már 14 évesen dolgozni akarsz. Ha nincs akkor már a média ráparáztatta õket arr, hogy biztosan valanilyen hátsó szándékkal mész. Hidd el elõbb utóbb úgy is azt mondják hogy na akkor itt van ennyi pénz vágd le a füvet. És ugye azt hetente kell :)


Hol találhatnék munkát a nyárra?

18 éves gimnazista srác vagyok,de sehol nem találok munkát a nyárra mert mindenhova szakmai tapasztalat kell,és ugye gimiben nem szerzek túl sok tapasztalatot szakmákban. akár messzebb is elmennék,ha a szállás megoldható. Tegyem hozzá akár napi 12 órát is dolgoznák,nem vagyok egy rossz fizikumú srác.

Hogy/hol találhatnék munkát?

23/L vagyok. 2 éve, az OKJ-s suli vége óta itthon ülök és már az összes létező helyre beadtam a jelentkezésemet és megpróbáltam mozgósítani az ismerőseimet is, de semmi.. Anyukám ráadásul beteg, nagyon kéne a pénz és a nyugalom, minél stresszmentesebb élet. Nem tudom, mit csináljak komolyan mondom. Pest megyében lakom, 50 km-re a fővárostól, de mobilis vagyok. El se tudom képzelni, hogy a messzebb lévő icipici kis falukban hogy élnek meg az emberek...:( Ha valakinek bármilyen ötlete, tanácsa van vagy tud egy jó álláslehetőségről kérem írjon nekem. Privátban főként. Köszönöm.

Legjobb válasz: http://www.tesco-karrier.hu/public/jobs.php#pager_header

Munkaügyre menyj be, elvileg ott majd kiközvetitenek valahova.
Csak Pesten érdekelne meló? Itt Debrecenben lehet tudok neked segíteni.
A kérdező hozzászólása: tesco nálam kilõve, mert nem tudnék hazajárni sehogy sem ha mondjuk este 7-nél tovább kéne lenni.
A kérdező hozzászólása: Közelben meg nincs tesco.
A kérdező hozzászólása: na meg különben sem vettek fel oda, pedig még interjún is voltam egyszer. diákmunkásként persze kellettem.
A kérdező hozzászólása: Két éve regisztrálva vagyok a Munkaügyiben. Amikor rákérdeztem a munkalehetõségekrõl és a tanfolyamokról, szinte a képembe röhögött a nõ, hogy én túlképzett vagyok és ne is várjam, hogy tanfolyamra elküldenek és munkát se hiszi, hogy tudnak ajánlani.. és tényleg semmit nem kaptam. Pénzre meg nem vagyok és nem voltam jogosult, mert még nem volt x ledolgozott napom mielõtt regisztráltam.
Hát pedig nem szabadna elutasítania, kiröhögnie a munkaügyisnek. Elég bunkók. Esetleg próbálj személyesen érdeklõdni, piacokon, kisboltokban, étteremben-pizzériában, hogy nem e kell segítség nekik. Milyen szakmáid vannak?

Hol találhatnék munkát?

Idén érettségiztem és sajnos nem tudom folytatni a sulit.

Legjobb válasz: És miért nem tudod folytatni a sulit? Ez nagyon komoly kérdés, mert egy érettséginél többet ér, ha valakinek nincs érettségije, de van szakma a kezében. Ha akarsz valamit kezdeni, akkor valamit tanulj!!! Amikor már a Zarában, New Yorkerben és egyéb boltokban diplomás emberek dolgoznak, akkor az érettségiddel te egyáltalán nem vagy versenyképes.

