Találatok a következő kifejezésre: Hol találhatnék aranyos (12 db)

Hol találhatnék kedves, aranyos, normális lányokat? 21/f

Buli helyeken szinte lehetetlen ilyen lányokat találni sajnos. :(

Legjobb válasz: Én kedves, normális és aranyos is vagyok ééés...most figyelj...járok bulizni!!-.-

Én kedves, normális és aranyos is vagyok ééés...most figyelj...járok bulizni!!-.-
most azzal, hogy beköptél egy szót az idegenszavak szótárából nem fogod okosabbnak titulálni magad:D buta kislány, menj aludni:)
Milyen okos vagy utolsó. Biztos reprezentatív felmérés alapján jelentetted ki .
Buli helyekre olyan lányok járnak, akik nem éppen párkapcsolatot keresnek.
Azt mondják én az vagyok :) És itt vagyok :)
hát nálad értelmesebb, az biztos:)
Elég értelmes lehetsz, ha csak az a lényeg, hogy tudjon fõzni -.-' Remélem te is tudsz fõzni, ha már nálad elvárás... Ki volt az a kedves buliellenes nyomi aki lepontozott? Amúgy kérdezõ, te magad mondtad, hogy kizáró ok.
nekem csak az a lényeg, hogy tudjon fõzni:D
álmaidban.
Elöszö azt olvastam h "nedves, aranyos...XDDD
hát nem ott ahol eddig kerested
A kérdező hozzászólása: Nem mondta senki, hogy kizáró ok lenne kedves 1-es és 3-as :)
dettó mint egyes!;)
A mesékben.
Lehet, hogy számodra ez a szó túl komoly, bocsánat, elmagyarázzam mit jelent? :) Nem kellett volna elárulnod magad.

Nagymama kerestetik! Hol találhatunk magunknak egy tündéri aranyos nagymamát akit gyakran meglátogathatunk?

Örömmel segítenénk neki elfogyasztani a vasárnapi ebédet is! Hol találhatunk ilyent?

Legjobb válasz: A tündéri aranyos nagymamák attól lettek azok,hogy már van saját unokájuk,ezért a vasárnapi ebéd elfogyasztásában nem szorulnak vadidegenek segítségére:)

A tündéri aranyos nagymamák attól lettek azok, hogy már van saját unokájuk, ezért a vasárnapi ebéd elfogyasztásában nem szorulnak vadidegenek segítségére:)

Manapság miért nem akarnak a lányok sehol sem ismerkedni, mégis hol találhatnék olyan értékes, aranyos, kedves lányt, aki vevõ lenne a közeledésemre?

Ma is voltam haverokkal és csak az elutasítást tolták, látszott, hogy nem akarnak ismerkedni, persze azt mondták, hogy azért, mert van barátjuk, de szerintem csak kamuztak. Az ember örülne, ha végre találna egy norámlis, szeretnivaló, cuki lányt, erre sehol semmi, ez már felháborító!-.-

Legjobb válasz: Nekem van egy lány barátom, nagyon jóban vagyunk, és õ mondta egyszer, hogy a párkeresés nagyon nehéz feladat. Sajnos a mai világban nagyon nehéz értelmes, normális lányokat találni, egyrészt mert kevesen vannak, másrészt mert általában jól elbújnak. Egyébként az se mindegy, hogy hol akarsz ismerkedni, diszkóba pl. nem beszélgetni mennek. (Arról nem is beszélve, hány lány egészíti ki a mondókáját trágár szavakkal, hány lánynak nincs SEMMIFÉLE életcélja, jövõképe, hány lánnyal nem lehet értelmesen elbeszélgetni. A másik réteg meg a jégcsapok csoportja, na õk aztán mindenkitõl elzárkóznak, miközben nyafognak, hogy nekik milyen rossz.) Na meg persze sok a felszínes lány, aki a szõke herceget várja, miközben õ nem tudna cserébe semmit sem adni, de azt hiszi, majd a két szép szeméért beleszeret egy jópasi. Ezernyi oka lehet, hogy miért nem ismerkednek, gyakran õk maguk se tudnák megindokolni, és tény, hogy sokszor esélyt se adnak a másik embernek.

