Találatok a következő kifejezésre: Hol találhatnék aki horoszkópelemzést tud csinálni (1 db)

Hol találhatnék valakit, aki horoszkópelemzést tud csinálni?

Legjobb válasz: Szül.idõ/év/hónap/nap/óra/perc alapján.

A kérdező hozzászólása: Szül.idõ/év/hónap/nap/óra/perc alapján.
Létezett a http://www.asztroweb.hu de sajnos megszûnt. Ott elég sok hozzáértõ volt, akik ingyen is adtak tanácsot, készítettek rész-elemzést. Most ezek az emberek a http://www.kerdesem.hu és a http://www.ezoklub.hu oldalakon vannak. Teljes elemzést senki sem csinál ingyen, az nagyon sok munka. Aki azzal kezdi, hogy add meg az évet, hónapot, napot és ez elég neki, az kókler. Még a percet, másodpercet is pontosítani szokták visszafelé, az életesemények alapján és a pontosított dátummal dolgoznak az igényesebbek. Sok meló. Ne várd ingyen. :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan lehet kiszámítani a deszcendensünket?

mert azt olvastam ,hogy akinek nyilas az aszcendense annak ikrek a deszcendense de itt egy újságcikk ezt megcáfolta mert neki bika az aszcendense mégis ikrek a deszcendense akk most hogy is van ez?

5

Rákok ti is így vagytok ezzel?

Rák a horoszkópom. Eleinte nagyon jól kijövök a nyilasokkal, és a skorpiókkal, de mégis közben valahogy úgy érzem, mintha megpróbálnának elnyomni, és teljesen nyomoréknak érzem magam a közelükben, aztán a végén rájöttem, hogy tényleg csak elnyomni és irányítgatni akartak. Ja és a legfurcsább, hogy akárhány nyilast és skorpiót ismerek, a legtöbb egyszerűen nem tud hűséges lenni, sem a barátaihoz, sem párkapcsolatban(jó egy nyilas embert ismerek, ő a barátaihoz és a párkapcsolatában is hű maradt), pedig a horoszkópok szerint a mérlegek a hűtlenek. A másik fura észrevételem, hogy akárhány horoszkópú férfi emberrel találkoztam, többnyire egyiket sem érdekeltem, de a mérlegek valahogy mindig megtaláltak, és rám szálltak.. Sok fiú csapta már nekem a szelet, de talán egy-kettő nem volt mérleg. A vízöntőknél pedig azt tapasztaltam, hogy nagyon önfejűek, de a rákok tudnak rájuk hatni. Bár nem mondják ki, hogy ha igazuk van (a rákoknak), legbelül tudják, és eszerint változnak. Én ezt vettem észre.. Szerintem tényleg van valami a horoszkópban, de szerintem néhánynál összecserélhették a jellemzést. Ti hogy látjátok?

10

Összeillik a kettő? Rák lány es Szűz fiú? Mi jellemző a párkapcsolatukra?

1

A vizöntő nőnek amilyenek a tulajdonságai? Milyen jegyekkel illik össze, és számít e hogy az illető milyen nemű?

5

Malakiás jóslata most vált valóra? Az új pápa beleillik a jóslatba?

6

Mi a horoszkópod? Mennyire igazak rád az általános jellemzések?

Én oroszlán vagyok, és nem igazak rám.

12

Kinek milyen tapasztalata/véleménye van az indián (totem) horoszkópról?

4

Hol lehet megnézni, hogy 2013/2014-ben születendő babának mi lesz a kínai horoszkópja?

3

Összejöttem egy lánnyal horoszkóp szerint nem illünk össze akkor ez a kapcsolat nem fog működni?

Bak fiú iker lány

7

Milyen éve lesz a halak jegyben született nőnek? (feb.25)

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!