És miért nem tudod folytatni a sulit? Ez nagyon komoly kérdés, mert egy érettséginél többet ér, ha valakinek nincs érettségije, de van szakma a kezében. Ha akarsz valamit kezdeni, akkor valamit tanulj!!! Amikor már a Zarában, New Yorkerben és egyéb boltokban diplomás emberek dolgoznak, akkor az érettségiddel te egyáltalán nem vagy versenyképes.
Hello, korom nem írom le, még tanulok, havi 7-23 ezer forintot tudok keresni a rokonaimnál, és mellette gyûjtök aludobozokat. A Tesco 1 darabért 2 forintot ad, ha a pontgyûjtõ füzetbe 5 mancs6 talp összegyûlik, akkor kapsz tárgyi ajándékot, ha szarba vagy áron alul elpasszolod. Havi 1500 ft-ot talán ki tudsz ezzel termelni. Sörös üveg 25 huf, boros 30-40 huf 2 dl kommersz 37 huf (kisboltoknál, pl. Coop). Sok sikert és kitartást és gondolj a kárpátaljai magyarokra, nálunk a családi pótlék közelít az ottani fizetéshez.
A ház borát tartalmazó 1, 5 littyós üveg pl. a CBA- ban 100 forintot ér. Ha azt hiszed alja munka, gondolj az albánokra õk nem kapnának neten választ.
Van olyan bolt, ami visszaváltja a féldeciset is. Állítólag MÉH telep 5 huf-ot ad egy fél literes aludobozért, a Tesco autómata beveszi a gyûröttet is, ha nem, kicsit meg kell nyomkodni, akkor igen. Fél littyósnál kisebbet szerintem méh nem vesz át. Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Kössz a válaszokat. Egyenlõre nem tudok fõsuliba menni és pont az anyagi körülmények miatt, egyszerûen nem bírnánk. Ki kellett iratkoznom, pedig felvettek. Olyasmire gondoltam, mint a Bosch. Hogyan lehetne bekerülni? Vagy inkább felejtsem el...
Sok sikert az álláskereséshez, remélem találsz valamit. Én is pályakezdõ vagyok, nekem szakmám van, érettségim nincs, és sajnos az ország egyik legrosszabb helyén lakom (Borsod)azon belül is egy olyan városban, ahol nagyon nincs munka, de még csak olyan cég sem, ahol a szakmámba esélyem lenne. Én is próbálkozok gyárakban, kisebb mûhelyekben, áruházakban, egyelõre még sikertelenül. A ráadás az, hogy gyakorlat nélkül szinte lehetetlen felvételt nyerni szakmámba tartozó állásba. Egyébként nekem az a tervem, hogy egyelõre bármilyen munkát elvállalok, és szerencsére számíthatok a szüleimre, így tudnék félretenni egy kis pénzt, aztán egy piacképesebb szakmát szerezni. Unokatestvéreim megyeszékhelyen élnek, így késõbb én is felköltöznék oda, mivel ott több lehetõség van, csak sajnos ugye most pénz nélkül nem nagyon tudok ugrándozni. A fõ cél majd pedig külföld.
szalag mellett
Van valamilyen szakmád? Ha van akkor nagyobb az esélyed..Nézz újságban és az interneten álláshirdetéseket, hátha találsz valamit, de sajnos arra számíthatsz hogy lehet hogy több mint fél évedbe fog kerülni hogy munkát találj. Diákként több esélyed lett volna, az lett volna a legjobb ha halasztassz fél évet, jelentkezel állásokra és amíg nincs addig diákmunkákat végzel. Fél év után pedig kiirítkozhattál volna az egyetemrõl. Mint ahogy egyik válaszoló írta, ha csak érettségid van akkor valószínû hogy csak szalag mellett lesz minimálbérért munkád.

Hol találhatok munkát? Targoncás bizonyítványom van. Ennek ellenére semmi.

Plusz van egy érettségim, a targoncás bizim friss.. elmentem a debreceni teva-hoz, mert meg volt hirdetve, de úgy elküldtek...hogy ne törjem össze a gyogyszereket keressek mást, tesco vagy valami.. elmentem oda, nem lehet jelentkezni, csak neten, egyel?re nincs munka.. a cora, metro, m?anyaggyár, FAG, leadtam, de már egy hét telt el lassan és semmi.. neten keresgélek külföldit, országszerte is munkát, és kb mindenhol 5, 3 meg két év gyakorlat kell..hát akkor mégis hol a fenébe kezdjem el? ..nekem már az is mindegy ha nem debrecen, csak valahol dolgozzak.. tudom nem csak egyedül vagyok így.. de nem tudok honnan tanácsot kérni

Legjobb válasz: Ha országszerte keresel, esetleg megnézhetnéd Gyõr környékét, Audi és egyéb cégek. Egy érdeklõdõ e-mail nem kerül szinte semmibe.

Ha országszerte keresel, esetleg megnézhetnéd Gyõr környékét, Audi és egyéb cégek. Egy érdeklõdõ e-mail nem kerül szinte semmibe.
A kérdező hozzászólása: köszi, gyõrbõl fel is hívtak, h van :)
Nahát... :) Egy kalappal a munkakereséshez. Gyõr jó hely, én ott tanultam pár évig, aztán pár év kihagyás, most ott tanulok megint. És én is munkát fogok keresni mert felmondtam pár napja.

Hol találhatok munkát?

17 éves lány vagyok, angolul középfokon beszélek, franciául pedig 2008-ban kezdtem el tanulni. Elég sz?kös a család anyagi helyzete mostanában, ezért szeretnék érdekl?dni, hogy hol tudnék suli mellett, egy nem túl nagy er?feszítést igényl? munkához jutni Budapesten a XIII. vagy I. kerület közelében? És egyáltalán milyen munkákat javasolnátok?

Hol találhatnék munkát Budapesten?

Igazából diákmunkát szeretnék a nyárra, aztán kés?bb sem jönne rosszul egy kis kiegészítés az egyetem mellett. Tesco-ba nem szeretnék menni...Valami munkát tudtok ajánlani, ami nem átverés?(Érettségim van, egyetemre járok)

Legjobb válasz: Gõzöm sincs, jól jöne apénz, de én se találok semmi használhatót, azért lány létemre meg tescos rabszolgamunkára meg társaira nem mennék...

Gõzöm sincs, jól jöne apénz, de én se találok semmi használhatót, azért lány létemre meg tescos rabszolgamunkára meg társaira nem mennék...
express.hu diákmunkákat megnézitek, vannak rendes irodai munkák
A kérdező hozzászólása: Tulajdonképpen konkrét "ajánlatot" keresek:) Minden nap nézegetem a diákszövetkezetek honlapjait+ az expressz.hu-t is hidd el:) De köszi a válaszokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!