Nekem van egy lány barátom, nagyon jóban vagyunk, és õ mondta egyszer, hogy a párkeresés nagyon nehéz feladat. Sajnos a mai világban nagyon nehéz értelmes, normális lányokat találni, egyrészt mert kevesen vannak, másrészt mert általában jól elbújnak. Egyébként az se mindegy, hogy hol akarsz ismerkedni, diszkóba pl. nem beszélgetni mennek. (Arról nem is beszélve, hány lány egészíti ki a mondókáját trágár szavakkal, hány lánynak nincs SEMMIFÉLE életcélja, jövõképe, hány lánnyal nem lehet értelmesen elbeszélgetni. A másik réteg meg a jégcsapok csoportja, na õk aztán mindenkitõl elzárkóznak, miközben nyafognak, hogy nekik milyen rossz.) Na meg persze sok a felszínes lány, aki a szõke herceget várja, miközben õ nem tudna cserébe semmit sem adni, de azt hiszi, majd a két szép szeméért beleszeret egy jópasi. Ezernyi oka lehet, hogy miért nem ismerkednek, gyakran õk maguk se tudnák megindokolni, és tény, hogy sokszor esélyt se adnak a másik embernek.
Nem vagy egyedül.. sok buta liba..
A kérdező hozzászólása: Azét fogadni mernék, ha egy néger szólítana le egy lányt, neki biztos adnának esélyt és elolvadnának a csokifiútól. -.-
Az emberek nem igazán szoktak ismerkedni. Iskolában, szakkörön, egyetemen, munkahelyen szoktak összekerülni a párok, vagy úgy, hogy két baráti társaság elkezd összejárni. Ezekben a helyzetekben nincsen stressz és súrlódás, hiszen a másik fél csak munkatárs, osztálytárs, szaktárs, haver. Amíg közelebbi barát, majd szerelem nem lesz belõle. Nem várhatsz kölcsönös vonzalmat, amikor megszólítasz egy idegent az utcán.
Ja, kettes voltam... :)
Én tökön is rúgnálak, ha megtudnám, hogy megkérdõjelezed, hogy van barátom, miután világosan közöltem.
2.: valószínû neked nincs meg, és már belenyugodtál .. mi nem így vagyunk vele :)
A jó külsõ nagy segítség.
Takarodjatok már a hülye fekás dumáitokkal. Nem kell általánosítani. Én például rohadtul undorodom tõlük. Egyébként valószínûleg azokat a normális, cuki, szeretni való lányokat nem veszed észre, mert a kinézetük nem megfelelõ neked. De elõre is elnézést kérek, ha nem így van.


Hol találhatnék olyan 18 év feletti lányt, aki cuki, kisfiús srácokra bukik, akik picik és aranyosak? Vagy nem is létezik olyan 18 éve feletti lány, akinek be jönnek az ilyen fiúk?

Mert eddig úgy tapasztaltam, hogy a 13,14,15 éveseknek jövök be, de én már kicsit idős vagyok hozzájuk, inkább 18 év feletti barátnőt szeretnék most már.

Legjobb válasz: Ha kisfiús vagy, akkor kislányoknak fogsz bejönni, ha férfias vagy, akkor nõknek

Ha kisfiús vagy, akkor kislányoknak fogsz bejönni, ha férfias vagy, akkor nõknek
Nincs olyan lány, akinek a pici fiúk bejönnének.
képet:)
Mennyire vagy alacsony? Nekem a kisfiús arc bejön önmagában. 20/L
Nem tudom hol, de biztos ráakadsz egy ilyen lányra elõbb-utóbb:) Nekem sem ez volt kifejezetten a zsánerem, de most pont egy ilyen férfiba lettem "halálosan szerelmes" :) Igaz csak fél év múlva leszek 18:\
animékbe van ilyen pár

Hol találhatnék magamnak valami aranyos kis cunci csajt?

22F

Legjobb válasz: Hát nem tudom, keresgélj.

Hát nem tudom, keresgélj.
Az milyen az a cunci?
cuncivásár?
Gondolom akiknek cuncogós a puncogójuk :)
gubacsi híd, napiszar.com

Szerintetek hol találhatnék olyan lány szexbarátot, akinek bejönnek az aranyosnak tartott fiúk? Még sosem kerestem szexpartnert, jól jönne pár tanács.

Az a típus vagyok, aki a 13-15 éves lányoknak jön be küls?re, de ?k még szerintem éretlenek a szexre és nem akarom kihasználni sem ?ket. De, ha találnék olyan lányt, aki már érett a kora ellenére is ésbarátság vagy még több kialakulhatna, kölcsönös szimpátia esetén szívesen benne lennék barátság extrákkal jelleg? kapcsolatban. A kor nem számít, csak a lány jelleme és az ápoltság persze. =)

Legjobb válasz: ilyen csaj nekem is jó lenne. egy csúnya F/21

ilyen csaj nekem is jó lenne. egy csúnya F/21
Én is ilyen fiú vagyok, aranyos és helyes és inkább 14-17 éves lányoknak tetszem. 20 vagyok, viszont nekem inkább barátnõ kéne, mert félek hogy én is ott kötök ki, hogy egy baráttal elveszítem a szüzességem, viszont én úgy szeretném, hogy szerelembõl, csak nincs senki :( nem is kéne egybõl, simán várnák 2-3 évet is
várnék*
Szerintem az ismerõseid között keresgélj, de nem kell konkrétan rákérdezni, csak burkoltan nyomulni. Aztán a reakciótól függõen továbbmenni. :)
Egy ilyen lány tényéeg jól jönne :)
Nem is tudtam hogy ide írogat Justin Bieber :) )

Hol találhatok Budapesten aranyos, nem dohányzó lányokat? 18/F

Mindenhol azt látom, hogy a 15-19 éves lányok nagy része dohànyzik :/ Pedig én már jó ideje keresek magamnak egy helyes leányzót, aki mentes az ilyen ártalmak alól. De vajon merre lehetnek?

