Találatok a következő kifejezésre: Hol találhatnék külföldi munkát (4 db)

Hol találhatnék külföldi munkát?

Szeretnék külföldön élni és dolgozni. Jó lenne, ha olyan külföldi magyarok írnának akik tudnának segíteni ebben és akikben megbízhatok! Egyenl?re teljesen mindegy hogy milyen munka és hogy hol lenne. Most környezetvédelmi és vízgazdálkodási f?sulira járok de van még 2 évem viszont elég kilátástalan a magyar élet, de ha most elkezdeném blamálni az országot akkor biztos meghurcolnának. Szóval ha valaki tud valamiben segíteni akkor azt szivesen veszem.

Legjobb válasz: http://www.munkakozvetitok.com/

Angliaban a gumtree.com, reed.co.uk oldalan es a jobcentreplus.co.uk oldalan is. Eures oldalan is vannak kulfoldi munkak, a munkaugyiben is megkerdezheted Nezd meg az euvonal.hu oldalat is, jo erdekes oldal.
Nagyon fontos a nyelvtudás, anélkül semmit nem tudsz elérni. Ha már megvan a középszintû és bátran használt tudásod, a nyári szünetben kimennék a helyedben szerencsét próbálni, persze nem hátrány ha van kihez menni és ott lakhatsz valahol pár hétig, mert pl. Angliában elég sokáig tart elintézni a munkahelyet, és addig is kell élni valahol, meg valamibõl. Szóval pénz is kell, nem is kevés. Ha mégsem sikerülne, még mindig visszamehetsz, he robbants hidakat magad mögött! Sok sikert!
Erre jó az internet ha elõre szeretnél felkészülni. Például itt (külföldi munkák, külföldi állások): http://www.megaport.hu/portal/index.php?cat=893

Hol találhatnék valós külföldi munkát?

Nagyon szeretnék külföldön dolgozni,de a neten rengeteg átverés van, amibe nem szeretnék beleszaladni. Tud valaki olyan oldalt, ahol valós cégek valós munkákat kínálnak?

Legjobb válasz: Fiú vagy vagy lány? Hány éves? Ha 30-on aluli lány vagy, én az au pairkedést ajánlom kiindulópontnak. Lenne ingyen fix szállásod, ellátásod, + fizetésed. Persze ehhez vigyázni kell gyerekekre, de szerintem megéri. Ha már kint vagy, onnan könnyebb továbblépni, rendes munkát keresni, lakást bérelni, meg úgy általában, tisztában leszel a helyi szokásokkal, mi hogy megy. És ami a legjobb, hogy ez nem csak Angliában lehet. Én pl. 1 hét múlva megyek Belgiumba, már nagyon várom. Ha kérdésed van, írj.

Fiú vagy vagy lány? Hány éves? Ha 30-on aluli lány vagy, én az au pairkedést ajánlom kiindulópontnak. Lenne ingyen fix szállásod, ellátásod, + fizetésed. Persze ehhez vigyázni kell gyerekekre, de szerintem megéri. Ha már kint vagy, onnan könnyebb továbblépni, rendes munkát keresni, lakást bérelni, meg úgy általában, tisztában leszel a helyi szokásokkal, mi hogy megy. És ami a legjobb, hogy ez nem csak Angliában lehet. Én pl. 1 hét múlva megyek Belgiumba, már nagyon várom. Ha kérdésed van, írj.
nagy munkaközvetitöknél keress. a lényeg hogy általában úgy csinálják hogy elöször a közvetítiö válogat aztán már a cégtöl valaki beszél a jelöltekkel. megismered majd melyik cég komoly melyik nem. konkrét dolgokat mondanak a munkárol . beadni bárhova beadhatod a jelentkezésed de arra figyelj hogy a meghallgatáson mit mondanak.
Én 26 éves fiú vagyok, és 2-3 éven belül én is szeretnék külföldre menni dolgozni. Számítástechnikát végeztem fõsulin, és az angol nyelvtudásom is elég jó, de nem ebben gondolkodom. Milyen más munkalehetõség van egy magamfajtának? Kipróbálnám magam én is szívesen pl. szállodákban. Köszi!
Szija! Egy ismerõsömnek van egy külföldi munkaerõközvetítõ cége. Ha kell, szívesen adok egy telefonszámot, és megkeresheted, illetve, írhatsz neki mailt, vagy iwiwen...
afsz.hu
Szija! Egy ismerõsömnek van egy külföldi munkaerõközvetítõ cége. Ha kell, szívesen adok egy telefonszámot, és megkeresheted, illetve, írhatsz neki mailt, vagy iwiwen... ez én voltam, megszûnt a kapcsoltat!!! ne keressetek!!

Hol találhatunk megbízható külföldi munkát?

Szeretnénk a férjemmel mind2 külföldön dolgozni, Ebben szeretnék segítséget kérni. Melyik az a cég amely megfelel? munkaközvetít??

Legjobb válasz: www.hajópincér.hu Egyik ismerösöm igy jutott ki Amerikába 9 hónapra.

http://www.hajópincér.hu Egyik ismerösöm igy jutott ki Amerikába 9 hónapra.
unokatesómat meg ilyennel vágták át..


Hol találhatok olyan munkaközvetítőket, akik külföldi gyári munkára keresnek embereket?

Németország vagy Ausztria érdekelne els?sorban, de más is megfelelne. Olyan ajánljatok, amik biztosan nem átverések.

Legjobb válasz: munkaügyi központban érdeklõdj az EURES rendszer után. Ebben az EUn belül nagyon sok ajánlat van, és hivatalos, EU által felállított rendszer. Kijutást, albérletet magadnak kell finanszíroznod, de ez a legbiztonságosabb...

munkaügyi központban érdeklõdj az EURES rendszer után. Ebben az EUn belül nagyon sok ajánlat van, és hivatalos, EU által felállított rendszer. Kijutást, albérletet magadnak kell finanszíroznod, de ez a legbiztonságosabb...
van a cvonline.hu-n is egy-kettõ, amik tényleg valósak. szoktak pl animátorokat keresni nyárra, de az fõleg a déli régiókba, vagy angliába szállodai munka, de az van ausztriában is pl.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!