Legjobb válasz: Kocsmákban, mert ott nem lehet rágyújtani.

Kocsmákban, mert ott nem lehet rágyújtani.
Õk falkában szoktak járni a 8. és 10 kerület között. ha látsz a buszról 1-2 4-5fõbõl álló lányfalkát, akkor azok azok.

Hol találhatok a neten megható és aranyos babákról v gyerekekről képeket?

mondjuk amikor a pici babákat rózsákba teszik meg ilyeneket:D

Legjobb válasz: Keress rá google-n

Keress rá google-n
kepeslap.hu-n
google.com. baby wallpapers szerintem !

Hol találhatnék magamnak egy kedves, aranyos, komoly lányt? 18/F

Sajnos az ienböl olyan kevés van, hogy szinte lehetetlen ien lányt találni :S ha meg mégis hol keressem?:S

Legjobb válasz: Jelentkezem...bár nem sok értelme van. :)

Jelentkezem...bár nem sok értelme van. :)
Van egy barátnõm, 17 éves, aranyos, komoly és még nem volt barátja...;) Hogy az ilyen emberek sohasem találják meg egymást... Hát vagy az internetet próbáld meg, vagy könyvtárakban...Nincs ötletem :/ Pedig vannak még ilyen lányok, ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: nem írnál egy pm-et:) összehozhatnál minket:P:) télleg ritka hidd el :S
Nem kell görcsösen keresni, csak nyitott szemmel járni. Én 20 voltam amikor hozta a vonat. 5 éve házasok vagyunk :) (Egyébként táncházak, kirándulós közösségek, esetleg keresztény ifjúsági csoportok, amatõr színjátszók, ilyesmik.)
Abban biztos vagyok, hogy nem a buliban fogod megismerni! Én sétáltam az utcán és beugrottam egy hamburgeresbe!Megláttam a kiszolgálót és azóta együtt vagyunk!Most is nála ébredtem! Ez ilyen!Herkentyû burger veszélyes!::) ))
ja 24F
Ez jó :D Én ilyen srácot keresek, de még nem volt hozzá szerencsém... Járj nyitott szemmel sosem lehet tudni :) Sok sikert:) 18L
jeleeen :DDD 17/l

Hol találhatnék egy fiatal kutyusnak gazdát? Beköltözött hozzám egy aranyos kutyus és gazdit keresek neki sürgősen! Picike a hely, ahol élek és van már 3 kutyusom, nem férünk.

Szabolcs megyében van a kutyus, közepes test? Németjuhász beütéssel keverék, és kan. Nagyon szeretetigényes, hallgat rám, és iszonyú jó házörz?. Nem kényes, nagyon masszív kutyus.Tudom, hogy nem itt kellene ezt leírnom, de nagyon sürg?s jó gazdit találnom neki, mert nálam ki tud szökni az utcára, és kergeti az idegeneket, már feljelentéssel fenyeget?znek, megkötni nem akarom nyilván.

Legjobb válasz: Ha leginkább németjuhászhoz hasonlít, akkor a hozzád közeli fajtamentõktõl kérj segítséget. Gazditalálásban is készségesek, de én ingyenes hirdetési oldalakra is számolatlanul feltenném õket, ahogyan két napja a két gazdikeresõ kiskutyámat is. Õk is itt vannak, akiket érdekelnek 6 hetes kismaszatok, olvasson lejebb.:)

Ha leginkább németjuhászhoz hasonlít, akkor a hozzád közeli fajtamentõktõl kérj segítséget. Gazditalálásban is készségesek, de én ingyenes hirdetési oldalakra is számolatlanul feltenném õket, ahogyan két napja a két gazdikeresõ kiskutyámat is. Õk is itt vannak, akiket érdekelnek 6 hetes kismaszatok, olvasson lejebb.:)
Írd be a gugliba, hogy "gazdit keres", és kiad egy rakás ingyenes gazdikeresõ oldalt. Leírod a tudnivalókat, körülményeket, teszel fel fotót, és várod a szebb jövõt. Én is hirdettem már találtmacskaügyileg, és volt vagy 5 érdeklõdés, de akkorra már itthon elkelt.
Szia! Írj nekem egy mail a kutya adataival és küldj egy képet én pedig felteszem az oldalunkra. privátba megmondom melyik oldalról van szó, mert a végén megint kimoderálnak hogy hirdetem magunkat ;/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!